The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at The Cedars Bed and Breakfast | TravelGround
+62

The Cedars Bed and Breakfast

B&B

Review Summary

4.8 out of 5from 63 reviews for The Cedars Bed and Breakfast
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.6/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.8/5
Johan F - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan F
With spouse/partner

Was fantasties en voel sommer tuis.

Voel regtig tuis en sal enige tyd weer soontoe gaan.

The Cedars Bed and Breakfast's response

Thank you for the review. We are looking forward to welcoming you again in future.

The Cedars Bed and Breakfast
Jan E - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan E
With friends

Fantasties.

Was 'n pragtige plek. Het dit baie geniet.

Bernice F - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernice F
With spouse/partner

The Cedars Bed and Breakfast was fantasties in elke sin, hulle behandel all hulle kliënte baie special, baie dankie Cedars! Ons kom weer terug vir julle!

The Cedars Bed and Breakfast is baie net en goed besorge. Die kliëntediens is uitstekend. Hulle is multi-culture orientated en behandel all hulle kliënte in n spesiale manier, ongeag die ras of nationality. Onse verblyf daar was die moeite werd!

The Cedars Bed and Breakfast's response

Thank you for the positive review. Looking forward to accommodating you and your family again in the future.

The Cedars Bed and Breakfast
Mirna M - May 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mirna M
With spouse/partner

Social and homely accommodation.

My husband and I were in Clubview for my 30 year reunion. We couldn't find affordable accommodation in the area and the venue where the function was being held was very expensive. We were lucky enough to find a room at The Cedars Bed and Breakfast for the night. It was only 3 km from the venue and we didn't have to drive far at night. Daleen gave us a warm welcome and did all the necessary arrangements. We has a comfortable double bed and a lovely warm bath and shower with a spacious bathroom. The only critique is that all the smoke from the smokers benches in front of our room came in through our window. It wasn't nice to get up in the morning and smell second hand smoke on your clean clothes and in your room. I would recommend The Cedars Bed and Breakfast any time tot anyone that needs accommodation in that area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gesellig en huislike akkommodasie.

Ek en my man was in Clubview vir my 30 jaar reunie. Ons kon glad nie bekostigbare verblyf kry in die omgewing waar ons die reunie gehad het nie, en die venue waar die funksie plaasgevind het, was heeltemal buitensporig. Ons was gelukkig genoeg om 'n kamer by The Cedars Bed and Breakfast te kry vir die aand. Dit was 'n klipgooi ver (3 km) van ons reunie-venue af, so ons het nie nodig gehad om laat in die nag ver te ry nie. Daleen het ons hartlik ontvang en al die nodige reëlings afgehandel. Ons het 'n gerieflike dubbelbed gehad en heerlike warm bad of stort met 'n lekker ruim badkamer. Ons ontbyt was baie smaaklik bedien en heerlik gewees. Die enigste kritiek wat ons het is dat die buitebankies (buite die eetgedeelte) vir rokers ingerig is en ons kamervenster maak oop op dieselfde plek waar rokers rook. Dit was nie lekker om vars opgestaan en skoon geklee die sekondêre rokers walms in jou kamer te hê nie. Verder sal ek The Cedars Bed and Breakfast enige tyd vir enigeen aanbeveel wat in daardie gebied akkommodasie nodig mag kry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elrine G - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elrine G
With spouse/partner

See stars.

Comfortable bed, friendly staff, good breakfast. Highly recommended.

The Cedars Bed and Breakfast's response

Thank you for the positive review.
Looking forward to welcome you in future.

The Cedars Bed and Breakfast
Ockie F - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ockie F
With spouse/partner

Excellent service.

We enjoyed a beautiful and lovely evening at the Cedars. The room was clean and spacious. The breakfast was more than was bargained for. All in all a place that can be recommended to friends and family.

