The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Quest Bed and Breakfast | TravelGround
+58

Quest Bed and Breakfast

B&B

Review Summary

4.7 out of 5from 35 reviews for Quest Bed and Breakfast
Cleanliness
4.8/5
Service
4.7/5
Location
4.5/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.7/5
Portia C - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Portia C
With spouse/partner

Super awesome.

Dit was 'n een-aandverblyf, maar dit was so lekker. Plek is so mooi en diens uitstekend.

Gerhardt K - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhardt K
Family with young children

Fantastiese diens. Hoogs tevrede.

Die verblyf was fantasties. Alles op tyd.

Amanda E - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Amanda E
With friends

Baie goed, skoon en die beddens was van goeie gehalte.

’n Baie goeie gasvrou en ons kon vroeër ingaan as gewoonlik, aangesien ons 14:00 reeds by die plek moes wees vir 'n troue. Die ontbyt was goed voorberei en genoeg vir die 9 mense wat daar was.

Kirwan A - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kirwan A
With spouse/partner

Baie lekker en rustig.

Mooi en netjies. Ontbyt was baie lekker.

Marlene O - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlene O
With spouse/partner

Awesome plekkie naby als. Skoon netjies.

Uitstekende diens. Ontbyt altyd betyds.

Bonita L - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bonita L
With spouse/partner

Ons verblyf was uitstekend en baie gerieflik.

Met ons aankoms was ons met uitsonderlike gasvryheid en vriendelikheid verwelkom. Die slaapeenheid was tog te netjies en gerieflik ingerig. Ek en my eggenoot het die ontbyt geniet. Baie smaakvol voorbereid gewees. Ons voertuig was veilig geparkeer in die privaat parkeerterrein.

Andre L - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre L
With spouse/partner

Van A-Z 'n gladde, aangename ervaring. Hoogs aan te beveel.

Gerieflike blyplek met alles wat nodig is en nog meer. Puik ontbyt. Gasvrou/-heer is baie spesiaal. Veilige, stil omgewing met beide die strand en inkopiesentrum digby.

Hannelie S - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelie S

Akkommodasie, asook die diens wat ons ontvang het, was puik.

Ons kon vroeër inboek en is vriendelik deur Sharon ontvang. Die kamer en badkamer is lekker ruim en baie netjies en smaakvol soos die res van die gastehuis se geriewe. Die ontbyt was heerlik. Sal dit beslis baie sterk aanbeveel.

Andre B - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre B
With friends

Very neat, spacious and friendly environment. Will definitely come and visit again.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies, ruim en vriendelike omgewing. Sal beslis weer kom kuier.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anthea B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anthea B
With spouse/partner

One of the best places I've booked through this website.

I will gladly recommend friends, family to them. Sharon and Sydney are the best hosts also. Accommodation is always neat, tidy and secure. Breakfast is tops every morning.

Timothy T - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Timothy T
With spouse/partner

It was amazing.

Me and my wife, we loved the place and we can't wait to go back again.

Martie W - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Martie W
With friends

Was baie lekker en beslis die moeite werd.

Baie goeie diens, skoon en netjies. Heerlikste ontbyt elke dag, vriendelike eienaars, behulpsaam en voel sommer soos familie.

Gerrit V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Gerrit V
With spouse/partner

Miskien sal dit werk vir budget-gaste.

As jy net wil slaap is dit oukei, kan nie kommentaar oor ontbyt lewer nie ons moes mis gee. Duvet op bed sal lekker wees en nog 'n groot storthanddoek, ons het dus ook nie gestort nie.

Quest Bed and Breakfast's response

The feedback is noted and valued. Thank you!

Just a correction: As a standard, all our beds, including this room, have duvet covers and a blanket. The room also has 2 extra blankets in the cupboard. Furthermore, all rooms have 2 big towels and 2 small towels - 2 in the bathroom and 2 spare in the cupboard - which are changed out/replenished daily. Not sure whether the client checked in the cupboard?

