The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Sunset Creek Game Lodge | TravelGround
+23

Sunset Creek Game Lodge

Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 65 reviews for Sunset Creek Game Lodge
Cleanliness
4.6/5
Service
4.3/5
Location
4.4/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.5/5
Lindie K - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lindie K
Family with teenagers

Absoluut nog die lekkerste wegbreek wat ons gehad het.

Natuurskoon is asemrowend. Van ons daar aangekom het tot ons gery het, was elke sekonde die moeite werd. Dis lekker stil en rustig en jy kan regtig die natuurskoon en omgewing geniet.

Sunset Creek Game Lodge's response

Baie dankie vir die mooi terugvoer. Ons probeer die plek vir ons gaste so gerieflik moontlik te maak. Groete, Gary.

Sunset Creek Game Lodge
Hennie F - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hennie F
Family with teenagers

Ek maak nou vir 'n geruime tyd van Sunset Creek Game Lodge gebruik en geniet die natuurlewe en stilte geweldig baie.

Sunset Creek Game Lodge is perfek geleë om net rustig te kuier en die stilte te geniet of om vinnig in Nelspruit in te ry om die stadslewe te geniet sowel as wildtuin besoeke. Ek vind dit ideaal vir 'n naweekwegbreek sowel as 'n goeie vakansie.

Sunset Creek Game Lodge's response

Dankie vir jou positiewe terugvoer om van Sunset Creek Game Lodge gebruik te maak. Ek waardeer dit baie. Groete, Gary.

Sunset Creek Game Lodge
Corne C - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corne C
Family with young children

Wat 'n ongelooflike ervaring. Dit was 'n absolute plesier om by Sunset Creek te wees. Ons sal beslis weer en weer daar gaan kuier.

Hulle is pragtig toegerus met alles wat mens kan nodig hê en meer. Dit is so skoon en netjies en stil. Die hondekinders wat vir ons kom kuier het was hemels en die algehele atmosfeer was fantasties.

Sunset Creek Game Lodge's response

Baie dankie vir julle positiewe terugvoer. Ek waardeer dit baie.

Sunset Creek Game Lodge
Jacques H - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jacques H
With friends

Very peaceful and clean.

Nice for a weekend getaway. About 5 km gravel road and almost no cell reception.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig, skoon.

Lekker vir 'n naweekwegbreek. So 5 km-grondpad en omtrent geen selfoonsein.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunset Creek Game Lodge's response

Middag Jacques

Baie dankie vir die positiewe terugvoer. Hoop julle het dit geniet. Kom kuier gerus weer.

Groete.

Gary Coetsee.

Sunset Creek Game Lodge
Chantal H - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Chantal H
Family with young children

No effort is made to silence other noisy guests so that everyone can enjoy the silence and forest for which one is actually there.

We locked ourselves in the house on the last night because the neighbours were talking so loudly, making a noise and playing music, that we couldn't even hear each other. No one at the lodge tried to silence them. We didn't get the silence we wanted.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Daar word geen effort ingesit om ander rasende gaste stil te maak sodat almal die stilte en bos kan geniet waarvoor mens eintlik daar is nie.

Ons het die laaste aand onsself toegemaak in huisie omdat bure so hard praat en lawaai en musiek speel dat ons mekaar nie eers kon hoor nie. Niemand van die lodge het hulle probeer stil maak nie. Die stilte wat ons wou gehad het, het ons nie daar gekry nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunset Creek Game Lodge's response

Middag Chantelle,
Ons as bestuur wil graag maar verskoning vra dat die bure so geraas gemaak het en wil ook graag vra dat wanneer so iets ooit weer met julle gebeur, dat julle onmiddelik met ons as bestuur kom gesels. Ons was glad nie bewus daarvan dat julle hierdie probleem ervaar het nie. Ek sou daadwerklik opgetree het sou julle dit onder my aandag gebring het. Nogmals jammer hieroor. Sou julle in die toekoms weer hier wou kom bly, laat weet my en herrinner my van hierdie situasie en ek sal vir julle 'n spesiale prys aanbied.
Groete
Gary Coetsee, Bestuur

Sunset Creek Game Lodge
Hennie F - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hennie F
Family with teenagers

Dit is my 3de keer wat ek Sunset Creek akkommodasie gebruik en die rustigheid en gemaklike uitleg van die huisies is ideaal vir my gesin se behoeftes.

Sunset Creek Game Lodge is lekker naby geleë aan Nelspruit indien die kinders die stad wil verken, maar ook lekker naby aan die Kruger Wildtuin indien jou plan is om die wildtuin te besoek. Die akkommodasie is tussen die heuwels en kranse versteek wat dit absoluut wonderlik maak vir totale afsondering van die geraas van die daaglikse aktiwiteite en dit is wat ons nodig het. Die uitleg van die huisies is mooi en intiem om te gesels en sommer net lekker stories met mekaar te deel. Die uitsig is bietjie beperk, maar bied nog steeds die besigheid van die natuur en voëllewe. Ons sal dit weer en weer gebruik.

