Van Reenens Pass  Accommodation at Pyramids Motel | TravelGround
+39

Pyramids Motel

Review Summary

4.4 out of 5from 313 reviews for Pyramids Motel
Cleanliness
4.3/5
Service
4.5/5
Location
4.5/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.2/5
Tjaart M - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tjaart M
With spouse/partner

Ideaal geleë op pad Suidkus toe.

Die ligging van Pyramids is ideaal geleë op pad na die Suidkus toe. Ons is van Polokwane en dit het ons reis in twee gedeel wat dit baie gerieflik gemaak het. Die wooneenhede is netjies, maar oud en afgeleef. Die Piramiede-ontwerp is egter totaal onprakties en die badkamer beknop. Die af-trappie na die badkamer en die gesonke bad/stort is moontlik gevaarlik vir seniors. Die diens was goed en die restourant se kos heerlik.

Stefan J - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Stefan J
Family with young children

Pyramids Motel is skoon en ons is vriendelik ontvang.

Dit is die moeite werd om by hulle te eet. Die kos is lekker en die geld werd.

Johan L - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan L
With friends

Baie aangenaam.

Die motel is perfek geleë vir reisigers wat van die N3 gebruik maak tussen Johannesburg en Durban. Die eenhede is netjies en voldoende toegerus vir 'n oornagstop. Die personeel is vriendelik en behulpsaam.

Driena G - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Driena G

Baie netjies en vriendelike diens.

Restaurant was 'n plus. Was lekker om kos te bestel en nie self te maak na 'n lang reis.

Antonie N - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antonie N
Family with young children

Was baie vriendelik ontvang en fantastiese diens.

Peggy is 'n wonderlike mens wat ons dadelik laat tuis voel het.

Pyramids Motel's response

Dear Antonie,
Thanks for your positive review. It was nice having you and your family at our motel.
We hope to see you again in future!
Warm regards,
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Marius K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius K
Family with teenagers

Asemrowende uitsig en pragtige natuurskoon.

Baie aangename oornagstop. Slaapfasiliteite baie goed ingerig en bied die nodige. Personeel baie effektief en vriendelik.

Lisa V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lisa V
With spouse/partner

Uniek met 'n pragtige uitsig.

Het dit baie geniet.

Niekie V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Niekie V
With spouse/partner

Fantasties!

Pragtige plek in 'n pragtige omgewing, met uitstekende diens en heerlike ontbyt!

Delia E - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Delia E
Family with young children

Oulik.

Baie netjiese eenheid en baie netjiese plek. Sal beslis weer daar oornag slaap. Vriendelike diens van alle staff.

Elize D - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize D
Family with teenagers

Die diens en vriendelikheid van die personeel is uitstekend. Julle is tops!

Ons is baie vriendelik ontvang en niks was te veel vir die personeel as ons iets gevra het nie. Julle het 'n plus-span daar. Ons het alles opreg waardeer. Dankie.

Lynette R - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Lynette R
Family with young children

Average.

Shower was broken. Bathroom step isn't safe.

Lynette L - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lynette L
Family with teenagers

Very nice stay with a beautiful view.

Very friendly staff, food was very good. The four-bed room is a bit small but well laid out. A bar fridge will be an asset. We will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly met 'n pragtige uitsig.

Baie vriendelike personeel, kos was baie goed. Die kamer met vier beddens is bietjie klein, maar goed uitgelê. 'n Yskassie sal 'n aanwins wees. Ons gaan definitief weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Heinrich H - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heinrich H
With spouse/partner

A very satisfactory place in every aspect.

We had a stop-over on our way from Durban to Oliver Tambo Airport in Johannesburg and we found the place absolutely satisfactory in every aspect. We would have loved to stay for a few days, but our flight was booked.

Katie E - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Katie E
With spouse/partner

Run down, bitten by bug in bed.

Will not make use of facility again.

Pyramids Motel's response

Good day Katie ,
We are very sorry to hear that you had a bad experience at our place.
We agree that some of our chalets they are not looking nice outside. We are busy renovating outside, due to raining weather these couple of days we cant paint.
Again, apologies for the bad experience you had.
Kind regards,
Team Pyramids Motel.

Pyramids Motel
Riana J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Riana J
With friends

It's old. Not at all recommended.

Rooms are old, bedding and curtains old. Doesn't make a good impression at all.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dis oud. Glad nie aan te aanbeveel nie.

Kamers is oud, beddegoed en gordyne oud. Skep glad nie 'n goeie indruk nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacques J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Jacques J
With spouse/partner

Pathetic.

The motel's chalets are a sauna. The bathroom wall was made of smooth corrugated iron. The fan was attached with a chain so we couldn't move it for some ventilation. And the pictures on the page are very misleading. Paying so much for it is a shame.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pateties

Die motel se chalets is 'n sauna. Die badkamer se muur was van gladde sinkplaat. Die waaier was met 'n ketting vasgemaak so ons kon dit nie skuif vir 'n bietjie ventilasie nie. En die foto's op die blad is baie misleidend. Om soveel te betaal vir dit is 'n skande.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pyramids Motel's response

Good day Jacques,

We are very sorry to hear you had a bad experience at our place.

In the last couple of weeks, the weather was extremely hot which we can do nothing about. The fans are chained due to it being stolen in the past. Currently, this is the only solution to avoid this. It is something we also don't prefer, but we cannot buy new fans every month. We did give you an extra fan which you were welcome to place where you wanted it.

