The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Serengeti Self Catering Units | TravelGround
+37

Serengeti Self Catering Units

Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 129 reviews for Serengeti Self Catering Units
Cleanliness
4.2/5
Service
4.3/5
Location
4.4/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.4/5
Paul P - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul P
With spouse/partner

Uitstekend!

Die eenheid is skoon en netjies en baie beslis aanbeveel word.

Karen G - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen G
Family with teenagers

Veilige parkering, naby alles, gerieflik met alles wat jy nodig het om gemaklik te bly.

Ons verblyf was gerieflik. Dit was skoon en netjies met alles wat jy nodig mag kry. Ligging uitstekend en parkering was veilig.

Serengeti Self Catering Units's response

Baie dankie Karen, vir jou vriendelike terugvoering. Mense soos julle wat vir ons die moete werd maak om aan te kan gaan.
Vriedelike groete en aangename dag verder.

Serengeti Self Catering Units
Angie P - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angie P

We had an enjoyable time and stay and we were happy with the units .

The only concern was that we were not aware that the place accommodates permanent residents and we were a group of 20 and split between the permanent residents. We were a group of cousins who met after 2 to 3 decades and of course the excitement was high and were very happy to see each other and share memories with so much laughter, which became a bit noisy at times and were were asked to keep our voices down which was a concern to us. Maybe they should put all permanent residents together if they accommodate weekenders and holiday goers as well. We never made music either as the message I received from one of the units as there was another group of weekenders playing music and braaiing behind our unit.

Serengeti Self Catering Units's response

Thanks for your stay at Serengeti. Was only a pleasure to host you all.
Kind Regards Serengeti

Serengeti Self Catering Units
Jermaine A - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jermaine A
With spouse/partner

Was baie rustig.

Was baie rustig en is 'n mooi plek.

Serengeti Self Catering Units's response

Baie dankie Jermaine, dit was net 'n plesier om julle te huisves.

Serengeti Self Catering Units
Keagan S - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Keagan S

Lovely, peaceful, neat.

We enjoyed the stay very much.

Serengeti Self Catering Units's response

Hi Keagan, thank you so much for your positive reply. It was only a pleasure to host you also.
Have a great day.
Serengeti

Serengeti Self Catering Units
Loret T - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Loret T
Family with teenagers

Goeie keuse vir vinnige stop in die Kaap.

Gerieflik vir oorbly in die Kaap.

Serengeti Self Catering Units's response

Baie dankie vir die positiewe terugvoer Loret. Dit was net 'n plesier om julle te kon huisves.
Groete
Serengeti

Serengeti Self Catering Units
Tanja L - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tanja L
On business

Netjies en gerieflik.

Dit was baie netjies. Die verblyf was gerieflik en skoon. Sal weer by hulle oornag

Tracey M - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tracey M
With friends

Fabulous, amazingly wonderful!

I will definitely make a come back sooner than I would imagine.

Jualiza V - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jualiza V
With spouse/partner

Verblyf was wonderlik, dit was stil en veilig. Ek dal dus weer kom.

Opknapping van badkamer kan verbeter word. Kliënte herinner om reg te parkeer. Kliënte herinner om blyplek skoon te hou en sorg dat dit skoon en netjies is voor hulle die terrein verlaat.

Jacques W - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jacques W
With spouse/partner

Baie lekker gekuier.

Net een woonstel se veiligheidslot was afgebreek en het nie 'n haardroër gehad nie.

Lynda M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lynda M
With spouse/partner

Dit was gerieflik.

Die woonstel was skoon en gerieflik. Slegs gebruik vir slaap. Lekker naby aan alle geriewe. Sal weer na die webtuiste se opsies kyk.

Jackson M - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jackson M
Family with young children

Everything was well organized. The place was perfect for the family.

The place was not too far from major attractions and there is enough shops walking distance from the place.

Tommy P - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tommy P
On business

Sal vir seker weer daar bly

Die woonstel en onrvangs was uit die boeke.

Jolene C - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jolene C
Family with young children

Dit was aangenaam en 'n plesier om daar te bly.

Naby winkels geleë, baie netjies, en veiligheid 100%, sal Serengeti enigetyd tyd verwys.

Serengeti Self Catering Units's response

Baie dankie vir jou terugvoering, Jolene. Waardeer opreg.

Josef/Irma en Charmaine

Serengeti Self Catering Units
Rudolf J - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudolf J
With friends

Die kuier was baie lekker

Gasvryheid, vriendelikheid, netheid en sommer alles wat ’n mens wil hê. Ek sal beslis weer gebruik maak van Serengeti.

Serengeti Self Catering Units's response

Baie dankie vir terugvoer. Ons waardeer.

Josef, Irma & Charmaine

Serengeti Self Catering Units
Henko V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henko V

Sal weer van Serengeti gebruik maak.

Baie gerieflik om meer as 1 nag oor te bly.

Paul W - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Paul W
On business

Nice accomodation. Well placed.

Shower head was loose and needed tightening, but other than that the unit was fine.

Louis W - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louis W
Family with young children

Netjies en in ’n lekker gerieflike omgewing geleë.

Die vriendelike diens was puik!

Whinique W - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Whinique W
With friends

Aangenaam en baie gerieflik.

Ligging is puik naby alle toeriste attraksies. Verblyf was aangenaam en gerieflik.

Odette R - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Odette R
Family with young children

Absolutely perfect..no hassles whatsoever

We had a very enjoyable stay. Will go back anytime.

Serengeti Self Catering Units's response

Thank you so much for your feedback Odette, It was a pleasure to host you and we are looking forward to accommodating you again in the future.
Regards,
Charmaine

Serengeti Self Catering Units
Michele M - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michele M
Family with teenagers

Veilig, gemaklik

Sien sterre

Serengeti Self Catering Units's response

Baie dankie vir u terugoering.
Charmaine

Serengeti Self Catering Units
Kim M - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Kim M
Family with teenagers

Value for money, but the unit was run down and oddly finished.

