The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at The River Siding | TravelGround
+57

The River Siding

Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 45 reviews for The River Siding
Cleanliness
4.5/5
Service
4.6/5
Location
4.7/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.4/5
Astrin B - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Astrin B
With spouse/partner

Absolutely awesome.

Our honeymoon was everything I hoped it would be since we love nature and tranquillity. Will definitely go again.

Tony O - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tony O
With friends

Wonderful, thank you. We really enjoyed our stay.

The view and surroundings were the best!

Deon B - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deon B
With spouse/partner

Uitstaande, sal beslis weer kom kuier.

Gasvryheid, behulpsaamheid, vriendelikheid en netheid puik.

Monique O - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Monique O
With spouse/partner

'n Stukkie hemel op aarde!

Loved it! The location is gorgeous and the rondavel was fully kitted and neat. The ablution block is also great. Thank you for providing firewood, fire-starters and candles - it's a welcome touch. Sitting on the stoep and drinking sun downers under the shadow of the mountain is a glorious and relaxing experience. The river was very low and stagnant (we were kindly advised beforehand though), and the splash pool mentioned in the description has been removed, so we sadly couldn't swim to cool off. Overall, a wonderful place to stay, and highly recommended.

Dries B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Dries B
With spouse/partner

Onverwagse rusplek.

Die rivier en plaasgevoel was wonderlik.

Lynne V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynne V
With spouse/partner

Heaven.

Second time and won't be the last. The best way to rejuvenate the soul. My piece of heaven.

Suzette T - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suzette T
With spouse/partner

Fantastiese plekkie weg van die stad se lawaai!

Ongelooflike natuurtonele, weg van die stad se stres en lawaai. Perfekte plek om weg te breek en te luister na die voëltjies en net in die natuur te wees. Ek sal dit aanbeveel vir natuurliefhebbers. Ons sal definitief weer teruggaan.

Analda D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Analda D

The log cabin is right on the bank of the river and was a lovely place to stay.

The surroundings are peaceful and really enjoyable.

Grantham V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Grantham V
Family with teenagers

Beautiful place to get away from city life.

Spectacular view of mountain and river. The cottage where we stayed was on the bank of the river and a walking distance to the mountain range. The place is buzzing with life with a vast array of birds populating the area. At night the place is welcomed by the sounds of different species of frogs at the river. A truly remarkable sound for a nature lover. We were treated to 5 star hospitality. Before arrival we were contacted as to the time we would arrive. At the place we found complimentary condiments with a freshly baked bread and fruits on the table. The place was in a very neat and clean condition upon arrival. We found enough wood and firelighters for us to use. I can only compliment the place on its sterling comfort except for the sleeper couch which was very uncomfortable to sleep on. Other than that I found the place to be a piece of Eden where we could enjoy a peaceful tranquility and a beautiful experience of nature. Thank you again for an awesome time at The River Siding.

Mia D - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mia D
With friends

A quiet getaway that is very well-appointed.

Our group of friends really enjoyed The Riversiding getaway. Meagan was super helpful with our arrival. The atmosphere is peaceful and a real escape.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Rustige wegbreekplekkie wat baie goed ingerig is.

Ons groep vriende het The Riversiding wegbreek baie geniet. Meagan was super behulpsaam met ons aankoms. Die atmosfeer is rustig en 'n regte ontsnapping.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ebrahim P - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ebrahim P
Family with teenagers

Fantastic.

Had a wonderful time. Quiet, safe and private. Close to Ceres and Tulbagh. Unlimited free Wi-Fi definitely a bonus.

Lindsay V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lindsay V
Family with young children

Absolutely loved the spot, clean mountain air, outdoorsy place and beautiful cosy cabin.

The River Siding was the perfect choice for a relaxing 2 nights with mountains on either side and a river in the middle. Peaceful and private, away from the hustle and bustle of the city. A few minutes to Ceres town to go eat, grab a coffee or a drink. The cabin is beautiful, clean, all the right items are at hand. Thank you for having us, me and my 2 daughters enjoyed it thoroughly. We will definitely be back again next year.

