The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at The Ibis Lounge | TravelGround
+18

The Ibis Lounge

Review Summary

4.8 out of 5from 65 reviews for The Ibis Lounge
Cleanliness
4.8/5
Service
4.9/5
Location
4.8/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.6/5
Petro H - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petro H
With friends

Baie lekker gebly. Kamer was netjies en gerieflik. Alles wat ons nodig gehad het.

Baie dankie, Barbara, vir die heerlike aandetes. Jy mag maar ─ lekker Karoo-kos. Het baie geleer oor veldkruie op die uitstappie waarop jy ons geneem het. Die omgewing pragtig en so rustig. Net wat ons nodig gehad het. Die kruie, tee en skons was heerlik. Net een probleem: ons het nie sneeu gesien nie. Sal beslis weer by jou en Johan kom bly. Voorspoed in hierdie Covid-tyd.

Linda T - Apr 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Linda T
With spouse/partner

Unique comfort.

The Ibis Lounge fits in with Nieu-Bethesda, it is unique, small, peaceful with artistic charm while owners passionately operate their place, restaurant and hospitality.

Marius M - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Marius M
With spouse/partner

A good stay, just needs an air conditioner.

Breakfast very good and service excellent.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf goed, kort net 'n lugversorger.

Ontbyt baie goed en diens uitstekend.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marique V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Marique V
With friends

The Ibis Lounge is the perfect combination of comfort and Karoo chic. Ideally located across from the infamous Owl House. The gourmet dessert and warm hospitality is not to be missed!

I would recommend The Ibis Lounge to anyone.

Pieter R - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter R

Nieu-Bethesda-oase met interessante disse!

Rustic en rustige oase met lekker splash pool na lang dag se reis! Met baie smaaklike, kreatiewe en interessante disse wat voorgesit word!

Linda R - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda R

Vanaf ons gesin, baie dankie vir 'n ongelooflike lekker kuier in Nieu-Bethesda!

Baie dankie vir 'n heerlike kuier by die Ibis Lounge - ons het ons tydjie baie geniet en die swembad was fantasties in die hitte! Die verblyf was pragtig en gerieflik en ek moet spesiaal vir Barbara dankie sê vir die heerlike verrassing van 'n lekker chocolate verjaarsdagkoek - dit was 'n pragtige gebaar! En ons moet die lamstjoppies en ribs aanbeveel. Ons kom definitief terug!

Renate R - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Renate R
Individual traveler

My stay at Ibis Lounge was very enjoyable. Should I ever visit Nieu Bethesda again, I will stay there again.

The hosts made me feel very welcome. Both pointed out what else there is to experience in Nieu Bethesda other than the Owl House. This made the visit worthwhile for me. Dinner and breakfast in the courtyard was excellent. There is a great ambience in the area.

Jurie G - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jurie G
With spouse/partner

Pleasant, quiet, clean and comfortable. Without disturbances.

I was there in the middle of the week when there were few tourists in town, and it's hard to ignore the rest of the town in comments about the Ibis. The experience as a whole was soul-enriching. The community is the salt of the earth, and the attractions a pilgrimage. The host and wife were very pleasant and helpful, the rooms great, except that I found there is no built-in closet to pack your clothes. The breakfast was a bit simple but tasty. I would have liked to try their restaurant but unfortunately had to leave before I could.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam, rustig, skoon en gemaklik. Sonder steurnisse.

Ek was daar in die middel van die week toe daar min toeriste was in die dorp, en dis moeilik om die res van die dorp te ignoreer in kommentaar oor die Ibis. Die ervaring as 'n geheel was sielsverrykend. Die gemeenskap is die sout van die aarde, en die besienswaardighede 'n pelgrimstog. Die gasheer en -vrou was baie aangenaam en hulpvaardig, die kamers - puik, behalwe dat ek gevind het daar is geen ingeboude kas om jou klere in uit te pak nie. Die ontbyt was effe eina maar smaaklik voorberei. Ek sou graag hulle restaurant wou beproef, maar moes ongelukkig vertrek voor ek dit kon doen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jandre V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jandre V
With spouse/partner

It was lovely.

We had a lovely stay and ate very well.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was heerlik.

Ons het heerlik gebly en baie lekker geëet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nelie S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nelie S
With spouse/partner

Dit is die oulikste plekkie. Absoluut 'n juweel!