The lounge had a lot of extra furniture. Untidy and old feeling.

Phila L - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Phila L

It was very nice and everyone enjoyed it.

But the cleanliness absolutely did not impressed any of us. In each room, there were hair on the floor in the bathrooms and bedrooms. And some dishes were not clean. Other than that we enjoyed being there. Thank you guys for everything.

Serengeti Self Catering Units's response

Good afternoon Phila,
It is a pity you never brought this to my attention when I met you a few hours after you checked in on Friday. You seemed so happy with your apartment.
Nevertheless, we will look into the matter as we really take pride with regards to our cleanliness.
Charmaine

Serengeti Self Catering Units
Daniel C - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daniel C

Awesome.

We enjoyed, definitely my new place to stay over when traveling to Cape Town.

Sarie P - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sarie P

Dit was stil en aangenaam. Geen probleem met enige iets nie.

Daar was net een probleem. Bedegoed is nooit geruil in die twee weke nie, maar die res was great.

Lee-ann A - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Lee-ann A
With spouse/partner

Disrespectful manager. Accused me of booking in the evening before and telling me i need to leave. Confirmed my check in by agency however said she will confirm by security. Never returned to apologise.

Booked in on the 20th February until 21 February, requested to book in early morning was granted. Manager came knocking telling me I need to leave. I explained I only arrived the morning while she spoke to the agency that verified my arrival. Still continued to say that depending on what the security say will determine whether I stay or not. She never returned. The agency was sincere and apologised on her behalf. However for her attitude and false accusations she needs to own up. Felt unwelcome definitely spoiled everything.

Comine M - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Comine M
Family with teenagers

Conveniently close to the different schools in the area where we needed to be. Secure parking.

The arrangements regarding access to the apartment are very convenient.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik naby die verskillende skole in die omgewing waar ons moes wees. Veilige parkering.

Die reëlings met betrekking tot toegang tot die woonstel, is baie gerieflik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Markus S - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Markus S
With friends

Was nogal lekker gewees.

Was baie lekker gewees omdat dit naby Danskraal was.

Sherwin J - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sherwin J
With friends

Awesome and friendly.

Really awesome place, keep up the good work, they always stayed in touch with us.

Vicky S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vicky S
Family with teenagers

Very central location.

Accommodation very neat cosy. Good view over the lake and the waterfall @ Tyger Falls.

Serengeti Self Catering Units's response

Hi Vicky,

We are incredibly grateful that you took the time out to leave us this note. Our company values put customer satisfaction as a top priority, and we are committed to our customers. Its customers like you that make our job enjoyable.

We look forward to serving you again.

Kind Regards and keep well

Josef Alberts

Serengeti Self Catering Units
Lloyd S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Lloyd S
Family with teenagers

No WiFi, faulty taps.

The taps in bathroom and kitchen were faulty.

Rozanne W - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rozanne W
Family with young children

Lekker rustig.

Het heerlik gebly. Naby als. En als so lekker rustig.

Zarina G - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zarina G
Family with teenagers

Lovely stay.

Very comfortable and lovely.

Andrew V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Andrew V

The flat was tidy.

The flat was not too bad, but needs to be fumigated.

Banus V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Banus V
With friends

Heerlike skoon woonstel met alle geriewe en goeie waarde vir geld.

In die Kaapse hitte sal 'n waaier of twee baie waarde byvoeg terwyl beperkte glase seker sal pla as meer as 2 mense in die 5 bed bly! Maar ons was baie baie gelukkig.

Zenith V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Zenith V

Lekker, geen WiFi of braaigeriewe.

Moet voor die tyd in lig van slaapbanke, wanneer dit vir 5 gaste is. Die gaste moet ook ingelig word van die kragonderbreking tye, wanneer daar is. Verder is dit netjies, rusting, ons het dit geniet.

Tessa N - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tessa N
With spouse/partner

Lovely.

Accommodation met everything I expected. Hot water problem was immediately resolved when we brought it to their attention. Destination is well located and we didn't feel unsafe. Quiet, clean environment near large shopping center.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Verblyf het alles voldoen wat ek verwag het. Probleem met warm water is dadelik opgelos toe ons dit onder hul aandag bring. Bestemming is goed geleë en ons het nie onveilig gevoel nie. Rustige, skoon omgewing naby groot winkelsentrum.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Serengeti Self Catering Units's response

Baie dankie Tessa vir die goeie terugvoering.
Ons sien uit om u weer in die nabye toekoms te sien,
Vriendelike groete,
Josef/Irma Alberts

Serengeti Self Catering Units
Lenel T - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lenel T

Reliable.

Great for group accommodation.

Albert M - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Albert M
Individual traveler

Baie rustig en vriendelike personeel.

Vriendelik, netheid en rustig.

Serengeti Self Catering Units's response

Baie dankie vir u terugvoering. Ons stel dit hoog op prys. Ons hoop om u weer in die nabye toekoms te huisves.
Vriendelike groete
Josef en Irma Alberts

Serengeti Self Catering Units
Johan S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan S
Family with teenagers

Fantasties, kom definitief weer.

Sien sterre.

Serengeti Self Catering Units's response

Goeie dag Johan,

Baie dankie vir u terugvoering. Ons waardeer opreg en sien uit om u weer eendag by Serengeti te sien.

Josef/Irma Alberts

Serengeti Self Catering Units
Kobie V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobie V
With spouse/partner

Very neat, centrally located, safe, easy to find.

We had a great stay, it's centrally located and easy to find. The unit is clean and has everything that you need. It's in a safe and quiet area. Would recommend the unit to anyone visiting Cape Town.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies, sentraal, veilig, maklik bereikbaar.