Sunset Creek Game Lodge's response

Baie dankie vir die positiewe terugvoer. Dit is vir ons belangrik om te weet wat ons kliente se behoeftes is sodat ons die diens kan verbeter. Groete, Gary.

Sunset Creek Game Lodge
Queen T - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Queen T
Family with teenagers

Best place ever.

I loved it a lot. Nice private place, definitely I'll come back with better car, right for the road. We enjoyed it and I was happy nobody had to use phones. We had a quality time. Thanks a lot.

Marilè N - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marilè N
Family with young children

Very nice!

The cottages are very well appointed and have everything you need. The large doors that open onto the deck are beautiful and absolutely worth it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker!

Die huisies is baie goed ingerig en het alles wat jy nodig het. Die groot deure wat op die dek oopmaak is pragtig en absoluut die moeite werd.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carl S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carl S
Family with young children

Incredible!

What a stunning place. Upon leaving on Sunday morning our car broke down about 1 km away from the resort. It totally shut down! No electronics would work. My husband walked back to the resort and not only did they try help fix the car they took myself and my 2 children back to the resort so we didn't have to sit in the side of the road. We had the car towed and had to stay another night. They even went above and beyond and lent us the resort vehicle to go to town to get food and supplies as we could not get anything out the boot. You guys were a real blessing. We highly recommend this resort!

Sunset Creek Game Lodge's response

Morning Carl and family, thank you for the review.

Sunset Creek Game Lodge
Hennie F - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie F
Family with teenagers

Sunset Creek Game Lodge is lekker naby aan Mbombela (Nelspruit) en dit verskaf nog steeds die rustigheid en kalmte van die natuurlewe.

Sunset Creek Game Lodge is beide waarde vir geld en tog luuks genoeg vir 'n lekker gesinswegbreek in die natuurlewe. Die eenhede het alles wat mens benodig vir selfsorgdiens en die genot van die natuurlewe op jou voorstoep. Dis die tweede keer wat ons van die lodge gebruik maak en ek sal dit beslis vir al my vriende en familie aanbeveel. Dis 40 min se ry na Malelane Kruger-hek indien u die wildtuin wil besoek. My verblyfondervinding was nog altyd aangenaam en voldoende.

Petrus L - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petrus L

Awesome, awesome.

Dit was baie lekker om weer by Sunset Creek oor te slaap. Die enigste probleem was dat ons vir eenheid 1 gevra het, maar was toe in eenheid 3 geplaas.

Annabelle M - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Annabelle M
With spouse/partner

Very nice!

Everything was top notch, no complaints would just suggest that they put a heater in the rooms during winter, otherwise the stay was lovely! They made an effort with our late arrival, which we appreciate.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker!

Alles was tip top, geen klagtes sou net voorstel dat hulle in wintertyd 'n verwarmer in die kamers sit, andersins heerlik gebly! Hulle het moeite gedoen met ons laat aankoms, wat ons waardeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Martin F - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Martin F
With spouse/partner

Very nice place, everything you need in a self-catering unit

Had a very nice stay. The place is very neat and clean with all the amenities you need. Just be warned no GSM or WiFi reception in the units. Very nice view and wildlife around you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker plekkie, alles wat jy nodig het in 'n selfsorg-eenheid

Baie lekker gekuier. Plek is baie netjies en skoon met al die geriewe wat jy nodig het. Wees net gewaarsku geen GSM of WiFi-opvangs in die eenhede nie. Baie mooi uitsig en wild om jou.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nic P - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nic P
With spouse/partner

Enjoyed our stay.

Beautiful sunset from a hike up the koppie.

Blane S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Blane S
On business

Breathtaking.

Nice and quiet, real bushveld getaway.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend.

Lekker stil, regte bosveld-wegbreekplek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunset Creek Game Lodge's response

More Blane, dankie vir die positiewe terugvoer. Ek is bly dat julle dit geniet het. Kontak ons gerus as julle weer hierheen kom om te kom kuier. Groete, Gary.

Sunset Creek Game Lodge
Marelize D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marelize D
With friends

Fantasties.

Dit was heerlik, sal dit definitief aanbeveel.

Sunset Creek Game Lodge's response

Goeiedag Marelize,

Baie dankie vir die positiewe terugvoer. Waardeur dit baie.

Groete,
Gary.

Sunset Creek Game Lodge
Chris H - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris H
With spouse/partner

Lekker stil en rustig in die natuur.

Baie lekker gebly en ons Maltesie was net so tuis. Vriendelike en hulpvaardige diens van personeel al was dit oor Kersfeesdae. Het vuurvliegies in die aand gesien wat ek as kind laas gesien het. Sal enige tyd weer daar bly.

Sunset Creek Game Lodge's response

More Chris,

Baie dankie vir die terugvoer op ons verblyf. Dit is ons begeerte om ons dienste altyd te verbeter om seker te maak dat ons kliente die rustigheid kan ervaar wat julle ervaar het.

Groete,
Gary

Sunset Creek Game Lodge
Hennie F - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Hennie F
Family with teenagers

The tranquility and peace of the bush with the convenience and accessibility to Nelspruit were a winning combination for both old and young.

