The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Pyramids Motel | TravelGround
+39

Pyramids Motel

Review Summary

4.4 out of 5from 370 reviews for Pyramids Motel
Cleanliness
4.4/5
Service
4.5/5
Location
4.5/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.2/5
Susan V - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan V
Family with young children

Baie gerieflik.

Vriendelike diens. Skoon en netjiese akkommodasie met 'n goeie ligging.

Dr Kolie V - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dr Kolie V
With spouse/partner

Baie gerieflik geleë vir oorslaap tussen Pretoria en Durban.

Vriendelike diens en bekostigbaar. Sal graag weer daar oornag.

Chris H - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Chris H
With spouse/partner

Lavenis na 'n lang rit.

Vriendelike ontvangs, netjiese eenhede en alles wat jy nodig het vir 'n nag se oorslaap in vars berglug.

Madeleine S - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madeleine S
With spouse/partner

Wonderlik.

Het baie lekker oorgeslaap soos altyd.

Leon S - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Leon S
With spouse/partner

Skoon, netjies en gerieflik.

Restaurant se kos was smaaklik. Goeie diens by ontvangs. Kamer was skoon en netjies.

J P W - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
J P W
With spouse/partner

Ontspannend en rustig!

Ideaal geleë tussen Pretoria en Ballito om reis te onderbreek en te rus!

Lita R - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lita R
Family with young children

Wonderskone, rustige, pragtige oornagbestemming.

Vriendelike diens. Stil en rustige plek met 'n allermooiste uitsig van Van Reenenspas.

Frans K - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frans K
Family with teenagers

'n Great oornagstop op pad see toe.

Vriendelike ontvangs gehad. Blyplek was baie mooi gewees en 'n kaggelvuur is vir ons aangesteek met aankoms. Het lekker gekuier by Pyramids Motel en beveel dit aan vir enige iemand!

Zane V - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Zane V
Family with young children

Average.

Average. Not good and showers don't work.

Pyramids Motel's response

Good day Zane,

We are sorry for your experience, we will check in which room or chalet you were in so that we can upgrade our standard.
So sorry again for your experience.

Kind regards,
Precious

Pyramids Motel
Willie H - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Willie H
With spouse/partner

Prentjiemooi uitsig.

Vriendelike diens kos is baie lekker uitsig is asemrowend mooi.

Kotie R - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Kotie R
With spouse/partner

Ligging is ideaal, indien op pad suidelike Drakensberge of suidkus of noordkus toe.

Badkamer en stort is nie gemaak vir lang mense nie.

Hermann P - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hermann P
With spouse/partner

Baie lekker oornagplek.

500 g T-been was seker nie eers 300 g nie en Full Ribs was net 4 stukkies. Kan aandag gee aan restaurant.

Pyramids Motel's response

Thank you for your review. On your next stay please ask any of the waiter to show the sizes of our meat. T-bone is 500 g and Ribs are 500 g.
We hope to accommodate you again.

Pyramids Motel
James M - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
James M
With spouse/partner

Warm welcome

Kindly I would like to thank Pyramids Motel with their good staff, indeed much appreciated.

Magda V - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Magda V
With spouse/partner

Goed.

Alles was baie skoon. Sal weer besoek.

Antoinette B - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette B
With spouse/partner

Asemrowende uitsig en die beste diens.

Sien sterre.

Ronelle H - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ronelle H
Individual traveler

Rus na lang pad.

Bietjie raserig omdat dit teen die N3 is, maar die ongelooflikste uitsig as die son opkom, dis baie mooi.

Shaun P - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shaun P
With spouse/partner

Baie lekker gewees, was verras met hoe goed dit bestuur word.

Als was tops, ek en my vrou het net so na 17:00 aangekom. Was baie warm verwelkom en na ons kamer toe geneem, die kamer was baie mooi skoon en netjies. Ons het ook 'n baie lekker aandete gehad by die restaurant. Al wat ons sal aanbeveel is 'n sleutelboks of iets waar jy die kamer se sleutel kan sit vir wanneer jy, soos ons, vroeg die oggend weer ry. Ons moes ons kamer se sleutel in die deur gelos het. Anders was dit uitstekend! Sal beslis weer kom kuier!

Nic S - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nic S
With spouse/partner

Wonderlike begin tot ons vakansie.

Pyramids is baie gunstig geleë (regs langs die N3) as 'n oornagbestemming. Vriendelike, professionele personeel. Chalets is netjies en gemaklik. Sal weer oorbly in die toekoms.

Reinette Langenhoven L - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Reinette Langenhoven L
With spouse/partner

Was heerlik en mooi uitsig.