Ons het die mees wonderlikste aand by Ibis Lounge beleef. awesome gasvryheid, uit-die-boeke-maaltye, werklik waar 'n belewenis gewees Ek gee julle 'n 10-ster-rating!

Elizabeth F - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizabeth F
With spouse/partner

Fantastic stay with the best restaurant.

What a gem. It is centrally situated and the hosts were very friendly. It felt like a home away from home. Be sure to book and eat in their restaurant.

Daniel B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daniel B
With friends

Amazing stay, great food and warm welcome.

I would 100% recommend a stay at the Ibis Lounge! From the moment we walked in we were warmly welcomed and felt right at home. The rooms are beyond compare, the food has no equal and the team was so friendly and helpful. We ended up with desert at the fire pit under the stars, totally unbeatable!

Hertzog R - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hertzog R

Comfortable accommodation, kind staff, delicious food.

Easy to find, staff is available and friendly, the rooms are spacious with electric blankets on the beds. Meals are enough and well-prepared.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflike verblyf, gawe personeel en heerlike kos.

Maklik om te vind, personeel byderhand en vriendelik, kamers ruim met elektriese komberse op beddens en maaltye genoeg en goed voorberei.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dan D - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dan D
With spouse/partner

Oasis in the karoo.

Barbara met us and upon checking in. She allowed us to change our room to the Amore one with a huge bath. The bed was comfortable and the electric blanket was a real bonus on a coldish night. The WiFi signal was strong and the access to a TV for the latest news was also a plus. We enjoyed a lovely English breakfast prepared by Barbara and Johan. It was a memorable stay and we look forward to returning again.

Peter L - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Peter L
With spouse/partner

Mooiste slaapplekkie in die mooiste dorpie.

Ons was hartlik verwelkom deur Barbara en ons kon ons dadelik tuismaak in die Karoo-kamer. Aandete was 'n fees. Ons het die heerlikste skaapskenkels en geroosterde skaaptjops geniet.

Jon O - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jon O
Individual traveler

Wonderful.

A special place to stay in a wonderful little town, very central, great bar and restaurant and hosts that are very welcoming and knowledgeable on the area. I will definitely go and stay again, Nieu Bethesda is a great place for that relaxing break.

Frans C - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Frans C
With spouse/partner

Generally an enjoyable stay.

We enjoyed our stay , however they could have a fan in the rooms.

Andre S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andre S
With spouse/partner

Great stay and food was excellent.

Enjoyed stay and enjoyed dinner and breakfast served.

Ken R - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Ken R
With friends

Quaint but disappointing.

Heather welcomed us in the absence of the owners and was very friendly and helpful. Dinner was memorable and bread served with breakfast was the best we had tasted in a long time. Our bedroom was comfortable and the bathroom was huge with twin washbasins and a double shower but the mould in the shower was very off-putting and there was no cupboard or even a shelf on which to put clothing.

Murray C - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Murray C
With spouse/partner

Unexpected scenery and activities.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Onverwagte natuurskoon en aktiwiteite.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dougie B - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dougie B
With spouse/partner

Everything we expected it to be.

Kindly received. Clean, well-equipped room. Delicious food. Value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles wat ons verwag het.

Vriendelike ontvangs. Skoon, goed toegeruste kamer. Heerlike kos. Waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Francois D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois D
With spouse/partner

Barbara en Johan het uit hulle pad gegaan om ons tuis te laat voel.

Die Ibis is perfek geleë, veilig en 'n puik plek om te bly. Die eienaars Barbara en Johan doen werklik baie moeite om besoeker tuis te laat voel en goed te versorg. Ons het lekker warm geslaap in sub zero temperature. Bestel lam-tjops by Barbara vir aandete voor die kaggelvuur! Baie lekker.

Peter N - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Peter N
With spouse/partner

Call back the past.

Great place to stay. Typical old building with wooden floors and high ceilings. Bed room was slightly cramped but with a large bathroom. Good breakfast provided. Dinner was optional and had delicious lamb shanks. Good coffee as well. Friendly staff. Definitely the place to stay and eat in this time lost town.

Gerda K - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerda K
With spouse/partner

Pragtig en baie lekker kos.

Pragtige, netjiese slaapplek, vriendelike gasvrou en uitmuntende kos. 10 uit 10.

Belinda H - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Belinda H
With spouse/partner

Absoluut die moeite werd en heerlikste aandete.

