Bredell Accommodation at Place On Charles | TravelGround
+34

Place On Charles

33 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 33 reviews for Place On Charles
Cleanliness
4.9/5
Service
4.8/5
Location
4.6/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.8/5
Cirienne J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cirienne J
Family with young children

Centrally located, but still not in the noise of the city.

Nice, spacious flat. Quiet area. Ideal for when you just need an overnight stay in the city.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sentraal geleë, maar tog nie in die geraas van die stad nie.

Lekker ruim woonstel. Stil omgewing. Ideaal vir as jy lêplek in die stad nodig het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nombulelo N - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Nombulelo N

The place is situated in a quiet, remote area.

The place was very neat and it met our expectations as per the pictures provided on the website. We really enjoyed staying there. I would really recommend it for others. We received value for money service.

Johane K - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johane K

Een of twee probleempies maar was vinnig opgelos. Baie netjies en modern.

Baie mooi, netjies en moderne plekkie. Het 'n probleem gehad met de krag wat kort-kort uitgesny het maar die eienaars het alles in hulle vermoë gedoen om die probleempie vinnig uit te sorteer. Ek en my familie sal enige tyd weer daar gaan oorbly!

Hein P - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hein P
With friends

Upper class verbly - waarde vir geld - mooi uitsig en omgewing.

Dit was 'n heerlike ervaring gewees. Staff baie vriendelik. Baie mooi en gerieflike kamers en ontspanningsarea. Baie mooi buite met perde in stalle wat 'n mooi prentjie vorm. Maklik gekry vanaf OR Thambo af en gerieflik weer op die hoofweg na Pretoria. Baie sentraal geleë vir op en af van lughawe.

Claudette K - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Claudette K
With spouse/partner

Clean and tidy.

Very clean and tidy and the daily cleaning service is very convenient. All we did not like is that there is a mechanical workshop right next to your stay, which is not mentioned. Behind the braai area there are workers all day and a lot of building litter that does not make it easy for young children to play outside.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon en netjies.

Baie skoon en netjies en die skoonmaakdiens daagliks is baie gerieflik. Al wat ons nie van gehou het nie is dat daar 'n meganiesewerkswinkel reg langs jou verblyf is wat nie genoem word nie. Agter by jou braai-area is daar werkers heeldag en baie bou rommel wat dit nie geskik maak vir klein kinders om buite te speel nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gerda H - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerda H
Family with teenagers

Excellent! Great! Very clean and comfortable, thank you!

We enjoyed our stay very much, it was very comfortable and relaxing, everything we need was there! Thanks for the hot chocolate in the kitchen, we did not thought it would be so cold the past weekend and really enjoyed it!

Phillip G - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phillip G
With spouse/partner

Baie skoon en netjies.

Ek sal Place On Charles enige tyd aanbeveel. Die kamers is ruim en baie skoon en netjies. Dis 'n huis weg van die huis en het al my verwagtinge oortref. Die bestuur van die plek is uitstekend en professioneel en baie gawe mense wat uit hulle pad gegaan het om ons te akkomodeer.

Gus K - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gus K

Lovely large accommodation. Has everything you need.

Lovely accommodation, although a little dark and cold. Everything required is supplied. Lovely outside braai area.

Pierrette D - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pierrette D
Family with young children

'n Fantastiese kuiertjie gehad en heerlik oornag.

Die plek is ruim genoeg om sommer vir 'n hele paar dae daar gemaklik te kan bly. Kamers, badkamers, leefarea is groot. Meer as genoeg sitplek by die mooi groot eetkamertafel. Kombuis toegerus met als wat jy benodig. Lieflike braai-area. Was lekker dat daar 2 volle badkamers was. Beddens en handdoeke silwerskoon. Beddens slaap ook lekker. Die dekor is puik en skep 'n luukse atmosfeer. Groot grasperk en speelplek vir kinders en die perde is 'n bonus vir die kinders veral die oulike ponie. Sal weer daar gaan bly.

Silas J - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Silas J
Family with young children

Quiet, safe, spacious and feels like home.

Perfect place to stay in Jhb. This is the second time we've stayed there and I would recommend it anytime. Really spacious and very quiet. It is equipped with everything one may need, no matter how long you stay.

Ashley P - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ashley P
Family with teenagers

Fantastic and friendly!

We have found the place we like to stay when in the Gauteng area. No matter where we have to be in the area, Place On Charles will be our first choice to stay.