Ons het baie lekker daar gekuier, dit is sentraal en maklik bereikbaar vir ons nie-Kapenaars. Die eenheid is skoon en alles wat jy nodig het, is in die eenheid. Dit is in 'n veilige stil gebied. Ek sal die eenheid aanbeveel vir persone wat verblyf in die Kaap soek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Deon C - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Deon C
With friends

Pleasant stay.

Would definitely stay here again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gesellige verblyf.

Sal beslis weer hier tuisgaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jan Manuel H - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jan Manuel H
Individual traveler

Was very nice.

Place is centrally located and can get to places quickly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was baie lekker.

Plek is sentraal geleë kan vinnig by plekke kom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andre G - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre G
Family with teenagers

Very nice stay.

Very nice place to stay at. Location is ideal. Highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gewees.

Baie lekker plek om by te bly. Ligging is ideaal. Sal die plek definitief aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Martin S - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martin S
With friends

Gerieflik, gemaklik, waarde vir geld.

Ek het n wonderlike tydjie gehad by die verblyf. Sal enige tyd weer teruggaan. Vriendelike personeel, netjiese woonstelle. Baie veilig. As ek weer in die Kaap kom sal ek weer daar oorbly.

Serengeti Self Catering Units's response

Goeiedag Martin,

Baie dankie vir die welkome briefie. Dit maak mens se hart baie bly. Jy is baie welkom om weer by ons tuis te gaan en was net 'n plesier om jou hier te kon huisves. Ons sal uitkyk vir die volgende keer en jou tydjie weer aangenaam maak.


Vriendelike Groete
Josef

Serengeti Self Catering Units
Ayesha P - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ayesha P
Family with young children

An affordable unit.

The bathrooms can maybe be upgraded for future, but all other was up to standard.

Marilise K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Marilise K
Family with teenagers

Effens teleurgesteld.

Sou graag wou weet die swembad kan nie gebruik word nie en daar was geen kerse of flitse tydens beurtkrag nie.

Heleen F - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Heleen F
Family with young children

Standaard is goed, as jy net slaapplek soek.

Die nodige geriewe is daar. Een stort vir 6 persone is min - waterdruk is swak, maar moet in ag neem van waterbeperkings.

Johan V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan V
With spouse/partner

Very nice thank you.

Very nice. Neat place.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker dankie.

Baie lekker gewees. Netjiese plek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kobus G - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus G
Family with teenagers

Was huislike en gerieflik behalwe beddens, 'n bietjie aan die harde kant.

Dit het 'n wonderlike uitsig oor die Tafelberg en is lekker sentraal geleë. Lekker naby die winkelsentrum en N1-roete. Sal weer gebruik maak van die geleentheid.

Nozuko N - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nozuko N
With friends

Convenient and well clean.

Clean and affordable, we enjoyed our stay.

Andrea M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Andrea M

Onaangenaam!

Die woonstelle wat aan ons gegee was, was verskriklik vuil toe ons daar aankom behalwe vir een, nummer 8. Al vyf ons woonstelle was nie een dag skoongemaak nie, ten spyte van wat die e-pos bevestiging gesê het. Ons gaan elke jaar Kaap toe en dit was die onaangenaamste verblyfplek van 'n netheid oogpunt af wat ons ooit ervaar het!

Johan V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Johan V
Family with young children

Tevrede.

Sien sterre.

Bernie R - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernie R
Family with teenagers

A clean, quiet accommodation.

Accommodation was clean and the complex was quiet. Just a bit far from where we needed to attend meetings and the navigator took us through a settlement on the way to Tokai which was a bit daunting.

Willem B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem B
With spouse/partner

Gerieflik.

Goed ingerig. Baie veilig. Rustig.

Peter L - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Peter L
On business

Very good.

Very good in terms of location and comfort.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goed.

Baie goed in terme van ligging en gerief.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Maryna K - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Maryna K
Family with young children

Die verblyf was heel aangenaam en netjies gewees.

Die woonstel is baie lekker. Daar kort dalk net 'n bietjie handewasseep in die badkamer sodat mense dan daarna winkel toe kan gaan om hulle ander inkopies te doen, asook hande seep te koop.

Serengeti Self Catering Units's response

Baie dankie vir die eerlike terugvoering. Ons het dit op die lys genoteer. Waardeer sulke terugvoering om vir almal die lewe beter te maak wat by Serengeti kom woon.
Vriendelike Groete.

Josef Alberts

Serengeti Self Catering Units
Ian B - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ian B
Individual traveler

I really enjoyed my stay.

Pleasant and clean. Safe. Would stay here every time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek het baie lekker en gemaklik gebly.

Aangenaam en skoon. Veilig. Ek gaan elke keer hier kom bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Serengeti Self Catering Units's response

So bly u het u verblyf by ons geniet.
Vriendelike groete,
Charmaine

Serengeti Self Catering Units
Julian H - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Julian H
With spouse/partner

Good value for money and friendly, helpful service.

Would appreciate it a lot more if there's more coffee and sugar and at least tea available as well. Otherwise, very nice accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie waarde vir geld en vriendelike, behulpsame diens.

Sal dit baie meer waardeer as daar meer koffie en suiker en ten minste ook tee beskikbaar is. Anders baie lekker verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Susan L - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Susan L
With spouse/partner

Gerieflik.

Dit was baie netjies en gereieflik, vriedelike diens van die dame in beheer en ons verblyf was baie aangenaam.

Albert F - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Albert F
Family with teenagers

Clean, safe and neat basic accommodation for a short stay in Cape town.

Like the easy accessibility and central location of the units. Toilets can do with some air freshener. Free limited WiFi access will add value.