When we tried to explain to you about our luxury rooms with air-conditioning, which is a little bit more expensive, you were not interested in this information. You booked yourself a chalet. Maybe next time you can pay a little extra and take a room with air-conditioning.

Again, apologies for the bad experience you had.

Kind regards,
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Henk V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henk V
Family with young children

Clean with beautiful views.

The staff are very helpful and friendly.

Mlungisi M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Mlungisi M
With spouse/partner

Not too bad, but I can't go back there. Too far from shopping malls and petrol station.

I was not happy with the bed and pillows.

Johan J - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan J
Family with young children

Will stay there again.

Clean and tidy, nice halfway to sea, restaurant just a little bit expensive.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sal weer daar bly.

Skoon en netjies, lekker halfpad see toe, restaurant net bietjie duur.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jan B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan B
With spouse/partner

Lovely.

The receptionist's service was fantastic! We had bad traffic from Wesrand and she waited for us until 21:40. Thank you for your excellent service. Would definitely recommend you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Die dame by ontvangs se diens was fantasties! Ons het erge verkeer gehad vanaf die Wesrand en sy het vir ons gewag tot 21:40. Baie dankie vir julle puik diens. Sal julle beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pyramids Motel's response

Good day,

Thank you for your positive review. We are that you like our staff member's service.
We hope to accommodate you again.

Kind regards,
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Elaine L - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Elaine L
Family with young children

Cosy.

We have driven past the Pyramid Motel for years and always wondered what it would be like to stay over. We made it our halfway stop toward Umhlanga. The rooms are clean and tidy. A lot smaller than what we expected. Perfect if you are only looking for a halfway stop. The staff was very helpful and friendly.

Doreen T - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Doreen T
With spouse/partner

Mooi skoon en hul laat jou veilig voel.

Die is die perfekte "half way stop" see toe. Dit is baie mooi en skoon en die werkers gaan uit hul pad om jou te help. Enigste nadeel: hul sit teen die hoofweg so jy hoor reg deur die aand hoe die karre ry.

William D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
William D
With spouse/partner

Gemaklik, voel soos om by ons vriende aan te kom.

Ek gebruik die Pyramids elke keer as ek kus toe gaan. Die geriewe is altyd skoon en gemaklik. Dit is lekker as die diens elke jaar puik is. Sal beslis weer oorbly.

Kobus O - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Kobus O
With spouse/partner

Aangename verblyf in 'n rustige omgewing.

Die huisie is baie goed ingerig, skoon en netjies vir oornagfasiliteite. Het heerlik rustig geslaap, alhoewel die wind nogal redelik gewaai het aangesien Pyramids taamlik hoog geleë is. Die aandete en ontbyt was heerlik (waarde vir geld ook) en die personeel is baie vriendelik met hulle kliënte.

Anne S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne S
Individual traveler

Baie lekker oornagplek.

Ek sou hou van 'n televisie in die eenheid, asook beter ingang tot bad/stort aangesien en sukkel met trappe en so, dit is nie baie rolstoelvriendelik nie.

Pyramids Motel's response

Good day,
Thank you for staying with us. Unfortunately, we can not do anything about the toilet's entrance since it's part of the structure. We are doing our best to keep our prices as low as possible so TVs will make it expensive since we are a motel (sleepover-stay). We also have a luxury room that have Tvs, bar fridge, spa shower and coffee/tea facilities. Next time book luxury and you will enjoy your stay more. We are looking forward to accommodating you again.
Kind regards,
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Anne S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne S
Family with young children

Skoon plekkies en vriendelike diens.

Die plekkies kort opgradering, maar ons was baie tevrede met die plek. Die uitsig was baie mooi, karre op hoofpad kan gehoor word, maar pla mens nie regtig. Dit was effens warm, maar die waaier het gehelp.

Mieke M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mieke M
Family with teenagers

Magical.

Perfekte oornagplek tussen Pretoria en Suidkus met 3 tieners en ‘n ouma - het die Egiptiese styl eenheid baie geniet. Aandete was ook heerlik.

Pyramids Motel's response

Good day Mieke,
Thank you for the positive review.
We hope to accommodate you again.
Kind regards,
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Alta G - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta G
With spouse/partner

Beautiful, will stay there again.

We were very well received, receptionist is friendly and helpful. Thanks for borrowing us the freezer, we will definitely stay there again, we recommend, dinner and breakfast very nice, and value for money. Thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig, sal weer daar oorbly.

Ons is baie goed ontvang, ontvangsdame is vriendelik en behulpsaam. Dankie vir die vrieskas se gebruik, ons sal beslis weer daar oornag, ons beveel aan, aandete en ontbyt baie lekker, en waarde vir geld. Dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marietjie V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie V
With spouse/partner

Lekker oorslaap tussen berge.

Die personeel was baie vriendelik vanaf die ontvangs tot aandete. Aandete was baie lekker. Ons het in een van die losstaande eenhede oornag. Die struktuur van die eenheid maak dit moeilik vir ‘n langer persoon. Kort bietjie TLC.

Erika J - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erika J
With spouse/partner

Gemaklik en verwelkomend.

Vriendelike personeel. Netjiese verblyf. Moeitelose bespreking en lekker ete gehad. Dankie, Pyramids.

Nols D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nols D
With spouse/partner

Baie netjiese oornag-akkommodasie.

