The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Snails' End Cottage | TravelGround
+7

Snails' End Cottage

Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 25 reviews for Snails' End Cottage
Cleanliness
4.9/5
Service
4.8/5
Location
4.7/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.6/5
Keith N - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Keith N
Individual traveler

Close to just about everything without being in the middle of town.

Quiet residential area with beach a 2 minute walk away. Delightful. Thanks for looking after me Penny, I will definitely book again if I need to visit Hermanus.

Clara E D - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Clara E D
With friends

Uitstekend toegerus, ontvangs vriendelik, netheid onberispelik.

Ligging gerieflik na aan verskeie winkels, ruim, keurig en verwelkomend ingerig. Eienaars was werklik gasvry en behulpsaam.

Snails' End Cottage's response

Hello Clara, thank you so much for that kind review. It does help, and we appreciate it. Hoping to see you both sometime. Kind regards, and stay safe and well, Penny and Wm.

Snails' End Cottage
Endri B - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Endri B
Individual traveler

Was heerlik!

Baie om te doen in die omgewing.

Snails' End Cottage's response

Hello Endri, Thank you or that kind review. We are so pleased that you enjoyed your stay at Snails' End, and maybe if you come back sometime you can enjoy even more that Hermanus has to offer! Kind regards, and stay safe, Wim and Penny - Snails' End Cottage

Snails' End Cottage
Jeannine C - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeannine C
With spouse/partner

Rustig in 'n pragtige omgewing.

Die cottage is baie netjies, ons gasheer en gasvrou baie behulpsaam en vriendelik. Ons het heerlik gerus.

Snails' End Cottage's response

Hello Jeannine, thank you for that review. It always helps. So pleased that you enjoyed your stay here, and we hope to see you again sometime. Kind regards, and stay safe. Penny - Snails' End Cottage

Snails' End Cottage
Andre L - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andre L
With spouse/partner

Vriendelik, veilig en silwerskoon.

Goeie ligging. vriendelike ontvangs en heerlike beskuit!

Marie E - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marie E
Family with teenagers

Sal weer en weer daar tuisgaan.

Penny is 'n wonderlike gasvrou en alles was perfek, dankie ons sal weer daar bespreek.

Snails' End Cottage's response

Thank you for that kind review, Marie. We do try hard to please our guests, and are delighted that you found everything to your liking. We look forward to seeing you again sometime. Kind regards, Penny.

Snails' End Cottage
Susan S - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan S
With friends

Penny really thinks of everything, we didn't lack a single thing.

Me and my friend travelled together. We were spoiled with rusks and chocolates on our pillows, tissues next to the bed, wonderful! Felt very safe. Thank you Penny!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Penny dink aan alles en nog wat, ons het niks kortgekom nie.

Ek en my vriendin het saam gereis. Ons is bederf met beskuit sjokolade op ons kussings, snesies langs die bed, lekker! Baie veilig gevoel. Dankie, Pennie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Snails' End Cottage's response

Dear Susan,

Thank you for these kind words! It was really nice to meet you both, and we are so pleased that you enjoyed your stay! Please come again!

Kind regards,
Penny - Snails' End Cottage

Snails' End Cottage
Fred B - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Fred B
With spouse/partner

Really a cute place.

Only disadvantage was lack of DStv which should not be viewed as a luxury anymore. Especially when looking at hte monthly turn-over, the cost for a DStv extension to the unit is not that much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Werklik 'n oulike plekkie.

Enigste nadeel is gebrek aan DStv wat nie meer as 'n luuksheid beskou moet word nie. Veral as mens na die maandelikse omset kyk, dan is die koste verbonde aan 'n DStv-verlenging na die eenheid nie baie nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Snails' End Cottage's response

Hello Fred,
In order to put DStv in our cottage we would have to increase the rate - DStv is not cheap, and we try to keep our rates as affordable as possible. No-one else has ever commented on the lack of it, so I am really sorry if this spoilt your stay in any way!
Kind regards,
Penn - Snails' End Cottage

Snails' End Cottage
Serrenilla D - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Serrenilla D
With friends

Het ons verblyf baie geniet, Penny se gasvryheid en besorgdheid was definitief 'n plus.

Sien gerus die sterre.

Snails' End Cottage's response

Thank you for that, Serrenilla. I hope to see you again sometime!
Kind regards,
Penny

Snails' End Cottage
Daleen R - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Daleen R
On business

Everything I needed and so much more!

Very well equipped with lots of extra treats. Thank you, Penny!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles wat ek nodig gehad en soveel meer!

Baie goed toegerus en dan 'n klompie ekstra bederfies. Baie dankie Penny!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Surina A - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Surina A
With friends

Baie tevrede met verblyf, veral gehou van die klein persoonlike items wat gegee is.

Baie aangename gasvrou en -man. Was lekker om so naby aan die see te wees. Baie veilig en rustig. Veral geskik vir gesinne met klein kindertjies en honde.

Snails' End Cottage's response

Dear Surina,

Thank you for your kind words. So pleased that you enjoyed your stay with us, and hope to see you again sometime!

Kind regards,
Penny

Snails' End Cottage
Marlene B - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlene B
With spouse/partner

Feitlik ideaal: netjies, goed toegerus, naby see, vriendelike eienaars.

Sien die sterre.

Snails' End Cottage's response

Dankie vir die review Theo!
Hope we see you again sometime.

Kind regards,
Penny - Snails' End Cottage

Snails' End Cottage
Helen C - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Helen C
Individual traveler

Dit was goeie waarde vir geld.

Gemaklike en privaat woonstel binne stapafstand van die strand.

Maxie B - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maxie B
With friends

Stil, rustige en skoon plek.