This is a 3-star facility and as such we conform to all the requirements for the rating.

We endeavour to improve on any shortcomings in the service offering as applicable so as to improve on the guest's experience.

Kind Regards
Quest Bed and Breakfast

Quest Bed and Breakfast
Chris D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris D
With spouse/partner

Well priced and good service.

Sharon and her husband are an excellent host and hostess. The breakfast was delicious and we had a great time together with the other guests. Would love to stay longer. Can recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goed geprys en goeie diens.

Sharon en haar man is uitstekende gasheer en gasvrou. Die ontbyt was heerlik en ons het baie lekker gekuier saam die ander gaste.Ons het gemaklik en baie this gevoel. Sal graag langer wou bly. Kan dit aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nils V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nils V
With friends

Gawe kuier.

Maak net seker die water loop lank genoeg om warm te word.

Wendy V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wendy V
With friends

Delightful. Delicious breakfast.

We slept at Quest Bed and Breakfast for 1 night. Everything was clean and tidy. The breakfast was obviously from the top shelves. We initially asked to only get our breakfast at 9 o'clock but we were up a lot earlier and the hostess met our needs by serving it earlier. I will definitely visit there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike gebly. Heerlike ontbyt.

Ons het 1 aand oorgeslaap by Quest Bed en Breakfast. Alles was skoon en netjies. Die ontbyt was natuurlik uit die boonste rakke. Ons het aanvanklik gevra dat ons ontbyt eers 9 uur kry maar ons was heelwat vroeër op en die gasvrou het ons tegemoet gekom om dit vroeër te bedien. Ek sal beslis weer daar kuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ignatius S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ignatius S
With spouse/partner

Lieflike fasiliteite en vriendelike hulpvaardige bestuur.

Ons het 'n aangename week by Sydney en Sharon se plekkie deurgebring. Ontbyt was puik en betyds elke oggend, kamerdiens goed, veilige parkering op die erf, pragtige skoon luukse kamers en gemaklike leef en kuier areas met koffie, tee ensomeer, deurgans beskikbaar.

Deirdré M - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deirdré M
With spouse/partner

Pragtig! Silwerskoon! Gawe hosts.

Pragtige plek in stil, rustige omgewing. Alles is pragtig skoon. Baie oulike gasheer en gasvrou! Sal weer gaan!

Juanita S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juanita S
With spouse/partner

Baie netjiese plek.

Ek love Quest bed and breakfast, baie netjiese plek. In 'n rustige omgewing.

Johanna Maria S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johanna Maria S
With friends

Baie vriendelike diens, baie goed toegerus!

Sal definitief weer van die gastehuis gebruik maak - dit is ideaal vir gesinne.

Lizelle B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle B
With spouse/partner

Fantastiese atmosfeer en diens. Voel baie huislik.

Ons is met warm harte ontvang en het onmiddellik tuis gevoel. Die gastehuis is ontsettend netjies en die ontbyt is "to die for" - jy kan dit nie mis nie. Dit is 'n baie lekker stil omgewing en die ander gaste respekteer 'n mens se privaatheid.

Heinrich L - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heinrich L
With spouse/partner

Gemaaklik, vriendelik, pragtig. Beïndruk.

Sharon is 'n baie vriendelike gasheer en het die pragtigste plekkie. Ek kan nie wag om weer te kuier. Ek sal beslis die woord verspei. Baie dankie Sharon en LekkeSlaap. Dit was meer as wat ek verwag het. Geseênde Kersfees en 'n voorspoedige nuwe jaar aan julle almal.

Theresa H - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theresa H
With spouse/partner

Baie netjiese B&B.

Vriendelike, skoon, professioneel, gehaltediens, sal beslis weer gaan! Baie beïndruk met die kos. Goeie gehalte vir geld. Sharon en Sidney baie goeie en vriendelike mense. Hulle is behulpsaam. TV en WiFi in goeie werkende toestand. Skoon kamer elke dag. Skoon beddegoed en handdoeke. Ons het baie lekker gebly vir 'n week. Beveel dit aan!