Baie vriendelik ontvang deur personeel en na die akkommodasie vergesel. Die restaurant bied ook goeie waarde vir geld. Word sterk aanbeveel vir oornag-akkommodasie.

Summon T - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Summon T
Family with young children

Unique.

Unique experience that the children really enjoyed.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uniek.

Unieke ervaring wat die kinders baie geniet het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johannes B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johannes B

Baie goeie diens!

Ons het vir twee aande daar oorgeslaap en het die plek baie geniet. Ons ken die motel al vir jare en moet se vandat ons laas daar oorgeslaap het, het dinge baie verbeter. Ons het uitstekende diens gekry en sal dit definitief aanbeveel om daar oor te slaap.

Liezel N - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liezel N
With spouse/partner

Heerlik stil en privaat.

Baie lekker gebly, plekkie was skoon en netjies. Kos was heerlik by die restaurant en personeel baie vriendelik.

Renier B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Renier B

Nice getaway with nice location.

The self-catering unit is very unique and convenient. Definitely worth a try. Will come again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker wegbreek met mooi ligging.

Die selfsorg-eenheid is baie uniek en gerieflik. Definitief die moeite werd om te probeer. Sal weer kom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Madeleine S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madeleine S
With spouse/partner

Baie rustig en asemrowende uitsig.

Baie dankie, Pyramids Motel. Ons het heerlik gebly. Vriendelike personeel en eienares, skoon en kos was heerlik.

Sandra P - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandra P
With spouse/partner

Gerieflik en gemaklik.

Dit was die eerste keer wat ons hier tuisgaan. Ons het eers laat arriveer, maar is vriendelik ontvang. Het 'n heerlike ontbyt geniet die volgende oggend. Die verkeer op die N3 het nie regtig gepla nie. Ontvangsarea is baie pragtig ingerig. Egiptiese tema baie mooi aangewend.

Chris B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Chris B
With spouse/partner

Place is old and weathered. Very nice view though.

Would like to visit the place, but it needs much attention. Would like to see the rate offer much better value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Plek is oud en verweer. Baie mooi uitsig darem.

Sal die plek graag wil besoek, maar dit kort baie aandag. Sal graag wil sien dat die tarief baie beter waarde vir geld bied.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Fanus P - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fanus P
With spouse/partner

A dream come true.

From a young age we drove past and wondered about the pyramids. Now we've spend the night at the Pyramids. The motel and units are beautiful and comfortable. The restaurant and lounge are beautiful and neat. The friendly service and delicious meals surprised. The accommodation was comfortable and unique with a beautiful view. Definitely back on the must-do list.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Droom wat waar geword het.

Van kleins af ry ons verby en wonder oor die piramides. Nou het ons oornag by die Pyramids. Die motel en eenhede is pragtig en gerieflik. Die restaurant en sitkamer is mooi en netjies. Die vriendelike diens en heerlike etes het verras. Die verblyf was gerieflik en uniek met 'n mooi uitsig. Definitief weer op die móét doen-lys.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Estelle V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Estelle V
With spouse/partner

Comfortable.

Will book again. Lovely place.

Pieter B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Pieter B
With spouse/partner

Pleasant, functional, very good service.

Fantastic location and great support.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam, funksioneel, baie goeie diens.

Fantastiese ligging en goeie ondersteuning.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Beatrice P - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Beatrice P
With friends

Fantasties.

Die beddens was heerlik om op te slaap, alles was net awesome gewees, sal weer daar oornag.

Marika D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marika D
Family with young children

Altyd 'n lekker oornagplek as ons see toe gaan.

Met aankoms word mens altyd vriendelik ontvang. Aandete is heerlik en die kamers is cosy met elektriese komberse om die koue weg te hou en 'n goeie nagrus te verseker. Dankie, ons kom weer.

Christie R - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Christie R
With spouse/partner

Netjiese plekkie, vriendelike ontvangs, veilig.

Die besige pad is heeltyd hoorbaar.

Lida G - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Lida G
Family with teenagers

Die verblyf was baie aangenaam.

Ons het baie lekker gebly, die chalet was skoon en netjies. 'n Klein yskassie sal welkom wees. Ongelukkig het die geraas van die verkeer op die N3 ons gehinder deur die nag.

Hendrik S - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendrik S
With spouse/partner

Very good.

Enjoyed it a lot, good location for travellers.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goed.

Baie geniet en plek is baie goed geleë vir reisigers.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Louise D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise D
Family with teenagers

Very nice.

Beautiful unit, friendly staff, value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie oulik.

Baie mooi eenheid, vriendelike personeel, waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Comin B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Comin B
With friends

Skoon, netjies en vriendelik.

Het dit as 'n oorslaap punt gebruik en sal beslis weer, skoon, netjies en vriendelike diens. Die restaurant het lekker kos teen billike pryse.

Antoinette K - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette K

Neat and clean.

Conveniently located near highway.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en skoon.

Prakties geleë naby snelweg.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lelanie L - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Lelanie L
Family with young children

Neat, cosy and friendly staff.

Was ideal stopover travelling from Johannesburg to Durban.

Annelie E - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Annelie E
With spouse/partner

Different.

Very nice, friendly staff, delicious food. Beautiful view, we'll definitely go there again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Anders.

Baie lekker, vriendelike personeel, heerlike kos. Pragtige uitsig, ons sal beslis weer daar gaan kuier!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sakkie B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sakkie B
With spouse/partner

Baie lekker gebly en kos is lekker.

