The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at SuNel's Guest Rooms | TravelGround
+6

SuNel's Guest Rooms

13 reviews
Guest House

Review Summary

4.5 out of 5from 13 reviews for SuNel's Guest Rooms
Cleanliness
4.5/5
Service
4.4/5
Location
4.6/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.3/5
Willie M - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Willie M
With spouse/partner

Heerlik geslaap op die reuse bed.

Voorafverpakte ontbyt was 'n treffer!

SuNel's Guest Rooms's response

Baie dankie vir die terugvoering, hoop om julle gou weer te sien
Sunel's Span

SuNel's Guest Rooms
Deidre D - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deidre D
Individual traveler

Pleasant, peaceful.

Have not really explored.

Michelle W - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle W
With spouse/partner

Baie aangename plekkie met soveel persoonlikheid. Eienaars is baie vriendelik en behulpsaam. Sal hulle definitief weer gebruik.

Ek het gevra of ons vroeër kan inklok en daar was geen probleme nie. Ons het vreeslik veilig gevoel en die kamers is vreeslik mooi opgedoen. Het so tuis gevoel en as ons kon sou ons beslis langer gebly het. Die eienaars was baie vriendelik en het mens dadelik laat welkom voel. Alle veiligheid maatreëls was gehandhaaf. In plaas van 'n sit-ontbyt het elkeen sy eie kospakkie gekry wat ek gedink het baie innoverend is. Sal beslis enige iemand aanbeveel om by hulle oor te bly.

Herman V - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herman V
With spouse/partner

Alles voldoen aan my verwagtinge.

Dit was 'n heerlike oornag na 'n lang tydperk van inperking. Ons is baie vriendelik ontvang. Die ontbyt was heerlik. Dankie.

SuNel's Guest Rooms's response

Hi
Baie dankie vir die positiewe terug voering.Kom kuier gou weer.
Sunels Familie

SuNel's Guest Rooms
Hein K - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hein K
With spouse/partner

Very pleasant experience.

Easy to find, close to town centre, room very convenient. Probably the most comfortable bed besides my own bed. There is a coffee stand with milk and not coffee creamer. Room is clean and tidy. I had parking in front of my door. Breakfast on the go was very nice.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangename onderviinding.

Maklik om te kry, naby aan die middedorp, kamer baie gerieflik. Sekerlik die lekkerste bed buiten my eie bed by die huis waarop ek geslaap het. Daar is 'n koffiestatsie met melk en nie coffee creamer nie. Vertrek is skoon en netjies. Ek het parkering voor my deur gehad. Breakfast on the go is baie aangenaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hein K - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hein K
With spouse/partner

Very pleasant experience.

Easy to find, close to downtown, room very convenient. Probably the most comfortable bed besides my own bed at home I slept on. There is a coffee stand with milk and no coffee creamer. Departure is clean and tidy. I had parking in front of my door. Breakfast on the go is very enjoyable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangename ondervinding.

Maklik om te kry, naby aan die middedorp, kamer baie gerieflik. Sekerlik die lekkerste bed buiten my eie bed by die huis waarop ek geslaap het. Daar is 'n koffiestatsie met melk en nie coffee creamer nie. Vertrek is skoon en netjies. Ek het parkering voor my deur gehad. Breakfast on the go is baie aangenaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

SuNel's Guest Rooms's response

Hi Hein
Baie dankie vir die positiewe terug voering, hoop jy kom kuier weer by ons.

Groete
Sunel's Familie

SuNel's Guest Rooms
Allistair V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Allistair V
With friends

Rustig en netjies.

Ek het nie eens geweet van die on-the-go ete nie, maar dit was lekker. Baie dankie.

SuNel's Guest Rooms's response

Hi Allistair

Baie dankie vir goeie terug voering, ons wardeer dit opreg.

Hoop jy kom kuier weer by ons.

Groete
Sunel's Familie

SuNel's Guest Rooms
Nolene D - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nolene D
With spouse/partner

Great area, ample parking, friendly, safe, warm and comfy.

I found the hosts very accommodating and friendly, the room warm and comfy. Our only issue was that other than the soap dispenser at the hand basin there was no other soap etc in the shower to use and there was very little hot water in the morning. I had a luke warm shower and my husband a cold shower - not fun in the middle of winter.

Ellen T - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Ellen T
Individual traveler

Average.

Lack of parking for number of people. Free WiFi, but signal extremely poor. Don't get connected. Breakfast on the go is not worth mentioning. Not value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemiddeld.

Te min parkering vir hoeveelheid mense. Free WiFi, maar sein uiters swak. Kry nie gekonnekteer nie. Ontbyt "on the go" is niks noemenswaardig nie. Nie waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

SuNel's Guest Rooms's response

Good Day

Thank you for your valuable feedback.

Regards
Management

SuNel's Guest Rooms
Andre M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andre M
With friends

Perfectly situated in a beautiful location.

We had a 160 km MTB race and would have stayed over from the Saturday night. My wife did not want to sit and wait for us the whole day and we went to park the car at the guesthouse early that morning. The owner met us outside and said my wife could stay in the room for the day. It truly was a nice gesture en she relaxed the whole day. We only arrived at 6 that evening, wet and tired, but we had a good night's rest.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goed geleë in pragtige omgewing.

Ons het 'n 160 km MTB-wedren gaan ry en sou van Saterdag aand af oorslaap. My vrou wou nie heeldag sit en wag vir ons nie en ons het die motor by die gastehuis gaan parkeer vroeg die oggend. Die eienaar het ons ontmoet en gesê my vrou kan solank in die kamer bly vir die dag. Dit was voorwaar 'n wonderlike gebaar en sy het omtrent ontspan die dag. Ons het eers sesuur die aand daar opgedaag, moeg en nat, maar 'n wonderlike nagrus gehad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bardene T - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bardene T
With spouse/partner

Baie netjies, gemaklik en sentraal geleë.

Ons het heerlik gebly. Dit was 'n skoon en gerieflike kamer. Ek het wel die aansit-ontbyt gemis.

Gideon M - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gideon M
With spouse/partner

Fantasies.

Baie netjies, skoon en vriendelik.

Avlon F - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Avlon F
With friends

Very pleasant stay. Would visit again!

Friendly and homely atmosphere. Well appointed accommodation.

From R1 050
per night (for 2 people)
From R1 050
per night (for 2 people)
From R1 050
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 25 De Kock Street, Malmesbury, 7300, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDY0ODZiZjI1LTg1ZDYtNDc2Zi05NjdiLWJiOGRjNGUzMDBhNQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 050  per night (for 2 people) 13 5 1 5 25 De Kock Street Malmesbury 7300 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.449972 18.724206
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!