The booking of our accommodation and the correspondence were exceptionally simple with the help and friendly skills of the helpful website. The accurate directions and location of Sunset Creek are very easy to reach, amidst the unbelievable mountainous topography and luscious, clean nature that surrounds you and isolates you from the outside world, just like we like it. I'd definitely make us of the first opportunity I get to break away to Sunset Creek and I'd definitely recommend it to anyone who wants to escape from the everyday hustle and bustle for a well-deserved break. Thank you for a pleasant stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die rus en vrede van die bosveld, tesame met gerief en toeganklikheid tot Nelspruit is beslis 'n wenkombinasie vir beide oud en jonk.

Die bespreking van ons verblyf en korrespondensie was besonders vereenvoudig met die hulp en vriendelike vaardigheid van die behulpsame webtuiste. Die akkurate aanduidings en ligging van Sunset Creek is uitsonderlik maklik bereikbaar, te midde van die ongelooflike bergagtige topografie en lowergroen skoon natuur wat jou absoluut omring en isoleer van die buitewêreld, net soos ons daarvan hou. Ek sal beslis van die eerste geleentheid weer gebruik maak om weg te breek na Sunset Creek en dit sonder twyfel aanbeveel aan enigiemand wat wil ontsnap van die alledaagse gejaagdheid vir 'n welverdiende rus. Baie dankie vir die aangename verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunset Creek Game Lodge's response

Beste Hennie,

Baie dankie vir die mooi verwysing. Mag die kersseisoen net mooi wees vir julle.

Groete,
Gary

Sunset Creek Game Lodge
Anneleen D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anneleen D
With spouse/partner

Dit is pragtig en stil.

Hulle kan bietjie op hulle maintenance konsentreer en skoonmaak. Die toilet lek, die warmkraan in die badkamer is gebreek. Die potte en panne moes ons eers mooi was voor gebruik. Die gasstofie was net een keer in die 4 dae skoongemaak. Maar ons het lekker gebly en vir iemand wat weg van alles wil wees en in natuur is dit die plek.

Sunset Creek Game Lodge's response

More Anneleen, dankie vir die terugvoer op die chalet. Ek sal dadelik werk maak van die stukkende kraan en die skoonmaak van die potte, panne en stoof. Ons probeer maar almal tevrede stel en een standaard handhaaf. Ek los my kliente alleen met die doel om hulle nie te pla nie, maar ek sal meer vir my kliente gaan kuier as hulle kom kuier. Groete, Gary.

Sunset Creek Game Lodge
Ronelle S - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronelle S

Lekker rustig in die natuur.

Baie mooi plekkie om net rustig saam met familie te kuier.

Manny F - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Manny F
Family with teenagers

Baie rustig en stil.

Ons as gesin het 2 eenhede bespreek vir 2 aande en opgeëindig met nog 'n ekstra aand se oorslaap omdat dit so lekker was. Baie spesiaal. Sal weer daar oorslaap.

Sunset Creek Game Lodge's response

Baie dankie. Waardeur die mooi terugvoer. Julle is altyd welkom.

Groete.
Gary

Sunset Creek Game Lodge
Sanet H - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Sanet H
With spouse/partner

Toilet lek en ruik sleg. Elektriese probleme.

Daar moet baie instandhouding gedoen word, die toilet het erg gelek en 'n baie slegte reuk gelos. Daar is elektriese probleme.

Sunset Creek Game Lodge's response

Beste Sanet,

Dankie vir die terugvoer. Jammer vir die ongerief wat julle moes verduur.

Ek sal seker maak dat die diens opgeskerp word.

Die toilet het ek herstel nadat jy my kom roep het en as die plek vuil was, vra ek o mverskoning. Miskien is dit omdat ek gaste en hul viervoetige diere daar toelaat en sal dit miskien moet stopsit.

Groete,
Gary

Sunset Creek Game Lodge
Elbie E - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elbie E
Family with teenagers

It was quiet and calm.

We arrived there and the staff helped us immediately with our costs and the wood. The cottage is beautiful inside and clean. We struggled with the hot water tap, but I will definitely go there again next year.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit is lekker rustig en kalm.

Ons het daar aangekom en die helpers het ons dadelik gehelp met ons kostes en die hout. Die huisie is pragtig binne en skoon. Ons het bietjie gesukkel met die warm water kraan, maar ek sal definitief volgende jaar weer soontoe gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jolandi M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jolandi M
With friends

Very nice and relaxing.

Nice, quiet, and restful.

Schalk M - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Schalk M
With spouse/partner

Stunning place to just rest. A bit far from Gauteng.

See the ratings.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige plek om sommer net te rus. Bietjie ver van Gauteng.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan F - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan F
Family with young children

Regtig lekker ontspan by Sunset Creek.

Ons as gesin het heerlik gebly en gerus by Sunset Creek. Ons sal verseker weer daar oornag en selfs langer bly.

Rensie P - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rensie P
With friends

Rustig. Pragtige uitsig. Huislike atmosfeer.

Ons het die 1 aand wat ons oorgeslaap het baie geniet. Dit is 'n rustige atmosfeer en pragtige uitsig en die eenheid was baie netjies. Die stort was bietjie van 'n irritasie met die waterdrukking wat swak is. Ons het baie veilig ook gevoel en dis 'n bonus.

