Mountainside Accommodation at Seepampoentjie Akkommodasie | TravelGround
+35

Seepampoentjie Akkommodasie

14 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 14 reviews for Seepampoentjie Akkommodasie
Cleanliness
5.0/5
Service
4.9/5
Location
4.8/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.7/5
Harry V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Harry V
With spouse/partner

Very nice private, quiet, central.

Everything one needs for a peaceful getaway. Well appointed, friendly reception.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker privaat, rustig, sentraal.

Alles wat mens nodig het vir 'n rustige wegbreek. Goed ingerig, vriendelike ontvangs.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ester S - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ester S
With spouse/partner

Stunning view and the owners are very friendly and helpfu.

Highly recommended. The view from the braai area is amazing and parking is safe. Owners make you feel welcome.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige uitsig en die eienaars is baie vriendelik en behulpsaam.

Ek kan beslis die blyplek aanbeveel! Die braaiplek se uitsig is ongelooflik en parkering is veilig. Eienaars maak mens baie welkom voel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Seepampoentjie Akkommodasie's response

Baie dankie Ester vir die mooi woorde. Was lekker om julle hier te hê!

Seepampoentjie Akkommodasie
Francois G - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois G
Individual traveler

Perfekte wegbreek.

Ek het hier gebly vir 'n week vir werk. Ek was van my besprekingtyd tot my verlaattyd verwelkom en meer as net 'n gas hanteer. Baie vriendelik, mooi uitsig, en baie netjiese plek.

Seepampoentjie Akkommodasie's response

Beste Francois,
Baie dankie vir jou mooi resensie. Julle is enige tyd welkom.
Mooi loop

Seepampoentjie Akkommodasie
Isabella D - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Isabella D
With spouse/partner

Very friendly and professional welcome. Peaceful accommodation.

Accommodation was so peaceful, neat and clean. Beautiful sea view and this accommodation can definitely be recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelike en professionele ontvangs. Rustige verblyf.

Akkommodasie was so rustig, pynlik netjies en skoon. Pragtige see-uitsig en definitief akkommodasie om aan te beveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Seepampoentjie Akkommodasie's response

Baie dankie Isabel. Dit was net 'n groot plesier met julle hier. Dankie ook vir jul vriendelikheid. Alles van die beste met jou man se gesondheid.

Seepampoentjie Akkommodasie
Amy - Lee C - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amy - Lee C
With spouse/partner

We thoroughly enjoyed our stay.

We thoroughly enjoyed our stay at Seepampoentjie and would definitely go back there. Amanda received us really well. The views are amazing!

Seepampoentjie Akkommodasie's response

Thank you Amy-Lee for the kind words. Love to have you back here soon xx

Seepampoentjie Akkommodasie
Deveron V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Deveron V
With spouse/partner

We really had an awesome time, good value for money.

Very neat and safe and well located, will definitely recommend them to anyone that wants to get away, sea view feels as if it's right on your doorstep and the room is neat and has all the requirements needed to enjoy your stay. They will definitely see us again in the near future. Thanks Amanda.

Seepampoentjie Akkommodasie's response

Hi Deveron
Dit was lekker om jul hier te hê. Welkom om enige tyd weer te kom kuier.

Seepampoentjie Akkommodasie
Gerald V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerald V
Individual traveler

Good choice for business traveller who wants to relax with a view.

Thank you to Amanda who helped me out at the last minute. Accommodation was exactly what I was looking for. Enjoyed the mornings and evenings overlooking the wide Gordon's Bay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie keuse vir sakereisiger wat wil ontspan met 'n view.

Baie dankie aan Amanda wat my op die laaste nippertjie kon uithelp. Verblyf was presies waarna ek gesoek het. Het lekker die oggende en aande die uitsig waardeer oor die wye Gordonsbaai.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Seepampoentjie Akkommodasie's response

Gerald
Baie dankie vir jou goeie resensie. Ek waardeer dit regtig.
Vertel jou besigheidspelle van Seepampoentjie en Gordonsbaai asb.
Lekker werk en hoop die Kaap sien jou weer binnekort

Seepampoentjie Akkommodasie
Anneline P - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneline P
With friends

Lekker.

Die tydjie by Seepampoentjie was baie aangenaam, sal beslis weer daarheen gaan. Die uitsig op die berg was die mooiste en natuurlik is die tuin pragtig.