Ons het lekker gebly, en baie koud gekry. Maar dankie vir warm kombers. Sal weer daar oorslaap.

Rene C - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rene C
With spouse/partner

Baie goeie en vriendelik diens en personeel.

Ons sal beslis weer daar oornag.

Nadine B - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadine B
With friends

Pleasant.

It was more than I expected and definitely worth it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam.

Dit was meer as wat ek verwag het en definitief die moeite werd.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lisa V - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lisa V
Family with young children

Baie lekker.

Dit was baie netjies. Al probleem is dat die ligging wat gestuur is van waar die plek geleë is, is nie korrek nie.

Kobus E - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus E
Family with teenagers

Pyramids Motel is pragtig geleë in Van Reenenspas. Vandaar kan die hele area verken word.

Ons sal enige tyd weer by Pyramids Motel inboek. Die ontvangs was baie vriendelik, die akkommodasie is pragtig en uniek. Daar is genoeg parkeerplek. Die verkeer is glad nie steurend gedurende die nag nie.

Clodine B - May 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Clodine B
Family with young children

Oornag-slaapplekkie.

Lekker oornagslaapplekkie wanneer op pad reis.

Edward G - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Edward G
With spouse/partner

Great stayover between Durban and Johannesburg.

Great location. Staff were absolutely wonderful, friendly and helpful. Would advise travelers to buy milk, cold drink etc. before arrival, if you like your coffee, etc., so you do not have to ask for milk servings from the reception every time. That is if you stay in the rooms of the motel (it has a small bar fridge).

Angelique G - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angelique G
With spouse/partner

Rustige, vriendelike, gemaklike gastehuis.

Kamer skoon en netjies. Rustige atmosfeer. Ontvangs vriendelik.

Willem J - May 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Willem J
With friends

'n Lekke-bly teen 'n baie billike prys.

Pyramids Motel het 'n baie warm gevoel, met vriendelike personeel. Ons het baie lekker gebly en sal dit vir enige persone aanbeveel wat wil oornag.

Adelle C - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adelle C
With spouse/partner

Pragtige uitsig in ’n unieke piramide.

Baie vriendelike ontvangs en kelner. Dit het ’n pragtige uitsig.

Christo G - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Christo G
Family with teenagers

Great place and lovely food.

Nice halfway stop to sleep over.

Brenda V - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brenda V
With spouse/partner

Netjiese oornagverblyf en vriendelike diens.

Sien sterre.

Louis K - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louis K
Family with teenagers

Baie lekker plekkie.

Sal beslis weer oorbly tussen Pretoria en Durban.

Riana M - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riana M
Family with young children

Altyd 'n goeie plek om te oornag.

Ons stop gewoonlik hier as 'n oornagpunt tussen Gauteng en Natal. Soos altyd, was alles mooi skoon, die ontvangs is ongelooflik behulpsaam (selfs 20h00 in die aand) en ontbyt was regtig lekker.

Geurt V - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Geurt V
With friends

Aangenaam, vriendelike diens, interessant.

Aangename verblyf, netjies en skoon, badkamer bietjie ongerieflik vir senior burgers. Vriendelike diens. Etes goed. Veiligheid goed.

Barney B - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barney B
With spouse/partner

Vriendelike ontvangs en mooi omgewing.

Baie mooi ligging. Alles netjies. Aandete was goeie waarde vir geld.

Jeanette V - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanette V
With spouse/partner

Oornag.

Sal enige tyd weer daar oornag. Hulle kliëntediens is tops.

Martinette K - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martinette K
With spouse/partner

Vriendelike diens, wonderlike uitsig.

Na 'n lang rus is dit heerlik om by die restaurant te eet en dan rustig te gaan slaap.

Kobus D - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus D
Family with young children

Baie lekker vir oorslaap.

Lekker skoon met 'n lekker restaurant.

William D - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
William D
With spouse/partner

Soos om tuis te kom.

By aankoms is ek by naam verwelkom. Ek was twee jaar laas daar, maar hulle het my onthou. Die aandete was heerlik, voortreflik voorberei.

Pyramids Motel's response

Thank you for your positive review William.
We never forget our guests.
Seeing you after 2 years was so nice.

We hope to accommodate you again.

Kind regards
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Greg P - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Greg P
With spouse/partner

Friendliness and willingness to assist

I applaud the assistance and willingness of both the gentlemen on the front desk (Name starts with an F, however I can't remember) and also to Dudu (Also on the front desk. I had a few requests of them and they not only were willing to listen, they were able to both provide solutions and/or alternatives. Additionally the meal I had was excellent. Both in service and taste/presentation. Way above the standards I have experienced in other more pricey establishments. Perhaps the only suggestion I could make is to place a bar fridge in the rooms.

