The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Shell's Corner Cottage | TravelGround
+66

Shell's Corner Cottage

Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 32 reviews for Shell's Corner Cottage
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.6/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.8/5
Renier A - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Renier A
With friends

Heerlik, rustig, ontspannend.

Uitstekende diens, gasvryheid, ek het baie tuis gevoel.

Glenda G - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Glenda G
With spouse/partner

Heerlik gekuier in Knysna.

Heerlike en bekostigbare vakansieplek. Skoon en netjies met 'n vriendelike gasvrou.

Iain B - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Iain B
With spouse/partner

Very pleasant except for the numerous dogs in surrounding properties.

The surrounding properties dogs were really annoying most of the time.

Suna C - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Suna C
With spouse/partner

Ons het net een nag daar oornag aangesien my eggenoot daar moes optree.

Dit wat ons wel ervaar het, was egter mooi en goed. Ontvangs was vriendelik en alles was skoon, netjies en voldoende. Die gasvrou het selfs hulle motorhuis aangebied vir parkeerplek aangesien ons motor gelaai was met duursame toerusting. Baie dankie daarvoor.

Lynn G - Feb 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynn G
With spouse/partner

Comfortable, safe stay.

We had great overnight stop in the Budget Room.

Danielle H - Feb 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danielle H
With spouse/partner

Skoon en gemaklik.

Ons was doodmoeg toe ons daar aankom, die gasvrou het ons dadelik gehelp en gewys na ons skoon kamer met die mooiste badkamer. Die kamer het sy eie balkon ook gehad waar ons die oggend lekker koffie kom drink. Sal aanbeveel.

Marisca J - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marisca J
With spouse/partner

Baie lekker vakansieplekkie.

Dis ideel vir twee mense wat met vakansie is. Die eienaar van die plek is baie vriendelik en het ons baie tuis laat voel. Ons het baie lekker gebly.

Kim E - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Kim E
With spouse/partner

Comfortable and modern place, friendly owner, good location and value for money.

The place is really great to stay at. Owner is very friendly and welcoming. We stayed in the budget-stay option. Driveway parking. Lovely room with en-suite bathroom, coffee making facilities, TV with Netflix and Wi-Fi, own section of the balcony. Very cozy. Good value for money. Will be back again.

Karin K - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Karin K
With spouse/partner

I was disappointed because we had no cooking facilities and no cupboard or anything to put my clothes in. We had to live out of our suitcases.

The DStv never worked so we only had Netflix.

Shell's Corner Cottage 's response

We are sorry that you were disappointed.

Our listing indicates a microwave oven only, which is what you were provided with in the room, as well as tea- and coffee-making facilities.

Our listing does not indicate that DStv is available for viewing - the application is available, provided you have your own code with you. We hope that you enjoyed the Netflix.

Your stay was in the Knysna budget stay, where we have gone to lengths to describe what the provisions in this facility are.

Shell's Corner Cottage
Annelize C - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelize C
With spouse/partner

Baie rustig.

Baie mooi, rustig en skoon.

Felicity B - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Felicity B
With spouse/partner

Very relaxing and private.

Hostess very friendly and made us feel very welcome and at home.

Lindani G - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lindani G
With spouse/partner

It was awesome.

The area was filled with tranquility, I could charge my inner power during this challenging pandemic.

Coenie D - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Coenie D
With spouse/partner

Ons was voor ons aankoms geskakel en hartlik ontvang.

Die woonplek/kamer is baie mooi, skoon en netjies, maar dit is nie goed toegerus vir selfsorg nie, ons moes die huis se kombuis gebruik. Daar is wel 'n cottage met yskas, stofie ens. maar ander gaste het daar gebly. Die stort in die bad is nie gerieflik vir ouer persone nie.

Millicent V - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Millicent V
Family with young children

Absoluut fantastiese kuier.

Michelle en Chris is twee van die mees vriendelikste mense op hierdie aarde. Hulle "home away from home"-plekkie sal net van krag tot krag gaan a.g.v daardie goeie gesindheid.

George K - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
George K
With spouse/partner

Veilig en met alles wat ons nodig gehad het.

Michelle was baie vriendelik en behulpsaam. Sal weer 'n draai maak. Baie dankie.

Tharin K - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tharin K
With spouse/partner

Baie gerieflik, netjies en vriendelike mense.

Ons het die groot kamer geniet en oulike kombuis, badkamer en wonderlike tafeltjie buite vir lekker teedrinkkuiers.