Maxakadzi Magalela M - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Maxakadzi Magalela M
With spouse/partner

I was impressed by the cleanliness, location and customer service. The facility did provide value for money. Not sure about safety.

This is an ideal place to really have quality time with a partner. We really had a wonderful time without disruption of TV.

Etienne S - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Etienne S
With spouse/partner

Beautiful nature and peaceful farm atmosphere.

The area is amazing and the peacefulness of the farm is perfect. Chalet is comfortable and well-equipped.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige natuurskoon en rustige plaasatmosfeer.

Die natuurskoon is besonders, en die rustigheid van die plaas komplimenteer dit. Chalet wag baie gerieflik en goed ingerig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andre J - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre J
Family with teenagers

Quiet, very nice house and amenities.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, baie lekker huis en geriewe.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The River Siding's response

Goeie dag Mnr J,
Baie dankie vir die mooi resensie.
Kom kuier gerus weer.
Megan

The River Siding
Danelle V - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Danelle V
Family with young children

Cute.

Cute little house, very basic but neat. Peaceful and nice to experience the farm life.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Oulik.

Oulike huisie, baie basies, maar netjies. Rustig en lekker om die plaaslewe te ervaar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Annette E - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annette E
With spouse/partner

Absoluut fantasties! Prentjie-boek mooi!

Wegbreek uit die stadslewe, maak verseker 'n nota rakende River Siding, Cottage 2. Absoluut ongelooflik netjies, alles en meer wat jy kan benodig! Die ligging is pragtig! Omring met berge en die huisie is weggesteek tussen bome en natuurskoon! Ons was aangenaam verras met ons paasbolletjies en paaseiers in kombuis ─ attention to the finer detail. Genoeg hout was reeds voorsien! Melk, koffie suiker, sout en pepper was ook voorsien! Ons het vir ure gestap tussen die vrugteboorde en langs die rivier! Kon nie genoeg foto's neem nie! Ons honde-kinders het die so geniet! Genoeg speelplek en baie privaat! Ons kyk reeds na die kalender om ons volgende bespreking te maak! Die voorman, Kevin het die sleutels kom aflaai en was baie vriendelik en behulpsaam! Megan, dankie vir al jou hulp gedurende die bespreking van ons eenheid, en dat jy al my vragies beantwoord het voor ons aankoms! Kyk na die sterre, 10/10!

Elnari R - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elnari R
With spouse/partner

A piece of paradise.

Truly a piece of paradise - away from the hustle and bustle of the city! Thank you for your hospitality - the chocolate and wine for Valentine's Day was a great treat!

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Stukkie paradys.

Voorwaar 'n stukkie paradys - weg van die stad se gewoel! Baie dankie vir jul gasvryheid - die sjokolade en wyn vir Valentynsdag was sommer 'n groot bederf!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicole S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicole S
With spouse/partner

It was one of the best breakaway sessions we've ever experienced.

Riverside is quiet and calm, all you hear is crickets. The cottages are far from other people so you are by no means heard or seen by others, and are therefore completely private. The area is very nice, with nice weather and a calm atmosphere. There is a nice braai and swimming pool and a river just a stone's throw away. The surrounding area has wine farms and restaurants and is close to Ceres if you want to go out the day. But to spend the whole day at the rondavel is just as nice as you can light a fire and lie in the pool. What is also very helpful is that Wi-Fi is free if the children want to watch a movie at night. We really enjoyed it and were really rested after our time there. And we will definitely go back in the future. Thank you so much for a nice stay. It was worth every penny.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was een van die lekkerste wegbreeksessies wat ons nog ervaar het.