Gerieflik by die pad en lekker kos.

Marinella V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinella V
With spouse/partner

Very nice.

Had a great stay. Everyone was friendly and helpful. The rooms are beautiful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Het baie lekker oorgebly. Almal was vriendelik en hulpvaardig. Die kamers is baie mooi.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Barend P - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barend P
With spouse/partner

Was amazing experience and beautiful area.

Was a very beautiful area with breathtaking view. We went for our honeymoon and they went out of their way to make it extra special. The chalets are very cute and cosy and comfortable. 10/10.

Pyramids Motel's response

Good morning Barend,

Thank you so much for a positive review, we always do our best to make our guests happy all the time. It was a great pleasure to accommodate you, We hope to see you again.

Kind regards
Team Pyramids Motel.

Pyramids Motel
Chani R - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Chani R
Family with teenagers

Ongelooflike uitsig!

Bed nie baie gemaklik nie, maar res van eiesoortige akkommodasie baie goed.

Chris P - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Chris P
With spouse/partner

Heerlike oornag verblyf.

Netjiese oord, het oornag in chalet, matras ferm en gerieflik, restaurant billik en Joseph is 'n ster. Verbasend min pad-geraas, sal weer daar oorslaap.

Cathy B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cathy B

Very nice, clean, helpful and friendly.

Dog friendly which to me and my husband is a major plus. Clean and the staff was very helpful. The menu is fine for ordinary eaters, but I am vegetarian and they don't cater on their menu for vegetarians. My dad ordered fish which was not great. My husband ordered steak which he said was very nice.

Helena J - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helena J
Family with young children

Very friendly, helpful staff. Neat and clean accommodation.

Go there regularly, always clean and very helpful staff.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelike, hulpvaardige personeel. Netjies en skoon verblyf.

Gaan gereeld soontoe, altyd skoon en baie behulpsame personeel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Joan V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Joan V
Family with teenagers

It's a great overnight stop. just wish each cabin had its own braai area.

The service we received at the reception and in the restaurant was exceptional.

Pyramids Motel's response

Good morning Joan,

Thank you for your positive review, we do offer braai stands if requested, feel free to ask for braai stand on your next stay.
We hope to accommodate you again.

Kind regards
Pyramids Motel

Pyramids Motel
Chantal N - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantal N
Family with young children

Great halfway stop between JHB and KZN.

Greeted and showed around the property. Views are spectacular. Beautiful restaurant.

Pyramids Motel's response

Thank you for staying with us, we happy to hear that you had a great time with us.
We are looking forward in accommodating you again.

Kind regards,
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Melissa N - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Melissa N
With spouse/partner

Asemrowende uitsig en baie vriendelike diens.

Baie lekker gebly. Ons hondjies was sommer lekker bederf en almal is so vriendelik. Sal vir seker weer oorslaap op pad Suidkus toe.

Pyramids Motel's response

Good day Mellissa,

It was our pleasure to have you in our property, we are happy that you guys had a great time including the puppies.

We hope to accommodate you again.

Kind regards,
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Natasha D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natasha D
With spouse/partner

Baie vriendelik netjies en behulpsaam.

Baie goeie ervaring gehad met vriendelike personeel en netjiese geriewe. Vir seker goeie waarde vir geld.

Pyramids Motel's response

Thank you very much. We hope to accommodate you again.

Kind regards
Pyramids Motel Team

Pyramids Motel
Anita M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita M
With spouse/partner

Asemrowend.

Ons was vriendelik ontvang en Martha het ons gou tuis laat voel. Die uitsig oor die berge was fantasies.

Helena J - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helena J
Family with young children

Weereens uitstekend.

Dit was ons derde keer daar. Baie goeie diens, vriendelike en hulpvaardige personeel. Skoon en netjies. Sal vir seker weer gaan. Dankie.

Pyramids Motel's response

Thank you so much, Helena. It was nice having you guys here again!

Kind regards,
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Jp C - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jp C
With spouse/partner

Neat overnight accommodation with friendly staff.

Very neat and comfortable for overnight stay. The staff are very friendly and we enjoyed a delicious breakfast before we hit the road. A bar fridge would be a plus.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese oornagverblyf met vriendelike personeel.

Baie netjies en gerieflik vir oornagverblyf. Die personeel is baie vriendelik en ons het 'n heerlike ontbyt genuttig voor ons in die pad geval het. 'n Yskassie sou 'n pluspunt wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alti K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alti K
Family with young children

One het lekker gebly.

Ons het heerlik as gesin, almal in die Maroccon kamer geslaap.

Adri P - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Adri P
With spouse/partner

Ideal for overnight stays, but definitely not for longer stays.

Fan was chained in very impractical place and cannot be moved or rotated at all. No microwave or fridge, but supposed to be self-catering units. Air conditioner will be a bonus.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ideaal vir 1 nag oorslaap, maar beslis nie vir langer verblyf nie.

Waaier vas geketting op baie onpraktiese plek en kan glad nie geskuif of gedraai word nie. Geen mikrogolf of yskas, maar veronderstel om selfsorg-eenhede te wees. Lugversorger sal 'n bonus wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pyramids Motel's response

Thank you for your review Adri.
We are happy to read you understand our concept. We are an overnight sleeping place, that's what a Motel is. So we are not a Hotel or Lodge where people spend their holidays. Customers making use of our Motel just to sleep over before they are going to their final destination.
We don't advertise our chalets as self-catering units. We only have one self-catering unit which also shows on the site, but this one is more expensive. This one does have a fridge and microwave. We are very sorry to hear you complain about the fan, but unluckily people steal them, that's the reason why we do it this way. We do have rooms with air-conditioning but they are more expensive.
We really appreciate your comments and we hope to welcome you again at our Motel.
Kind regards, Team Pyramids Motel.