Roelien H - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Roelien H
With friends

Die eenheid was baie gerieflik en skoon.

Ons het eerste aand bietjie probleme met lawaaierige bure gehad maar na ek die eienaars gebel het was dit onmiddellik uitsorteer. Sal enige tyd weer daar bly. 2 Malls baie naby waar ons alles kon kry.

Serengeti Self Catering Units's response

Baie dankie vir die tyd wat julle by ons was. Dit was net 'n plesier en sien daarna uit om julle weer te sien. Vriendelike groete, Josef.

Serengeti Self Catering Units
Gerty D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gerty D
Individual traveler

Conveniently close to the shopping centre I wanted to go to.

Safe and conveniently close to the shopping centres. Would use this place again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik naby winkelsentrum waar ek wou wees.

Veilige en gerieflike blyplek naby winkelsentrums. Sal weer gebruik maak van hierdie blyplek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Serengeti Self Catering Units's response

Hi Gerty,
Baie bly dat julle dit geniet het en sien daarna uit om julle 'n volgende keer weer te kan help.
Vriendelike Groete,
Josef

Serengeti Self Catering Units
Linda P - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Linda P
Family with teenagers

Was regtig 'n groot plesier om daar te kon oornag.

Ek stel voor dat die stoep ordentlik skoongemaak word. Die duifmis skep glad nie goeie indruk nie. Verder was dit baie goed.

Susan C - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Susan C
Family with teenagers

Baie rustig.

Serengeti Self Catering Units kan aanbeveel word. Dit is baie rustig, skoon en veilig.

Serengeti Self Catering Units's response

Baie dankie vir die terugvoering.
Word opreg waardeer.
Vriendelike Groete,
Serengeti

Serengeti Self Catering Units
Igy M - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Igy M
With friends

Great place.

Affordable, public transport a bit of a hassle, but otherwise would go again.

Tebogo S - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tebogo S

Home away from home.

The owners are very friendly and always there to assist. It's a home away from home. The one thing I didn't like was the carpets in the units! I just do not like carpets in bedrooms, they tend to have an unpleasant smell. And there is no WI-FI! But generally I was happy.

Serengeti Self Catering Units's response

Our apologies for the carpets, all the carpets are now replaced. Serengeti Self Catering

Serengeti Self Catering Units
Isabelle L - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Isabelle L

Relaxing and value for money.

Relaxing area, value for money and neat unit.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en waarde vir geld.

Rustig area, waarde vir geld en netjiese wooneenheid.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Denver D - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Denver D
With spouse/partner

Baie veilig en sentraal geleë maar kort regtig opgradering van badkamers.

Heerlik gebly maar badkamers nie heeltemal skoon nie en mens voel nogal ongemaklik as jy die geriewe moet gebruik. Yskas moet vervang word en skuifdeur na balkon gaan ringer tyd uit raam val. Proppe vir wasbak sal ook waardeer word. Andersins heel gerieflik en waardeer vir geld.

Charles B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charles B

Goeie waarde vir geld.

Baie geniet. Plek was skoon en staff het ons baie vriendelik en hulpvaardig gehelp. Baie goeie waarde vir geld. Baie dankie, ons het dit baie geniet en sal volgende jaar Nov 2018 weer daar wees.

Tebatso M - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tebatso M
With friends

I enjoyed to be accommodated.

It was nice. A good to stay. I won't mind to come again.

Serengeti Self Catering Units's response

Thank you so much for your interest to stay at Serengeti Self catering Units. It was only a pleasure to accommodate you. Looking forward to seeing you again, keep well. Serengeti management.

Serengeti Self Catering Units
Jannie L - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jannie L
With spouse/partner

Convenient location.

Good accommodation in Cape Town, except for the traffic.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik geleë.

Goeie verblyf in Kaapstad behalwe vir die verkeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thembi M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thembi M
With friends

Thank you.

I enjoyed myself and the kids enjoyed the place. Thank you Erma and Charmaine.

Serengeti Self Catering Units's response

Thank you for the good feedback, so pleased to hear you enjoyed yourselves.
Regards,
Irma/Charmaine

Serengeti Self Catering Units
Albert F - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Albert F
Family with teenagers

Basic but comfortable for a short 2 or 3 day stay.

Shower needs upgrade. Lose electric cables in main bedroom floor a risk for tripping. Extra bedding smelled of Niknaks. WiFi should be available.

Mariechen S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mariechen S
Family with young children

Bekostigbaar, veilig, netjies en sentraal.

Het heerlik gebly. Bekostigbaar, veilig, netjies en sentraal. Stort-oor-bad is bietjie gevaarlik en ongemaklik.

Serengeti Self Catering Units's response

Baie dankie vir die eerlike terugvoering. Ons gaan fokus om die badkamers op te gradeer en dit baie aangenaam te maak.
Vriendelike Groete

Serengeti Self Catering Units
Theresa H - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Theresa H

Neat and well looked after.

Enjoyed the stay. There were extra blankets that came in handy in the cold.

Stephen B - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Stephen B
Family with teenagers

A great stay!

Excellent service, good security and value for money.

Serengeti Self Catering Units's response

Thank you for your feedback, much appreciated.

Serengeti Self Catering Units
Antoinette D - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Antoinette D
With spouse/partner

Very basic, need upgrade.

Location is good. Only 3 of everything is available which was a bit disappointing. no extra glasses for guests. Bathroom needs an upgrade. Shower curtain and bathroom curtain sticks to your body. Needs an upgrade.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie basies, kort opgradering.

Ligging is goed. Slegs 3 van alles beskikbaar wat nogal sleg was. Geen ekstra glase vir gaste gehad nie. Badkamer kort opgradering. Stortgordyn en badkamergordyn klou aan jou lyf vas. Kort opgradering.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bennie V - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Bennie V
Family with young children

Pleasant.