Jj V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jj V
With friends

Value for money and peaceful environment.

Will recommend to people who want to relax with a good view and that also love fishing.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld en rustige omgewing.

Sal aanbeveel vir persone wat wil ontspan met goeie uitsig en lief is vir visvang.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunset Creek Game Lodge's response

Thank you for the positive review. Your reply is valued. Regards, Gary.

Sunset Creek Game Lodge
Schalk M - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Schalk M
With spouse/partner

Wonderlik, binne die natuur - rustic en genoeg luuksheid.

Bietjie ver van Gauteng, pad besig.

Basti V - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Basti V
With spouse/partner

Groot teleurstelling.

Met ons aankoms op Saterdagmiddag was die toegangshek toe (soos dit moet wees), maar die hekkode was nie voor die tyd met ons gedeel nie. Selfoonontvangs is baie swak in daardie omgewing so ons moes terugdraai totdat ons ontvangs kon kry om te skakel om die hekkode te bekom. Na die episode het ons by ontvangs opgedaag, maar is deur een van die skoonmaakpersoneel ontmoet en versoek om die tuinier te volg wie ons dan na die chalet sal neem. So gemaak en die persoon sluit oop en verdwyn. Die chalet was betrek met 'n baie onaangename reuk, maar ons maak vensters en deure oop en pak af. Toilet verfrisser gespuit om the reuk te beveg en ons het maar gaan buite sit. Met die wou ons the TV ook aansit, maar dit werk toe nie. Skakel weer ontvangs en word meegedeel dat een van die mans gestuur sal word sodra hulle terug is. Intussen inspekteer ons die slaapplek en vind dat die lakens nie skoon is nie en het vuil kolle op, dit was nou ongelukkig die laaste strooi. Ons pak op, probeer die sleutel weer inhandig, maar soos vroeër is niemand beskikbaar nie en die sleutel vir die tuinier gegee. Die plekke lyk goed oor die algemeen en die plek se ligging is nie sleg nie. Ek kan sien dat mens hier goed kan rus, maar die diens laat egter veel te wense oor. Indien ons behoeftes aangespreek was en indien die chalet se reuk en linne beter was, sou ons beslis gebly het, maar ons verwag goeie diens.

Sunset Creek Game Lodge's response

Good day Basti. Our apologies that you had such an unfair reception. Just for the record, communication was done with your wife or yourself and we were asked were you guys could do 4X4 trail driving and I had offered to take you out onto our property. Your response was that it would be great to do this and that you also found other routes to travel on with your 4x4. The gate code was given to whoever I spoke to as I do this with all my clients. As explained to yourself, you drove right past where we all were working. I myself went down to the chalet to meet up with you and you had already left without speaking to myself. I reset the TV and was awaiting your return but to no avail. Also tried calling you but also to no avail. The "smell" you experienced was the grass smell from the thatch roof after we had rain for a few days. To us that live in thatch houses, it is a familiar smell. Our bedding is always clean and this is a fact as my wife and I am very serious about cleanliness. As stated in my discussion with you, you are welcome to come and inspect the other chalets and choose the one you are satisfied with. You will also have the deposit you paid kept for that booking. Once again I apologise for any inconvenience caused.
Regards, Gary

Sunset Creek Game Lodge
Marlize C - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlize C
Family with teenagers

Uitstekende verblyf, rus, stilte en natuurskoon in een saamgevat.

Verblyf was baie gerieflik met alles wat jy nodig het! Prentjie van jou kamer af oor dam, bosse en berge - pragtig. Personeel, Nomsa verskriklik vriendelik en behulpsaam. Netheid en gemak puik. Rustigheid van plek, en honde vriende het alle verwagtinge oortref.

Adri W - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adri W
Family with teenagers

Prentjiemooi en baie ontspannend.

Die plekkie is tussen die klowe geleë en is ongelooflik mooi. Ons drafroetine buite die kamp was asemrowend. Die huisies is toegerus met letterlik alles wat jy nodig het. Ons sal beslis weer kom kuier, baie dankie Gary.

Sunset Creek Game Lodge's response

Ek stem heel hartlik saam dat dit asemrowend is. Baie dankie vir die mooi tergvoer. Groete, Gary.

Sunset Creek Game Lodge
Janet V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janet V
With spouse/partner

Laeveld-prag.

Wat 'n lekker wegbreek! Was so stil en rustig, voel weer kans vir baie na ons week by Sunset. Sal vir seker teruggaan! Gary was baie behulpsaam en was baie gasvry! Die geriewe was baie skoon en Gary en sy span het aan alles gedink in die chalets! Was bietjie benoud oor daar geen opvangs is nie, maar die WiFi het vir seker opgemaak en was lekker om nie gepla te kon word nie! 10 uit 10!

Sunset Creek Game Lodge's response

Dankie vir jou positiewe terugvoer en is baie bly julle het dit geniet. Voorspoed vir die nuwe jaar. Groete, Gary

Sunset Creek Game Lodge
Euniece V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Euniece V
Family with young children

Baie mooi plekkie en ongelooflik rustig.

