Hartenbos Accommodation at Port Natalweg 182 | TravelGround
+7

Port Natalweg 182

12 reviews
Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 12 reviews for Port Natalweg 182
Cleanliness
4.3/5
Service
4.4/5
Location
4.5/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.5/5
Imogene F - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Imogene F
Family with teenagers

Eienaar/gasvrou was baie professioneel, vriendelik en op haar kop, plekkie was netjies skoon met ons aankoms, alles wat ons nodig het was in huis, 2 fietse was 'n bonus vir die twee tieners,ons sal definitief weer besoek.

Kamers was toegerus, kombuis het die nodige toerusting gehad, onderdakparkering vir motor was ook 'n pluspunt.

Jaco P - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco P
With friends

Ligging perfek baie rustig.

Huis is netjies en geleƫ in baie rustige area.

Priscilla M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Priscilla M
Family with teenagers

The house is perfect for every occasion, lovers, family and friends.

The owner of the house was so humble when I called her for keys, she was so friendly and the house had everything. We felt that we moved from our house to our holiday home. I will come again next year.

Port Natalweg 182's response

Thank you for your kind review.

Port Natalweg 182
Mariette L - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mariette L

Lovely stay.

The cottage is fairly well equipped, except that I found it necessary to provide some serving spoon and a glass bowl. I fully understand that all people do not have the same ways of preparing and serving food and love to use the microwave for which there were no suitable containers. The spoons provided for food preparation are dull and ineffective. The street light illuminating the two rooms brightly at night is disturbing. For the rest, I really can only testify to a positive experience and friendly service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik gekuier.

Die huisie is redelik goed toegerus, behalwe dat ek dit nodig gevind het om 'n paar opskeplepels en 'n glasbak aan te verskaf. Ek verstaan heeltemal dat alle mense nie dieselfde maniere van kosvoorbereiding en opdiening het nie en is lief om die mikrogof daarvoor te gebruik, waarvoor daar nie geskikte houers was nie. Die lepels wat voorsien is vir kosvoorbereiding is pap en ondoeltreffend. Die straatlig wat die twee kamers helder verlig snags is steurend. Vir die res kan ek regtig net getuig van 'n positiewe ervaring en vriendelike diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicole O - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Nicole O

Comfortable accommodation close to everything.

We had a good time in the house. It's nice and central and the place has everything you need. Will stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklike verblyf en naby alles.

Ons het baie lekker gebly in die huisie. Dis lekker sentraal en die plekkie het als wat mens nodig het. Sal dit beslis weer gebruik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Angelique P - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Angelique P
With spouse/partner

Confusing weekend.

We were excited to have found affordable, pet friendly accommodation in Hartenbos, a town we love dearly. The place is close to other little towns and we don't have to sit in constant traffic. The accommodation was clean, completely fenced and perfect for our dogs. We had safe parking behind the gate. We felt safe. Unfortunately the garden services disturbed us the first day and we had to leave the house keys with them. The neighbours' house alarm went off the whole weekend. I would've liked a bit of personal touch like emergency numbers etc. to make us feel welcome. Maybe need some new towels, linen and kitchen ware. The oven trips the electricity. Cute place, glad it's pet friendly. Just need some personal details.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mengelmoes naweek.

Ons was baie opgewonde dat ons bekostigbare, pet friendly verblyf kon kry in Hartenbos, 'n dorp baie na aan ons harte. Die plekkie is naby al die lekker toeriste-plekkies, en dus hoef ons nie in konstante verkeer te gesit het nie. Die woning is netjies, en is heeltemal omhein, perfek vir klein lyfies en honde lyfies. Ons kon ook ons voertuig agter die hek parkeer vir bietjie meer veiligheid, maar ons het geensins onveilig gevoel nie. Ongelukkig, was ons eerste dag gesteur deur grassnydienste en ons moes die sleutel los van die huis, waarin al ons belangrike goedjies was, met vreemdelinge. Die bure se huis (wit huis) se alarm het heel naweek afgegaan wat ons ook vroegoggend gesteur het. Die sekuriteitsmaatskappy was gereeld daar, maar het nie die probleem opgelos nie. Hierdie is nie in die eienaars se hande nie, maar neem net kennis dat jy in die dorp bly en dorpse "probleme" kan verwag. Ons het al baie by self-catering plekkies gewoon, en het die persoonlike "touch" gemis byvoorbeeld die noodnommers/dinge om te doen in die area. Miskien 'n briefie op die toonbank, of 'n tjoklit op die kussings. Ek sal voorstel dat meer moeite gedoen word met die kwaliteithanddoeke, beddegoed en definitief die items wat in die kombuis gebruik word. Een pan, geen slaaibak en sulke tipe goed veroorsaak frustrasie. Die oond het ook getrip toe ek probeer hoender gaar maak. Gelukkig het my man 'n plan gemaak by die DB-bord en kon ons kossies gaar kom. Baie oulike plekkie, groot bonus dat dit dierevriendelik is - wie sou kon raai dat ons geliefde hondjie 3 weke later oorlede is -, maar dit benodig bietjie liefde en 'n special touch.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan J - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan J
With spouse/partner

Baie lekker gebly.

Goed ingerig en skoon. Alles wat ons nodig gehad het is daar. Het dit baie geniet. Het baie van my vriende van die plekkie vertel.

Africa M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Africa M
Family with young children

Awesome, best service.

Best place, friendly owner, many things to do close to everything and we got 2 bikes at the house to use, was awesome.

Azetta D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Azetta D
With spouse/partner

Very nice and quiet.

Close to everything, yet far enough for the tranquillity.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker rustig.

Naby alles, maar tog ver genoeg vir die rustigheid.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Abbie M - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Abbie M
With friends

Perfect and value for money.

Would definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfek en waarde vir geld.

Sal beslis weer daar wil bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Picca D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Picca D
With friends

Cosy.

Cosy and close to everything. Kitchen could be better equipped, not every braais. Kettle trips the electricity.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gesellig.

Gesellig en naby alles. Kombuis kan meer toegerus wees, nie almal braai nie. Ketel trip die krag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mandy V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mandy V
Family with teenagers

Very cosy and close to shops, entertainment for the kids and the beach.

Very cosy cottage close to all amenities.

From R1 100
per night (for 6 people)
From R1 100
per night (for 6 people)
From R1 100
per night (for 6 people)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 182 Port Natal Avenue, Hartenbos, Mossel Bay, 6520, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAwH7bWWJApgKsB54e73mTn1FZGV3EYmngjdgLTLCkffFDwzp8ZH?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 100  per night (for 6 people) 12 5 1 5 182 Port Natal Avenue Hartenbos 6520 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -34.120862860607 22.116120284484
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com