Compact, neat unit that is well equipped. Few self-catering units provide dry racks and even dish washing liquid. The fact that there was a hairdryer available was the cherry on top. We moved around a lot and just wanted a place to sleep. We definitely got more at an affordable price. Thanks.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam.

Kompakte, netjiese eenheid wat in ons behoeftes voorsien het. Min selfsorg-eenhede verskaf afdroogdoeke en selfs skottelgoedseep. Die feit dat daar 'n haardroër beskikbaar was, was beslis die kersie op die koek. Ons het baie rondbeweeg en wou net 'n oornagplekhê. Beslis meer gekry teen 'n billike tarief. Baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Serengeti Self Catering Units's response

Ek is so bly julle het jul verblyf by Serengeti, geniet.

Serengeti Self Catering Units
Martlie J - May 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Martlie J

Comfortable.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Michelle F - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle F
With spouse/partner

We had a great time at Serengeti. It is close to a shopping centre. Would definitely stay there again in the future.

We had a lovely stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het verskriklik lekker gebly by Serengeti. Dit is naby 'n winkelsentrum. Sal definitief weer daar gaan bly in die toekoms.

Ons het baie lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Serengeti Self Catering Units's response

Dankie vir u terugvoering. Ons sien uit om julle weer by ons te akkommmodeer.

Serengeti Self Catering Units
Victoria Z - May 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Victoria Z
With spouse/partner

Customer care absolutely zero

No home care the whole time we were there. If you do not have transport, it's hell.

Daylin G - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daylin G
With friends

I really enjoyed the stay. Felt very safe, will definitely stay at Serengeti again and recommend it.

See the ratings.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek het baie lekker gebly. Het ook baie veilig gevoel, sal regtig weer by Serengeti gaan bly of aanbeveel.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Serengeti Self Catering Units's response

Baie dankie vir julle positiewe terugvoering. Ek hoop julle kom weer by ons bly.

Serengeti Self Catering Units
Ockert S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ockert S
On business

Reasonable and comfortable.

Will definitely make use of Serengeti again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Billik en gemaklik.

Sal vir seker weer gebruik maak van Serengeti.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Serengeti Self Catering Units's response

Thank you so much for your positive feedback

Serengeti Self Catering Units
Marthina K - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marthina K
With spouse/partner

Good value for money.

Good value for money. Bathroom can be upgraded, shower curtain not effective, the whole floor was constantly under water. They say that the flat is cleaned Mondays and Fridays, but we checked out Tuesday and therefore our flat was skipped over on Monday and so our towels were dirty and the bins overfull.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie waarde vir geld.

Goeie waarde vir geld. Badkamer kan opgegradeer word, stortgordyn oneffektief, die hele vloer is elke keer onder water. Daar word gestel dat woonstel Maandae en Vrydae gediens word, maar ons het die Dinsdag uitgeboek en daarom is ons woonstel die Maandag oorgeslaan met die gevolg dat die handdoeke vuil was en die asblikke oorgeloop het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hillary S - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hillary S
Family with young children

Beautiful.

Beautiful place. Open air.

Serengeti Self Catering Units's response

Thank you for the positive review, much appreciated

Serengeti Self Catering Units
Elisma M - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Elisma M
Family with young children

The unit wasn't very clean.

The previous unit we stayed in was much better and cleaner than this unit. The bathroom had a bad smell and there was mildew and soap scum around the bath. The bathroom drain wasn't clean. Some of the crockery in the kitchen cupboards was still fatty from previous use. We weren't impressed with the hygiene in the unit and will consider another establishment next time. Upon arrival on Friday night, there were two men walking around the complex with beer bottles in hand, and were clearly under the influence. We didn't feel very safe.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die eenheid was nie mooi skoon nie.

Die vorige eenheid waarin ons tuisgegaan het was baie beter onderhou en skoner as hierdie eenheid. Die badkamer het 'n slegte reuk gehad en daar was muf en seepaanpaksels rondom die bad. Die wasbakdrein was nie skoon nie. Sommige van die breekware in die kombuiskaste was nog vetterig van die vorige gebruikers se kos. Ons het gegril vir die higiëne van die eenheid en sal volgende keer 'n ander plek oorweeg. Met ons aankoms Vrydagaand het daar twee mans in die kompleks rondgeloop met bierbottels in die hand en hulle was duidelik onder die invloed. Ons het nie baie veilig gevoel nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lucinda V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lucinda V
Family with young children

Comfortable but needs some cleaning.

Our stay was quite comfortable. I just think it needs a very good clean. We also indicated that there was an extra child in the 3 sleeper unit and even though an extra mattress was provided, there were no towel, crockery, cutlery etc. for the child.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik, maar het bietjie skoonmaak nodig.

Ons verblyf was heel gerieflik. Ek stel net voor dat die woonstel 'n baie goeie skoonmaak nodig het. Ons het ook aangedui dat daar 'n ekstra kind was in die 3 slaap eenheid en alhoewel 'n ekstra matras verskaf was is daar nie vir die ekstra persoon voorsiening gemaak wat handdoek, breekware, messeware ens aanbetref nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Inus M - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Inus M
With friends

Aanvaarbaar vir die prys wat betaal word.

Nie die nuutste en beste nie, maar teen die tarief is dit goeie waarde vir geld. Met tye bietjie raserig, maar nie te erg nie en ook nooit laat aand nie.

Edward T - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edward T
With friends

Very safe and excellent.

We came from Namibia and were very impressed by the safety and spotless buildings. The apartments were equipped with everything we needed, 100%.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie veilig en uitstekend.

Ons was uit Namibië en was baie beïndruk met die veiligheid en die skoon geboue. Alles binne die woonstelle was tot ons beskikking, 100%.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ashleigh B - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Ashleigh B
Family with young children

Inconvenient.

