The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Port Elizabeth Guest House | TravelGround
+33

Port Elizabeth Guest House

Guest House

Review Summary

4.4 out of 5from 22 reviews for Port Elizabeth Guest House
Cleanliness
4.2/5
Service
4.6/5
Location
4.5/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.2/5
Johan M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan M
With spouse/partner

Sentraal geleë van hospitaal en winkelsentrum.

Netcare Greenacres hospitaal en winkelsentrum 'n klipgooi weg wat belangrik was vir ons verblyf. Vriendlike ontvangs, Uitsig vanaf die balkon fantasties. Kamer skoon en netjies met al die geriewe wat jy benodig. Veilige parkering. Sal die B&B aanbeveel vir enige iemand wat mediese behandeling nodig het weens dit so gerieflik geleë is.

Port Elizabeth Guest House's response

Baie dankie Johan! Dit was lekker om julle hier te kon hê. Hoop ons sien julle gou weer, netnie vir 'n hospitaalbesoek nie! Santie

Port Elizabeth Guest House
Hannes W - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannes W
On business

Affordable, luxurious accommodation and good service.

Good location, neat, very good and friendly service. Pleasant to stay there!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Bekostigbare luukse verblyf en goeie diens.

Goed geleë, netjies, baie goeie en vriendelike diens. Aangenaam om daar te bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Port Elizabeth Guest House's response

Baie dankie Hannes, was goed om julle hier te ontvang.

Port Elizabeth Guest House
Amanda G - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Amanda G
Family with young children

It was nice staying at Port Elizabeth Guest House, hope to come back again.

Staying at Port Elizabeth Guest House was great, they have very nice, friendly and welcoming staff. The place is so neat and is very secured. I will definitely come back again with my family.

Ingrid D - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ingrid D
Family with teenagers

Goed en naby alles.

Gasvrou het ons baie welkom laat voel en moeite gedoen om ons so tuis as moontlik te laat voel. Ek sou net wit beddegoed voorstel. Die ontbyt was baie goed en 'n baie huislike atmosfeer.

Port Elizabeth Guest House's response

Hi there Ingrid,
Thank you so much for your review. I am glad you are all home safely.
It was lovely meeting your family and I am thrilled that your son did so well with his swimming.
I am happy that you were comfortable here, and thank you for your suggestions. We appreciate guest feedback.
Keep well, and I really look forward to seeing you again.
Sharon

Port Elizabeth Guest House
Linda V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda V
Family with young children

Lovely place to stay at with that (homey) feeling. Home away from home if I may say, the rooms were perfect with everything one could need.

Nick and Sharon are fantastic hosts! Off the bat Nic made us feel welcome, Sharon was the perfect hostess, warm and very welcoming, they are indeed a perfect pair. We all enjoyed Nic's famous breakfasts. Overall the establishment is very central and close to all amenities that we needed and completely secured. We really enjoyed our stay and will definitely be going back.

Port Elizabeth Guest House's response

Linda, thank you for taking the time to review us and for your kind words. It was such a pleasure meeting you, your mom and sister. You guys were absolutely wonderful guests, and are the kind of people who make us love what we do even more.
We really look forward to meeting you again, and hopefully welcome you back to Port Elizabeth Guest House in the very near future.
Sharon and Nic

Port Elizabeth Guest House
Marlene L - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marlene L
Family with teenagers

Satisfied.

Really enjoyed the stay. Very satisfied. Sharon and her husband who work there are very welcoming and extremely helpful. Enjoyed staying there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Tevrede.

Baie lekker gebly. Baie tevrede. Sharon en haar man wat daar werk was baie gasvry en ongelooflik behulpsaam. Was lekker om daar te bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Port Elizabeth Guest House's response

Hi Marlene
Dit was baie lekker om julle hier te he. Ons is bly julle het dit by ons geniet en weereens baie geluk met jou dogter se sukses met die kompetiesie.
Ons sien uit om julle weer te verwelkom by PE Guest House.
Alles van die beste
Sharon & Nic

Port Elizabeth Guest House
Johan S - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan S
Family with teenagers

Dit was net baie goed om daar te vertoef het.

