The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation | TravelGround
+290

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation

Review Summary

4.7 out of 5from 101 reviews for The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Cleanliness
4.7/5
Service
4.8/5
Location
4.8/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.7/5
Sarina V - Jul 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sarina V
With spouse/partner

Fantasties! Ons het baie lekker gebly by The Blue Cow Barn. Beveel hulle beslis aan.

Ons het baie lekker in Ansie gebly. Alles was skoon, netjies en het 100% gewerk. Dit was so rustig en stil en die gasvryheid kan jy nie beter kry nie.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Baie dankie! Wow ons is so bly om te hoor julle het lekker gebly! Julle is baie welkom terug enige tyd! Bertus Cooke en die Blue Cow Barrydale span.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Louise H - Jun 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise H
With friends

Good value and fantastic breakfast.

Very tidy and lovely boutique farm equipped with everything you need. A good bed and a nice bathroom. Very nice. We had a great stay! Our booking included a hearty and very tasty breakfast. Looking forward to the bagels on my next stay.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very much for this incredible review, Louise. We work so hard to ensure a tranquil and cosy atmosphere. We are so happy to hear that you also enjoyed the breakfast, Hannette will be very happy to hear that you enjoyed it.
Thank you,
Bertus Cooke and the Blue Cow Barrydale team.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
William H - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
William H
With spouse/partner

Excellent.

The Blue Cow Barn was exactly what we wanted, a peaceful farm experience, but close to the town. Our unit was very clean, had everything that we required, in a peaceful quiet atmosphere. We were able to sit on the veranda and enjoy the whole experience. Breakfast was excellent, especially on Sunday when the restaurant was closed and Hanette delivered a tray with our breakfast to our door, who could ask for more!

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very much for this incredible review, William. We work so hard to ensure a tranquil and cosy atmosphere. We are so happy to hear that you also enjoyed the breakfast, Hannette will be very happy to hear that you enjoyed it. Thank you, Bertus Cooke and the Blue Cow Barrydale team.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Helga U - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Helga U
With spouse/partner

'n Onverwagse kuiertjie in Barrydale.

Ons het 'n onverwagse kuier-/oorslaapplan gemaak en ook onverwags by Blue Cow Barn uitgekom. Niks was te groot of te klein moeite vir Hannette en Bertus nie. Hulle het uit hul pad gegaan om alles perfek en gemaklik en mooi vir ons te maak. Wat 'n juweel - ek sal Blue Cow so ver ek gaan aanbeveel vir enigeen! Wow, en daai ontbyt die volgende oggend. Ons sal ver moet gaan om dit weer te kry! Baie baie dankie!

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Baie dankie vir die ongelooflike mooi resensie, julle is baie welkom enige tyd in die toekoms. Baie dankie vir jul mooi woorde, ons is so bly om te hoor julle het dit so baie geniet. Groete, Bertus Cooke en die Blue Cow Barrydale span.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Bardene T - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bardene T
With spouse/partner

Baie lekker gekuier in 'n pragtige omgewing en gasvrye mense.

Dit is die moeite werd om by The Blue Cow Barn oor te bly. Baie netjiese kothuise met lieflike dekor en 'n rustige omgewing dra by tot 'n ontspanne en aangename ervaring. Die ontbyt was onverbeterlik!

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very much for this incredible review, we are so happy that you enjoyed your stay and you are most welcome back anytime. Bertus Cooke and the Blue Cow Barrydale team.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Lukas O - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lukas O
Individual traveler

Pragtige blyplek in 'n mooi omgewing.

Lieflike en rustige blyplek. Kleurvolle dekor en luukse linne. Heerlike appeltert geniet by die koffiewinkel sommer vir ontbyt. Vriendelike gasvrou. Sal beslis weer daar tuisgaan.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very much for this incredible review, we are so happy that you enjoyed your stay and you are most welcome back anytime. Bertus Cooke and the Blue Cow Barrydale team.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Antoinette L - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette L
With spouse/partner

Wat 'n wonderlike ervaring! Kwaliteit en gasvryheid van die hoogste graad.

Baie dankie aan Annette en haar personeel. Die een is so gasvry en vriendelik soos die volgende. Die huisies is pragtig en smaakvol gemeubileer en uiters netjies en skoon. Rustige en stil omgewing. Die ontbyt wat ingesluit is, is 'n reuse bonus - dis heerlik! Ons sal definitief weer daar gaan bly.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very very much for this great review! We are so happy to hear that you enjoyed your stay with us! You are most welcome back anytime!