Pyramids Motel
Pieter W - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Pieter W
With spouse/partner

Beautiful view and quiet.

We often stay there and have no complaints.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi uitsig en stil.

Ons bly gereeld daar en het geen klagtes nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pyramids Motel's response

Thank you so much, we hope to accommodate you again.

Kind regards,
Pyramids Motel team

Pyramids Motel
Siellie E - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Siellie E
With spouse/partner

Comfortable halfway place.

Thank you, Pyramida Motel, your service was very friendly and the place was just perfect for one night stay. Would've liked a small fridge and with the heat, you could think about aircon - the water cooler just couldn't handle the heat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflike halfweg-plekkie.

Baie dankie, Pyramids Motel, jul diens was baie vriendelik en die plekkie was net reg vir een nag se oorbly. Sou graag 'n klein yskassie in die kamer wou hê en met die vreeslike hitte kan julle dalk daaraan dink om lugverkoeling te installeer, die waterverkoeler kon net nie die hitte hanteer nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pyramids Motel's response

Dear Ocillia,
Thank you for your positive review! It’s just such a coincidence because today we just installed air-conditioning in the luxury rooms and we are also planning to put some little fridges in there. We hope to see you again in the future!
Kind regards,
Team Pyramids Motel.

Pyramids Motel
Josef D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Josef D
Family with young children

Absoluut heerlik.

Dit is net 'n plesier om by Pyramids Motel tuis te gaan. Die personnel is altyd vriendelik en behulpsaam, het so lekker saam met hulle gekuier.

Johan O - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan O
With spouse/partner

Fantastic.

It is a lovely experience to relax there away from the busy N3 and there is a restaurant for your meals. The staff are very friendly and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Dis 'n heerlike ondervinding om daar hoog ver van alles heerlik te ontspan na die besige N3 en daar is 'n restaurant vir jou etes. Die personeel is baie gaaf en behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Christa J - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Christa J
Individual traveler

Onbeskryflik lekker.

Sal net verkies het dat daar klein yskassie in plek is, want jy kan niks koud hou nie.

Laurika H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Laurika H
Family with young children

Will really recommend to friends. Beautiful view of the Van Reenen Pass!

Will definitely book here again. The service from Peggy and the staff was great.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sal regtig aanbeveel aan vriende. Pragtige view van die Van Reenenspas!

Sal beslis weer hier boek. Die diens vanaf Peggy en die staff was great gewees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bernadette K - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Bernadette K
With spouse/partner

Good value for money.

Beautiful area and very good value for money for overnight stay. The staff is very friendly and the units are very neat and tidy.

Drian H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Drian H
Family with young children

Baie lekker gebly.

Kinders en vrou kon lekker rus voor ons weer die langpad huistoe gevat het.

Stephan J - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Stephan J
Family with teenagers

Fantasties.

Hartlike verwelkoming, skoon, heerlik gekuier.

Ronel B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ronel B
With spouse/partner

Awesome.

Ek en my man het 34 jaar terug met ons eerste wittebrood by die ou Andrew's motel oornag. So ook ons vriende voor ons en na ons. 3 jaar terug het ons weer so gemaak by die Pyramids. En nou het vir ons kinders se eerste wittebroodnag ook daar bespreek. Hulle het dit net so geniet soos ons.

Hendrik J - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Hendrik J
Family with young children

Baie lekker en waarde vir geld.

Die hele proses om die verblyf te bespreek en in te boek was seepglad. Personeel by Pyramids is baie vriendelik en behulpsaam. Eenhede is netjies en skoon met genoegsame warm water.

Paul F - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Paul F
Family with young children

Waarde vir geld en ligging is kalmerend.

Dis my tweede keer in 4 jaar wat ek myself weer bevind in the Pyramids, vol emosie en herinneringe. Die aandete was ook waarde vir geld en net ontspannend en kalmerend.

Andria O - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andria O
With spouse/partner

Absolute waarde vir geld.

Pyramids Motel is 'n juweel wat ons eintlik al vroeër moes ontdek het. Die personeel is uiters vriendelik en behulpsaam. Die eenhede het alles wat nodig is vir 'n gerieflike oorbly en is skoon en netjies. Die hoofgebou is pragtig toegerus met gerieflike banke en tafels vir lekker kuier en die restaurant se kos is heerlik. Die sekuriteitswag het die hele nag sy rondtes gedoen om seker te maak die motors en gaste bly veilig. Ek beveel Pyramids Motel met groot vrymoedigheid aan.

Salome M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Salome M
With spouse/partner

Lekker rustig vir oornagverblyf.

Sal aanbeveel vir oornagverblyf.

Jeannie F - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeannie F
Family with young children

Fantastic.

Friendly service, delicious food, pleasant reception, lovely view. They were prepared for the power outage. 24 hour surveillance. Would recommend anyone to stay there, really pleasant. Would go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasmagories.