Value for money, we can't complain about the customer service, location and safety. We only had a problem with the tidiness. When we walked into the apartment, and the whole unit smelt bad. It wasn't really a stuffy smell but it had a sour mushroom sauce smell. We opened the windows, but it didn't help. It was terrible. We smelt the rugs, but it wasn't coming from them. The bedding and curtains were clean even the towels. Me and my husband couldn't sleep due to the bad smell. We couldn't contact the owners immediately or even the agents at LekkeSlaap, because we arrived in the Cape on the Wednesday afternoon from the Northern Cape. It was an 8-hour drive, and my 8 year-old had a fever of 42 degrees. She had bronchitis. On Thursday morning, I had to check-in at the Louis Leipoldt Hospital and my husband had to sit with her. By the afternoon I was done, and we went back to Serengeti apartments, and the smell was still there. We couldn't stand it. At 14:00 we decided to look for other accommodation, and I had to rush to get my daughter's medication. As I explained to the LekkeSlaap agent on the Friday morning, me and my husband didn't have time to complain or to call. If your first impression is bad, you wouldn't want to stay there any longer. We went to Cape Town for medical reasons, we had to rush around for other reasons, and my daughter was extremely sick which made it worse. Friday morning was the first time that I could call and complain. I asked the agent if our money could be refunded for the Friday to the Monday. We arrived on the Wednesday and checked out on Thursday. We had to stay until the Tuesday. I haven't received any response. Other visitors could easily check-in on Friday. But anyway, this review is already lengthy. I won't stay there again. I'm sure nobody else experienced the problems we did. I'm not slandering Serengeti. But we didn't have a nice experience. For anyone who wants to stay there, make sure everything is fine, because you pay a lot. Report any problems immediately, not like we did. Those parents with small children will understand when you struggle for 3 days to break your child's fever, and she's on medication!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongemaklik.

Waarde vir geld, kliëntediens, ligging en veiligheid het ons nie klagtes oor nie. Enigste probleem wat ons gehad het was aangaande netheid, alhoewel dit seker maar onder hierdie kategorie sal val. Die oomblik toe ons in die woonstel instap was daar 'n baie slegte reuk in die hele woonstel. Dit was nie regtig 'n bedompige reuk nie, maar 'n slegte suur mushroom sous tipe reuk. Ons het vensters oopgemaak, maar dit het niks gehelp nie. Die aand toe ons gaan slaap, die kamer het 'n mat gehad en die reuk was baie naar. Ons het die matte geruik, maar dit was nie dit nie. Beddegoed was skoon, gordyne was skoon, selfs handdoeke was skoon. Ek en my man kon nie slaap nie as gevolg van die reuk. Ons kon nie onmiddellik die eienaars kontak of selfs die agente kontak by LekkeSlaap nie, want ons het die Woensdagmiddag in die Kaap aangekom vanaf die Noord-Kaap. Dit was 'n 8 uur rit in die kar en my 8-jarige kind het 'n koors gehad van 42 grade. Sy't baie erg bronchitis gehad. Die Donderdagoggend moes ek inklok by Louie Leipoldt hospitaal en my man moes sit met ons siek kind. Die middag was ek klaar, ons het terug Serengeti woonstelle toe gegaan en daai reuk was nog steeds daar. Ons kon dit nie hou nie. Om 14:00 die middag besluit ons om ander verblyf te soek en ek moes jaag om my kind medikasie te kry vir haar koors. Soos ek telefonies die Vrydagoggend vir die agent by LekkeSlaap verduidelik het, nie ek of my man het kans gehad om te kla of in te bel nie. As jou eerste indruk by verblyf 'n slegte ondervinding is, gaan jy nie verder daar wil bly nie. Ons het Kaapstad toe gegaan vir mediese redes, ons moes rondjaag vir ander redes ook en my kind was dodelik siek wat als veel meer benoud gemaak het. Vrydagoggend was die eerste keer wat ek kon inbel en kla. Ek het gevra vir die agent, of Serengeti ons geld kon terugbetaal vir die Vrydag, Saterdag, Sondag en Maandag. Ons het die Woensdag daar aangekom en uitgeklok die Donderdag. Ons moes bly tot die Dinsdag. Ek het nou nog geen terugvoering ontvang nie. Ander besoekers kon maklik die Vrydag ingeboek word en hulle sou geen geld verloor nie. Maar nou ja, hierdie resensie is klaar baie lank. Ek sal nie weer daar gaan bly nie. Ek is seker daarvan ander besoekers het geen probleme opgetel nie. Maar ons ondervinding met hierdie plek was nie lekker nie. Ek beswadder nie Serengeti nie. Enigiemand wat hierdie resensie lees, sou julle daar inboek, maak maar net seker als is in order, want mens betaal baie geld. Sou iets verkeerd wees, kla onmiddellik- ons het letterlik nie die tyd gehad om onmiddellik te kon bel en kla nie. Diegene met siek klein kinders sal verstaan wanneer jy vir 3 dae sukkel om jou kind se koors te breek en sy is op medikasie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Serengeti Self Catering Units's response

In die eerste plek kon ons gekontak word, daar is briewe in ons koevert asook teen die muur wat al ons kontak details bevat. Ons moes net gebel word, daar was woonstelle beskikbaar en sou julle onmiddellik geskuif het na 'n 3 slaapkamer sonder enige koste. Niemand het ons gekontak nie, nie LekkeSlaap of u self nie, daar het mense voor u ingekom van oorsee wat daar 'n maand lank daar gebly en was baie gelukkig. Jammer dat u kind siek was maar ons is 24 uur 'n dag beskikbaar indien daar enige klagtes is kon u ons net gekontak het en ons sou die probleem so spoedig moontlik uitgesorteer het.