Goeie diens en als was skoon en netjies.

Lorraine K - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorraine K
With spouse/partner

Fantasties stil en rustig.

Dit was baie aangenaam, net jammer die rivier was droog maar dit het nogsteeds ons verblyf perfek gemaak. Die wat wil wegbreek van die stad - dit is ideaal.

Sunset Creek Game Lodge's response

Beste Lorraine,

Dankie vir die mooi terugvoer. Ons moedig gaste aan om weg te breek van die gewoel om weer mens te word.

Groete,
Gary

Sunset Creek Game Lodge
Candis M - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Candis M
With spouse/partner

Relaxing and peaceful, will definitely visit again.

We were pleasantly surprised with the chalet, it was neat and beautifully laid out. It also had everything that you can think of, didn't have to take anything along from home. Gary was very friendly and accommodating, the service was great. We will definitely be visiting again soon.

Sunset Creek Game Lodge's response

Hi Candis, thank you for the review. We just had our audit today for our star grading, for the coming year. Regards.

Sunset Creek Game Lodge
Pieter V - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Pieter V
With friends

Heerlike stilte.

Was heerlik, netjies en skoon dankie.

Sunset Creek Game Lodge's response

Middag Pieter, baie dankie vir die terugvoering. Ek waardeer dit baie. Groete, Gary.

Sunset Creek Game Lodge
Heidi F - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Heidi F

Sielsalige rustigheid.

Hierdie was my tweede besoek aan Sunset Creek Game Lodge, en sal weer en weer gaan. Dis 'n plek waar mens behoorlik kan "unplug". Sonder selfoonontvangs en internet, het mens behoorlik die geleentheid om te ontspan en na die geluide van die natuur te luister, eerder as sosiale media of stads rumoerigheid. Die personeel is vriendelik en gesellig, sonder om jou privaatheid te ontneem. Definitief een van my gunsteling wegbreek plekkies.

Sunset Creek Game Lodge's response

Middag Heidi.

Baie dankie vir die mooi verwysing. Dit is presies die atmosfeer wat ons beoog om vir ons kliente te skep. Jy is altyd welkom.

Groete
Gary.

Sunset Creek Game Lodge
Johan V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan V

Wonderlik!

Ons verblyf was uit die boonste rakke. Die plek is pragtig, goed ingerig en netjies. As jy wil hê dit moet voel of jy in die paradys wakker word is dit die plek vir jou. Die voëls en ander diere geluide is musiek vir die ore. Dit is 'n heerlike rustige wegbreek van die stad en ons gaan sommer gou weer. Baie dankie aan gawe eienaars en personeel.

Sunset Creek Game Lodge's response

Hi Tanja. Baie dankie vir die mooi verwysing. Julle is altyd welkom by ons.

Groete,
Gary

Sunset Creek Game Lodge
Kobus V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kobus V
With friends

Baie rustig, deel van die natuur.

Is 'n baie mooi en rustige area! Voel deel van natuur en tog gerieflik.

Sunset Creek Game Lodge's response

More Kobus. Baie dankie vir die mooi verwysing. Julle is altyd welkom.

Groete,
Gary

Sunset Creek Game Lodge
Dave N - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dave N
With spouse/partner

Baie rustig en stil.

Ek het dit baie geniet omdat ek 'n persoon is wat rustigheid verkies. 'n Plek met 'n restaurant en kroeg staan my nie aan nie, want dit is wanneer daar rusverstoring is en te besig is.

Sunset Creek Game Lodge's response

More Dave. Baie dankie vir die mooi verwysing. Groete. Gary

Sunset Creek Game Lodge
Louise S - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Louise S

Pragtige omgewing om op uit te kyk.

Baie mooi houthuisies met 'n lieflike stoep en alles wat nodig is om gemaklik te wees. Bietjie gesukkel met warm water in die stort maar dit was gelukkig bitter warm dae.

Sunset Creek Game Lodge's response

More Louise. Dankie vir die mooi verwysing. Die storte wat met gas werk het n klein siffie wat die vlooi van die water verhoed wanneer daar sand deeltjies opgevang word. Dit is herstel.

Groete,
Gary

Sunset Creek Game Lodge
Nicolette H - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolette H
With spouse/partner

Tranquil and peaceful.

This was the last night of our holiday and I can honestly say the absolute best night. We were pleasantly welcomed by Gary. Nomsa took us to put chalet and she made sure everything was in order. All the staff were friendly. Love the outside fire place and braai area. And the deck is beautiful with an awesome view. We will definitely be visiting Sunset Creek again. Thank you Drico and Nikki.

Sunset Creek Game Lodge's response

Dear Nikki,

Looking forward to having you over again some time. Was good to meet up with you and that we could have been a pleasant experience on your last night of your vacation.

Kind regards,
Gary

Sunset Creek Game Lodge
Salomie S - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Salomie S
With friends

Relaxing, and everything you need to truly break away.

The dogs visiting our chalet were a treat. They have the best manners and don't come in uninvited and also don't beg for food! There is no WiFi in the room which was a bit of a bother, but it actually forced me to switch off. The rooms were clean and tidy and we enjoyed our stay. It would be nice to see a deer or two by the creek, but it was very dry, so understandable.