Pyramids Motel's response

Good day Greg, Thank you for positive review. The gentlemen's name is FETSI. We always do our best to make our guests comfortable in every possible way. We are looking into having bar fridges in our chalets for future. We hope to accommodate you again.

Kind regards
Pyramids Motel Team

Pyramids Motel
Lizette R - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lizette R
With spouse/partner

Net wat ons nodig gehad het.

Personeel is baie vriendelik en behulpsaam en laat gaste tuis en gemaklik voel.

Hannalie H - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Hannalie H

Rustig

Die waaier in kamer is vas en kon nie rondskuif nie.

Anita M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita M
With spouse/partner

Vriendelik ontvang en uitstekende diens gekry.

Pyramid Motel is ons gunsteling-oornagverblyf as ons see toe gaan. Dit het 'n pragtige uitsig van die berge asook Van Reenenspas. Ons is ook vroeër geskakel om te hoor hoe laat hulle ons kan verwag asook vir ons laat weet dat daar 'n restuarant op perseel is en of ons wil aandete nuttig. Alle staf het ons nog elke keer vriendelik ontvang en is baie behulpsaam en vriendelik.

Pyramids Motel's response

Good day Anita, thank you for your positive review. We always do our best to make our guest's stay more nice and comfortable by offering the best service. It is always our pleasure to accommodate you. Stay safe.
Regards,
Pyramids Motel Team.

Pyramids Motel
Arouska L - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Arouska L
With spouse/partner

Pleasant.

Unit was clean. Aircon would be nice as the fan barely helped with the heat.

Louis Pieter M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Louis Pieter M
Family with teenagers

Basiese oornag akkommodasie met pragtige natuurskoon.

Baie basiese akkommodasie, maar voldoende vir oornag en vir die prys. Baie netjies en skoon. Geen yskas. Diens was baie goed en vriendelik. Baie lekker aandete by restaurant gehad teen 'n baie billike prys.

Jenny N - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jenny N
Family with teenagers

Food was excellent slept sound and safe.

The only improvement we can suggest is a bar fridge in the rooms and a okay area fir kids. The staff and management were friendly and very helpful top class.

Antonie N - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antonie N
Family with young children

Baie vriendelike diens en kos by die restaurant was heerlik.

Baie vriendelike en skoon. Kos by die restaurant was heerlik!

Johan P - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan P
With spouse/partner

Sien sterre.

Ideaal om te oornag voor jou rit hervat word.

Lorraine V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lorraine V
Family with young children

Ons het die kort besoek geniet en lekker aandete geniet by die hotel.

Die personeel was baie gaaf en behulpsaam.

Ester A - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ester A
With spouse/partner

It was wonderful.

The place is beautiful and even though it is next to the highway it is very peaceful. The nature makes a person calm and leaves you with a relaxed mind and body. All the staff is very friendly and professional.

Amelia B - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amelia B
With spouse/partner

Oornagverblyf.

Gerieflik en netjies.

Wilna C - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Wilna C
With spouse/partner

Vriendelike staff en skoon kamers - en mooi omgewing.

Baie lekker half way verblyf on route vanaf die kus na Gauteng en terug.

Hettie E - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Hettie E
With spouse/partner

Die kos in die restuarant het bietjie verswak.

In die kamer is daar net 'n ketel. Mens sou darem graag 'n klein yskassie wou gehad het om jou kos en melk en water koud te hou. Maar vir die prys aanvaar jy maar die bietjie ongerief.

Pyramids Motel's response

Good day Hettie,

Thank you for you positive review, we do have luxury rooms that have a bar fridge at an extra cost.
Next time book luxury room and you will enjoy your stay even more.

We hope to accommodate you again.

Kind regards
Pyramids Motel Team

Pyramids Motel
Dewald E - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Dewald E
With spouse/partner

Vriendelik, skoon en mooi natuur.

Kan doen met veilge beskutting vir voertuie.

Liesl S - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liesl S
Family with young children

Vriendelik, goeie diens!

Kos lekker, waarde vir geld. Bly elke jaar daar.

Pieter L - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Pieter L
With spouse/partner

Pragtige uitsig en rustig.

Die pesoneel is vriendelik en professioneel. Die chalets eiesoortig, skoon en voldoende vir oornagdoeleindes. Ons het heerlike aandetes en ontbyte geniet.

Sanet S - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanet S
With spouse/partner

Baie aangenaam gewees.