The Cedars Bed and Breakfast's response

Dear Ockert
Thank you for the positive review. Looking forward to welcome you again in future

The Cedars Bed and Breakfast
Brian And Mellery P - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brian And Mellery P
With spouse/partner

Real value for money, kind and friendly hostess, good hearty breakfast.

Exceeded all expectations, this is real value for money, Dalene our hostess was kind and thoughtful, as we were without a vehicle she offered to take us to the Centurion Mall for the morning. Our room was spacious and had everything we needed for a 2 night stay. We thoroughly enjoyed our breakfast, good, hearty food, could not have asked for more. Overall a most enjoyable stay.

The Cedars Bed and Breakfast's response

Dear Brian and Mellery
It was such a pleasure to accommodate you. Thank you for the positive review and we are looking forward to accommodating you in future.
Have a joyous and Blessed Christmas and a Prosperous New Year.
Regards
Dalene

The Cedars Bed and Breakfast
Jimson T - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jimson T
Family with young children

We had a good welcome and stay.

We had a very good sleep.

Manuela B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Manuela B

Home away from home!

An absolute lovely place to stay over. Well managed and very safety conscious! Set in a lovely surrounding with a well kept and beautiful garden, and a stunning indoor pool! All in all, a pleasant stay!

The Cedars Bed and Breakfast's response

Dear Manuela,

Thank you for the positive review. Hope to see you in future.

Regards
Dalene

The Cedars Bed and Breakfast
Jorrie V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jorrie V
With spouse/partner

Baie netjies en skoon.

Was baie tevrede met die diens, vriendelikheid, gasvryheid en netheid van Cedars. Die ontbyt was ook baie smaaklik. Sal weer daar gaan oorbly. Uitstekend!

The Cedars Bed and Breakfast's response

Baie dankie vir die terugvoering. Sien daarna uit om julle weer by ons te verwelkom

The Cedars Bed and Breakfast
Linda M - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda M
With friends

Absolutely special.

The welcoming was loving and pleasant.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was absoluut besonders.

Die verwelkoming was liefdevol en aangenaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Cedars Bed and Breakfast's response

Baie dankie vir die review. Sien daarna uit om julle weer by ons te verwelkom

The Cedars Bed and Breakfast
Danie N - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Danie N
With spouse/partner

Was vir ons 'n aangename verrassing.

Dit is perfek vir ons bepaalde behoefte in die betrokke omgewing.

The Cedars Bed and Breakfast's response

Baie dankie Sien daarna uit om julle weer te verwelkom

The Cedars Bed and Breakfast
Charne C - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charne C
With spouse/partner

Definitely my go-to guesthouse.

Very neat, beautiful and homey place. Value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Definitief my "go to" gastehuis!

Baie netjies, mooi en "homey" plek! Waarde vir jou geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Cedars Bed and Breakfast's response

Goeie middag, Charne,
Baie dankie vir die positiewe verslag. Ons sien daarna uit om julle weer by ons te verwelkom in die toekoms.
Groete,
Pieter

The Cedars Bed and Breakfast
Verna L - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Verna L
With spouse/partner

Conveniently central and delicious breakfast!

Guesthouse is centrally located and the people are very friendly. Breakfast was delicious and the rate very affordable. Will definitely go back!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik sentraal en ontbyt was heerlik!

Gastehuis is sentraal en mense is baie vriendelik. Ontbyt was heerlik en prys baie aanvaarbaar. Sal definitief weer terug gaan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Cedars Bed and Breakfast's response

Baie dankie vir die positiewe verslag. Ons sien daarna uit om julle weer by ons aanhuis te verwelkom.
Groete
Dalene en Pieter

The Cedars Bed and Breakfast
Charonike N - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charonike N
On business

Great!

Very friendly service, neat rooms and delicious breakfast!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik!

Baie vriendelike diens, netjiese kamers en heerlike ontbyt.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Cedars Bed and Breakfast's response

Baie dankie vir die positiewe verslag. Ek sien daarna uit om julle weer by ons te akkommodeer.