Sunset Creek Game Lodge's response

Morning Salomie. Thanks for the honest report. is available only at the pool area as stated on the website. The animals are mostly drinking late afternoon and early mornings and you are lucky if you get to see them.

Kind regards,
Gary.

Sunset Creek Game Lodge
Jurie D - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jurie D
With spouse/partner

Peace and quiet.

Beautiful, clean, well equipped unit. Attention was paid to detail to make for a comfortable stay. We spent only one night. Was alone as it was mid week, so felt secluded. The road leading to the units could get some attention, a bit rough for a normal vehicle. We didn't see any wild animals.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stil en rustig.

Baie mooi en skoon goed toegeruste eenheid. Aandag is gegee aan detail om lekker te kan bly. Ons was net een aand daar, en alleen want dit was mid week gewees, maar het afgesonder gevoel. Die pad na die plek en eenhede kan aandag aan kry, is bietjie rof vir 'n gewone voertuig. Ons het geen wild op die plek gesien nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunset Creek Game Lodge's response

Dankie vir die verwysing en positiewe kritiek. Ons is besig om aan die paaie te werk en hopelik sal die reën seisoen wat nou verby is, ons die geleendheid gee. Dat julle nie wild gesien het nie, is ek jammer. Die lewe in die bos is nogals opvallend as 'n mens 'n bietjie rond beweeg. Groete.

Sunset Creek Game Lodge
Elsa B - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsa B
Family with teenagers

Wow. Die plek is pragtig en netjies. Met die mooiste uitsig en rustigheid. Sal weer gaan.

Lekker plekkie om te gaan rus. Kinders sal net gou uitgekuier raak maar daar kan jy rus en ontspan. Dankie Gary vir jul gasvryheid en pragtige plek.

Sunset Creek Game Lodge's response

Beste Elsa,

Baie dankie vir jou terugvoer, ek waardeer dit en is altyd oop vir kritiek. So verbeter ons die diens.

Julle is altyd welkom.

Groete,
Gary

Sunset Creek Game Lodge
Estelle S - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Estelle S
Family with teenagers

Heerlike wegbreek, só rustig.

Ons is baie welkom en vriendelik ontvang, die chalet was skoon en netjies, dit was so lekker rustig en salig en het baie privaatheid gehad. Ek het die pragtige groot houtdek wat deel is van die chalet en oor die dam en bos uitkyk die meeste geniet. En elke middag myself op die gemaklike bank uitgestrek om te lees of sommer net na al die natuurgeluide te luister en oor die dam uit te kyk. Elke dag is ons chalet skoongemaak. En saans het ons stadsbewoners ons behoorlik verstom aan die naghemel met die magdom blink sterre. Ek sou maklik nog 'n week kon wegkruip daar van die stadsgewoel.

Sunset Creek Game Lodge's response

Middag Estelle. Jy het nou ondervind wat ek graag wil hê wat my cliente moet ondervind. Die natuur is absoluut fantasties en ons is absoluut dankbaar dat ons julle en andere die geleendheid kan gun om dit te ervaar wat ons ervaar. Baie dankie vir jou pragtige terugvoer op julle ervaring by Sunset Creek Game Lodge. Ek sal dit ook so oordra aan my staflede wat dit moontlik maak vir almal om te geniet. Groete, Gary en Vanessa

Sunset Creek Game Lodge
Andre D - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andre D
With spouse/partner

Nice, well equipped, well located.

Wonderful, relaxing atmosphere, well located. Stunning host. Will go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker, goed toegerus, goed geleë.

Wonderlike rustige atmosfeer, goed geleë. Puik gasheer. Sal beslis weer bespreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunset Creek Game Lodge's response

Middag Andre, dankie vir die tyd wat julle by ons spandeer het. Dit was goed om julle te ontmoet en ons hoop ons sien julle weer vorentoe. Dankie ook vir die mooi verwysing. Groete, Gary

Sunset Creek Game Lodge
Madeleen B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madeleen B
With spouse/partner

Tranquil and very friendly service.

Wow, we really enjoyed our time. The chalet was beautiful and neat. Gary and Vanessa made us feel like family. Will recommend the place to anyone if you want to rest. The frog choir every night was an amazing experience.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en baie vriendelike diens.

Wow, ons het ons tydjie regtig geniet. Die chalet was mooi skoon en netjies gehou. Gary en Vanessa het ons soos familie laat voel. Sal vir enige iemand die plekkie aanbeveel as jy wil rus. Die paddakoor elke aand was 'n amazing belewenis!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunset Creek Game Lodge's response

More Madeleen. Baie dankie vir die mooi boodskap. Ons waardeer dit opreg. Groete.

Sunset Creek Game Lodge
Lyana P - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lyana P
Family with young children

Relaxing.

Had a great stay, really enjoyed the tranquility. Owner and staff really friendly. Will definitely be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspannend.