Na 45 jaar het ons uiteindelik die geleentheid gekry om daar oor te slaap. Die verblyf was wonderlik. Alles was mooi skoon en netjies gewees. Personeel was vriendelik en hulpvaardig. Probleem wat ons wel gehad het, was die ontbyt wat bietjie baie duur was vir dit wat jy kry: 2 eiers, 2 repies bacon en 2 snytjies brood - half getoast. R70. Dit was bietjie erg. Verder was ons baie tevrede met alles. Dankie. Ons sal beslis weer daar oorslaap.

Cf S - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cf S
Individual traveler

Vriendelike personeel en professionele diens.

Sien sterre.

Tjaart M - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tjaart M
With spouse/partner

Ideaal geleë op pad Suidkus toe.

Die ligging van Pyramids is ideaal geleë op pad na die Suidkus toe. Ons is van Polokwane en dit het ons reis in twee gedeel wat dit baie gerieflik gemaak het. Die wooneenhede is netjies, maar oud en afgeleef. Die Piramiede-ontwerp is egter totaal onprakties en die badkamer beknop. Die af-trappie na die badkamer en die gesonke bad/stort is moontlik gevaarlik vir seniors. Die diens was goed en die restourant se kos heerlik.

Stefan J - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Stefan J
Family with young children

Pyramids Motel is skoon en ons is vriendelik ontvang.

Dit is die moeite werd om by hulle te eet. Die kos is lekker en die geld werd.

Johan L - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan L
With friends

Baie aangenaam.

Die motel is perfek geleë vir reisigers wat van die N3 gebruik maak tussen Johannesburg en Durban. Die eenhede is netjies en voldoende toegerus vir 'n oornagstop. Die personeel is vriendelik en behulpsaam.

Driena G - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Driena G

Baie netjies en vriendelike diens.

Restaurant was 'n plus. Was lekker om kos te bestel en nie self te maak na 'n lang reis.

Antonie N - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antonie N
Family with young children

Was baie vriendelik ontvang en fantastiese diens.

Peggy is 'n wonderlike mens wat ons dadelik laat tuis voel het.

Pyramids Motel's response

Dear Antonie,
Thanks for your positive review. It was nice having you and your family at our motel.
We hope to see you again in future!
Warm regards,
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Marius K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius K
Family with teenagers

Asemrowende uitsig en pragtige natuurskoon.

Baie aangename oornagstop. Slaapfasiliteite baie goed ingerig en bied die nodige. Personeel baie effektief en vriendelik.

Lisa V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lisa V
With spouse/partner

Uniek met 'n pragtige uitsig.

Het dit baie geniet.

Niekie V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Niekie V
With spouse/partner

Fantasties!

Pragtige plek in 'n pragtige omgewing, met uitstekende diens en heerlike ontbyt!

Delia E - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Delia E
Family with young children

Oulik.

Baie netjiese eenheid en baie netjiese plek. Sal beslis weer daar oornag slaap. Vriendelike diens van alle staff.

Elize D - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize D
Family with teenagers

Die diens en vriendelikheid van die personeel is uitstekend. Julle is tops!

Ons is baie vriendelik ontvang en niks was te veel vir die personeel as ons iets gevra het nie. Julle het 'n plus-span daar. Ons het alles opreg waardeer. Dankie.

Du Randt L - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Du Randt L
Family with young children

Average.

Shower was broken. Bathroom step isn't safe.

Lynette L - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lynette L
Family with teenagers

Very nice stay with a beautiful view.

Very friendly staff, food was very good. The four-bed room is a bit small but well laid out. A bar fridge will be an asset. We will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly met 'n pragtige uitsig.

Baie vriendelike personeel, kos was baie goed. Die kamer met vier beddens is bietjie klein, maar goed uitgelê. 'n Yskassie sal 'n aanwins wees. Ons gaan definitief weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Heinrich H - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heinrich H
With spouse/partner

A very satisfactory place in every aspect.

We had a stop-over on our way from Durban to Oliver Tambo Airport in Johannesburg and we found the place absolutely satisfactory in every aspect. We would have loved to stay for a few days, but our flight was booked.

Katie E - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Katie E
With spouse/partner

Run down, bitten by bug in bed.

Will not make use of facility again.

Pyramids Motel's response

Good day Katie ,
We are very sorry to hear that you had a bad experience at our place.
We agree that some of our chalets they are not looking nice outside. We are busy renovating outside, due to raining weather these couple of days we cant paint.
Again, apologies for the bad experience you had.
Kind regards,
Team Pyramids Motel.

Pyramids Motel
Riana J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Riana J
With friends

It's old. Not at all recommended.

