The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Suidersee Block 2 | TravelGround
+133

Suidersee Block 2

29 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 29 reviews for Suidersee Block 2
Cleanliness
4.7/5
Service
4.8/5
Location
4.7/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.6/5
Linda H - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Linda H
With spouse/partner

Ons het baie lekker gebly en sal vir seker weer by Suidersee ‘n bespreking doen.

Sien sterre.

Arries L - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Arries L
With spouse/partner

Lekker.

Naby die see, nie groot nie maar lekker.

Pieter V - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Pieter V
With friends

Heerlik, goed toegerus, vriendelike en behulpsame gasvrou en werkers.

Sal definitief enige persoon of gesin aanbeveel om heerlik te gaan kuier by Suidersee! Gaan self definitief weer soontoe.

Babs H - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Babs H
With spouse/partner

Goed geleë en baie netjies.

In nr 20 gebly. Woongedeelte baie lekker. Braaiplek op die stoep 'n aanwins! Wil net graag 'n deur aan badkamer hê. Nie lekker om teen toilet te slaap nie. Die 30%afslag was 'n groot bonus.

Gerhard V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhard V
With spouse/partner

Nice and quiet.

Neat and close to the sea, everything we need.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker rustig.

Netjies en naby die see alles wat ons nodig het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hester H - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester H
With spouse/partner

Enjoyed it.

The apartment was very nice and clean - the unit is very small, but for the short time spent there it is worth it - would recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie geniet.

Die woonstel was baie mooi en skoon - die wooneenheid is net baie klein, maar vir die kort tydperk spandeer daar is dit moeite werd - sal dit aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Charles L - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charles L
With spouse/partner

Excellent. Very centrally located. Close to beach and shops.

Location very neat and convenient.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend. Baie sentraal geleë. Naby strand en winkels.

Plek besonderse netjies en gerieflik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Madelyn F - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madelyn F
Family with teenagers

Veilig, netjies, vriendelik en gemaklik.

Die personeel is baie behulpsaam en uiters vriendelik. Ons het baie welkom gevoel en die woonstel was baie netjies. Ons beslis weer vir 'n naweek of meer 'n bespreking maak.

Sonja V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja V

Laaste-minuut paar dae by die see.

Ons was baie beïndruk met die spesiale aanbod-prys vir nr 19! Dit is klein, maar pragtig en smaakvol gemeubileer met alles wat ons nodig gehad het. Dit was effens bedompig, maar oop vensters het dit draagbaar gemaak.

Joey R - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joey R
With friends

Lekker, skoon en bekostigbare verblyf, goed geleë.

Die enigste probleem wat ek gehad het, was dat ek nie my parkeerplek kon gebruik nie, want daar was 'n motor daar parkeer, en toe ek weg is, was dit nog steeds daar.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nice, clean and affordable accommodation, well situated.

Only gripe I had was that I could not utilise my parking as another car was parked there, and by the time I left, it was still parked there.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lorette L - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lorette L
With spouse/partner

Was baie lekker en baie stil area.

Toe ons daar kom het ons die kode gebruik en na nommer 19 gegaan. Daar was geen ontvangs en het gebel en die persoon het gesê ons is verskuif na nommer 15 wat baie beter was vir my man omdat hy baie sou sukkel met die trappe. Baie dankbaar daarvoor.

Amanda J - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Amanda J
Family with young children

Accommodation was clean.

Will visit again next year.

Susan V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan V
With spouse/partner

Our stay was fantastic with good service.

Our stay was fantastic with good service. Friendly and helpful service. Impeccable cleanliness. All amenities at your disposal.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons verblyf was fantasties met goeie diens.

Vriendelike en hulpvaardige diens. Onberispelike netheid. Alle geriewe tot jou beskikking.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Doret S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Doret S
Family with young children

Luuks.

Luukse en ontspannende verblyf in hartjie van Hartenbos.

Darron F - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Darron F
With spouse/partner

Netjies, vriendelike personeel.