Het baie lekker gebly, het die rustigheid so geniet. Eienaar en sy personeel is baie vriendelik. Sal verseker weer hierheen kom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunset Creek Game Lodge's response

Hi Lyana,
Dankie vir die mooi verwysing, ons waardeur dit baie. Sou daar enige ander kritiek wees wat jy kan lewer om my kliente meer gemaklik te kan maak sal dit opreg waardeur word.
Groete,
Gary

Sunset Creek Game Lodge
Koos S - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Koos S
With spouse/partner

Beautiful and neat.

Owner was nowhere to be seen. Restaurant was closed. Otherwise very nice, peaceful getaway. The gun shots Saterday and Sunday afternoon was bothersome.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi en netjies.

Het eienaar nie een keer gesien nie. Restaurant was nie oop nie. Verder was dit 'n baie aangename en rustige naweek. Al wat gepla het was geweerskote Saterdag en Sondagmiddag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hester D - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester D
With spouse/partner

Unbelievably relaxing and beautiful.

See star rating.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflik rustig en pragtig.

Sien die sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tinette M - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tinette M
With spouse/partner

Stunning.

Very neat and well-equipped accommodation with good location between the hills with stunning view. It is quite and tranquil with privacy for a romantic getaway or just to breakaway and enjoy the quiet.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stunning.

Baie netjiese en goed ingerigte akkommodasie wat puik geleë is tussen koppies met stunning uitsig. Dis stil en rustig met privaatheid vir romantiese wegbreek of om net weg te breek en stilte te geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunset Creek Game Lodge's response

More Tinette. Baie dankie vir die mooi verwysing. Ons waardeer dit opreg. Groete. Gary.

Sunset Creek Game Lodge
Marisa V - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marisa V
With spouse/partner

Neat and well-equipped unit.

The units are very neat and clean. Kitchen is well equipped. Nice patio and boma braai area. Just a pity about the drought, will be a beautiful view when the dam has water in it. We were even lucky enough to spot a giraffe. Friendly reception from the owner and other staff. I can definitely recommend it. Good value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese, goed ingerigte eenheid.

Die eenhede is baie netjies en skoon. Kombuis is goed ingerig. Lekker stoep en boma braai-area. Net jammer oor die droogte, sal 'n pragtige uitsig wees as die dam water het. Was selfs gelukkig om 'n kameelperd te sien. Vriendelike ontvangs vanaf die eienaar en ander personeel. Ek sal dit beslis aanbeveel. Goeie waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunset Creek Game Lodge's response

More Marisa. Baie dankie vir die mooi verwysing. Ons bid maar elke dag dat ons reen sal kom en ek glo dit sal. Geniet jou dag verder. Groete, Gary.

Sunset Creek Game Lodge
Pieter E - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Pieter E
With spouse/partner

The accommodation was excellent.

Upon arrival we were welcomed by Nomsa. She informed us that the owner, Gary Coetsee, apologises about the TV that isn't working, and that he didn't have time to replace it with the new TV at reception. I offered to replace it myself, and we watched cricket and the rugby match between SA and Argentina. We were told that the bracket of the TV and wall should be customised (thus, no TV and no discount on outstanding R750). The excuse was that the owner urgently needed to go to Hazyview. Just wondering how long the owner knew about the faulty TV. No good impression of the owner, but the household staff was excellent. Thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf en akkommodasie was uitstekend.

Met aankoms by ontvangs is ons deur Nomsa van Huishouding in kennis gestel dat Gary Coetsee (eienaar) vra verskoning dat televisie in eenheid buite werking is en hy het nie tyd gehad het om dit met 'n TV wat in ontvangs in 'n kartonverpakking is te vervang nie. Ek het aangebied om die TV self te vervang dan kon ons darem krieket en die rugby tussen SA en Argentinië sien. Daar word toe gesê die bracket van TV en muur moet pasgemaak word (so geen TV en geen afslag op uitstaande R750 nie). Die verskoning was dat die eienaar moes dringend Hazyview toe, wonder maar net hoe lank is die eienaar al bewus van foutiewe TV. Geen goeie beeld vanaf eienaar nie, maar die huishoudingstaf was uitstekend. Baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunset Creek Game Lodge's response

More Pieter.
Ek wil graag om verskoning vra vir die ongerief wat julle moes deurmaak met die dat julle nie die rugby kon kyk nie. Die feit was dat dit toe nie die TV was wat foutief was nie maar wel die dekodeerder. My gaste is ook altyd welkom om by die hoof Lodge, by die groot skerm te gaan sit en die wedstryd te kyk. Weereens jammer dat ons of liewers ek, jou tevrede kon stel nie. Sou jy ooit dalk weer in die omtrek is om een nag te slap, herinner my daarvan en jy kan verniet bly.
Groete.
Gary Coetsee.

Sunset Creek Game Lodge
Piet D - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Piet D
Family with teenagers

Enjoyed it a lot, very nice, quiet surroundings for relaxing and to find peace at heart.

Great, relaxing and enjoyable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Het dit uiters geniet, verskriklik lekker stil omgewing om uit te rus en sielsrus te kry.

Uitstekend, rustig en genotvol.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Susan V - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan V
With spouse/partner

Beautiful place.

Will recommend it and definitely stay there again. Very neat and clean and definitely value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige plek.