Goed toegeruste kamer (Karoo kamer) met alles wat jy benodig. Baie netjies en skoon. Barbara, die gasvrou, se aandete wat sy vir ons voorgesit het was absoluut uitmuntend. Sy is baie gasvry en haar personeel vriendelik.

Phillip J - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phillip J
With spouse/partner

Dit het al my verwagtinge oortref!

Baie dankie aan Barbara wat van die begin af so mooi na ons gekyk het, selfs nog voor ons daar aangekom het. Die kos, die dorpie, die mense (Jakob se stories op die donkiekar). Alles was perfek!

Elmarie B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie B
With spouse/partner

Fantastic!

We immediately felt at home. Barbara is a good hostess, everything was clean and neat. Breakfast was delicious! We will definitely go back!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties!

Ons het dadelik tuis gevoel. Barbara 'n goeie gasvrou, alles skoon en netjies. Ontbyt uit die boonste rakke! Definitief gaan ons terug!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ingrid K - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ingrid K
With spouse/partner

Gemaklik, skoon en luuks met aandag aan klein detail om verblyf nog meer aangenaam te maak.

Ons kamer was heerlik luuks en aandag is gegee aan kleiner detail om verblyf nog meer spesiaal te maak. Ek dink daardie was die beste stort waaronder ek nog ooit was! Ontbyt was pragtig bedien en heerlik en Barbara se diens was puik.

Armand S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Armand S
With spouse/partner

Excellent accommodation and meals.

Jewel in Nieu-Bethesda!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Puik akkommodasie en etes.

Juweel in Nieu-Bethesda!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lillian S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lillian S
With spouse/partner

Gevul met moeite om ons verblyf so aangenaam moontlik te maak.

In die omgewing is dit voorwaar ‘n unieke plek om te bly, kunstig en keurig oral waar jy kyk. Beide die aandete en ontbyt wat ons geniet het was sorgvuldig gemaak, pragtig bedien en uitsonderlik lekker. Die eienaars gaan uit hul pad om mens tegemoet te kom en tuis te laat voel. Ons sal beslis hierdie akkommodasie vir enige en alle besoekers aanbeveel.

Nicky A - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Nicky A

Pragtige plek - ongelooflike gasvryheid.

Ons het ons aand by Ibis Lounge baie geniet!

Helene B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Helene B
With spouse/partner

Heerlik!

Ibis was heerlik - sentraal, redelik geprys, skoon, lekker swembad, gawe gasheer/vrou, akkommoderend om ons vroeër ontbyt te gee. Al kritiek is die slotte aan die buite deure wat vir sekuriteit altyd gesluit is, maak moeilik oop en toe.

Cerina L - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Cerina L
Family with teenagers

Gasvryheid en heerlike kos, eienaars gaan die ekstra myl met alles!

Sal vir seker weer by die Ibis oornag. Ons het in Desember daar oornag op pad met vakansie en weer op pad terug van Stilbaai af in Januarie. Eienaars gaan uit hul pad uit om gaste te akkommodeer. Ons het tot padkos gekry omdat ons die oggend vroeg wou vertrek! Heerlikste Karoolamstjoppies en beste Creme Brulee ooit. Kamers gerieflik en beddegoed en handdoeke van uitstaande gehalte. Hoogs aanbeveel. Ligging perfek. Fantastiese ondervinding gewees!

Cara L - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cara L
With spouse/partner

Beste in die Karoo!

Kon nie vir lekkerder verblyf vra nie! Van luukse kamers, tuisgemaakte karoolamskerrie en 'n heerlike wegneemroosterkoek 5 uur die oggend op pad huis toe. Ons kom weer!

Marius M - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marius M
With spouse/partner

Wonderlike kamer en vriendelike bestuur.

Ons het baie lekker gebly by Ibis Lounge. Die nuwe bestuur is baie vriendelik en gasvry. Dit was wonderlike kamer en ons het die oggend wakker geword met sagte reën, dit was idillies. Ons sal Ibis Lounge definitief weer besoek.

Pauline K - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pauline K

Pragtig en rustig.

Vriendelike en welkome ontvangs. Skoon en netjies, regtig moeite werd om hier te bly. Heerlike aandete, goed voorberei en ontbyt. Baie spesiaal gevoel. Heerlik om in my oupa se huis van jare terug te kon oorbly ... baie herinneringe. Doen so voort. Baie dankie, dit regtig geniet.

Candice G - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Candice G
With spouse/partner

Dit was hemel op die platteland!