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Francois J - Feb 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Francois J
Family with teenagers

Slegs een aand oorgeslaap in Barrydale.

Die besoek aan die dorp vereis twee nagte om te verken. Verblyf is op 'n werkende "plaas", wat teenaan die dorp grens (binne stapafstand). Die gasvrou het heelwat "attention to detail". Die ontbyt was 'n onverwagte bonus en dit is van 'n hoë gehalte. Selfs hier het die detail nie ontbreek nie.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very much for this incredible review, we are so happy that you enjoyed your stay and you are most welcome back anytime. Bertus Cooke and the Blue Cow Barrydale team.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Juanita L - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juanita L
Family with teenagers

Amazing stay!

What an amazing place to stay. The view, walking distance from everything. Fabulous breakfast. The hostess/owner is such an awesome person. Felt like we were visiting family. She really goes out of her way to make you feel special and welcome. Will definitely be back. Hopefully soon.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very very much for this great review! We are so happy to hear that you enjoyed your stay with us! You are most welcome back anytime! Bertus Cooke and the Blue Cow Barrydale team.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Kayleigh K - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Kayleigh K
With spouse/partner

Fantastiese ontbyt spesiaal bedien in die bed!

Goeie diens! Ons kon lekker braai en met die honde speel. Sal enige tyd weer gaan.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very much, for this amazing review. We are so happy that you enjoyed your stay on the farm and you are most welcome back anytime in the future. Bertus and the Blue Cow Barrydale team

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Fred W - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fred W
With friends

The best farm experience in town.

What a wonderful place to stay, neat accommodation with a warm feel. Our hostess was friendly and helpful and we felt at home right from the beginning and we were comfortable. We also had a wonderful, panoramic view. We will definitely stay there again and recommend them to all our friends.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die beste plaaservaring binne-in die dorp.

Wat 'n wonderlike plek om tuis te gaan, netjiese verblyf met 'n warm gevoel. Ons gasvrou was vriendelik en behulpsaam, en ons was van die begin af tuis en op ons gemak. Ons het ook 'n wonderlike, panoramiese uitsig gehad. Ons sal beslis weer daar tuisgaan en hulle aanbeveel aan al ons vriende.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very much, for this amazing review.
We are so happy that you enjoyed your stay on the farm and you are most welcome back anytime in the future. Bertus and the Blue Cow Barrydale team

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Christo V - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo V
With spouse/partner

Waarde vir geld.

Ons gasvrou het selfs sover gegaan om vir ons ontbyt op die patio te bedien, al was dit 'n Sondag. Baie vriendelik en hulpvaardig.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very much, for this amazing review.
We are so happy that you enjoyed your stay on the farm and you are most welcome back anytime in the future.
Bertus and the Blue Cow Barrydale team

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Lynne G - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynne G
With spouse/partner

Absolutely delightful. Comfortable, warm and welcoming. Lovely pets.

Breakfast was served in their little coffee shop and restaurant, which is at a different venue close by. Delicious food and a stunning view of the dam, ducks, birds and mountains. Just Heavenly.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very much, Lynne for this amazing review. Yes, the breakfast is a highlight! We are so happy that you enjoyed your stay on the farm and you are most welcome back anytime in the future.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Marina F - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marina F
With spouse/partner

Netjies en skoon.

Rustige atmosfeer. Diens vriendelik.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very much, Marina, for this amazing review. We are so happy that you enjoyed your stay on the farm and you are most welcome back anytime in the future. Bertus and the Blue Cow Barrydale team.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Hanneke B - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanneke B
With spouse/partner

Fantasties. Wonderlike ontbyt.

Baie lekker op die stoep gebraai met 'n uitsig op die olyfboorde.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very much, Hanneke, for this amazing review. We are so happy that you enjoyed your stay on the farm and you are most welcome back anytime in the future.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Christoph W - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christoph W
With spouse/partner

Pragtige plaaskuier.

Hannette het ons sommer dadelik laat tuis voel. Die kamer was pragtig met 'n sagte, luukse gevoel veral as die warmkombers jou verwelkom as jy inkruip. Die ontbyt was ook heerlik met die mooiste uitsig op die dam en plaas. Oulike plek om weer te besoek!

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very much Alicia, for this amazing review. We are so happy that you enjoyed your stay on the farm and you are most welcome back anytime in the future.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Kath B - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kath B
With spouse/partner

Blue Cow offered us simplicity and style for a wonderful overnight stay.

