Roosville Accommodation at Pumba's B&B | TravelGround
+36

Pumba's B&B

Review Summary

4.3 out of 5from 16 reviews for Pumba's B&B
Cleanliness
4.4/5
Service
4.4/5
Location
4.1/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.2/5
Sandra A - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandra A
With friends

Excellent.

Beautiful little guesthouse stuck away in Sannieshof, rooms were very comfortable, would recommend to anybody.

Salomie D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Salomie D
With spouse/partner

Neat and tranquil.

Our hostess was very friendly and helpful. Beautiful and clean rooms. Well maintained garden and secure parking. Thank you for the fresh roses in the room.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en rustig.

Ons gasvrou was baie vriendelik en behulpsaam gewees. Mooi en skoon kamers. Goed versorgde tuin en veilige parkering. Baie dankie vir die vars rose in die kamer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Coen S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Coen S
With spouse/partner

Happy with my accommodation.

Breakfast was excluded from the rates that we paid, after we asked for B&B. We had to pay R160 extra for breakfast. Three years ago we also stayed at Pumba's and the breakfast was excellent then, therefore we chose Pumba's again. Maybe the lady should think about serving her breakfast from three years ago again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Tevrede met verblyf.

Ontbyt was uitgesluit by die prys wat ons betaal het, nadat ons gevra het vir 'n B&B. Ons moes dus R160 addisioneel betaal vir ontbyt. Drie jaar terug het ons ook by Pumba tuisgegaan en toe was die ontbyt uitstaande, daarom het ons weer Pumba gekies. Miskien moet die dame daaraan dink om weer haar uitstaande ontbyt (van 3 jaar terug) te bedien.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pumba's B&B's response

Goeie Dag Susan,

Ons vra om verskoning vir die verwarring met die ontbyte.
Ons noem wel op ons webblad dat ontbyte met aankoms bespreek kan word, omdat so baie gaste verkies om nie ontbyte te eet nie.
Jammer vir die ongerief.
Ons hoop ons sien julle gou weer.
Groete
Marina
Pumba's B&B

Pumba's B&B
Hendrik Cornelius B - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hendrik Cornelius B
Individual traveler

Gerieflik.

Baie gerieflike kamer. Netjies en skoon. Eienaars baie vriendelik en gasvry. Sal definitief weer daar oorslaap en hul vir seker aanbeveel.

Elri N - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elri N
Family with teenagers

Baie netjies en skoon.

Dit is ‘n juweel in die middel van Sannieshof.

Rex E - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rex E
With spouse/partner

Baie aangenaam en gesellig.

Geen redes tot enige klagtes.

Anatulie M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anatulie M
With friends

Intiem.

Ons is hartlik ontvang en kamers was netjies en skoon. Die tuin is pragtig onderhou en in geheel was dit 'n aangename ervaring. Al wat bietjie sleg was, was die pad van Ottosdal na Sannieshof - baie slaggate en moeilik om te ry in die aand.

Amanda V - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Amanda V

Didn't meet our expectations.

Booked for 2 people. Only 1 three quarter bed in the room. Confusing. Light by toilet and shower didn't work. Big light by fan didn't work. My mom is old and has to use a toilet at night, a small step in front of the dark toilet is covered with a small rug. It is a big danger to fall. Not good.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nie aan verwagting voldoen nie.

Bespeek vir 2 persone. Slegs een driekwartbed in kamer. Verwarrend. Lig by toilet en stort buitewerking. Groot lig by dakwaaier buitewerking. My ma is bejaard, moet 'n toilet snags gebruik, 'n klein trappie voor die donker toilet, toegegooi met 'n matjie. 'n Groot val risiko. Nie goed nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magda D - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Magda D
With spouse/partner

Gerieflik.

Was teleurgestel dat daar nie dstv was nie en die kanale wat wel daar was kon mens nie sien nie.

Chris S - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris S
Individual traveler

Relaxed, friendly and warm.

Lovely night's sleep and an excellent breakfast.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspanne, vriendelik en hartlik.

Heerlike nagrus gehad en uitstekende ontbyt.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hennie M - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hennie M
With friends

Had a very nice time!

Friendly people, clean and comfortable accommodation, delicious breakfast. Pumba's B&B was exaclty what we were looking for. If life takes me in that direction again I will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gekuier!

Vriendelike mense, skoon en gerieflike akkommodasie, lekker ontbyt. Pumba's B&B was ideaal vir wat ons wou gehad het. As my pad my in die toekoms daarlangs neem sal ek weer daar gaan oorslaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Len J - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Len J
With spouse/partner

Neat clean accommodation.

Will recommend Pumbas to any traveller visiting Sannieshof.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese skoon verblyf.

Sal Pumbas aanbeveel vir enige reisiger wat Sannieshof besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Estelle K - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Estelle K
With spouse/partner

Beautiful room!

Very quaint for overnight accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige kamer!

Baie oulik vir oornagverblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jan V - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan V
With spouse/partner

Uitstekend en vriendelike diens!

Baie lekker en vriendelike boereverblyf!

Susan S - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Susan S
With spouse/partner

Uitstekende diens!

Gasvrou was gasvry. Kamer baie netjies en skoon. Parkering in erf was 'n pluspunt. Netjiese area. Heerlike ontbyt.

Ria F - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ria F
With spouse/partner

Kamer was skoon, en ruim, en daar was ekstra los ligte i.g.v. van beurtkrag.

Gasvrou was vriendelik en baie behulpsaam, die plek het 'n goeie indruk gelaat.

From R650
per night (sleeps 2)
From R650
per night (sleeps 2)
From R650
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 21 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 2 Tina Street , Sannieshof, 2760, North West
  • No children under 17
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAnvA40kBIlA6E122y6fCtejihQ2C387NIr1T9zZJHsOq16apw2T?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R650  per night (sleeps 2) 16 5 1 5 2 Tina Street Sannieshof 2760 North West 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -26.52450961676 25.810571156445
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com