Rooms are old, bedding and curtains old. Doesn't make a good impression at all.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dis oud. Glad nie aan te aanbeveel nie.

Kamers is oud, beddegoed en gordyne oud. Skep glad nie 'n goeie indruk nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacques J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Jacques J
With spouse/partner

Pathetic.

The motel's chalets are a sauna. The bathroom wall was made of smooth corrugated iron. The fan was attached with a chain so we couldn't move it for some ventilation. And the pictures on the page are very misleading. Paying so much for it is a shame.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pateties

Die motel se chalets is 'n sauna. Die badkamer se muur was van gladde sinkplaat. Die waaier was met 'n ketting vasgemaak so ons kon dit nie skuif vir 'n bietjie ventilasie nie. En die foto's op die blad is baie misleidend. Om soveel te betaal vir dit is 'n skande.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pyramids Motel's response

Good day Jacques,

We are very sorry to hear you had a bad experience at our place.

In the last couple of weeks, the weather was extremely hot which we can do nothing about. The fans are chained due to it being stolen in the past. Currently, this is the only solution to avoid this. It is something we also don't prefer, but we cannot buy new fans every month. We did give you an extra fan which you were welcome to place where you wanted it.

When we tried to explain to you about our luxury rooms with air-conditioning, which is a little bit more expensive, you were not interested in this information. You booked yourself a chalet. Maybe next time you can pay a little extra and take a room with air-conditioning.

Again, apologies for the bad experience you had.

Kind regards,
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Henk V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henk V
Family with young children

Clean with beautiful views.

The staff are very helpful and friendly.

Mlungisi M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Mlungisi M
With spouse/partner

Not too bad, but I can't go back there. Too far from shopping malls and petrol station.

I was not happy with the bed and pillows.

Johan J - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan J
Family with young children

Will stay there again.

Clean and tidy, nice halfway to sea, restaurant just a little bit expensive.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sal weer daar bly.

Skoon en netjies, lekker halfpad see toe, restaurant net bietjie duur.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jan B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan B
With spouse/partner

Lovely.

The receptionist's service was fantastic! We had bad traffic from Wesrand and she waited for us until 21:40. Thank you for your excellent service. Would definitely recommend you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Die dame by ontvangs se diens was fantasties! Ons het erge verkeer gehad vanaf die Wesrand en sy het vir ons gewag tot 21:40. Baie dankie vir julle puik diens. Sal julle beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pyramids Motel's response

Good day,

Thank you for your positive review. We are that you like our staff member's service.
We hope to accommodate you again.

Kind regards,
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Elaine L - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Elaine L
Family with young children

Cosy.

We have driven past the Pyramid Motel for years and always wondered what it would be like to stay over. We made it our halfway stop toward Umhlanga. The rooms are clean and tidy. A lot smaller than what we expected. Perfect if you are only looking for a halfway stop. The staff was very helpful and friendly.

Doreen T - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Doreen T
With spouse/partner

Mooi skoon en hul laat jou veilig voel.

Die is die perfekte "half way stop" see toe. Dit is baie mooi en skoon en die werkers gaan uit hul pad om jou te help. Enigste nadeel: hul sit teen die hoofweg so jy hoor reg deur die aand hoe die karre ry.

William D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
William D
With spouse/partner

Gemaklik, voel soos om by ons vriende aan te kom.

Ek gebruik die Pyramids elke keer as ek kus toe gaan. Die geriewe is altyd skoon en gemaklik. Dit is lekker as die diens elke jaar puik is. Sal beslis weer oorbly.

Kobus O - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Kobus O
With spouse/partner

Aangename verblyf in 'n rustige omgewing.

Die huisie is baie goed ingerig, skoon en netjies vir oornagfasiliteite. Het heerlik rustig geslaap, alhoewel die wind nogal redelik gewaai het aangesien Pyramids taamlik hoog geleë is. Die aandete en ontbyt was heerlik (waarde vir geld ook) en die personeel is baie vriendelik met hulle kliënte.

Anne-marie S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne-marie S
Individual traveler

Baie lekker oornagplek.

Ek sou hou van 'n televisie in die eenheid, asook beter ingang tot bad/stort aangesien en sukkel met trappe en so, dit is nie baie rolstoelvriendelik nie.

Pyramids Motel's response

Good day,
Thank you for staying with us. Unfortunately, we can not do anything about the toilet's entrance since it's part of the structure. We are doing our best to keep our prices as low as possible so TVs will make it expensive since we are a motel (sleepover-stay). We also have a luxury room that have Tvs, bar fridge, spa shower and coffee/tea facilities. Next time book luxury and you will enjoy your stay more. We are looking forward to accommodating you again.
Kind regards,
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Anne-marie S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne-marie S
Family with young children

Skoon plekkies en vriendelike diens.