Seepampoentjie Akkommodasie's response

Hi Anneline,
Baie dankie dat julle by Seepampoentjie oorgeslaap het, net jammer julle kuier was gou verby.
Dankie vir my lekker verrassing! Hoop om jul gou weer te sien.

Seepampoentjie Akkommodasie
Brenda R - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brenda R
With friends

Dit was 'n plesier om daar tuis te gaan.

Ons is vriendelik ontvang, dit was baie netjies en skoon. Ek sal enige iemand aanbeveel om by Seepampoentjie te bly. Amanda was vriendelik. Dit was asof ons by ons eie huis gebly het.

Seepampoentjie Akkommodasie's response

Brenda,
Dit was regtig lekker om jul hier te kon hê. Baie dankie vir jul kuier hier in Gordonsbaai.

Seepampoentjie Akkommodasie
Yvonne M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Yvonne M
With spouse/partner

A good, restful time in a clean, neat environment.

My husband and I enjoyed our time at Seepampoentjie. It was clean, neat and well equipped. Our hostess was friendly and helpful. My only complaint was the driveway, which was quite steep and difficult to get out back into the road.

Seepampoentjie Akkommodasie's response

Good day Yvonne,

It was lovely having you here.
I am sorry the driveway is so steep.

Amanda

Seepampoentjie Akkommodasie
Jan D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jan D
With spouse/partner

Met our needs.

The accommodation is neat and convenient.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Het aan ons behoeftes voldoen.

Die verblyf is netjies en gerieflik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Seepampoentjie Akkommodasie's response

Beste Jan,
Baie dankie dat julle Seepampoentjie Akkommodasie gekies het om te oornag. Ek hoop om eendag weer vir julle te sien.
Amanda

Seepampoentjie Akkommodasie
Weane J - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Weane J
With spouse/partner

Amazing.

Best place ever. Need to come back soon. Warm, friendly owners, amazing view, peaceful, best place to get away. The owners out did themselves with the place. Best destination.

Seepampoentjie Akkommodasie's response

Aaaah Weane dit was so lekker om jul hier te hê.
Baie dankie dat jul Seepampoentjie gekies het om te kom chill.
Hoop ons sien jul gou weer
Xxx

Seepampoentjie Akkommodasie
Morne Z - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Morne Z
With spouse/partner

Comfortable.

We arrived late Friday afternoon and received a warm welcome. Everything was very pretty and neat and clean. We had a wonderful weekend there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik.

Ons het Vrydagmiddag laat arriveer en ons is hartlik verwelkom. Alles was mooi netjies en skoon. Ons het 'n wonderlike naweek daar spandeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Seepampoentjie Akkommodasie's response

Bly julle het dit geniet, Morne. Dit was lekker om julle hier te kon ontvang.

Seepampoentjie Akkommodasie
Catherine L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Catherine L
With friends

It was great, amazing view.

The hostess went out of her way to accommodate us. She was nice enough to open up for us a little later since we were late. The braai area is primitive, but it is functional. There were no shortcomings. All the necessary braai utensils were even provided with wood. We got a restful night's sleep knowing our vehicle was safe. We will definitely stay at Sea Meadow Accommodation again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was besonders lekker, ongelooflike uitsig.

Die gasvrou het uit haar pad gegaan om ons te akkomodeer. Sy was gaaf genoeg om ons bietjie later te ontvang a.g.v. ons wat laat gedraai het. Die braai area is primitief maar dit is funksioneel. Daar was geen tekortkoming nie. Al die nodige braai gereedskap was voorsien selfs hout. Ons het 'n geruste nagrus ingekry wetende dat ons voertuig veilig was. Ons sal definitief weer by Seepampoentjie Akkommodasie oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Seepampoentjie Akkommodasie's response

Baie dankie Catherine
Ek is bly jul het dit so baie geniet
Ons is tans besig om die braai area op te gradeer
Groete
Amanda Seepampoentjie

Seepampoentjie Akkommodasie
From R900
per night (for 2 people)
From R900
per night (for 2 people)
From R900
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 15:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 47 Boundary Road, Gordon’s Bay, 7140, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAaHi2vzVP9w9p2ASMpDOLLvIsSZllY4UdnbmGm4zDShRXeE8rk6?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R900  per night (for 2 people) 14 5 1 5 47 Boundary Road Gordon’s Bay 7140 Western Cape 0860 022 102 15:00-18:00 10:00 -34.15886106048 18.879527667494
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com