The Cedars Bed and Breakfast
Meghann C - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Meghann C
With spouse/partner

Had a good stay with friendly service.

We arrived there, friendly reception and check in. Room were neat and clean. Receptionist and owner very friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly met vriendelike diens.

Ons het daar aangekom, vinnige ontvangs en inteken. Kamers was netjies en skoon. Ontvangsdame en eienaar was verskriklik vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Cedars Bed and Breakfast's response

Baie dankie vir jou positiewe verslag. Ons sien daarna uit om julle in die toekoms te akkommodeer

Groete Dalene en Pieter Nieuwenhuizen

The Cedars Bed and Breakfast
Hetta M - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hetta M
With spouse/partner

Peaceful!

Peaceful, safe and affordable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig!

Rustig, veilig en bekostigbaar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Cedars Bed and Breakfast's response

Baie dankie Hetta vir die verslag. Ek sien daarna uit om julle weer te akkommodeer in die toekoms.

The Cedars Bed and Breakfast
Franscois J - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Franscois J
Individual traveler

Dit was baie aangenaam en netjies met baie vriendelike en behulpsame bestuur.

Die bestuur was baie vriendelik en behulpsaam. Die geriewe is uiters netjies en mens ontspan lekker. Dit is baie sentraal geleë naby alle groot paaie en maklik om enige plek heen te reis. Die inligtingslêer in die kamers is volledig en dit bevat inligting van winkels, dokters en eetplekke wat nogal handig is. Ek sal hulle beslis weer besoek. Baie dankie vir die vriendelike diens van LekkeSlaap asook die bestuur van die Cedars.

The Cedars Bed and Breakfast's response

Baie dankie vir die verslag. Ons sien daarna uit om julle weer by ons aan huis te verwelkom
Groete,
Dalene en Pieter Nieuwenhuizen

The Cedars Bed and Breakfast
Louryne M - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louryne M
With spouse/partner

Heerlike verblyf.

Die verwelkoming van Dalene was warm en vriendelik en ons het dadelik tuis gevoel. Ons het baie lekker gebly. Peanut en Butter is awesome!

The Cedars Bed and Breakfast's response

Baie dankie vir die pragtige review. Hoop om julle gou weer te sien.

The Cedars Bed and Breakfast
Bertus D - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Bertus D
With spouse/partner

Goeie diens.

Hulle benodig 'n dranklisensie.

Etienne D - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Etienne D
With spouse/partner

Baie goeie diens, heerlike ontbyt. Baie mooi en skoon kamers.

Die personeel is baie vriendelik gewees. Uitstekende ontbyt word voorsien. Skoon en gerieflike kamers.

Nicola B - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicola B
With spouse/partner

Very comfortable, convenient and welcoming.

Very comfortable, convenient and welcoming. Great Breakfast!

Jan Carel C - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan Carel C
Family with teenagers

Vriendelike diens.

Baie vriendelike diens, netjies en skoon met heerlike ontbyt teen baie billike prys.

The Cedars Bed and Breakfast's response

Baie dankie vir die positiewe review. Hoop om julle weer te sien
Groete Dalene

The Cedars Bed and Breakfast
Sunette K - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sunette K
With spouse/partner

Netjies, skoon en gemaklik.

Die eienares was vriendelik en behulpsaam. Heerlike wegneemontbyt.

Jonathan W - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jonathan W
With spouse/partner

Goeie, gasvry ontvangs.

Uitstekende plek vir rus.

Augusta L - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Augusta L
With spouse/partner

Ons het dit baie geniet.

Netjies en goed toegeruste kamer met heerlike warm water. Vars gemaakte en heerlike ontbyt!

Gert V - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gert V
With spouse/partner

Verblyf is perfek vir vinnige oorstop met lekker gasvryheid van Dalene.

Goeie verblyf met baie gasvrye ontvangs.