Die plekkies kort opgradering, maar ons was baie tevrede met die plek. Die uitsig was baie mooi, karre op hoofpad kan gehoor word, maar pla mens nie regtig. Dit was effens warm, maar die waaier het gehelp.

Mieke M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mieke M
Family with teenagers

Magical.

Perfekte oornagplek tussen Pretoria en Suidkus met 3 tieners en ‘n ouma - het die Egiptiese styl eenheid baie geniet. Aandete was ook heerlik.

Pyramids Motel's response

Good day Mieke,
Thank you for the positive review.
We hope to accommodate you again.
Kind regards,
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Alta G - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta G
With spouse/partner

Beautiful, will stay there again.

We were very well received, receptionist is friendly and helpful. Thanks for borrowing us the freezer, we will definitely stay there again, we recommend, dinner and breakfast very nice, and value for money. Thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig, sal weer daar oorbly.

Ons is baie goed ontvang, ontvangsdame is vriendelik en behulpsaam. Dankie vir die vrieskas se gebruik, ons sal beslis weer daar oornag, ons beveel aan, aandete en ontbyt baie lekker, en waarde vir geld. Dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marietjie V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie V
With spouse/partner

Lekker oorslaap tussen berge.

Die personeel was baie vriendelik vanaf die ontvangs tot aandete. Aandete was baie lekker. Ons het in een van die losstaande eenhede oornag. Die struktuur van die eenheid maak dit moeilik vir ‘n langer persoon. Kort bietjie TLC.

Erika J - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erika J
With spouse/partner

Gemaklik en verwelkomend.

Vriendelike personeel. Netjiese verblyf. Moeitelose bespreking en lekker ete gehad. Dankie, Pyramids.

Nols D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nols D
With spouse/partner

Baie netjiese oornag-akkommodasie.

Baie vriendelik ontvang deur personeel en na die akkommodasie vergesel. Die restaurant bied ook goeie waarde vir geld. Word sterk aanbeveel vir oornag-akkommodasie.

Delete D - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Delete D
Family with young children

Unique.

Unique experience that the children really enjoyed.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uniek.

Unieke ervaring wat die kinders baie geniet het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johannes B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johannes B

Baie goeie diens!

Ons het vir twee aande daar oorgeslaap en het die plek baie geniet. Ons ken die motel al vir jare en moet se vandat ons laas daar oorgeslaap het, het dinge baie verbeter. Ons het uitstekende diens gekry en sal dit definitief aanbeveel om daar oor te slaap.

Liezel N - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liezel N
With spouse/partner

Heerlik stil en privaat.

Baie lekker gebly, plekkie was skoon en netjies. Kos was heerlik by die restaurant en personeel baie vriendelik.

Renier B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Renier B

Nice getaway with nice location.

The self-catering unit is very unique and convenient. Definitely worth a try. Will come again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker wegbreek met mooi ligging.

Die selfsorg-eenheid is baie uniek en gerieflik. Definitief die moeite werd om te probeer. Sal weer kom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Madeleine S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madeleine S
With spouse/partner

Baie rustig en asemrowende uitsig.

Baie dankie, Pyramids Motel. Ons het heerlik gebly. Vriendelike personeel en eienares, skoon en kos was heerlik.

Sandra P - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandra P
With spouse/partner

Gerieflik en gemaklik.

Dit was die eerste keer wat ons hier tuisgaan. Ons het eers laat arriveer, maar is vriendelik ontvang. Het 'n heerlike ontbyt geniet die volgende oggend. Die verkeer op die N3 het nie regtig gepla nie. Ontvangsarea is baie pragtig ingerig. Egiptiese tema baie mooi aangewend.

Chris B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Chris B
With spouse/partner

Place is old and weathered. Very nice view though.

Would like to visit the place, but it needs much attention. Would like to see the rate offer much better value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Plek is oud en verweer. Baie mooi uitsig darem.

Sal die plek graag wil besoek, maar dit kort baie aandag. Sal graag wil sien dat die tarief baie beter waarde vir geld bied.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Fanus P - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fanus P
With spouse/partner

A dream come true.

From a young age we drove past and wondered about the pyramids. Now we've spend the night at the Pyramids. The motel and units are beautiful and comfortable. The restaurant and lounge are beautiful and neat. The friendly service and delicious meals surprised. The accommodation was comfortable and unique with a beautiful view. Definitely back on the must-do list.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Droom wat waar geword het.