Vriendelike diens, lekker kos, aangename ontvangs, pragtige uitsig. Voorsiening vir kragonderbreking. 24 uur-veiligheidpatrolering. Dal enige persoon aanraai om daar oor te slaap, vreeslik aangenaam. Sal weer daar kuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ina E - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ina E
With spouse/partner

Beste "over night" vir 'n lang pad.

Definitief die beste plek om oor te slaap vir 'n lang reis. Die view is so mooi.

Cecile S - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Cecile S
With spouse/partner

The view is beautiful. It's a good place to stay for one night, but not longer than that.

The service was good and the staff friendly. The food in the restaurant was good. However, the bathroom of the unit was a problem. If you are longer than four feet, you can not use the toilet or the sink, the roof is too low.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die uitsig is pragtig. Dit is 'n goeie plek om te oornag, maar nie langer as dit nie.

Die diens was goed en die personeel vriendelik. Die kos in die restaurant was goed. Die badkamer van die eenheid was egter 'n probleem. Indien jy langer as vier voet is kan jy nie die toilet of die wasbak gebruik nie, die dak is te laag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brian N - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brian N
With friends

Value for money.

Very friendly. Food is delicious.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld.

Baie vriendelik, lekker kos.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ronel G - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel G
Family with young children

Vriendelik ontvang, 100% ligging vir ons roete en my kinders wil weer in die 'Space Pyramid' slaap.

Ons het gebruik gemaak van die Pyramids Motel as 'n oorslaap pit stop na die suid kus. Ons het eers na 21:00 ingeklok, maar vriendelike Joseph van ontvangs het ons voor die tyd gebel om net seker te maak dat ons nog op pad is en om ons ook te laat weet dat hulle restaurant om 20:00 sluit. Daarvolgens kon ons beter beplan vir iets om te eet. Die geriewe was mooi skoon en netjies, als het gewerk en ons kinders het baie gehou van die 'Space Shower' - en lyk my ons sal weer daar moet oor stop.

Marianne C - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marianne C
Individual traveler

Uiters aangenaam en personeel was regtig meer as behulpsaam en vriendelik.

Die hotel is besonder netjies en daar word met die grootste omsigtigheid na die gaste se behoeftes omgesien.

Carin E - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Carin E
Family with young children

Perfekte oornagstop, skoon en netjies, vriendelike diens.

Perfekte oornagstop, met vriendelike personeel. Geriewe is skoon en netjies. Restaurant se kos is heerlik en die personeel het ons vriendelik verwelkom en laat tuis voel. Sal dit aanbeveel en definitief weer daar bly!

Jacques B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques B
Family with young children

Uitstekende oornag plek om 'n lang reis op te breek.

Verblyf en aandete was uitstekend. Die fillet en satay was baie lekker. Ontbyt was nie heeltemal op selfde standaard nie. Sal weer hier oorbly. Baie gerieflike middelpunt.

Mariëtte V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mariëtte V
Family with young children

Skoon, netjiese, basiese verblyf.

Vir oorslaap tussen JHB en Durban goeie ligging. Skoon netjies en basiese verblyf.

Piet V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Piet V
Family with young children

Gerieflike oorstop terug na Pretoria.

Ek het 'n positiewe indruk van die Motel vir 'n een oornagstop. Voorstel vir klein verbeteringe: Spuit insekdoder voor die tyd. Ons het 2 kakkerlakke doodgemaak, maar dit is onvermydelik, want hulle vlieg maar in. Meer klerehake in die badkamer.

Pyramids Motel's response

Good day Piet,

Thank you for your positive review, we have noted your point.
We had a pet spray control last week as we normally do it quarterly.
We are looking forward to accommodating you again.

Kind regards,
Pyramids Motel

Pyramids Motel
Flip M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Flip M
With spouse/partner

Comfortable.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jan D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jan D
Family with teenagers

Interessante behuising, besig om op te knap, nog nie op standaard nie.

Beddens nie op standaard nie.

Rolaine V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rolaine V
With spouse/partner

We enjoyed our stay in spite of the noise from the traffic.

Neat accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het die oornagverblyf geniet, t.s.v. die verkeer se geluid op die verbygaande pad.

Netjiese verblyf om te oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Herman B - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herman B
With spouse/partner

Lekker geslaap op 'n baie goeie bed.

Heerlik op die berg verblyf met baie vriendelike personeel.

Derick C - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Derick C
With friends

Home away from home.

In my opinion the best and most affordable stopover between Gauteng and KZN. Would recommend to any traveller coming from North West, Free State or Gauteng on their way to KwaZulu-Natal.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Huis weg van die huis.

Na my mening definitief die beste en mees bekostigbare oorstop tussen Gauteng en KZN. Sal dit vir enige reisiger aanbeveel wat vanaf Noordwes, Vrystaat of Gauteng reis na KZN.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hester B - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester B
With spouse/partner

What an excellent decision to sleep over at Pyramids Motel on the way to Durban.

We were pleasantly surprised with the layout of the rooms at Pyramids Motel. It was convenient and we were well looked after before we took the next half of our trip. It was terribly cold but the fireplace in the restaurant made us warm and the delicious food and great service made us feel at home too. The electric blanket kept us cuddly warm at night even though it was ice-cold outside. The staff were very friendly and helpful and received us kindly. We will definitely stay over there again in the future. Good value for money and excellent location.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wat 'n uitstekende besluit om oor te slaap by Pyramids Motel op pad Durban toe.

