The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Sundays Mouth Guesthouse | TravelGround
+28

Sundays Mouth Guesthouse

16 reviews
Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 16 reviews for Sundays Mouth Guesthouse
Cleanliness
4.4/5
Service
4.4/5
Location
4.3/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.2/5
Monica H - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Monica H
With spouse/partner

Heerlik gerus en ontspan.

Daar is nie 'n uitsig nie, dit wat al teleurstelling. Verder het ons 'n goeie gasheer gehad, vriendelik en behulpsaam.

Hettie S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hettie S
Family with young children

We had a great time and the children enjoyed the pool very much!

Close to Addo Elephant Park! Spacious with large lawn for children. Everything you need. Well equipped for load shedding - big plus!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het heerlik gerus en die kinders het die swembad baie geniet!

Naby aan Addo Olifantpark! Ruim met lekker groot grasperk vir die kinders. Alles wat jy nodig het. Ook goed ingerig vir beurtkrag - groot pluspunt!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sundays Mouth Guesthouse's response

Dankie Hettie,

Julle is altyd welkom om by ons te bly.

Groete
Robin

Sundays Mouth Guesthouse
Cicelia P - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cicelia P
Family with teenagers

Pleasantly surprised!

We spent the night at Sundays Mouth Guesthouse en route from Hartenbos to East London, and were pleasantly surprised! The 2 rooms were more like a fully equipped apartment, lots of space, tastefully furnished, containing all the bells and whistles. Can definitely recommend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam verras!

Ons het by Sundays Mouth Guesthouse oornag op pad van Hartenbos na Oos-London. Ons was aangeneem verras! Die twee kamers was meer soos 'n volledig toegeruste woonstel, baie spasie, stylvol gemeubileer en met al die "bells and whistles". Kan dit definitief aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sundays Mouth Guesthouse's response

Dankie Cicelia, ons waardeer dit.

Groete,
Robin en Wilma

Sundays Mouth Guesthouse
Rina L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rina L
With friends

It was very good - will recommend this place to everyone.

Very nice stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was uit die boonste rakke - sal die plek by almal aanbeveel!

Ongelooflik lekker gekuier!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sundays Mouth Guesthouse's response

Baie dankie Rina, julle is altyd welkom.

Groete,
Robin

Sundays Mouth Guesthouse
Stephen L - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Stephen L
Family with young children

Baie lekker.

Sundays Mouth Guesthouse was 'n baie lekker plek om in the bly, alles was daar en die plek was groot en netjies regtig wat 'n mens wil hê as jy weg van die huis af is. Ons was baie gelukkig met die plekkie, en sal dit weer boek.

Sundays Mouth Guesthouse's response

Baie dankie Stephen, ons waardeer die terugvoer.

Groete,
Robin (Einaar)

Sundays Mouth Guesthouse
Mariaan C - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Mariaan C
With friends

Die trap na ons verblyf was moeilik om te klim. Ons was 3 bejaarde dames en een gestremde man. Baie behulpsaam ons tasse op en afgedra.

Alles was baie netjies en eienaar baie gaaf, ons genooi vir skemerdrankie, sjerrie en bottel wyn vir ons gelos. Ons het nie geweet van die trap nie. Dit was baie styl. Die toilet in die badkamer was ook nie 'n lekker opsie nie. Die plek is ideaal vir jonger mense wat die rivier en swem fasiliteite wil gebruik. Waarsku net ouer mense in die toekoms. Dis definitief nie vir over seventies nie.

Tanja N - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanja N
Family with young children

Dit was ongelooflik lekker!

Sal die huis vir enigeen aanbeveel. Alles was daar wat nodig was. Ons het heerlik gekuier en vis gevang. Die besoek aan Addo-Olifantpark was net so 'n belewenis.

Sundays Mouth Guesthouse's response

Dankie Tanja.
Dankie, ek waardeer dit. Hopelik vang julle meer en grooter visse waneer julle weer kom kuier. Groete, Robin.

Sundays Mouth Guesthouse
Toinette B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Toinette B
Family with young children

Ongelooflike diens en gasvryheid. Sal enige tyd weer daar bly. Vreeslik netjies.