Van kleins af ry ons verby en wonder oor die piramides. Nou het ons oornag by die Pyramids. Die motel en eenhede is pragtig en gerieflik. Die restaurant en sitkamer is mooi en netjies. Die vriendelike diens en heerlike etes het verras. Die verblyf was gerieflik en uniek met 'n mooi uitsig. Definitief weer op die móét doen-lys.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Estelle V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Estelle V
With spouse/partner

Comfortable.

Will book again. Lovely place.

Pieter B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Pieter B
With spouse/partner

Pleasant, functional, very good service.

Fantastic location and great support.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam, funksioneel, baie goeie diens.

Fantastiese ligging en goeie ondersteuning.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Beatrice P - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Beatrice P
With friends

Fantasties.

Die beddens was heerlik om op te slaap, alles was net awesome gewees, sal weer daar oornag.

Marika D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marika D
Family with young children

Altyd 'n lekker oornagplek as ons see toe gaan.

Met aankoms word mens altyd vriendelik ontvang. Aandete is heerlik en die kamers is cosy met elektriese komberse om die koue weg te hou en 'n goeie nagrus te verseker. Dankie, ons kom weer.

Christie R - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Christie R
With spouse/partner

Netjiese plekkie, vriendelike ontvangs, veilig.

Die besige pad is heeltyd hoorbaar.

Lida G - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Lida G
Family with teenagers

Die verblyf was baie aangenaam.

Ons het baie lekker gebly, die chalet was skoon en netjies. 'n Klein yskassie sal welkom wees. Ongelukkig het die geraas van die verkeer op die N3 ons gehinder deur die nag.

Hendrik S - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendrik S
With spouse/partner

Very good.

Enjoyed it a lot, good location for travellers.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goed.

Baie geniet en plek is baie goed geleë vir reisigers.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Louise D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise D
Family with teenagers

Very nice.

Beautiful unit, friendly staff, value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie oulik.

Baie mooi eenheid, vriendelike personeel, waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Comin B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Comin B
With friends

Skoon, netjies en vriendelik.

Het dit as 'n oorslaap punt gebruik en sal beslis weer, skoon, netjies en vriendelike diens. Die restaurant het lekker kos teen billike pryse.

Antoinette K - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette K

Neat and clean.

Conveniently located near highway.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en skoon.

Prakties geleë naby snelweg.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lelanie L - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Lelanie L
Family with young children

Neat, cosy and friendly staff.

Was ideal stopover travelling from Johannesburg to Durban.

Annelie E - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Annelie E
With spouse/partner

Different.

Very nice, friendly staff, delicious food. Beautiful view, we'll definitely go there again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Anders.

Baie lekker, vriendelike personeel, heerlike kos. Pragtige uitsig, ons sal beslis weer daar gaan kuier!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sakkie B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sakkie B
With spouse/partner

Baie lekker gebly en kos is lekker.

Gerieflik by die pad en lekker kos.

Marinella V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinella V
With spouse/partner

Very nice.

Had a great stay. Everyone was friendly and helpful. The rooms are beautiful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Het baie lekker oorgebly. Almal was vriendelik en hulpvaardig. Die kamers is baie mooi.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Barend P - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barend P
With spouse/partner

Was amazing experience and beautiful area.

Was a very beautiful area with breathtaking view. We went for our honeymoon and they went out of their way to make it extra special. The chalets are very cute and cosy and comfortable. 10/10.

Pyramids Motel's response

Good morning Barend,

Thank you so much for a positive review, we always do our best to make our guests happy all the time. It was a great pleasure to accommodate you, We hope to see you again.

Kind regards
Team Pyramids Motel.

Pyramids Motel
Chani R - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Chani R
Family with teenagers

Ongelooflike uitsig!

Bed nie baie gemaklik nie, maar res van eiesoortige akkommodasie baie goed.

Chris P - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Chris P
With spouse/partner

Heerlike oornag verblyf.

Netjiese oord, het oornag in chalet, matras ferm en gerieflik, restaurant billik en Joseph is 'n ster. Verbasend min pad-geraas, sal weer daar oorslaap.

Cathy B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cathy B

Very nice, clean, helpful and friendly.

Dog friendly which to me and my husband is a major plus. Clean and the staff was very helpful. The menu is fine for ordinary eaters, but I am vegetarian and they don't cater on their menu for vegetarians. My dad ordered fish which was not great. My husband ordered steak which he said was very nice.

Helena J - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helena J
Family with young children

Very friendly, helpful staff. Neat and clean accommodation.