Riverside is stil en rustig, al wat jy hoor is krieke. Die huisies is ver geleë van ander mense so jy word geensins deur ander gehoor of gesien nie, en is dus heeltemal privaat. Die omgewing is vreeslik mooi, met lekker weer en 'n kalm atmosfeer. Daar is 'n oulike braaiplekkie en swembad en 'n rivier net 'n klipgooi weg. Die omliggende omgewing het wynplase en restaurante en is naby aan Ceres geleë, indien jy die dag wou uitgaan. Maar om heeldag by die rondawel te kuier is net so lekker, want jy kan 'n vuurtjie aansteek en in die swembadjie lê. Wat ook vreeslik help is dat daar WiFi gratis is, indien die kinders 'n fliek wil kyk of so in die aand. Ons het dit regtig geniet en was regtig uitgerus na ons tydjie daar. En ons sal definitief teruggaan in die toekoms. Baie dankie vir 'n lekker bly. Dit was elke sent werd.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Heidi V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Heidi V
Family with young children

Blessed!

Megan was very friendly and helpful, loved all the extras waiting for us! Was great to just sit next to the river and chill! Beautiful and peaceful setting!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Salig!

Megan was baie vriendelik en behulpsaam, was mal oor al die ekstras wat vir ons gewag het! Was heerlik om net langs die rivier te sit en chill! Pragtige en rustige setting!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Juanita S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juanita S
With spouse/partner

Tranquil en relaxing environment.

Baie mooi en lieflike omgewing. Plek is so mooi skoon en het dit baie geniet. Beplan klaar ons volgende besoek.

The River Siding's response

Goeie dag Juanita, baie dankie vir die mooi terugvoering. Julle is baie welkom om weer te kom kuier. Vriendelike groete, Megan van The Riversiding.

The River Siding
Amelia F - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Amelia F
Family with young children

Wonderlik. In die natuur.

Ons het in die log cabin gebly. Heerlik op die rivier. Het klein kinders so was baie bly oor die heining om die erf. Baie mooi en rustige omgewing.

The River Siding's response

Goeie dag Amelia,

Baie dankie vir die positiewe terugvoering.

Sien uit om julle weer hier te hê.

Vriendelike groete.
Megan van The Riversiding

The River Siding
Gayle M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gayle M
Family with young children

Lovely rustic cottage on the banks of Breede river.

Stunning setting, lovely rustic cottage which was well equipped and very clean and the little extras of banana loaf with butter left and milk in the fridge made it extra special. We wish we could have stayed longer!

The River Siding's response

Dear Gayle, thank you for the lovely review. We are looking forward to having you back. Kind regards, Megan at The River Siding.

The River Siding
Samantha W - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samantha W
Family with young children

Prentjiemooi.

The River Siding laat my woordeloos Ek het my tyd daar geniet, was wel kort, maar sal binnekort weer gaan kuier. Dit is 'n pragtige plekkie. Sal dit aanbeveel.

The River Siding's response

Goeie dag Samantha, dankie vir die goeie terugvoering. Ons sien uit om julle weer hier te hê. Vriendelike groete, Megan van The Riversiding.

The River Siding
Lex K - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Lex K

Pragtige omgewing. Ideaal vir 2 persone met troeteldiere.

Aanwysing na plek laat veel te wense oor. Baie stil en rustig, totdat hordes mense oorkant die rivier opgedaag het en harde musiek gespeel het tot ongeveer 01:00 die volgende oggend. Slaapplek was ongewens vir 4 mense. Nie lekker om 1 slaapkamer te deel met 'n derde persoon nie. Vierde slaapplek/bed moes self opgeslaan en opgemaak word in die kombuis/eetkamer/sitkamer gedeelte en nie genoeg leefarea oorgelaat nie. Voordeur sluitingsmeganisme nie ideaal nie en onmoontlik om sonder lawaai uit te gaan na badkamer toe gedurende die nag. Bad het geen prop beskikbaar gehad nie.

Weizhong W - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Weizhong W
Family with young children

A tranquil harbour.

A home that is close to nature. The only regret is that we cannot see the snow of this winter. We will come back next winter, hoping to see the beautiful snow.