Barbara en Johan is ongelooflik. Hulle gasvryheid smelt jou hart en jy voel sommer dadelik tuis en soos ou vriende. Barbara se aandag tot detail is fantasies en spesiaal, en hulle kos is uit die boonste rakke.

Mandlakazi S - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mandlakazi S
On business

Home away from home!

Friendly, great hospitality, care, was a nice surprise for a place I've never been to before. You put the best foot forward and made us feel more than welcome. What a beautiful couple, delicious food - it was fantastic and highly recommended!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Home away from home!

Vriendelik, gasvry, omgee, dit was 'n lekker verrassing vir 'n plek waar ek nog nooit voorheen was nie. Julle het net julle beste voet voorgesit en ons meer as tuis laat voel. Wat 'n pragtige paartjie, lekker kos - dit was fantasties en sterk aan te beveel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Ibis Lounge's response

Thank you for your lovely comments - we are so happy you enjoyed your stay and hope you visit us again one day.

The Ibis Lounge
Voet D - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Voet D

Very pleasant. Surprising experience of the town and environment.

Very friendly reception. Unbelievable hosts that treated us with information about the town, nice breakfast and company. Wonderful that old building is converted into such an efficient guest house with all of the necessary amenities. One night was way too short to enjoy and appreciate the town and environment.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Besonder aangenaam. Verrassende ervaring van dorp en omgewing.

Baie vriendelike ontvangs. Ongelooflike gasheer en gasvrou wat ons op hande dra met inligting oor dorp, lekker ontbyt en geselskap. Wonderlik dat ou gebou in so 'n doeltreffende gastehuis met al die nodige geriewe omskep is. Een nag was heeltemal te kort om die dorp en omgewing te geniet en te waardeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Ibis Lounge's response

Thank you! We appreciate you took time to write a review and its so lovely to read yiur happy comments. Go well.

The Ibis Lounge
Carl B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Carl B
With spouse/partner

Peaceful and comfortable!

We enjoyed the stay and the room was beautiful. Just would've liked safer parking.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en gemaklik!

Ons het ons verblyf geniet en die kamer was pragtig. Sou net veiiger parkering wou hê.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Ibis Lounge's response

Thank you for the comments - Nieu Bethesda hasnt had car theft problems and most vehicles are safe parked outside ont he road. We do appreciate you taking time to wtite a review.

The Ibis Lounge
Hennie S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie S
With spouse/partner

Very hospitable.

Very nice place. Would go again. They prepare delicious food.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gasvry.

Baie oulike plek. Sal weer gaan. Hulle maak baie lekker kos.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Ibis Lounge's response

We are so happy that you enjoyed your stay and the good food. We love hearing from our guests.

The Ibis Lounge
Alta L - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta L
Family with teenagers

Heerlik gebly en geeet!

Ibis Lounge is 'n pragtige gastehuis met netjiese skoon kamers. Ons het in die Happy Room gebly en dit is presies wat dit was. Ons is omtrent bederf met die lekkerste melkskommels en kos uit die boonste rakke. Net niks was moeite nie.

The Ibis Lounge's response

Thank you for your kind words - we loved having you stay. Best wishes for 2017 and hope to see you back one day soon.

The Ibis Lounge
Gerhard B - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Gerhard B
With spouse/partner

Clean, neat and safe, but too expensive.

See the ratings.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon, netjies, veilig maar te duur.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Ibis Lounge's response

Thank you for taking the time to write a review - we do appreciate your efforts. Travel safe and blessings for 2017

The Ibis Lounge
Denise V - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Denise V
Family with teenagers

Rustic with modern facilities.

Paul and Lucie are running their guesthouse with passion. Every little detail makes accommodation at The Ibis Lounge extra special. Toop-notch meals on the stoep and the private use of the swimming pool made for an unforgettable stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongekunsteld met moderne geriewe.

Paul en Lucie bestuur die gastehuis met passie. Die detail in alles, maak die verblyf ekstra spesiaal. Top etes op die stoep, met die privaat gebruik van 'n swembad, het ons tyd daar onvergeetlik lekker gemaak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Ibis Lounge's response

Thank you for your kind words - we love hearing from our guests and so happy you had a good stay. Take care

The Ibis Lounge
Waldo K - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Waldo K
With friends

Beautiful and warm accommodation on a cold winter's night.

As pretty and neat as it looks on the photos. We stopped there on a cold night on the way to the Knysna Marathon and we were so spoiled with friendly reception and an excellent dinner. I will stay there again anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi en warm verblyf op 'n koue wintersaand.

So mooi en netjies soos wat dit op die foto's lyk. Ons het op 'n koue aand daar gestop op pad na die Knysna Maraton en is bederf met 'n vriendelike ontvangs en puik aandete. Ek sal enige tyd weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Ibis Lounge's response

Thank you for a lovely review - I'm glad you enjoyed your stay. Hope to see you back in the Karoo sometime soon.

The Ibis Lounge
Theuns O - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Theuns O
Family with teenagers

Great!

We were warmly welcomed and had a great stay. We highly recommend the rooms and food.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Ons het 'n wonderlike, warm verwelkoming en verblyf gehad. Beide die kamers en die kos word hoog aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Ibis Lounge's response

We loved having you stay - come again soon. !

The Ibis Lounge
Debbie V - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debbie V
With friends

Comfortable accommodation.

Delicious meals served. Definitely a spot to visit again. Terry is a warm and welcoming host and is always willing.

The Ibis Lounge's response

Hi Debbie,
We loved having you stay - you were really easy and friendly guests. Hope to see you all back soon.

The Ibis Lounge
Helena D - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Helena D
With spouse/partner

Had a nice stay.

Very friendly, helpful host. Dinner was delicious and the atmosphere was welcoming and relaxed.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gekuier.

Baie vriendelike en hulpvaardige gasvrou. Die aandete was heerlik en die atmosfeer gasvry en ontspanne.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Ibis Lounge's response

We appreciate you taking time to write a review and are very happy you enjoyed your stay.

The Ibis Lounge
Karin C - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin C
With spouse/partner

Beïndruk.

Ons was baie beïndruk met die netheid en standaard van die gastehuis. Baie goeie diens en ontvangs en was veral baie beïndruk met die wonderlike bederfies by die bad om van te kies. Hier is 'n fyn sin vir detail wat sorg vir 'n gevoel van bederf en nie slegs 'n oornag-fasiliteit nie. Sal julle HOOGS aanbeveel.

The Ibis Lounge's response

Thank you for your lovely review.

The Ibis Lounge
Mike J - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mike J
With spouse/partner

Ibis Lounge is heerlik gemaklik en gasvry.

Ibis Lounge is 'n baie gemaklike verblyf plek in die hartjie van die pragtige Nieu-Bethesda. Uiters gasvry en die eienaars het ons baie tuis laat voel met warm persoonlike aandag. Die 'Happy' Kamer is vrolik en die dubbel stort was 'n hoogtepunt! Ons kan Ibis Lounge hoogs aanbeveel.

The Ibis Lounge's response

Thank you - we loved having you stay with us.

The Ibis Lounge
Aj S - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Aj S
With spouse/partner

Droom-verblyf in 'n droom-dorp.

Die kamers is heerlik toegerus met alles wat 'n mens kan nodig hê. Ons is net jammer ons het so kort daar gebly. Die kos in die restaurant was heerlik gewees, en die koffie uitstaande. Sal dit definitief aanbeveel.

The Ibis Lounge's response

Thank you! We hope to see you again soon.

The Ibis Lounge
Esre L - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esre L
With spouse/partner

Alles wat jy nodig het om lekker te bly. Heerlike swembad. Die beste plek in die dorp!

Heerlike beddegoed en al die ekstras. Yskas, water, sjampoe, verwarmer, waaier. You name it. Dit is daar. Baie gawe gasvrou en heerlike ontbyt.

The Ibis Lounge's response

Thank you for the kind review - we are so happy you enjoyed your stay.
Hope to see you back again in the future.

The Ibis Lounge
Nora P - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nora P

We had a wonderful stay with Terry and co.

They were so good to us and we can recommend the Ibis Lounge to everyone. My husband had a back operation and it was so convenient for him to go down the passage into the dining room to enjoy his meals. Many thanks, will certainly use TravelGround from now on! Kind regards.

The Ibis Lounge's response

We loved having you stay and look forward to seeing you again soon.

The Ibis Lounge
Danielle L - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danielle L
With spouse/partner

Mooi, netjies, rustig en baie lekker kos!

Sien asb. die sterre.

Cathy N - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Cathy N
With friends

A fabulous stay in a beautifully restored old Karoo house.

