Worcester Accommodation at Suites on 74 | TravelGround
+35

Suites on 74

20 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 20 reviews for Suites on 74
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.6/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.9/5
Peter D - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter D
Individual traveler

Comfortable, clean and offers a good night's rest.

I'd recommend Suites on 74 anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik, skoon en bied 'n goeie nagrus aan.

Ek sal Suites on 74 enige tyd aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jaco L - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco L
With friends

Baie gasvry en rustig.

Toe ons by Suite 74 aangekom het was ons baie goed verwelkom, alles wat mooi verduidelik en die braaigeriewe is awesome. Slaapplek gewys, was dit baie mooi en netjies en sal enige iemand aanraai om daar te gaan bly. Ek sal self weer daar bly.

Thersia K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thersia K
Family with young children

We had a very nice stay. Will go back.

Place was comforable. A breakfast welcoming basket was a surprise. Kitchen has everything you need for a nice stay. Place was well equipped in general.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het baie lekker gebly. Sal definitief weer bespreek.

Plek was gerieflik. 'n Ontbyt verwelkoming mandjie was 'n verrassing. Kombuis het al die nodige toebehore gehad vir lekker selfversorging. Plek was oor die algemeen goed toegerus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Devon B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Devon B
Family with young children

Heerlike verblyf.

Baie dankie vir jou gasvryheid Gisela. Jy het die verblyf baie aangenaam gemaak en die plek was baie netjies. Ek sal Suites on 74 hoogs aanbeveel. Dankie dat jy ook so effektief kommunikeer. Jy is tops!

Erna V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erna V
Family with teenagers

Awesome place!

We had a great stay, Gisela made us feel so welcome. We had everything we needed. The communication from her was excellent. Will definitely stay there again in the future.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Awrsome plekkie!

Ons het baie lekker gebly, Gisela het ons so laat welkom voel. Ons het alles gehad wat nodig was. Die kommunikasie van haar af, was uitstekend. Sal definitief weer daar bly in toekoms.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Naomi  - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Naomi
Family with young children

Dit was soos om by my eie huis te wees met my eie mense.

Ons het sommer op pad na Worcester al 'n SMS ontvang met detail van hoe om by die hek in te kom en die ontvangs was vriendelik en ons het sommer dadelik tuis gevoel. Ons kon dadelik ontspan na die lang rit. Elke middag wanneer ons tuis gekom het was die plek netjies en silwerskoon en toe beurtkrag skielik weer begin, was ons ingewag met 'n gasbottel en voorstelle van waar ons kos kon bestel. Ons het van daar af elke dag 'n skedule gekry wanneer daar weer beurtkrag sou wees en is gereeld gevra of ons enige iets spesifiek benodig. Ons het veilig gevoel elke aand selfs al was net ek en my kinders alleen daar met tye. Dit was regtig een van die beste plekke waar ons nog gebly het en ek sal Suites on 74 definitief aanbeveel.

Jp B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jp B
With friends

Positiewe ervaring.

Ons verblyf was 'n aangename ervaring. Die vriendelike gasvrou, Gisela, het uit haar pad gegaan om ons tegemoet te kom met die sleutel se oorhandiging. Ons blyplek was ruim, skoon en die mandjie propvol bederfies was 'n verrassing en heerlik. Voorsiening is gemaak vir moontlike beurtkrag en die parkering is effens knap, maar wel genoegsaam en veilig. Ons sal Suites on 74 enige tyd aanbeveel en vir seker weer daar tuisgaan wanneer ons in Worcester moet wees. Dankie.

Lauren H - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lauren H
With friends

We really had an amazing stay at Suites on 74.

We received a warm welcome from the owner, Gisela. The accommodation was equipped with everything needed. Overall, it was a lovely stay and will definitely go back.

Hennie S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie S
Family with teenagers

Value for money. Gisela makes a lot of effort.

We were 2 adults and one teenage daughter. Everything was clean neat and convenient. Gisela put in a lot of effort and I can definitely recommend her accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld. Gisela doen baie moeite.