Christiaan B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Christiaan B
With spouse/partner

Waarde vir geld weg van die gejaag van die stad.

Hier gebly tydens ons wittebrood, alhoewel Wes-Kaap probleme het met water, was ons nooit verontrief daardeur nie. Baie dankie aan Sharon en haar span vir hulle wonderlike diens.

Dewet L - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dewet L

Relaxing and everything we needed.

We had a large group of people with quite a lot of requirements. The staff at Quest Bed and breakfast made sure everything was arranged and sorted for us. We will definitely stay there again.

Maria S - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maria S
With spouse/partner

Awesome.

I would take my vacation there all the time.

Phumeza N - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phumeza N
With spouse/partner

Excellent service.

The place is nice and quiet, we had a pleasant stay. I would like to come stay at Quest again.

Daniel J - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daniel J
With spouse/partner

Brilliant.

Very nice. Friendly service and good value for money.

Oriehet H - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Oriehet H
With spouse/partner

Vriendelike gastehuis.

Ons het lekker gebly. Alles was netjies en die ontbyt was baie heerlik, veral die mees ongelooflike boerewors.

Isabel D - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Isabel D
With spouse/partner

Satisfactory.

We had a lovely stay and there were no problems - just regret leaving before breakfast because it smelled delicious!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Bevredigend.

Ons het heerlik gebly en daar was geen foute - net baie spyt ons moes voor die ontbyt vertrek want dit het absoluut heerlik geruik!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Barend V - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Barend V

Very neat accommodation and the hosts went out of their way to make my stay as pleasant as possible.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjiese verblyf en die gasheer en gasvrou het uit hul pad gegaan om my verblyf so aanganaam moontlik te maak.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Basie J - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Basie J
Family with teenagers

Waarde vir jou geld.

Was baie beïndruk met ontvangs en die vriendelikheid van Sharon en Sidney sal dit definitief aanbeveel. Diens was uitstekend. Dankie Sidney en Sharon.

Antoinette L - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Antoinette L
With spouse/partner

Waarde vir geld - kamer en badkamer is gerieflik, heerlike ontbyt.

Ons is vriendelik ontvang deur die gasvrou. Kamer was baie gerieflik met alles wat mens nodig het. Ontbyt was lekker, en is bedien op tyd wat ons gepas het. 'n Ander pluspunt is dat daar geriewe is in 'n gemeenskaplike kombuis/eetkamer as jy jou eie aandete wil opwarm of gaarmaak (mikrogolfoond, stoof en oond).

Charlton M - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlton M
With spouse/partner

Sal weer daar gaan kuier - so gou moontlik!

Lekker geslaap, lekker geëet en lekker gekuier. Personeel is baie gaaf.

Johan H - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Johan H
With spouse/partner

Sidney and Sharon went out of there way to make our stay as pleasant as possible.

See our rating.

Quest Bed and Breakfast's response

It was a great pleasure hosting Johan and his spouse and we really appreciate the feedback. It is of great value to us! We highly recommend them as guests!
We are just puzzled by the low rating for Security as the client's vehicle was parked behind locked gates during the night for their entire stay. We do promise off-street parking to all customers (and if the opportunity exists, we offer locked-up parking as in this case). Your recommendations on how we can improve Security will be highly appreciated.
Kind Regards
Sharon

Quest Bed and Breakfast
From R800
per night (sleeps 2)
From R800
per night (sleeps 2)
From R800
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 15 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 51 Strathblane Way, Melkbosstrand, 7441, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDBhOWY4MzE2LWM1NjItNGVlZC05ZGZhLWQzZjE1OWZhNjI2MQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R800  per night (sleeps 2) 35 5 1 5 51 Strathblane Way Melkbosstrand 7441 Western Cape 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -33.73665 18.44202
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!