Ons was aangenaam verras met die uitleg van die kamers by Pyramids Motel. Dit was gerieflik en ons het heerlik uitgerus voor ons die volgende helfte van ons reis aangepak het. Dit was vreeslik koud maar die kaggel in die restaurant het ons vinnig warm gemaak en die heerlike kos en flinke diens het ons ook tuis laat voel. Die elektriese kombers het ons snoesig warm gehou deur die nag al was dit ysig buite. Die personeel was baie vriendelik en hulpvaardig en het ons vriendelik ontvang. Ons sal definitief weer in die toekoms daar oorslaap. Goeie waarde vir geld en uitstekende ligging.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gustav S - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gustav S
Family with young children

Goeie waarde vir geld!

Ons was baie vriendelik ontvang deur die eienaar. Sy het alles mooi aan ons verduidelik en selfs gereël dat ons warm komberse aangesit word terwyl ons aandete nuttig! Kan hul hoogs aanbeveel!

Daniel B - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Daniel B
Family with young children

Dit kamers is baie eenvoudig en koud in die winter, is slegs 'n oornagstop as jy wil slaap.

Die prys is billik as jy soek vir goedkoop oornagverblyf, maar raai aan om eerder 'n bietjie meer te betaal vir gemak. Die huisies is baie klein en koud in die winter. Die badkamers is te klein en ook koud. Die gas in ons eenheid het klaar geraak tydens eerste persoon se stort en toe stink die hele vertrek na gas.

Chris G - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris G
With spouse/partner

Friendly staff and helpful.

Was lovely to be kindly received. And everything was clean and tidy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike personeel en hulpvaardig.

Was heerlik om vriendelik ontvang te word. En alles was skoon en netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andre O - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andre O
With spouse/partner

Nice overnight accommodation.

The chalets are dark and humid. For R150 extra you can stay in one of the room that also has DStv and 250MB WiFi, that is not available at the chalets.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker oornagverblyf.

Die chalets is donker en bedompig. Vir R150 ekstra kan jy in een van die 3 kamers bly wat dan ook DStv en 250MB WiFi het wat nie by die chalets beskikbaar is nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alida S - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alida S
With spouse/partner

Ons het baie lekker geslaap en veilig gevoel.

Net een probleem vir ouer mense, die stortgeriewe met die fibre glass bad wat baie glad was. My moeder kon nie stort nie vir die rede.

De Wet C - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
De Wet C
With spouse/partner

Friendly staff, food was average, will recommend to other people.

See star-rating.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike personeel, kos was gemiddeld, sal aanbeveel vir ander mense.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Liezel N - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Liezel N
With spouse/partner

Interessant.

Die advertensie het bietjie meer verkoop as wat die werklikheid was, maar dit is definitief 'n goeie keuse vir 'n vinnige oornagwegbreukie. Ook het die advertensie gesê dat dit selfversorging is en het ons opgedaag met vleis en goed wat in die yskas moes wees. Hulle het ons akkommodeer deur hul persoonlike yskas vir ons gebruik oop te stel. Ons voel dat die idee van die plekkie baie oulik is, maar sou meer ideaal wees as dit klein bietjie verder van die highway af was. Verder, is ons baie gelukkig.

Shelley D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Shelley D
Family with young children

A good option for an overnight stay, but not for a long term stay.

Good overnight place at a reasonable price. Good food at the restaurant and friendly staff.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie oornag opsie, nie vir lang verblyf nie.

Goeie oornag verblyf vir redelike prys. Lekker kos by restaurant en vriendelike personeel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Christel J - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Christel J
With spouse/partner

Perfect for overnight stay.

It's right next to the highway and has the most beautiful view. Nice food too. Will definitely go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfek vir oornag!

Dit is reg langs die hoofweg en het die mooiste uitsig. Lekker kos ook! Sal beslis weer hier slaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marelize D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marelize D

Aangename verrassing!

Heerlike oorslaap op pad KZN toe - baie vriendelike personeel, lieflike, warm en skoon verblyf en die uitsig oor die berge was fantasties. Sal definitief weer oorslaap.

Robert N - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Robert N
Family with young children

Ideal overnight accommodation.

Thank you to everyone at the Pyramids Motel. It was lovely and the food at the restaurant was fantastic.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ideale oornagverblyf.

Baie dankie aan elkeen by Pyramids Motel. Dit was heerlik en die restaurant se kos fantasties.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marius M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marius M
Family with teenagers

The staff are really very friendly. It is something different, will stay there again.

Very nice with the best view and really very friendly staff. The rooms aren't something I'm used to, but I will definitely spend the night there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Regtig die vriendelikste personeel, iets anders, sal beslis weer daar oornag.

Baie lekker met die mooiste uitsig en regtig baie vriendelike personeel, kamers is iets anders as waaraan ek gewoond is maar sal beslis weer daar oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jeff S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jeff S
With spouse/partner

Baie mooi omgewing en goeie diens.

Ons het die verblyf baie geniet. Die verkeer was baie druk, veral die ontelbare swaar voertuie. Voorts is die hele N3 vanaf Warden nou 'n 100km/h sone. Derhalwe is Pyramids ideaal geleë, en ons kon lekker rus.

Hendrika B - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendrika B
With friends

Dit was pragtig en skoon.

Gawe en vriendelike personeel, oulike verblyfshuisie en goeie kos by die restaurant.

Pyramids Motel's response

Good day,
We thank you for the review.
We are glad that you have enjoyed the stay.
We are looking forward in accommodating you soon again.
Thank you.
Andre

Pyramids Motel
Niek C - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Niek C
With spouse/partner

Ona was op pad Margate toe vanaf die Rand en het besluit om daar oor te slaap.