Sam B - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sam B
On business

Uitstekend!

Kamer baie ruim en netjies. Heerlike ontbyt! Sal definitief weer van hulle gebruik maak.

Susan G - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Susan G
With spouse/partner

Dit was baie aangenaam!

Ek het net soms gewens daar was 'n swembad buite. Sien die sterre hieronder.

Desire S - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Desire S
With spouse/partner

Uitstekende waarde vir dit wat jy kry.

Stunning plek, waarde vir geld ... Gerieflik en veilig. Sal enige tyd weer daar oorslaap.

Mona A - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mona A
With friends

Well-managed and homely atmosphere.

Thanks to Daleen and her staff for taking the trouble to make us feel at home.

Chrystelle E - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chrystelle E
With spouse/partner

Huislik, skoon en gerieflik!

Vriendelike ontvangs, heerlike ontbyt.

Pieter V - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter V
On business

Dit was inderdaad 'n plesier om daar te gaan oornag.

Die ontvangs was goed, en die kamers en badkamers was skoon. Die ontbyt was lekker, soos huiskos, en die diens uitstekend! Ek dink Dalene se gastehuis moet nog 'n ster kry, want dit was inderdaad 4-ster behandeling wat ek en my kollegas ontvang het.

Hennie D - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie D
With spouse/partner

Lovely setting

See the stars below!

Karen L - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen L

Skoon, stil, privaat, veilig en gemaklik.

Sal beslis weer hierdie gastehuis besoek. Ek het Daleen se gasvryheid terdeë geniet. My kamer was lekker gemaklik en groot. Verder was dit ook heerlik stil by die gastehuis in die sin dat ek nie nodig gehad het om te kompeteer met 'n klomp raserige musiek of raserige mense nie. Gerieflik naby die Voortrekker monument geleë. Baie dankie.

Rika H - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rika H
With spouse/partner

Goeie waarde vir jou geld.

Baie vriendelike en flinke diens, met heerlike etes. Baie dankie!

Francois V - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Francois V
Family with teenagers

Ons sal weer hier wil kom bly!

Die akkommodasie was skoon, die etes was heerlik, en die diens was baie goed. Ons sal weer by The Cedars bly!

Monique D - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monique D
With friends

Very good

Recommended for all.

Elzaan B - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elzaan B

Lekker ontspannend.

Ons is vriendelik ontvang, het gemaklik gebly en het die atmosfeer baie geniet.

Elna V - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elna V

Baie mooi en vreeslik goedkoop.

Ek beveel dit aan vir enige persoon, baie beter as n forumule 1 hotel. Vriendelike personeel en hartlike ontvangs.

Manda R - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Manda R
On business

Veilige, netjiese en ordentlike plek met vriendelike gasvryheid.

'n Goeie area met maklike toegang tot ander areas, maar tog 'n bietjie uit die besigheidsareas vir 'n vinnige kom en gaan.

Charl M - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Charl M
With spouse/partner

Waarde vir geld en tevrede met diens.

Sien die sterre hieronder.

Lorraine F - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lorraine F
With spouse/partner

Dit het al ons verwagtinge oortref!

Dankie vir al die moeite!

Hennie D - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie D
Family with young children

Die ontbyt was heerlik en als was werklike waarde vir geld!

Die opset is veilig. Die kamers is gerieflik en prakties. Ek't heerlik geslaap en nie eers geweet ek was in die stad nie. 'n Mens kon kies en keur met die ontbyt en die kos was heerlik. Die kamers was lekker met die lugreëling en als wat jy nodig het. Daar was genoeg spasie vir die kinders. Baie dankie, ek het baie lekker gebly.

A C - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
A C

Rustig, privaat, veilig en gesellig.

Gasvrye diens, veilige verblyf, gesellige atmosfeer en lekker ontbyt!

Lorraine V - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorraine V

Rustig en baie ontspanne!