The River Siding's response

Dear Weizhong W,

Thank your lovely feedback.
We are looking forward seeing you next winter.

Kind regards,
Megan at The Riversiding

The River Siding
Odette D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Odette D
Family with young children

Peaceful.

We really enjoyed the stay at The River Siding. We were just looking for tranquillity and to just relax and the area and accommodation make it possible.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig.

Ons het regtig die verblyf geniet by The Rivier Siding. Ons het juis vir rustigheid gesoek en om net te ontspan en die gebied en verblyf maak dit moontlik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The River Siding's response

Goeiedag Odette,

Baie dankie vir die terugvoering, ek is bly julle het lekker gekuier by ons. Dis altyd goed om positiewe terugvoering te kry.

Kom kuier gerus weer!

Groete,
The River Siding

The River Siding
Wouter K - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wouter K
With spouse/partner

Snoesig.

Ons het die naweek geniet. Die ligging is goed en die rivier buite jou deur laat jou voel of jy diep in die wildernis is. Genoeg vuur-/kaggelhout word voorsien en 'n tuisgemaakde brood is 'n lekker verrassing.

Jan M - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Jan M
With spouse/partner

Nie goeie waarde vir geld nie.

In die winter kan die toilet by The River Siding nogal onplesierig wees vir oumense wat in die nag moet opstaan omdat jy basies buite-om moet loop. Ons toer dikwels en daarom kan ek vergelyk: meer modern chalets met en suit-fasiliteite, lugversorging en TV, langs bv. die N7, is bykans R300 goedkoper. Ek meen The River Siding is nie goeie waarde vir geld nie.

Ulla E - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ulla E

Heerlik.

Dit is 'n pragtige plekkie om te ontspan en weg te kom van die gejaagde stadslewe. Die huis is baie mooi skoon en alles wat 'n mens nodig het. Ons sal definitief teruggaan.

The River Siding's response

Hi Ulla, dit is altyd lekker om jou mooi terugvoering te lees. Julle is altyd welkom by The Riversding. Mooi bly! Megan at The Riversiding.

The River Siding
Gerrie V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerrie V

Wonderlik rustig, afgesonderd, ontspannend, pragtige natuurskoon.

Reeds ons tweede besoek, hierdie keer met ons drie volwasse kinders en vyf hondjies. Die moosite natuurskoon en omgewing, huisvesting/braaiarea etlike meters weg van die stilvloeiende rivier met kristalhelder water en skaduryke bome. Privaat. Ons almal gaan dit weer doen - en ons hondjies wou nie huistoe nie!

The River Siding's response

Hi Mr Vosser, lekker om van julle te hoor en dankie vir die goeie resensie. Kom kuier gerus weer. Mooi bly!!Megan at The Riversiding

The River Siding
Amanda V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Amanda V
Family with young children

Beautiful and quiet next to the water.

We took our dogs and enjoyed a lovely, peaceful weekend. Going jogging and cycling between the orchards and along the river. They provide plenty of wood. Could make fire inside and outside. Really nice for a weekend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig en rustig langs die water.

Ons het ons honde saamgeneem en 'n heerlike rustige naweek geniet. Het gaan draf en fietsry tussen die boorde en langs rivier. Hulle voorsien oorgenoeg hout. Kon vuur binne en buite maak. Regtig lekker vir 'n naweek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The River Siding's response

Hi Amanda,
Dit is altyd lekker om te hoor julle het dit geniet hier by ons. Kom kuier gerus gou weer!!
Megan at The Riversiding

The River Siding
Ulla E - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ulla E
Family with teenagers

Ongelooflike wegbreek in die natuur, maar tog nog by alles.

Die huisie is pragtig, skoon en goed toegerus. Die eienaar het aan alles gedink en meer. Ons kan nie wag om weer te gaan kuier nie en ek het reeds en sal nog baie die plekkie aan my kolegas en vriende aanbeveel.