Sien sterre.

Pyramids Motel's response

Good day Niek,
Thank you for your review. We are glad that you have enjoyed the stay and we are looking forward to accommodating you soon again.
Kind regards,
Andre
Assistant Manager

Pyramids Motel
Maureen C - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maureen C
With spouse/partner

Had a lovely stay.

Very pretty, neat rooms. Had a lovely stay. Can recommend it to any travellers.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly.

Baie mooi, netjiese kamers. Baie lekker gebly. Kan aanbeveel vir enige reisigers.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pyramids Motel's response

Good day,
We thank you for the review.
We are glad that you have enjoyed the stay.
We are looking forward in accommodating you soon again.
Thank you,
Andre
Assistant Manager

Pyramids Motel
Vernon B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vernon B
With spouse/partner

Baie lekker gebly, perfekte oornagpunt vir reis Margate toe van Klerksdorp af.

Sien sterre.

Pyramids Motel's response

Good day,

Thank you for the review.
We are glad that you have enjoyed the stay and are looking forward to accommodating you again soon.

Thank you
Andre

Pyramids Motel
Rentia B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rentia B
With spouse/partner

Netjiese chalet en vriendelike diens.

Baie goeie diens. Uitstekend net vir oornag akkommodasie. Die chalets se badkamers is nie gerieflik nie.

Pyramids Motel's response

Good day,
We thank you for the review, and we are glad that you have enjoyed the stay.
We apologize for the bathroom but it is the original structure since the 1950's.
We are looking forward in accommodating you again.
Thank you
Andre
Assistant Manager

Pyramids Motel
Nico D - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico D
Individual traveler

Peaceful with an incredible view.

Perfect to sleep over and explore the area. The bathroom was a challenge with children.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig met ongelooflike uitsig.

Perfek om oor te bly en omgewing te verken. Badkamer sal 'n uitdaging wees met kinders.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pyramids Motel's response

Good day Nico,

We thank you for the review and are glad that you have enjoyed the stay. Looking forward to accommodating you soon again.

Regards,
Andre - Assistant Manager

Pyramids Motel
Peter L - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter L
With spouse/partner

Perfect stopover.

Affordable, clean, comfortable and practical.

Pyramids Motel's response

Good day,
We thank you for the review, and we are glad that you have enjoyed the stay.
We are looking forward in accommodating you soon again.
Thank you
Andre
Assistant Manager

Pyramids Motel
Nicolaas Johannes S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Nicolaas Johannes S
Family with young children

Lekker gemaklik.

Dit sal goed wees as daar 'n mikrogolfoond in die Chalets is, om vinnig iets warm te maak. Sal weer oornag.

Pyramids Motel's response

Good day
We thank you for the review.
We are glad that you have enjoyed the stay.
On your next visit, you are welcome to use the microwave in our kitchen to warm food.
We are looking forward to accommodating you soon again.
Thank you
Andre
Assistant Manager.

Pyramids Motel
Michelle V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle V
With spouse/partner

Skoon en netjies en fantastiese ligging.

Ons het van die Motel gebruik gemaak as 'n oornag na Durban. Ons was ontvang deur vriendelike mense en kamer was skoon en netjies. Niks meer nodig gehad nie.

Pyramids Motel's response

Good day
We thank you for the review.
We are glad that you have enjoyed your stay.
We are looking forward to accommodating you soon again.
Thank you.
Andre
Assistant Manager

Pyramids Motel
Jarine W - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Jarine W
With friends

Was als skoon, maar baie oud. Kan gerus nuwe beddegoed, kussings aanskaf. Kamer baie bedompig.

Vriendelike diens. Kamer was netjies, maar baie warm en baie bedompig. Beddegoed oud. Kan gerus bietjie nuwer maak. Bed baie ongemaklik. Sal ongelukkig nie weer hier bly nie.

Pyramids Motel's response

Good day,

Thank you for the review. We are sorry to hear that your stay was not a pleasant one. The rooms have air coolers to cool the room. Beds are Cloud Nine quality. We will look into your recommendations and see where we can improve.

Thank you
Andre
Assistant Manager

Pyramids Motel
Rozelda B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rozelda B
Family with young children

Vinnige oorstop.

Die kamers was baie gerieflik en die bed lekker groot sodat ons babatjie ook gemaklik tussen ons kon slaap.

Pyramids Motel's response

Good day,

We thank you for the review.
We are glad that you have enjoyed the stay.
We are looking forward to accommodating you soon again.

Thank you
Andre

Pyramids Motel
Neels E - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Neels E
Family with young children

Heel aanvaarbaar vir 'n oornag op 'n ver reis.

Sien sterre.

Pyramids Motel's response

Good day,

We thank you for the review.
We are glad that you have enjoyed the stay and are looking forward to accommodating you soon again.

Thank you
Andre

Pyramids Motel
Lorraine V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Lorraine V
With spouse/partner

Good restaurant and very friendly staff.

Good restaurant and very friendly staff, rooms a little cramped especially if you are tall, but okay for a stop over.

Pyramids Motel's response

Good day,
We thank you for the review, and we are glad that you have enjoyed the stay.
We are looking forward in accommodating you soon again.
Thank you.
Andre
Assistant Manager

Pyramids Motel
Izak V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness