Bulwer Accommodation at Terebinte Bed and Breakfast | TravelGround
+18
+18

Terebinte Bed and Breakfast

Review Summary

4.7 out of 5from 27 reviews for Terebinte Bed and Breakfast
Cleanliness
4.8/5
Service
4.9/5
Location
4.5/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.7/5
Michael W - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael W
With friends

Very nice, felt like home!

The reception was very friendly, the rooms clean and the organisation of transport to the airport was excellent!

This review has been translated, click here to view the original version.

Baie lekker - soos huis gevoel!

Die ontvangs was baie vriendelik, die kamers skoon en die organisering van vervoer na die lughawe was puik!

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Natalie R - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natalie R

Verbasend ruim kamer met baie vriendelike personeel.

Baie vriendelike personeel, met heerlike ontbyt en slaapkamer was lekker ruim.

Anna B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna B
Individual traveler

Good value for money.

The guest house has always fulfilled my needs.

This review has been translated, click here to view the original version.

Goeie waarde vir geld.

Die gastehuis het nog altyd aan al my behoeftes voldoen.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Carolyn L - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Carolyn L
On business

Excellent value for money.

Charming and very comfortable rooms. Welcoming environment with safe off road parking.

Yamkela M - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yamkela M
Individual traveler

Read the review

There was a double booking, apparently there was guest that did a direct booking with terebinte while I booked with TraveGround. The owner did call and I was accommodated elsewhere I did not really mind as there was no change in the cost. The Terebinte guy was awesome in making sure that I was accommodated and that the double booking did not affect me much, just the change of venue. I will certainly book with them again, as I will frequent Durban.

Terebinte Bed and Breakfast's response

Hi Yamkela
There is a first time for everything, I guess. I am just glad that I could resolve it. I still came to fetch you at the airport at 22:00 and took you to your destination. The higher cost at the other venue did not affect you as indicated. I was just sorry that you could notexperience our hospitality, but as you said, next time for sure and a upgraded room if it is available will be offered.
Be blessed.
Gerhard

Terebinte Bed and Breakfast
Liesl M - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liesl M
With spouse/partner

Relaxing, safe, like being at your own home!

Stunning decor awaits you. Staff with great smiles and good service. Spacious, clean room with great overnight amenities. Will be back.

This review has been translated, click here to view the original version.

Rustig, veilig, soos om by jou eie huis te wees.

Stunning decor wag jou in. Personeel met groot, hartlike glimlagte en goeie diens. Kamer is ruim en skoon, met geriewe vir oornagverblyf. Sal weer teruggaan.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Ilze D - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilze D
Family with teenagers

Vriendelike gasvryheid en 'n baie aangename plek. Sal enige tyd terugkeer en dit aanbeveel.

Baie dankie aan Gerhard en vroulief vir 'n baie aangename en vriendelike verwelkoming, julle plekkie is awesome en ons het ons kort tydjie daar baie geniet. Groete.

Johan S - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan S
On business

Ek sou langer wou bly!

Wonderlike ambience en salf vir die siel.

Terebinte Bed and Breakfast's response

Hi Johan,
Vandag julle besigheids kaartjies ontdek in my gasteboek, ek was mos in die Kaap vir besigheid. Baie dankie, ons het goeie waardering vir goeie "review" dit motiveer ons ook sommer. Een van die dae het ons ons tweede plekkie met 'n swembadtjie ens - kom kuier weer vir ons.

Blessings
Gerhard

Terebinte Bed and Breakfast
Anchel G - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anchel G
With spouse/partner

'n Heerlike, vriendelike en gasvry oase in die somerstad.

Ons het in Terebinte tuisgegaan tydens 'n konferensie en heerlik gekuier. Gerhard het elke oggend vir ons heerlike ontbyt gemaak, goeie raad gegee oor koffiewinkels en restaurante in die omgewing, en ons baie bederf die week.

Nicky S - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nicky S

'n Stylvolle gastehuis met opregte gasvryheid.

Sal sterk aanbeveel!

Fritz D - May 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Fritz D
With spouse/partner

Skoon en netjies.

Sal voorstel dat die naam buite op die straat beter gewys word.