Sal dit regtig aanbeveel en sal sekerlik weer hier kom bly. Baie skoon en netjies en beslis waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Corlia D - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Corlia D
Family with teenagers

Truly value for money.

The units were neat and well equipped and very clean. The location is beautiful and it is really very good value for money. We will definitely recommend Sunset Creek Lodge!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit is werklik waarde vir geld.

Die eenhede was baie netjies en goed toegerus en baie skoon. Die ligging is pragtig en dit is baie goeie waarde vir geld. Ons beveel definitief Sunset Creek Lodge aan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Albert S - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Albert S
With spouse/partner

Neat, clean and friendly staff.

Sunset Creek provides very nice overnight accommodation. Clean, tidy, and friedly staff. Owner made us feel at home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, skoon en baie vriendelike personeel.

Sunset Creek is 'n baie lekker oornagplek. Dit is skoon, netjies en baie vriendelike personeel. Eienaar het ons baie welkom laat voel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Noleen D - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Noleen D
Family with teenagers

Relaxing!

We were greeted by the dogs on our arrival. Then Gary said hi, very friendly. We were then accompanied to our chalet by Nomsa - she was also very helpful and friendly. The drought is unfortunate but obviously the owners can't do anything about it. River was dry. Despite the drought we had a nice rest. Very good value for money and food for the soul. Was very difficult to leave since my son became very attached to the pets that spent on night with us.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig!

Met aankoms is ons vriendelik ontmoet deur 4-voetige eienaars. Gary het daarna kom groet, baie vriendelik. Ons is daarna vergesel na chalet deur Nomsa wat ook baie behulpsaam en vriendelik was. Natuurlik ook deur die 4-voetige eienaars. Dit is ongelukkig baie droog en daaraan kan die eienaars ongelukkig niks aan doen nie. Die rivier is dus droog. Maar ten spyte van die droogte het ons heerlik gerus. Dit is voorwaar waarde vir geld en kos vir die siel. Groot tranedal gewees om plek te verlaat met my seun wat vreeslik geheg geraak het aan die vriendelike troeteldiere wat sommer selfs een aand by ons oornag het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunset Creek Game Lodge's response

Hi Noleen. Baie dankie vir jou mooi verwysing. Ons waardeer dit opreg en hoop om julle weer daar te kan huisves. Groete. Gary.

Sunset Creek Game Lodge
Gillian B - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gillian B
With friends

Peace, calm, serenity.

Awesome place! I can just imagine what it must look like when the dam is full and when everything is green from the rain ... probably like the Garden of Eden. Will definitely return in summer.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vrede, kalmte, saligheid.

Dis regtig 'n baie awesome plek. Ek kan my net indink hoe dit moet lyk as die dam vol is en dit het gereën en alles is groen ... Seker soos die Tuin van Eden. Gaan beslis in die somer terug soontoe.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunset Creek Game Lodge's response

Hi Janine. Jy het dit so reg. Dit is regtig 'n plek waar 'n mens nader aan jou skepper beweeg met sy rustigheid. Veral wanneer dit groen is en die dam vol is. Daar is geen beter rykdom as dit en om te besef dat dit alles daar is deur ons Skepper. Baie dankie en groete, Gary Coetsee.

Sunset Creek Game Lodge
Amos K - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amos K
With friends

The palce was good.

We had a great time there.

Lucia R - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lucia R
With friends

It was a wonderful place for some peace and quite.

We had a wonderful time at Sunset Creek. The owner and the staff members were very friendly and helpful. The place was clean inside/out. I would request that they have a stove with an oven though.

Sunset Creek Game Lodge's response

Thanks for the positive review. I apologise for not knowing that you needed an oven as we do have stove/ovens available at the Lodge for our clients. I will make sure in future that my clients are made aware of the fact that we can help them with these items. Kind regards. Gary Coetsee.

Sunset Creek Game Lodge
Celeste D - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Celeste D
Family with young children

Dit is regtig die moeite werd, 'n lekker rustige atmosfeer.

Ons verblyf was regtig lekker en die atmosfeer maak dat jy kan ontspan.

Marina B - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marina B
With spouse/partner

Asemrowend, rustig.

Baie netjies, die natuur het nie saam gespeel nie die rivier was leeg, maar nog steeds rustig en baie mooi. Die mense was baie behulpsaam met pad aanwysings en ongelooflik gasvry met aankoms. Hulle personeel is baie behulpsaam en gasvry. Sal beslis aanbeveel, die pad na die Lodge is net baie lelik maar gelukkig het ons met 'n bakkie gery.

Sunset Creek Game Lodge's response

Baie dankie vir julle terug voer. Ek waardeur. Groete

Sunset Creek Game Lodge
From R950
per night (sleeps 4)
From R950
per night (sleeps 4)
From R950
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 16 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Uitkyk Road, Karino, Nelspruit, 1200, Mpumalanga
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGU5MTNkN2FlLWRjMTUtNDI2NC04YTFkLWUwNWUxZDI5NDdhZQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R950  per night (sleeps 4) 65 5 1 5 Uitkyk Road Karino 1200 Mpumalanga 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -25.535277777778 31.103611111111
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!