Go there regularly, always clean and very helpful staff.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelike, hulpvaardige personeel. Netjies en skoon verblyf.

Gaan gereeld soontoe, altyd skoon en baie behulpsame personeel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Joan V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Joan V
Family with teenagers

It's a great overnight stop. just wish each cabin had its own braai area.

The service we received at the reception and in the restaurant was exceptional.

Pyramids Motel's response

Good morning Joan,

Thank you for your positive review, we do offer braai stands if requested, feel free to ask for braai stand on your next stay.
We hope to accommodate you again.

Kind regards
Pyramids Motel

Pyramids Motel
Chantal N - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantal N
Family with young children

Great halfway stop between JHB and KZN.

Greeted and showed around the property. Views are spectacular. Beautiful restaurant.

Pyramids Motel's response

Thank you for staying with us, we happy to hear that you had a great time with us.
We are looking forward in accommodating you again.

Kind regards,
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Melissa N - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Melissa N
With spouse/partner

Asemrowende uitsig en baie vriendelike diens.

Baie lekker gebly. Ons hondjies was sommer lekker bederf en almal is so vriendelik. Sal vir seker weer oorslaap op pad Suidkus toe.

Pyramids Motel's response

Good day Mellissa,

It was our pleasure to have you in our property, we are happy that you guys had a great time including the puppies.

We hope to accommodate you again.

Kind regards,
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Natasha D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natasha D
With spouse/partner

Baie vriendelik netjies en behulpsaam.

Baie goeie ervaring gehad met vriendelike personeel en netjiese geriewe. Vir seker goeie waarde vir geld.

Pyramids Motel's response

Thank you very much. We hope to accommodate you again.

Kind regards
Pyramids Motel Team

Pyramids Motel
Anita M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita M
With spouse/partner

Asemrowend.

Ons was vriendelik ontvang en Martha het ons gou tuis laat voel. Die uitsig oor die berge was fantasies.

Helena J - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helena J
Family with young children

Weereens uitstekend.

Dit was ons derde keer daar. Baie goeie diens, vriendelike en hulpvaardige personeel. Skoon en netjies. Sal vir seker weer gaan. Dankie.

Pyramids Motel's response

Thank you so much, Helena. It was nice having you guys here again!

Kind regards,
Team Pyramids Motel

Pyramids Motel
Jp C - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jp C
With spouse/partner

Neat overnight accommodation with friendly staff.

Very neat and comfortable for overnight stay. The staff are very friendly and we enjoyed a delicious breakfast before we hit the road. A bar fridge would be a plus.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese oornagverblyf met vriendelike personeel.

Baie netjies en gerieflik vir oornagverblyf. Die personeel is baie vriendelik en ons het 'n heerlike ontbyt genuttig voor ons in die pad geval het. 'n Yskassie sou 'n pluspunt wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alti K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alti K
Family with young children

One het lekker gebly.

Ons het heerlik as gesin, almal in die Maroccon kamer geslaap.

Adri P - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Adri P
With spouse/partner

Ideal for overnight stays, but definitely not for longer stays.

Fan was chained in very impractical place and cannot be moved or rotated at all. No microwave or fridge, but supposed to be self-catering units. Air conditioner will be a bonus.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ideaal vir 1 nag oorslaap, maar beslis nie vir langer verblyf nie.

Waaier vas geketting op baie onpraktiese plek en kan glad nie geskuif of gedraai word nie. Geen mikrogolf of yskas, maar veronderstel om selfsorg-eenhede te wees. Lugversorger sal 'n bonus wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pyramids Motel's response

Thank you for your review Adri.
We are happy to read you understand our concept. We are an overnight sleeping place, that's what a Motel is. So we are not a Hotel or Lodge where people spend their holidays. Customers making use of our Motel just to sleep over before they are going to their final destination.
We don't advertise our chalets as self-catering units. We only have one self-catering unit which also shows on the site, but this one is more expensive. This one does have a fridge and microwave. We are very sorry to hear you complain about the fan, but unluckily people steal them, that's the reason why we do it this way. We do have rooms with air-conditioning but they are more expensive.
We really appreciate your comments and we hope to welcome you again at our Motel.
Kind regards, Team Pyramids Motel.

Pyramids Motel
Pieter W - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Pieter W
With spouse/partner

Beautiful view and quiet.

We often stay there and have no complaints.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi uitsig en stil.

Ons bly gereeld daar en het geen klagtes nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pyramids Motel's response

Thank you so much, we hope to accommodate you again.

Kind regards,
Pyramids Motel team

Pyramids Motel
Siellie E - Feb 2019
Overall score
Cleanliness