Terebinte Bed and Breakfast's response

Beste Fritz,

Baie dankie vir die terugvoer. Ons luister na ons gaste se voorstelle en het intussen die naam duidelik aangebring.

Groete,
Gerhard

Terebinte Bed and Breakfast
Karen T - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen T
With spouse/partner

Lekker man! Netjies en veilig!

Dankie aan Gerhard, jy het ons baie tuis laat voel. Ons sal jou beslis by vriende en kollegas aanbeveel. Die plekkie is pragtig toegerus, skoon en baie netjies. Ontbyt was heerlik!

Lorraine C - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorraine C
With spouse/partner

Fantasties en eg Suid-Afrikaans!

Ek kon nie beter verblyf ontvang het nie. Dit was soos ou vriende wat ons so tuis laat voel het, en die ontbyt kan jy nie beter kry nie. Mag hierdie twee mense asook "Terebinte" ryklik gese├źn wees! Dankie! Gerhard en Yuri, jul is een uit 'n duisend!

Marius K - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius K
With spouse/partner

Fantastiese, wonderlike en opregte mense. Het heerlik gekuier!

Enige tyd aanbeveel. Het nie iets om te kla oor en alle versoeke is regtig ten volle uitgevoer. Gerhard en Yuri is opreg vriendelik en bedagsaam en dra werklik hulle gaste se belange op die hart. Sal definitief weer en weer daar gaan bly.

Joe V - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Joe V
With spouse/partner

Aangenaam. Eienaars is hulpvaardig. Rustige omgewing.

Vriendelike, hulpvaardige eienaars.

Barbara B - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Barbara B
With spouse/partner

Die eienaars gaan uit hulle pad om dit vir gaste gemaklik te maak.

Ons het onmiddellik tuis gevoel.

Joe V - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Joe V
With spouse/partner

Vriendelike mense, baie behulpsaam en aangename atmosfeer.

Die feit dat die gasheer/vrou Afrikaanssprekend en godsdienstige mense was, het vir ons 'n positiewe verskil gemaak.

Lily E - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lily E
With friends

Lekke!

Sien die sterre hieronder.

Mfundo V - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mfundo V
On business

Nice B&B, great host

Enjoyed the place, it was very close to the University for me and it is great value for money.

Hentie V - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hentie V
With spouse/partner

Dit was baie lekker!

Skoon en baie netjies. Sal hulle enige tyd aanbeveel. Baie vriendelik!

Rene H - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rene H
With spouse/partner

Aangename gasvrye en stiptelike diens.

Wonderlike gasvryheid van beide Gerhard en Julana, skoon en netjies, en baie rustig in die hartjie van Durban. Naby die hawe.

Willie H - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willie H
With spouse/partner

Slegs een woord nodig - PUIK!

Dit is lekker om in jou taal bedien te word.

Kisbey B - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kisbey B
With friends

Baie gasvrye mense en baie behulpsaam.

Highly recommended. Very nice people; they were helpful with anything. My vehicle brakes has packed up and they actually phone a friend who helped us getting it fixed again. Nice rooms and the hospitality was awesome.

Debbie G - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debbie G
With spouse/partner

Delightful and different

We loved our stay at Terebinte and would definitely return in the future. Gerhard and Yuri were wonderful hosts and made our stay very pleasant indeed. The rooms were comfortable and the breakfast lovely.

Francina N - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Francina N
With spouse/partner

Good stay

Very clean.

Kobus G - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus G
With spouse/partner

Dit was om soos by ou vriende te gaan kuier.

Sien die sterre hieronder.

Maryke L - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maryke L
Family with teenagers

Ons gasheer en sy vrou was baie behulpsaam, vriendelik en gasvry.

Ons het baie lekker gebly in Terebinte in Durban. Baie gasvrye gasheer en sy vrou, interessante dekor, 'n baie positiewe ervaring.

From R800
per night (for 2 people)
From R800
per night (for 2 people)
SECURE PAYMENT VIA
TRAVELGROUND.COM
From R800
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 62 Chelmsford Road, Glenwood, 4001, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGZjNzY1NjczLTIwNTctNDRkMy05MGZjLWIyMGQ4MmQwNjI1MA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R800  per night (for 2 people) 27 5 1 5 62 Chelmsford Road Glenwood 4001 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -29.853094 30.991066
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com