Ek en my vriendin het Oktober 2015 by Snails"s End Cottage gebly. Dit was net die heerlikste verblyf. Als was baie skoon en netjies... daar was bottel water op elke bedkassie met sneesdoekies en sjokolade op elke kussing,die badkamer het handeseep en handeroom gehad. Koffie, tee en beskuit in die kombuis. Ons het baie welkom gevoel en gemaklik na ons lang trippie van Pretoria af. Die eienaars was baie vriendelik en gasvry. Ons sal dit beslis oor en oor aanbeveel. Dankie weereens Penny vir lekker verblyf.

Snails' End Cottage's response

Thank you for your kind words, Maxie. I am so pleased that you enjoyed your stay. We look forward to seeing you again sometime!

Kind regards,
Penny - Snails' End Cottage

Snails' End Cottage
Estelle D - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Estelle D
With spouse/partner

Baie skoon!

Die mense is vriendelik. Dis baie skoon en netjies. Huislike atmosfeer.

Snails' End Cottage's response

Thank you, Estelle! We do hope to see you again sometime!

Kind regards,
Penny and Wim Pelders - Snails' End Cottage

Snails' End Cottage
Marianne E - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marianne E
With friends

Sentraal geleë.

Die huisie was skoon, goed toegerus met goeie kwaliteit beddens en beddegoed. Het dadelik daar tuis gevoel. Ons privaatheid was nooit versteur nie. Die eienaars is vriendelik en professioneel. Die prys is billik. Sal beslis mense daarheen aanbeveel.

Paul B - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Paul B
With spouse/partner

Find peace of mind.

Perfect setting, literally a whisker away from Hermanus. Absolutely awesome place of residence, would most definitely want to come back. Such lovely owners.

Annie F - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Annie F
With spouse/partner

Restful!

Perfect to relax and rest, quiet area. Lovely hosts.

Maryke O - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maryke O

Pragtige plekkie met alles wat jy nodig het! Baie skoon en netjies! Stil straat en omgewing. Loopafstand van die see en 5 min se ry van Hermanus.

Ek sal Snail's End enige tyd vir mense aanbeveel wat wil wegkom van die gewoel van die stad en net rustig wil gaan ontspan. Dis 'n pragtige plekkie, privaat, skoon, netjies en met alles wat jy nodig het! Boonop is dit geleë in 'n stil straat, loopafstand van die see! As jy winkels toe wil gaan, is Hermanus net 5 minute weg. Ek en my Tannie was vir 'n naweek daar en was werklik verras deur alles wat die plekkie bed - jy kry selfs koffie, tee, beskuit, melk in die yskas, sjokolade op jou kussing, 'n pakkie sneesdoekies op elke bedkassie, asook 'n botteltjie water met 'n glas. Die beddegoed en handdoeke is mooi skoon en alles is in die plekkie is in ' n goeie werkende toestand! Beslis goeie waarde vir geld! Baie dankie Penny en Wim vir die heerlike naweek wat ons daar gebly het! Ons kom beslis weer terug!

Chris S - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Chris S
With spouse/partner

Netjies, skoon, rustig, veilig en troeteldiervriendelik.

Lekker oorslaapverblyf.

Judy K - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Judy K
With spouse/partner

Homely, welcoming, comfortable and clean. They went out of their way to ensure our satisfaction!

A warm and friendly welcome received on arrival. We were immediately made to feel at home. The accommodation was comfortable, clean and catered for all our needs. Additional considerations added to an enjoyable stay. Should the opportunity arise again, we would definitely consider staying at Snails' End Cottage again.

Elmarie D - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie D
Family with teenagers

Netjiese skoon verblyf met vriendelike en sorgsame eienaars. Heerlik oornag!

Ons was beindruk met die netheid van die eenheid. Die eienaars doen spesiale moeite, met klein detail, soos 'n klein verrassing op elke kussing, water en sneesdoekies op die bedkassies, melk in die yskas en beskuit by die koffie/tee. Verwarmers reeds aangeskakel en nuwe vars en genoeg handdoeke. Die eenheid is werklik goed toegerus en mens sal heerlik kan oornag en selfs vir 'n langer tyd kan bly, dis net straat-op van die see in 'n rustige en stil omgewing. Hiernatoe kom ons beslis weer.

Candice S - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Candice S
With friends

Wonderlike ontspanning - perfek vir 'n wegbreek van die Kaap se gewoel en geraas.

Sal weer terugkeer na Snail's End Cottage. Dis rustig en veilig, perfek vir ontspanning en wegbreek, loopafstand van die strand af. Die plekkie is behoorlik met alle basiese benodigdhede toegerus. Jy hoef absoluut niks saam te neem behalwe kos nie. Sal graag volgende keer langer as twee dae wil bly on die interessante boeke in die "Toilet Biblioteek" te kan lees. 'n Kaggeltjie in die kothuis sal die perfekte "final touch" wees vir wintermaande en dalk 'n aparte braai area waar jy nie die eienaars kan pla nie. Dankie Penny en Wim, julle plekkie is waarlik iets besonders.

Anton G - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anton G

Uitstekend!

Pragtig; skoon; ten volle toegerus; beste diens en gasvryheid.

Dr Jan P - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dr Jan P
With spouse/partner

Fantastic

Neat and clean. I was well received upon arrival.

From
R1 200
per night, for 3 ppl
From
From R1 200
per night, for 3 ppl
From
R1 200
per night, for 3 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 3 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 17 West End Street, Sandbaai, Hermanus, 7200, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGI4NWViMDY0LWI2Y2MtNDU2OC1iMzQxLWE5MDJlMWYzMTQ4Mw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 200  per night, for 3 ppl 25 5 1 5 17 West End Street Sandbaai 7200 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -34.419887846629 19.187874904209
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!