The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Pensão Guest Lodge | TravelGround
+49

Pensão Guest Lodge

Guest House

Review Summary

4.3 out of 5from 25 reviews for Pensão Guest Lodge
Cleanliness
4.3/5
Service
4.1/5
Location
4.6/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.2/5
Christie V - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Christie V
Family with teenagers

Baie gemaklik, met heerlike swembad reg voor ons deur.

Heerlik gebly, en baie bly dat ons ons Maine Coon kon saamneem.

Heidi P - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heidi P
Family with teenagers

Baie lekker, baie gasvry.

Baie vriendelik ontvang en gasvry.

Rachel G - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rachel G
Family with teenagers

Awesome.

Kind service and hospitality.

Ruan S - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Ruan S
Individual traveler

The place is clean and I was very well received.

The place is clean and I was very well received. But I went out that night and when I got to the guesthouse at about 11:00 the power was off. There were no emergency lights I had to go to my room in the dark. I did not even see the guard who had to keep watch over my car to be parked in the street. My room was just so dark. I would suggest that they buy a generator or do something to at least just get light on the premises.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die plek is skoon en ek was baie goed ontvang.

Die plek is skoon en ek was baie goed ontvang. Maar ek het die aand uitgegaan en toe ek so 11:00 se kant by die gastehuis kom was die krag af. Daar was geen noodligte nie ek moes in die donker na my kamer toe. Ek het glad nie die wag eers gesien wat wag moes hou oor my kar wat in die straat moet geparkeer word nie. My kamer was net so donker. Ek sal voorstel dat hulle 'n kragopwekker aanskaf of iets doen om ten minste net lig op die perseel te kry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Morne V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Morne V
On business

Friendly and professional staff.

From the time we arrived, the service was friendly and professional. Rooms were neat, large and clean. Would definitely recommend Pensão.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike en professionele personeel.

Vandat ons aangekom het, was die diens vriendelik en professioneel. Kamers was netjies, groot en skoon. Sal definitief Pensão aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Annetjie L - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annetjie L
With friends

Ruim, prakties en waarde vir geld.

Die akkommodasie was beslis die moeite werd. Ons was twee gesinne met tieners en die het heeltemal voldoen aan ons vereistes. Baie dankie vir die behulpsaamheid toe ons nie ons eie charcoal daar gehad het nie. Beslis waarde vir geld.

Judy R - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Judy R
With spouse/partner

Skoon,veilige en netjiese plek, wat baie bekostigbaar is.

Sal beslis Pensão Guest Lodge aanbeveel. Veral tydens Innibos. Baie goed geleë en veilig. Waarde vir jou geld.

Ronel B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Ronel B
With spouse/partner

Baie lekker.

Die akkomodasie was goed! Ons het net probleme gehad met die bed, was oud en glad nie op standaard! Baie ongemaklik geslaap. Dit was teleurstellend dat restaurant nie oop was nie. Dankie.

Mthoko M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Mthoko M
With spouse/partner

Perfect place to be.

The place is private and secure, lovely and comfortable.

Mbali M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mbali M
With spouse/partner

Tranquil environment, clean rooms and linen.

Breakfast is not available on weekends, this is not mentioned on the website. We stayed comfortably however there was no electricity when we woke up the next day. There was no explanation from the establishment or apology for any inconvenience. Because there was no lighting in the room we delayed with packing our luggage and therefore checked out late. We were billed for the late check-out.

Japie E - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Japie E
With spouse/partner

Baie lekker gebly.

Ons verblyf was baie lekker, die bed was werklik gemaklik om op te slaap. Ons hele ondervinding vanaf die bespreking was werklik baie goed!

Frikkie F - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Frikkie F
With spouse/partner

Average accommodation, didn't feel too safe with the sliding door. Lots of movement after 12 at night.

The sides of the mattress not up to standard. Power point not easily accessible for a hair dryer. Very clean and neat. Felt unsafe with the sliding door that doesn't lock properly at the top, especially as there was a lot of movement after 12 at night. Booking went smoothly. The blinds in bedroom not in good condition.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf was gemiddeld, voel wel nie veilig met skuifdeur nie. Baie beweging na 12 in die aand gewees

Matras se kante is nie op standaard nie. Kragproppe is moeilik toeganklik vir 'n haardroër. Baie skoon en netjies. Voel onveilig met skuifdeur wat moeilik aan die bokant sluit veral omdat daar baie beweging na twaalf was. Bespreking het vlot verloop. Blindings in kamer nie in goeie werkende toestand nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hantie A - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hantie A

Very neat and friendly service.

We really enoyed our stay. Place is very neat and friendly service and reception. Will definitely go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en vriendelike diens.