Wiaan B - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wiaan B
Family with young children

Uitstekend.

Place On Charles is 'n wonderlike plek. Dit is baie stylvol, modern, luuks en ruim. Ons het 'n uitstekende tyd gehad. Sal vir seker Place On Charles aanbeveel.

Jessica V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jessica V
Family with teenagers

Sal Place on Charles beslis aanbeveel.

Place on Charles is 'n selfsorg-eenheid wat alles het wat 'n mens nodig gaan hê. Dit is 'n pragtige eenheid wat netjies, gerieflik en modern is. Die eienaars is ook baie behulpsaam. Daar is ook 'n wasgoeddiens waarvan 'n mens gebruik kan maak. Ons het dit baie geniet.

Sanelia D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanelia D
Family with young children

Regtig waarde vir geld. Baie spasie, netjies en baie gemaklik. Woonplek netjies en baie modern.

Die eienaar sien jy Vrydagaand en nooit weer nie. Hulle kloek nie om jou die hele tyd nie. Regtig baie baie goeie diens.

Wilsia M - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilsia M
With friends

Heerlik luuks en gemaklik.

Die eenhede is pragtig uitgelê en baie mooi versier. Daar is pragtige kunswerke teen die mure. Die beddens is gemaklik met beddegoed van 'n goeie gehalte. Buitebraaiplekke in die mooi tuin en 'n volledig toegeruste kombuis maak die eenhede 'n plesier om in te oornag.

Lelanie S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lelanie S
With friends

Serenity perfectly located.

Fantasies en goed geleë. Vriendelike eienaars en baie mooi kuns!

Mariaan H - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariaan H
With spouse/partner

Asemrowend.

Ek het al by 'n paar plekke oorgebly, maar hierdie een is by verre die mooiste plek wat ek nog gesien het. Alles wat op die foto's wys is presies so. Ons het net een aand daar geslaap, maar dit het gevoel soos 'n vakansie. Alles was so gerieflik. Baie dankie vir julle gasvryheid, Roxanne. Sal definitief weer daarnheen gaan. Het klaar met vriende daaroor gepraat om weer saam daar te bespreek.

Valerie K - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Valerie K
Family with teenagers

Absoluut waardevol en genoeg akkommodasie vir 'n gesin.

Charles Place is waarde vir geld. Die feit dat die kinders hulle eie kamer en badkamer gehad het is fantasties. Greg is die perfekte gasheer. Die plek is baie netjies met genoeg ruimte. Ons sal dit beslis aanbeveel vir vriende en familie. Dit was verreweg die beste akkommodasie wat ons nog gehad het.

Ashley P - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ashley P
Family with teenagers

5 Star comfort and service!

Definitely accommodation that we will be making use of again! 5 Star accommodation, comfort and service! Felt like we were on a farm.

Lizél J - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizél J
Family with young children

Baie aangename ervaring.

Ons was regtig baie aangenaam verras. Pragtige, netjiese woonstelle met alle ekstras. Ek sal dit vir enige iemand aanbeveel. Wat 'n aangename ervaring!

Tanya R - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanya R
With spouse/partner

What a gem!

I was só impressed with this place. I was traveling with my husband and my sister. So it was a strange setup and I expected to get one room with a double bed and maybe a single, or a sleeper couch, especially since the price was so reasonable. We stayed in Unit 1 and my sister got Unit 2. The two units share a hallway and a huge TV room and kitchen, as well as an outside braai area. The rooms were spotless, the bathrooms spacious and clean. Everything was perfect. If we had known what the place looked like, I would have stayed two nights and got some rest! I can really, really recommend this place. Well done!

Gerhard E - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhard E
Family with young children

Spacious and modern outlay, relaxed and quite surroundings.

Great experience, will definitely recommend Place on Charles for a family who wants a peaceful stay. Good value for money. Excellent customer service.

Ian W - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ian W
Family with teenagers

Very enjoyable.

The accommodation was modern, clean, neat and safe. Only drawback was the lack of air-conditioning in summer (Only ceiling fans).

Silas J - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Silas J
With spouse/partner

Fantastic!

The place is really everything one can hope for: spacious, comfortable, secure, quiet, clean, very reasonable prices, friendly owners. Will definitely book again.

Alicia H - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alicia H
Family with young children

Pragtig, skoon en bekostigbaar.