Daar was niks fout met die verblyf dit was goed ingerig, ons het net 'n oond gesoek, veral as die weer nie goed is nie. Die kamers was donker, want daar is nie veel natuurlike lig wat daar inkom nie. Die plek is netjies en personeel vriendelik ek kan glad nie klaar oor dit. Ons was net ongelukkig om bure boe ons gehad het wat 'n lawaai gemaak het. So as jy bespreek daar neem dit in gedagte.

David D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
David D
With spouse/partner

Baie rustig en privaat.

Het lieflik gekuier behalwe vir die braaiarea wat verwyderd op die boonste vloer weg van die woonstel is. Veral wanneer weer triestig is. Verder geen klagtes. Lekker naby alles.

Marlene P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlene P
With spouse/partner

Lovely and clean.

Thank you for a beautiful place, we had such a great stay and it's close to everything.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflik en skoon.

Baie dankie vir 'n pragtige plekke, ons het so lekker gebly en dis naby alles.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aladdin S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aladdin S
With spouse/partner

Absolutely wonderful.

I had an unforgettable time with my family and friends. The place was perfect and my mother really enjoyed it. She was walking around the kitchen. Thank you very much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut wonderlik.

Ek het 'n onvergeetlike tyd gehad saam met my familie en vriende. Die plekkie was perfek en my moeder het dit vreeslik geniet. Sy was gaande oor die kombuis. Nogmaals, baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carina C - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carina C
With spouse/partner

Was baie lekker.

Maak gerus 'n plan, fis baie lekker by hulle.

Anita F - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Anita F
With spouse/partner

Die plek is baie klein. Jy kan skaars om die bed beweeg.

Nie heeltemal wat ek verwag het nie. Beknop. Stort nie baie skoon nie.

Cheslin F - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cheslin F

Baie gerieflik.

Dit is 'n baie veilige omgewing en netjies plek. Naby winkel ens.

Cherie K - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cherie K
With spouse/partner

Very nice unit, perfect for an overnight stay.

We arrived late, but we were accommodated in terms of access to the unit, we received very friendly telephonic service prior to our arrival. Everything was perfect, neat and tidy, we slept comfortably and were on our way early the next morning.

Felicity B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Felicity B
With friends

We really enjoyed the stay.

We had a nice time and stay at Suidersee Block 2. Very beautiful inside and outside. Highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het die verblyf baie geniet baie mooi.

Dit was 'n lekker kuier en verblyf by Suidersee Block 2, baie mooi binne en buite sal enige iemand aanbeveel vir verblyf daar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karen D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Karen D
Family with teenagers

Everything was very modern and to me it's always important that there's enough warm water and a nice bed to sleep in.

Was great. We'll definitely visit Suidersee again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Als was baie modern en vir my is dit altyd belangrik dat daar genoeg warm water is en lekker bed om in te slaap.

Baie lekker gewees. Ons sal definitief weer Suidersee besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Retief V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Retief V
With spouse/partner

Central and well equipped.

The apartment is central and comfortable. Facilities are super neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sentraal en goed toegerus.

Die woonstel is sentraal en gerieflik. Fasiliteite is pynlik netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Michael S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Michael S
Family with young children

Conveniently near the main beach and seafront.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker naby die hoofstrand en seefront.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carla V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carla V
Family with teenagers

Baie lekker, skoon eenheid met puik kliëntediens.

Alles wat 'n mens nodig het of moontlik mag nodig kry in die selfsorgeenhede.

Yolande K - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolande K
Family with young children

Fantasties.

Weereens heerlik gebly. Alles was skoon en netjies. Ons kom vir seker weer.

Tom W - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tom W
Family with teenagers

Dit was netjies, ruim en naby die see.

Gedeeltelike M-Net en TV, dubbelbadkamer-geriewe, buitebraai en sitplek op die stoep. Alles wat jy nodig het om te ontspan.

was R600
From R420
per night (sleeps 2)
was R600
From R420
per night (sleeps 2)
was R600
From R420
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 47 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 11 Magersfontein Avenue, Hartenbos, 6520, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAhgsvvgg9JDEN02wtwBeSo2pIjeDVbjkUOpuHb1t5XMNKTmt0lH?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R600, now From R420  per night (sleeps 2) 29 5 1 5 11 Magersfontein Avenue Hartenbos 6520 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -34.129510255655 22.115030597553
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!