Ons het ons verblyf baie geniet. Plek is baie netjies en baie vriendelike diens ontvang. Sal beslis weer besoek en aanbeveel vir ander.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hanlie V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hanlie V
With spouse/partner

Ok

Ons moes baie lank wag by ontvangs, daar was niemand nie. Ons het betaal vir die beste kamer, maar daar was 'n reuk dat ons nie daar kon slaap nie. Weet nie of dit die grasdak was nie. Toegang ook na die kamer was baie ongemaklik. Ons het later gevra om liewer na 'n ander kamer geskuif te word.

Dimakatso M - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Dimakatso M
With spouse/partner

Great place to stay.

Friendly staff, clean rooms, private and convenient.

Andre D - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Andre D
With friends

Heerlik gebly!

Ontvangs baie behulpsaam!

Sonja S - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja S
With spouse/partner

Veilig, netjies en gerieflik.

Alles waarvoor ons kon vra in terme van oorslaap. Het soms net iemand by ontvangs gemis, veral direk na ons aankoms.

Louise Z - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Louise Z
Family with teenagers

Was awesome.

'n Baie mooi lodge en vriendelike mense. Die moeite werd. Gaan definitief weer daar bespreek.

Mache P - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Mache P
With spouse/partner

Good service, delicious breakfast and close enough to enjoy the Innibos Festival.

I will book with Pensão Guest Lodge again anytime. Their customer service is fantastic, there is free Wi-Fi and the rooms are neat and clean. The breakfast, with all the trimmings, was delicious.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie diens, heerlike ontbyt en lekker naby om die Innibos-fees te geniet.

Ek sal enige tyd weer by Pensao Guest Lodge bespreek. Die kliëntediens is fantasties, daar is gratis WiFi en die kamers is skoon en netjies. Die ontbyt was heerlik met al die trimmings.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carina V - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Carina V

Relaxing, quiet and spacious.

The self-catering unit is spacious, neat and clean. It was quite cold in the unit. We wanted breakfast, but it is only served between 07:00 and 08:00. It might be convenient for business travels but it is not ideal for tourists.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, stil en baie spasie.

Die selfsorg-eenheid is ruim, netjies en skoon. Dit was nogal koud binne in die eenheid. Ons wou graag van die ontbyt gebruik maak, maar hulle bedien net ontbyt tussen 07:00 - 08:00. Dit is dalk gerieflik vir sakereisigers, maar baie ongerieflik vir toeriste en dit het my nogal omgekrap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Madelein V - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Madelein V
With spouse/partner

Baie vriendelike diens en netjies.

Hulle kan gerus die swembadopknappings beter doen en die bourommel op die perseel verwyder.

Coreen A - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Coreen A
With spouse/partner

Ons was aangenaam verras!

Die bure se honde se geblaf was soms steurend. Sien asb. die sterre.

Stienie L - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Stienie L
With spouse/partner

My verblyf was glad nie 'n positiewe ervaring nie.

My eerste indruk was dat die kamer baie mooi en netjies was, maar na die eerste nag, word die eenhede nie skoongemaak tensy jy daarvoor gaan vra nie. Die beddegoed het sleg geruik en ek het gaan vra vir skoon beddegoed. Die skoonmaker het slegs die bed gaan opmaak - eers 16:00 die middag! Badhanddoeke is stokoud en kliphard. Die DStv (wat slegs 'n paar kanale het), het nie gewerk nie. Hul sou glo iemand stuur om daarna te kyk. Op dag 4 (die dag van ons vertrek) het dit steeds nie gewerk nie! Die krane van die stort was los en water het suinig uitgeloop. Die motorhek was buite werking en ons moes dit per hand oop en -toestoot. Geen kennisgewing ter verskoning is aangebring nie. Ek is werklik teleurgesteld, siende dat ek Pensao Guest Lodge uit al die ander gastehuise en hotelle gekies het! Ek sal niemand aanbeveel om hier tuis te gaan nie.

Bernice V - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernice V
Family with teenagers

Was heerlik om daar te bly, sal vir seker weer as ek in Nelspruit moet oornag. Pragtige, veilige omgewing.

Great! Pragtige natuurskoon naby aan die wildtuin en eetplekke in Nelspruit te kies en te keur. Baie beïndruk met die gastehuis en omgewing.

Gawie N - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gawie N
Family with young children

Pragtige plek. Regtig waarde vir jou geld. Ontvangsdame baie vriendelik en behulpsaam.

Sal aanbeveel vir almal wat ek ken om dié gastehuis te gebruik. Werklik baie netjies en baie behulpsaam. Pragtige plek!

From
R792
per night (sleeps 2)
From
From R792
per night (sleeps 2)
From
R792
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 50 people
  • Check-in: 12:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 11 Magda Street, Sonheuwel, Mbombela (Nelspruit), 1201, Mpumalanga
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDM5ODgwMDg3LTI3OTktNGM0ZS05OWYxLTQ0YTgzZTAxNmVmMA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R792  per night (sleeps 2) 25 5 1 5 11 Magda Street Sonheuwel 1201 Mpumalanga 0860 022 102 12:00-22:00 10:00 -25.490549472195 30.968578309193
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!