Serengeti Self Catering Units
Dennis K - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Dennis K
Family with teenagers

Veilig en gerieflik

Ek was net teleurgesteld in die feit dat van die gaste die Saterdagaand/Sondagoggend so rumoer het in die parkeerarea. Ek sal weer daar gaan bly omdat dit gerieflik ingerig is en baie naby Tygervalleisentrum is.

Serengeti Self Catering Units's response

Ons vra om verskoning vir die ongerief weens die persone wat buite die parkeerarea rumoer het, soos u self weet, gebeur sulke insidente sonder dat 'n mens dit kan verhelp, dit is gewoonlik individue wat nie ander se privaatheid in ag neem nie. Daar was deur die sekuriteit opgetree teen hierdie persone en ons probeer ons beste om sulke insidente te stop en vra wel dat die sekuriteit onmiddellik sal optree in sulke gevalle.

Serengeti Self Catering Units
Agandrin K - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Agandrin K
With spouse/partner

Comfortable and relaxing, but please change towels regularly.

Good, clean and comfortable, but towels need to be changed more regularly.

Magda D - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda D
With friends

We really enjoyed our stay, so safe, clean and cozy atmosphere. We just love it. Thanks!

We will definitely recommend Serengetti and will come back again!

Hennie H - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hennie H
With spouse/partner

Stil en rustige omgewing naby alles. Gebou en perseel netjies.

Dit het voldoen aan rede waarvoor ons dit gebruik het. As ek moet kla oor iets, sou ek die bad vervang het met 'n stort. Ons is stortmense. Was effe ongemaklik om in 'n bad te stort, veral my moeder was bang om so te stort. Sy sukkel om in en uit 'n bad te kom.

Jurgens V - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jurgens V
With friends

Affordable, clean accommodation.

Only problem: safe did not work. The owner was there and saw I wanted to put away my cash and cards. I was mugged on Friday evening and lost R4000, my driver's licence, ID, bank cards, etc. Please ask the owners of no 73 to make sure that the safe is working.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Bekostigbare skoon verblyf.

Enigste Probleem: Kluis het nie gewerk nie. Eienaar was daar en gesien ek wou kontant en kaarte bêre. Ek is Vrydagaand gemug en my hele manbag, R4000 kontant, bestuurslisensie, ID, bankkaarte, mobile charger weg. Baie skade gely. Vra asb. eienaars van nr.73 om te sorg dat die kluis werk asb.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Serengeti Self Catering Units's response

Jammer oor die kluis, ons sal dit uitsorteer.

Serengeti Self Catering Units
Johan B - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Johan B
Family with young children

Nice and clean.

Neat and tidy. Shower in bath needs maintenance and the towels shed fluff. Will bring own towels next time. Very nice place to stay otherwise.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en skoon.

Netjies en skoon. Stort in bad het aandag nodig en die handdoeke maak als vol wolletjies. Sal net volgende keer eie handdoeke bring. Verder baie lekker plek om te bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dolly V - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dolly V
Family with teenagers

Neat accommodation and we had a nice stay.

You don't see anyone to check you in or out. Check-in only at 16:00. That is very late, especially if you just want to unpack and freshen-up for a doctor's visit in the city. When you check out you are asked via a letter to lock the doors and leave the keys on the kitchen counter? A bit difficult with key locks. Everything was neat and in place. Quaint little place. Thanks LekkeSlaap for the SMS and personal attention. Very good!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf was netjies en ons het lekker gebly.

Jy sien niemand wat jou inboek en uitboek nie. Inkloktyd is eers 16:00. Dis baie laat, veral as jy net wil aflaai en jouself netjies maak as jy bv. vir `n doktersbesoek ens stad toe kom. Met die uitklok word jy per briefie versoek om die deure asb te sluit en die sleutel op die kombuistoonbank te los? Dis bietjie onmoontlik met sleutelslotte. Het alles netjies en op hul plek gevind. Oulike plekkie. Baie dankie vir Lekkeslaap se SMS`e en persoonlike hulp. Dit was baie goed!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Serengeti Self Catering Units's response

Baie dankie vir u terugvoering, Dolly. Indien u weer van ons gebruik maak, is u welkom om vir 'n vroeër inboektyd te vra 'n dag voor die tyd. Ons plaas dan u woonstel eerste op skoonmaaklys en u sal dan heelwat vroeër kan inboek.

Serengeti Self Catering Units
Adri M - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adri M
With spouse/partner

Excellent as overnight accommodation if you are travelling in the area.

They can spend a little more on the upkeep of the unit for example the shower tiles, basin taps, bath handels, bath taps for washing hair and the door between the bedroom and bathroom can be replaced. There could also be some hooks for washcloths and a water bottle in the fridge. They also need to level the fridge. Other than that the unit is comfortable and prettily laid out.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend vir oornagverblyf as jy in die area rondreis.

Daar kan 'n klein bietjie meer spandeer word op onderhoudskoste vir die eenheid. bv stortteëls, wasbakkrane, badhandvatsels, badkrane vir harewas moontlikheid en deur vervang van hoofslaapkamer badkamer, hakies vir waslappies, waterbottel in yskas en die yskas "level". Verder is die eenheid baie gerieflik en pragtig uitgelê.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Serengeti Self Catering Units's response

Dankie vir die terugvoering, jammer oor die handdoeke, dit is nuwe handdoeke en verstaan nie hoekom dit so baie wolletjies afgee nie, probeer goeie produkte te koop en weet nie altyd wat jy kry nie,

Serengeti Self Catering Units
Amanda B - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda B
On business

Safe and good service.

Will stay there again. Good service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Veilig en goeie diens.

Sal weer daar bly. Goeie diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magda M - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda M
On business

Lekker.