Clemizia C - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clemizia C
With friends

Baie vriendelike egpaar. Was perfekte ligging vir my. Skoon, netjies en baie veilig.

Slaapkamer perfek vir my behoeftes. Lekker ruim patio om natuurskoon te benut. Pragtige honde. Badkamer lekker ruim.

Margaret Q - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Margaret Q
With spouse/partner

Excellent stay for 4 days.

Michelle went out of her way to accommodate our needs and make us very welcome.

Jp V - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jp V
With spouse/partner

Was verby heerlik, ons het getrou en dit was ons eerste stop as getroudes!

Was verby heerlik!

Jeraline F - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jeraline F
With friends

Very comfortable.

No parking for your car.

Shell's Corner Cottage 's response

Thanks for your review. We noted your security concern. Our listing does state that parking is on-street. Had you mentioned that you were not comfortable with this, we certainly would have made our lock-up garage available for your use during your stay (as we have done for prior guests). I am sure you gathered that our suburb is extremely safe and many of our neighbours also park on the street. Furthermore, the armed-response linked security beams are turned on at night for added security. Our dogs are kept indoors at night too and are very quick to alert us of any issues.

It was a pleasure meeting you and hope that we can look forward to welcoming you back soon!


Shell's Corner Cottage
Wayne B - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Wayne B
With spouse/partner

Roadtrip vanaf Jeffreysbaai na Mosselbaai en terug.

Baie oulik, skoon, netjies en modern. Baie lekker geriewe. Lekker in die tuintjie ons eie skemerkelkie geniet.

Juanita S - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juanita S
With friends

Peaceful, clean and beautiful.

The cleanliness and nice smell of the place was perfect. You feel at home and she is so friendly and made us feel so at home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, skoon en pragtig.

Die skoonheid en lekker reuk van die plekkie was perfek. Mens voel tuis en sy is so vriendelik en het mens so welkom laat voel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leandra P - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leandra P
With spouse/partner

Sal beslis weer gaan.

Vriendelik, hulpvaardig, skoon, netjies en rustig.

Andrew H - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrew H
Individual traveler

Cottage was very pleasant and comfortable to stay at.

I would recommend Shell's Corner Cottage to anyone looking for a stay-over in Knysna.

Bruce E - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bruce E
With spouse/partner

Netjies en skoon plek.

Vriendelike gasvrou. Plek is goed versorg.

Estelle S - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Estelle S
With spouse/partner

Ons het baie lekker gebly en ons was vriendelik ontvang.

Ons hoogte punt van die cottage was die buite area. Ons kon lekker buite braai.

Lauren V - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lauren V
With spouse/partner

Eienaars is gasvry. Altyd in kontak met huiseienaars.

Dit is 'n baie mooi plekkie.

Nataschja M - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nataschja M
With spouse/partner

Peaceful.

Shell's Corner is really home away from home, with all the comforts of home at your fingertips. The cottage is beautiful, clean and safe, situated in a quiet neighbourhood, only a 5 minute drive from town, shops and restaurants and waterfront.

Petra M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petra M
With spouse/partner

Lekker, skoon, vriendelik, maar warm deur die dag!

Lekker, skoon, vriendelike eienaar, maar warm deur die dag! Ons het baie lekker daar gebly. Die plek was skoon. Ons het bietjie warm gekry, maar daar was 'n waaier.

Barend N - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barend N
With spouse/partner

Het dit terdeë geniet. Sal weer gebruik maak van hulle.

Kan Shell's Corner regtig aanbeveel. Baie goeie ligging. Vriendelik en baie gasvrye mense.

Carene M - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carene M
With spouse/partner

Relaxing, friendly host.

Enjoyed the Netflix.

Nadia V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadia V
With spouse/partner

Lovely area.

It's a quiet and tranquil area. The peole are friendly and helpful. It's the ideal place for a getaway away from your busy life.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflike area.

Dis 'n stil en rustige area. Die mense is vriendelik en behulpsaam. Dis 'n ideale plek om weg te breek van mens se besige lewens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From
R390
per night (sleeps 2)
From
From R390
per night (sleeps 2)
From
R390
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 17 Sunninghill Drive, Hunters Home, Knysna, 6571, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAMjlfDZ887N0kdhua7HthSOxM4RoMxREbTZVUQtJp4U0VW3Obaf?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R390  per night (sleeps 2) 32 5 1 5 17 Sunninghill Drive Hunters Home 6571 Western Cape 0860 022 102 14:00-21:00 10:00 -34.05301 23.08101
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!