Ons was 2 volwassenes en een tiener dogter. Alles was skoon netjies en gerieflik. Gisela het baie moeite gedoen en ek kan haar verblyf beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Amy W - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amy W

We stayed very comfortably.

Gisela is a very friendly lady and made sure we had everything we needed. We enjoyed the stay and will definitely go there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het baie gemaklik gebly.

Gisela is baie vriendelike dame en het seker gemaak dat ons alles gehad het wat ons sou nodig hê. Ons het baie lekker gebly en sal beslis weer daarheen gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jolanda K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jolanda K
Individual traveler

Very neat.

Very beautiful and neat. Located centrally. Everything that is needed for comfortable accommodation. Just a pity about the limited TV channels.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies.

Baie mooi en netjies. Sentraal geleë. Alles wat nodig is vir 'n gemaklike verblyf. Tog jammer oor die beperkte TV-kanale.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Philip V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philip V
Individual traveler

Excellent value for money, excellent customer service, very spacious suite.

At a third of the price of a hotel room, Suites on 74 is unparalleled in terms of value for money. Add to that spacious apartments, old world charm with modern facilities, unbeatable customer service and great location, and Suites is an absolute must for staying in Worcester.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende waarde vir geld, uitmuntende kliëntediens, baie ruim suite.

Teen 'n derde van die prys van 'n hotelkamer is Suites on 74 sonder weerga in terme van waarde vir geld. Voeg daarby ruim woonstelle, ouwêreldse sjarme met moderne fasiliteite, onverbeterlike kliëntediens en puik ligging, en Suites is 'n absolute moet vir verblyf in Worcester.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Christine A - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christine A
With friends

Gisela was a great host and the apartment was very neat and clean.

We stayed in Studio 2 and the apartment was very neat, clean and comfortable. Our host's was very accommodating and communication was very good. We will definitely recommend Suites on 74.

Christie D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Christie D
With spouse/partner

Baie goed.

Alles wat ons nodig gehad het. Baie dankie vir hulp met rolstoel.

Sheridin T - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sheridin T
Family with young children

We had a lovely stay!

Centrally located, secure parking and lovely owners. We stayed in Fabripani and it had most of what one would need. There was no colander or cheese grater.

Jacob Daniel D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Jacob Daniel D
With spouse/partner

Lekker gebly maar veiligheid is 'n bekommernis.

Sien sterre.

Ramona Elizabeth J - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ramona Elizabeth J
With friends

Very pleasant.

Pleasant stay, lovely decor, friendly reception. Really appreciated the roses and fruit.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam.

Aangename verblyf, mooi dekor, vriendelike ontvangs. Die rose en vrugte baie waardeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karlien W - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Karlien W
Family with teenagers

Baie cosy.

Lekker gekuier. Naby alles geleë en lekker sentraal. Veilig.

Nelia V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nelia V

Friendly, clean, neat and safe.

Suites on 74 is very well located and Gisela really went out of her way to help us while my mother was in hospital! Thank you very much, I will definitely recommend Suites on 74 to anyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelik, skoon, netjies en veilig.

Suites on 74 is baie goed geleë and Gisela het werklik uit haar pad gegaan om ons te help terwyl my moeder in die hospitaal was! Baie dankie, ek sal definitief Suites on 74 vir enige iemand aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Landi P - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Landi P
With friends

Goed geleë, bekostigbaar en baie netjies.

Ons is met vriendelikheid en omgee ontvang.

was R1 400
From R1 260
per night (for 2 people)
was R1 400
From R1 260
per night (for 2 people)
was R1 400
From R1 260
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 12 people
  • Check-in: 12:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 74 Stockenstrom Street, Worcester, 6850, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA4gn8yR9hUhtihO7aiU4Te4lpuBEVMe6NdxjpMuUmtpbgC5wX7r?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R1 400, now From R1 260  per night (for 2 people) 20 5 1 5 74 Stockenstrom Street Worcester 6850 Western Cape 0860 022 102 12:00-18:00 10:00 -33.645720479279 19.448635906746
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com