Baie goed georganiseer en die mense was vriendelik en baie behulpsaam. Ek sal regtig weer daar oornag. Dis baie sentraal geleë en die sekuriteit is meer as genoeg. Baie dankie dat ek die geleentheid kon hê om van jul plekkie gebruik te kon maak.

Etienne V - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Etienne V
Family with young children

Die eenheid het mooi voldoen aan ons vereistes.

Die kompleks is lekker stil en sentraal geleë. Alles was netjies en skoon.

Peter H - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter H
With spouse/partner

Baie aangename ondervinding en verblyf.

Sien asb. die sterre.

Dennis K - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dennis K
Family with teenagers

Ek sal beslis weer kom.

Baie lekker, veilige area met goeie diens. Ek sal dit beslis vir iemand anders ook aanbeveel.

Co Hartman N - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Co Hartman N
With spouse/partner

De kamers waren netjes.

Je kreeg waar voor je geld. Zag er goed verzorgd uit. Alleen is er geen ontvangst en die er waren zijn niet erg behulpzaam. Dat moet mijn inziens verbeteren.

Paul S - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul S
With spouse/partner

Dit was aangenaam.

Dit is baie lekker blyplekke. Al wat ons bietjie afgesit het was die skoonheid. Die bad was vuil met die ou vuil ring wat nog om die bad gesit het. Toe ons dit wil skoonmaak was daar geen lappe of enigiets om dit mee te doen nie... Maar verder was ons verblyf aangenaam. Sal dit aanbeveel!

Serengeti Self Catering Units's response

Beste Paul,

Baie dankie dat u die probleem onder ons aandag gebring het. Ons het die skoonmaker aangespreek en ons sal beslis aandag daaraan gee en sorg dat die nooit weer in die toekoms gebeur nie.

Serengeti Self Catering Units
Elisma M - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elisma M
Family with young children

Gemaklik, skoon en heel voldoende vir ons behoeftes.

Ons het net 'n slaapplek nodig gehad omdat ons heel naweek druk besig was. Die woonstel het dus aan ons behoeftes voldoen en was gemaklik en baie mooi skoon. Indien ons vir vakansie na Kaapstad kom, sal dit egter effens te ver wees van plekke soos die strand, waterfront ens. af.

Sondela Academy Pty Ltd R - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sondela Academy Pty Ltd R
Family with teenagers

Fantasties!

Netjies, veilig en goed toegerus.

Tebogo R - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tebogo R

Amazing!

Thank you to the owners. We were welcomed with love and warmth. Our stay was pleasant. Next year we're definitely coming back.

Anneke S - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneke S
With friends

Goeie diens.

Baie goed geleë.

Colette R - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Colette R
Family with young children

Naby alles!

Baie lekker plek om te bly en dis naby alles!

George H - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
George H
Family with teenagers

Baie lekke!

Gemaklike plek. Ons het baie laat aangekom en baie vroeg vertrek, maar ons het voor die tyd gereël en als het glad verloop. Ons het bietjie verdwaal, maar van daar af was daar glad nie verder probleme nie.

Pieter W - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter W
With spouse/partner

Was bo verwagting!

Heeltemal tevrede met die plek.

Ronel V - May 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ronel V
Individual traveler

Baie lekker gebly en dis gerieflik geleë! Plek is netjies en het als wat jy nodig het.

Ek besef dis selfsorg en die woonstel word nie elke dag skoongemaak nie. Ek wou net graag wou hê hulle moet ten minste die vullis verwyder. Na 2 dae was ons drommetjie vol en toe ek die skoonmakers vra, sê hulle vir my ek moet dit daar ver in 'n drom gaan gooi. Ek bly baie in die eenhede en vorige kere is my drom skoongemaak, handdoeke omgeruil ens.

Elaine M - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elaine M
With friends

We had a wonderful safe, clean comfortable stay.

We will definitely use them again when we come to this area.

Anzelle S - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anzelle S
Family with teenagers

Baie goed geleë, netjies en skoon!

Akkommodasie was perfek geleë en eenheid was netjies en skoon, en baie gerieflik uiteengesit. Sal dit definitief aanbeveel.

Dina V - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dina V
With spouse/partner

Dit was vir my baie lekker om daar te bly en die eienaars van die gastehuis was baie vriendelik en behulpsaam.

Ek gaan definitief vir solank as wat ek die Kaap besoek daar gaan bly.

Frik B - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frik B
With spouse/partner

Baie lekker, goed gelee, netjies, baie geniet!

Naby aan groot winkelsentrum, naby aan N1. Veilige ingang, lekker parkering en baie goeie en onmiddellike hulp van Chris Swart met die TV wat onklaar geraak het.

Johan G - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Johan G
With friends

Naby belangrike inkopiesentrums en fasiliteite.

Ons het 'n woonstel gehuur vir 3 verskillende families (6 volwassenes altesaam). Die stoof het nie gewerk nie en daar was slegs 1 rol toiletpapier vir 2 nagte se verblyf. My aanbeveling sou wees om die woonstelle op te gradeer tot 4-ster om raserige elemente (groepe) uit te skakel en in die gebruikers se basiese behoeftes te voorsien. Het waardering vir die opsigter wat vir ons 'n stoof in 'n ander woonstel beskikbaar gestel het.

Hans Heinrich K - May 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hans Heinrich K
With friends

Dit was 'n aangename drie dae daar!

Daar was net drie kroegstoele vir 'n plek van vier persone. Daar was geen dieper glasbak wat vir die mikrogolfoond kon gebruik word nie.

Shane B - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shane B
With friends

Great stay and would recommend venue.

Thoroughly enjoyed by all. Close to N1 and major shopping centre.

Yvonne B - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Yvonne B
Family with teenagers

Lekke!

Sien die sterre hieronder.

Riaan V - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Riaan V