We enjoyed being out of town, but close enough to go to a wonderful restaurant for dinner. Hanna was a wonderful hostess offering us insights into life and history of Barrydale. Blue Cow was spacious, comfortable and clean, and the Blue Cow Shed for breakfast was a marvellous bonus with a lovely view.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very much Kath, for this amazing review. We are so happy that you enjoyed your stay on the farm and you are most welcome back anytime in the future.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
J G D - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
J G D

Baie aangenaam.

Eenheid baie netjies. Gasvrou beskikbaar en hulpvaardig.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very much JG, for this amazing review. We are so happy that you enjoyed your stay on the farm and you are most welcome back anytime in the future.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Adriëtte L - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adriëtte L

Uitstekende waarde vir geld in die mooie Barrydale.

Ons kon nie glo dat ons 'n pragtige huisie vir onsself en ontbyt ingesluit kon kry teen so 'n billikke prys nie. Om die eienares die oggend van ons vertrek in die tuin te sien en lekker te gesels was net die kersie op die koek. Aan te beveel vir enigeen!

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very much Adriëtte, for this amazing review. We are so happy that you enjoyed your stay on the farm and you are most welcome back anytime in the future. Bertus Cooke and the Blue Cow Barrydale team.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
David F - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
David F
With spouse/partner

Splendid.

Ansie was comfortable, had everything we needed and the Cooks were very friendly and helpful. Would recommend the Blue Cow to everyone.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Thank you very much David for this amazing review, we are so happy that you enjoyed your stay on the farm and most welcome back anytime in the future. Bertus Cooke and the Blue Cow Barrydale team.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Simone S - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Simone S
Individual traveler

Baie mooi en rustig en presies soos geadverteer.

Als was baie skoon en netjies en presies soos geadverteer. Aandete was teen 'n ekstra tarief beskikbaar, en so welkom na 'n lang dag se reis. Aandete en ontbyt was ongelooflik lekker en porsies groot. Vreeslike mooi, rustige ligging - dit lê so aan die kant van die dorp so dis 'n entjie weg van ander restaurante en plekke in die dorp. Veilige parkering beskikbaar by die wooneenheid wat altyd 'n plus is. Verwagtinge is oortref met hoe vriendelik en behulpsaam die staf is - hulle probeer mens akkommodeer sover hul moontlik kan, wat soveel waardeer word. Sal The Blue Cow Barn hoogs aanbeveel. Baie dankie!

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Baie dankie vir die ongelooflike mooi resensie, julle is baie welkom enige tyd in die toekoms. Baie dankie vir jul mooi woorde, ons is so bly om te hoor julle het dit so baie geniet. Groete, Bertus Cooke en die Blue Cow Barrydale span.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Rolene B - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rolene B
Individual traveler

Pragtige omgewing en ligging

Die eienaars is warm, hartlike mense wat jou verblyf ekstra spesiaal maak! Mens kry dit nie elke dag nie.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Baie dankie vir die ongelooflike mooi woorde, julle is baie welkom in die toekoms.
Groete
Bertus

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Jolanda V - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jolanda V
With friends

Beste plek om te ontsnap uit die stad! Natuur is hemels en die mense tops!

Ons bestemming op die plaas was hemels om te ontsnap uit die stad. Die twee hondekinders het ons ook dadelik laat tuis voel. Die dorpsmense almal so gasvry. Ons het die beste gasvrou gehad met lekker geselsies en die beste ontbyt ooit ontvang! Sal vir almal kan aanbeveel!

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Baie dankie vir die ongelooflike mooi resensie, julle is baie welkom enige tyd in die toekoms. Baie dankie vir jul mooi woorde, ons is so bly om te hoor julle het dit so baie geniet. Groete, Bertus Cooke en die Blue Cow Barrydale span.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Theunis D - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theunis D
With friends

Vreedsaam en ontspannend.

Die eenheid het alles wat jy benodig. Die omgewing is so ontspannend, mooi uitsigte met die berge en plaaslanderye. Rustigheid wat die siel herstel! Ontbyt was uit boonste rakke en personeel baie vriendelik en behulpsaam.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation 's response

Baie dankie vir die ongelooflike mooi woorde, julle is baie welkom in die toekoms. Groete Bertus Cooke.

The Blue Cow Barn – Boutique Farm Accommodation
Willem H - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money