A lovely place to stay! The rooms are exceptionally well decorated, everything you need and more! Real milk for your coffee, no sachet coffee - a container of the real thing. Bathrobes, chocolates, etc. There was a problem with our twin room that we booked so they gave us each our own room, but it was no problem. Staff went out of their way to please. Food and their speciality coffee was incredible although we waited a bit long despite pre-ordering. But it's the Karoo. You're in a wonderful location, sit back, relax and enjoy watching the passers' by. You're also just across the way from the Owl House. Only negative is that we couldn't really leave the old fashioned windows open once we went to bed at night as they were not secure. Loved it!

The Ibis Lounge's response

Thank you for the advice regarding the windows - we are looking at that. Glad you enjoyed your stay - hope to see you back in Bethesda.

The Ibis Lounge
Andre D - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre D
With friends

Fantasic.

We will go back again. Fantastic.

The Ibis Lounge's response

Thank you ! Hope to see you soon.

The Ibis Lounge
Tenk L - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tenk L
Individual traveler

Lekker!

Goeie waarde vir geld. Terry is baie behulpsaam/akkommoderend.

The Ibis Lounge's response

Thank you Tenk - we loved having you stay. Hope to see you back with your wife soon.

The Ibis Lounge
I V - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
I V
Family with teenagers

Pragtig en heerlik. Baie interessante dorpie!

Die kamers was baie gerieflik en die ondervloerse verhitting het baie gehelp. Die restaurant, kos en diens was ook heerlik. Baie interessante dorpie!

Andre D - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre D
With spouse/partner

Diamond in the rough worth discovering.

From the moment we arrived until we left, we were made to feel at home and as part of the family. The food is definitely 5 star. As for the accommodation, we were pleasantly surprised by the thought that went into the smallest of details, from the water bottle next to the bed, to the towel heater in the bathroom. The fire pit outside the room made for a lekker kuier with a sundowner in your hand. The hostess, Terry, is such a gracious person and I know that we have made a friend for life.

Annelene K - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Annelene K
With spouse/partner

Uitstekende verblyf!

Dit was baie skoon en netjies en presies soos dit op LekkeSlaap geadverteer was. Geen "false advertising". Dit was sentraal geleë.

Anina S - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Anina S
With friends

Baie oulike plek, goeie ligging en goeie kos.

Dekor smaakvol, dadelik tuis gevoel. Dorpie om af te pak vir 'n naweek van rus en vrede.

Ina D - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ina D
With spouse/partner

Netjiese kamer met sorg toegerus.

Terry se persoonlike aandag asook haar baie bekwane voorbereiding en bediening van etes is 'n sterk pluspunt van The Ibis Lounge.

Denine S - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Denine S
With friends

Wonderlike gasvryheid en pragtige plekkie!

Puik verblyf, wonderlike ligging. Lieflike plek!

Maretha V - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maretha V
Family with teenagers

Pragtige, skoon kamers, lekker beddens, rustige atmosfeer!

Die winkel/restaurant is pragtig en kos heerlik! Kan die Ibis Lounge beslis aanbeveel! 'n Klein yskassie in die kamer sou dalk 'n goeie idee wees. Interessante dorpie - veral die Uilhuis was baie fassinerend! Dit was ons eerste besoek, maar dalk moet mens nie op 'n Sondag oorslaap nie, want net 2 restaurante was oop en darem ook die brouery waar ons die middag die lekker plaaslike bier kon proe! Vriende en familie het vertel dat die dorpie saans lewe kry met perdekarretjies waarop mens kan ry ens maar daar was geen teken daarvan nie - weereens dalk omdat dit Sondag was? Nietemin het ons dit baie geniet om die dorpie te besoek!

Ivan V - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ivan V
With spouse/partner

Tuis, maar nie by die huis.

Hierdie was 'n wonderlike verblyf ervaring, ons was so spyt ons kon nie nog 'n aand oornag het nie. Dit was so lekker om die mense te ontmoet en het die wonderlike kos, die pragtige netjies en skoon kamers en geriewe te geniet. Baie moeite het in die dekor gegaan, met 'n klomp geriewe in die kamer om jou verblyf net te vergemaklik. 5-ster in my boekie... Sien uit om weer daar om te gaan en by Ibis te gaan bly.

From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Martin Street, Nieu Bethesda, 6286, Eastern Cape
  • No children under 12
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAuyqIwsXTN4km4fwsqpNRKRuLPwNyCuzJCsKKFQBKQApgVzsEzv?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R700  per night (for 2 people) 65 5 1 5 Martin Street Nieu Bethesda 6286 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -31.867800454665 24.553888440059
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!