'n Aangename ontvangs en die ontbyt was heerlik. Ons privaatheid is gerespekteer. 'n Heerlike atmosfeer.

Sonika V - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonika V
Family with teenagers

Was very nice

The stay was short, and space enough in the Loft, thanks. I haven't checked but missed having a shower in the unit. I am a farm lady, so it was a bit dark here, but still very nice. Thank you, we enjoyed a nice and tasteful breakfast!

Phia K - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phia K

Dit was absoluut fantasties.

Ek sal verseker The Cedars B&B vir vriende aanbeveel. Die plek het regtigwaar soos 'n tweede huis gevoel.

Dewald V - May 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dewald V
With spouse/partner

Would love to stay here again.

The B&B was exceptional!

Candice L - May 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Candice L
With spouse/partner

Stay was great, kind reception and great food. Will recommend with ease

Thank you for a wonderful stay, for the great reception and the amazing breakfast. Will come again and recommend you to friends.

Tshegofatso M - Feb 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tshegofatso M
With spouse/partner

Good

A fantastic time was had at Cedars Bed and Breakfast.

Sibusiso M - Feb 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sibusiso M
With friends

Great

A good value for money B&B in Centurion.

Linda D - Oct 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda D
Family with young children

It was perfect and very good value for money.

There was a very nice atmosphere and the hosts were lovely. The place was nicely kept and everything was always so neat and tidy.nnThe breakfasts were good and everything that you needed to make the stay comfortable was provided.nnThank you for making everything so simple and efficient.

Björn P - Aug 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Björn P
With spouse/partner

Excellent service.

Dalene went out of her way to assist us with everything we needed. Our room was cleaned everyday, and there really is just nothing that I can fault this establishment on.

Tinka S - Jan 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tinka S
With spouse/partner

Truly a GREAT stay!!!

Great room,nGreat price,nGreat foodnand friendly people.

Hermann B - Dec 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hermann B
With friends

Exactly what I expected & more...

A homely, clean, tranquil and upmarket B & B. Excellent hospitality with a delicious breakfast served! I am truly pleased.

Carin H - Nov 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carin H
With friends

Professional, friendly and just WOW!!!

Professional, friendly and just WOW!!!

Pieter V - Nov 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter V
With spouse/partner

Value for money and excellent service.

We received such amazing hospitality and highly recommend The Cedars B&B.

Hannalie T - Oct 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannalie T
With spouse/partner

Best value for money ever in Pretoria.

We shall never stay anywhere else in future, Thank you!

Ntombie M - Jul 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ntombie M
With spouse/partner

Very nice environment, which is relaxing and private.

I must say I enjoyed my stay, Dalene is very friendly. She made us feel so welcome and so at home, I also enjoyed chatting to her - she was incredibly helpful. We enjoyed our breakfast, and even my partner said that the service they provide, and the way they are so hands on, certainly ensures that you feel like you are on holiday. We definately will come again and I have recommended it to my colleagues and family as well.

Christine N - Jul 2011
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Christine N
On business

You get what you pay for.

Breakfast not very interesting - boring and not very tasty.

Marelie G - Oct 2010
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marelie G
With friends

Excellent service and relaxed environment

I enjoyed my stay at Cedars Guesthouse. The Owners are very friendly and I will definitely make use of them again.

Ntombi P - Sep 2010
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ntombi P
With spouse/partner

The atmosphere is pleasant .

The hospitality was great,there is privancy.It real felt at home. I would not doubt to go back and enjoy that atmosphere !!

From R700
per night (sleeps 2)
From R700
per night (sleeps 2)
From R700
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 22 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 11 Cedar Avenue, Clubview X2, Centurion, 0157, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGU3NTFiYjQ4LTYyZTgtNDYxZC1iMmRmLTYwMTk4YThiOTI4NQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R700  per night (sleeps 2) 63 5 1 5 11 Cedar Avenue Clubview X2 0157 Gauteng 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -25.823258 28.156489
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!