Die fasiliteite was baie netjies en eienaars baie vriendelik. Dit is baie sentraal geleë en als was naby. Greenacres Mall en selfs Baywest Mall. Dit was baie veilig en net overall goed.

Christine K - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Christine K
Individual traveler

Well managed, comfortable accommodation.

Roy and Minette were the most gracious hosts and I thoroughly enjoyed my stay.

Joanine M - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Joanine M
With spouse/partner

Was nice.

PE Guesthouse is a very nice place to stay with excellent breakfast. Clean but can give attention to shower in room 1 that is mouldy and the drain is blocked. We used the bath in stead of the shower. Overall it was a very nice stay. Will recommend it.

Rolan P - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Rolan P
Family with young children

The hosts were very helpful and friendly. Real good service.

Located near Nelson Mandela Stadium where we had a convention. Can't complain about anything at our accommodation.

Klaas M - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Klaas M
With spouse/partner

Port Elizabeth Guest House is the place to be.

I stayed in Port Elizabeth for ten years, I never thought that there will be such a nice place in Parson Hill. The view, cleanliness, hospitality and friendly service. I don't think I will book a place to stay in PE except PE Guest House.

Lucille N - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucille N
Family with teenagers

Genotvol en huislik!

Sien die sterre hieronder.

Hannelie K - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelie K
With spouse/partner

Was daar vir 2 nagte in Desember.

Ons het dit baie geniet. Vriendelike eienaars. Al wat "fout" was is op uitdruk staan inkloktyd is 10:00. Ons was so 10:20 daar, maar hulle was nog besig om die kamer skoon te maak. Die inkloktyd moet net verander word na 11:00. Hulle het ons egter nog steeds vriendelik ontvang en vir ons koffie gegee terwyl ons gewag het. Ons wou nie gaan rondry met al die bagasie in die kar nie. Goeie waarde vir geld.

Anita S - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita S
With spouse/partner

Hulle moet aandui dat die kamers bereikbaar is met trappe.

Lekker gebly sal hulle weer gebruik.

Andre P - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre P
Individual traveler

Lieflike, netjiese, skoon akkommodasie met elke denkbare gerief.

Van die intrapslag was dit duidelik dat die eienaars net die beste vir hulle gaste wil bied. Kamers word daagliks gediens en die standaard is hoog. Minette en Roy is die mees aangename en bekwame mense om 'n onderneming soos hierdie te bedryf. Niks is vir hulle moeite nie en hulle handhaaf 'n baie hoë standaard. Roy se ontbyt is iets om te onthou. Ek kan hierdie gastehuis sonder huiwering aanbeveel.

Hein O - May 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Hein O
With friends

Verblyf het aan ons verwagtinge voldoen en ons sal weer daar tuisgaan.

Die eienaars het ons welkom laat voel en was baie gasvry. Ontbyt was heerlik.

Franci P - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Franci P
Family with teenagers

Vriendelike ontvangs, gemaklike beddens en heerlike ontbyt.

Dankie vir die vriendelike ontvangs, gemaklike slaapplek en heerlike ontbyt.

Gustav R - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gustav R
With spouse/partner

Baie goed gewees en die ontbyt was puik; ons sal die gastehuis weer gebruik.

Ons ervaring was dat die mense baie vriendelik, die kamer baie skoon, en die ontbyt puik was.

Louis K - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Louis K
Family with teenagers

Huislike atmosfeer!

Baie genotvol. Die eienaar het ons op haar hande gedra. Baie vriendelik en gasvry!

Stefann P - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Stefann P

Dit was lekker om daar te bly!

Die selfsorg eenheid is gerieflik, en die mense is vriendelik.

Ian M - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ian M
With friends

Convenient

Conveniently close to the stadium, comfortable and friendly.

Anderson K - Mar 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anderson K
Individual traveler

Warm reception

Received a warm reception upon arrival, and the stay was very good - as was the breakfast.

From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 19 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 6 Pretorius Street, Parsons Hill, Port Elizabeth, 6001, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGQ1MGJjNTlkLWFjYzgtNDRjOC1hMjYzLTliMzFiOGI4ZTQzYw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R700  per night (for 2 people) 22 5 1 5 6 Pretorius Street Parsons Hill 6001 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.948602200078 25.59229195118
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!