Sien sterre.

Sundays Mouth Guesthouse's response

Dankie Toinette vir die mooi woorde, wardeer dit. Robin van den Berg( Einaar)

Sundays Mouth Guesthouse
Stian C - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stian C
Family with teenagers

Baie netjies en baie ruim, heerlike eiland atmosfeer, met 'n vriendelike ontvangs, net jammer ons kon nie langer vertoef.

Die gastehuis moes slegs 'n oornagplek wees voor ons na Addo is maar kon net sowel as verblyf dien aangesien die park teenaan is en in 'n dag deurgery kan word. Sou in elk geval graag van die aktiwiteite rondom Colchester ook wou probeer.

Sundays Mouth Guesthouse's response

Dankie Stian vir die mooi woorde, dit word gewardeer. Hopenlik sien ons julle weer: Groete Robin en Wilma van den Berg

Sundays Mouth Guesthouse
Aldo V - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Aldo V

Baie gerieflik, pragtige omgewing en vriendelike mense!

Die mense was baie vriendelik, behulpsaam en opreg! Alles was baie netjies ingerig, die decor was smaakvol en luuks. Ons het baie lekker gebly, selfs as n te groot groep vir die verblyf, en ek glo vir 'n familie van vier is die plek onoortreflik!!

Sundays Mouth Guesthouse's response

Dankie Aldo, dit was n plesier om julle by ons gaste huis te he!

Sundays Mouth Guesthouse
Clinton S - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Clinton S
With friends

Glad nie lekker gebly nie.

Geen swembad, Jacuzzi of braaiplek tot beskikking nie. Eienaar arrogant. Geen uitsig op die Sondagsrivier nie.

Sundays Mouth Guesthouse's response

Hi Clinton, We are so sorry that you did not seem to have enjoyed your stay at our AA Superior Rated Guest House. We are prepared to offer you a free-stay voucher. We always strive to please our guests and I'm sure that your next stay will be most enjoyable.
We removed the problematic Jacuzzi early in December but failed to inform you about this. Again our humblest apology.

In terms of the owner seeming to be arrogant, this is just his manner but believe me he has a heart of gold and is actually a super person. In terms of the braai, I recall your group having around 4 braai's, I'm a bit confused here, maybe you don't recall this.

I do believe that the new security measures that we installed to secure our pool must have confused you, the pool gate now has a press to open button. I do recall that some of your guests did in fact swim. Maybe you can't recall this. Anyway we will make amendments to our confirmation letter and explain the operation of the new security measure. We are sad that you did not swim as the weather was rather hot and you would have enjoyed the swim.

Sundays Mouth Guesthouse
Jacques L - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jacques L
With friends

Alles was piekfyn en skoon.

Almal was mal oor die badkamer met die glasdak en heerlike, diep bad. Dankie, dit was heerlik.

Les J - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Les J
Family with young children

Goeie oornagplek.

Baie skoon en netjies, met als wat nodig is vir 'n gemaklike aand se verblyf.

Clint C - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clint C
Family with young children

A beautiful place with awesome service. Safe and cosy, spacious and we had a ball.

This was a perfect venue 2 km from the Addo Park and we found it child friendly, and excellent value for money. Great pool, gig grass field for kids to play and wish we could stay longer. Robin is a great host and we loved the place.

Joan D - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Joan D
With spouse/partner

Beautifully maintained

A lovely guesthouse. The only problem was that the ocean was not directly accessible from the property, but other than that, a great holiday. Thank you.

Jacqui C - Aug 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacqui C

Absolute pleasurable - stay at a bargain price

Great value for money!

From R1 995
per night (sleeps 6)
From R1 995
per night (sleeps 6)
From R1 995
per night (sleeps 6)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 62 Wellington Street, Colchester, Port Elizabeth, 6175 , Eastern Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGMzMGNlNWMzLTljNjUtNDZmYS04N2FkLWUyZmU2MjQ0MTc4Mw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 995  per night (sleeps 6) 16 5 1 5 62 Wellington Street Colchester 6175 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.693486029881 25.821883678436
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!