Sien sterre.

Natasha N - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natasha N
Family with teenagers

Topgehalte

Skoon, netjies en stil.

Gideon V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gideon V

Tuiste weg van die huis.

What a jewel, beautiful, large rooms and bathrooms, lovely living area and absolutely divine location. Will never consider staying at a different place if we have to travel in that direction in the future. You can be very proud of your place.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Home away from home.

Wat 'n juweel, pragtige groot kamers en badkamers, lieflike leefarea en die ligging absoluut hemels. Sal nooit weer 'n ander plek oorweeg as ek in die toekoms weer in daardie rigting reis nie. Julle kan opreg trots wees op julle plek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Letitia D - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Letitia D
On business

Excellent accommodation. Received much more than expected.

This accommodation I will definitely use in future again. Very neat, well equipped and safe.

Le Roy G - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Le Roy G
Family with teenagers

Value for money.

Enjoyed the visit. Everything you need and centrally located.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld!

Lekker kuiertjie. Alles wat jy nodig het en sentraal geleë.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mariaan T - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariaan T
With friends

Best that we have experienced.

This place is a gem. Neat, modern, safe. Everything you can think of is there for self-catering. Will definitely go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Beste wat ons nog beleef het.

Die plek is 'n juweel. Netjies, modern, veilig. Alles waaraan jy kan dink is daar vir "self catering". Sal definitief teruggaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leanette H - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leanette H
With spouse/partner

Relaxing. Neat and clean.

Place in Charles is a great, relaxing oasis in a busy city. My husband and I stayed here for a cycling event at Casino and were just looking for a place to spend the night. This place is clean and neat, with everything you'd need for a convenient stay. We enjoyed the braai and looking out over the well kept garden. The directions were sufficient and we found the place easily. The high walls created a safe space. The woman who welcomed us were friendly. Would recommend it to anyone. Thanks Roxanne, from Place in Charles, for the WhatsApp arrangements for us to collect the key. My only tip would be that you install a heater, it was a bit cold at night.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig. Netjies en skoon.

Place in Charles is 'n baie lekker, rustige klein oase in 'n besige stad. Ek en my man was daar vir 'n fietsren by Casino en het net oornagplek gesoek maar ons het soveel meer gekry. Die plek is skoon en netjies met alles wat jy nodig het om jou verblyf gerieflik te maak. Ons het lekker gebraai en op 'n goed versorgde tuin uitgekyk. Die aanwysings was voldoende en ons het die plek maklik gekry. Die hoë mure om die plek het ook die gevoel van veiligheid geskep. Die vrou wat ons ontvang het was vriendelik. Sal aanbeveel vir enigeen. Baie dankie Roxanne van Place in Charles vir WhatsApps om te reëlings te maak vir ons om sleutel te kry. Enigste aanbeveling is om dalk 'n verwarmer te installeer, nag was bietjie koud.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Annemarie S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annemarie S
With spouse/partner

Stylvol, elegant, klassiek.

Roxanne doen ongelooflike moeite van die oomblik dat jou verblyf bevestig is. Ongeag die tyd of nood, is die eienaars altyd hulpvaardig en vriendelik. Die eenheid waarin ons tuisgegaan het, was werklik smaakvol, luuks, modern en super skoon. Sal verseker Place On Charles aanbeveel en verseker weer daar tuisgaan.

Marietjie F - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie F
With friends

Eenvoudig gerieflik, pragtig, netjies en skoon. Gevoel soos huis. Kan vir niks meer vra nie. Uit die boonste rakke.

Ons is so vriendelik verwelkom deur die gasheer en gasvrou. Ons het onmiddellik tuis gevoel. Die kamers was van die beste kwaliteit en dit eintlik sommer 'n hele gerieflike huis. Ek kan dit vir enige persoon aanbeveel, vir 'n gesin of mense op sakebesoek. Dit is stil, rustig en veilig. Ons sal enige tyd weer daar bly.

From R890
per night (sleeps 4)
From R890
per night (sleeps 4)
From R890
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 122 Charles Road, Bredell A/H, Kempton Park, 1619, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDA3Mzg5MDViLWRlMTUtNGQxMi1hZjM3LTQzOTJlODY5YTI1Mw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R890  per night (sleeps 2) 33 5 1 5 122 Charles Road Bredell A/H 1619 Gauteng 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -26.072607984513 28.316531610581
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com