The River Siding's response

Hi Ulla, Dankie vir die goeie resensie. Sal lekker wees om julle weer hier te hê. Bespreek gerus vir julle volgende kuier.

Mooi bly!
Megan at The Riversiding

The River Siding
Malcolm D - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Malcolm D
With spouse/partner

Outside toilets could be a problem for some, but a great situation otherwise.

We thoroughly enjoyed our stay there and whatever small problems we had were quickly resolved. The position of the cottages is idyllic but being on a working fruit farm the one in which we stayed had farm machinery moving past from early morning. Cottage was well equipped and there was plentiful wood for both the indoor fire and the braai, the latter being situated on the banks of the river. Surrounding countryside is majestic and plenty of small wine farms to visit as well as Ceres and Tulbach.

The River Siding's response

Hi Mr D,

Thank you for your review and it was just a pleasure assisting you with the minor problems. We are glad that you enjoyed your stay.

Hope to see you soon.
Megan at The Riversiding

The River Siding
Charmaine D - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmaine D
With spouse/partner

This is my re-chargeble battery place. Love the serenity of the place, calmness of the river and the cozy cottage.

If I need to recharge this is the place I go to out of town on an working farm. Cottage is small and cozy, all private. I go there at least twice a year.

The River Siding's response

Hi Charmaine, thank you for your lovely review. It was a pleasure having you here. See you soon for the next visit. Keep well, Megan at The Riversiding

The River Siding
Werner B - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Werner B
Family with teenagers

Ontspanne atmosfeer en baie mooi omgewing.

Sien sterre.

The River Siding's response

Hi Werner,
Baie dankie vir die goeie terugvoering. Dit was lekker om julle hier te kon ontvang. Kom gerus weer!

Elizna

The River Siding
Jacques V - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques V
Family with young children

Beautiful stay.

Lovely accommodation and beautiful area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige blyplek.

Heerlike blyplek en pragtige omgewing.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The River Siding's response

Baie bly julle het dit geniet! Kom gerus weer, julle is meer as welkom :)

Elizna
The River Siding

The River Siding
Cherie P - May 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Cherie P
With friends

Goeie diens maar verblyf teleurstellend.

Die kliëntediens was baie vriendelik en goed maar die verblyf teleurstellend. Stort was baie vuil en slymerig. Kombuistoerusting was vuil. Huis word geadverteer vir 4 mense, maar dis eerder vir 2 grootmense en kinders. Nie waarde vir geld nie en dit is na aan die hoofpad geleë en die verkeer laat mens nie eintlik voel of mens wegbreek nie.

Berlinda N - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Berlinda N
Family with teenagers

Heerlike plaas-wegbreek omring met pragtige berge, bome en rivier.

Baie vriendelik ontvang deur Elizna. Die hout was beslis 'n bonus, ons kon heerlik buite in die lapa braai en toe die reën oor ons toesak kon ons die kaggel/braai binne gebruik - heerlik! Die klein bederfies soos beskuit, appels en natuurlik die tuisgemaakte broodjie is 'n wenner. Dankie julle, ons sal beslis weer kom.

The River Siding's response

Baie dankie!
Dit was baie lekker om julle te kon ontmoet en om julle by ons te ontvang.
Kom gerus enige tyd weer! (Die rivier is nou weer lekker vol)

Elizna
The River Siding

The River Siding
Freddie B - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
0/5
Service
0/5
Location
0/5
Safety
0/5
Value for money
0/5
Freddie B
Family with teenagers

Dit was baie lekker gewees.

'n Regte plaasatmosfeer met baie hout vir vuurmaak en braai.

Petro D - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Petro D
With spouse/partner

Pragtige plekkie. 'n Ware paradys!

Ons het heerlik gebly in River Siding, al was dit koud. Die kaggel het al die winterkoue verdryf. Die uitsig is asemrowend. Sal beslis weer daar gaan bly. Alles is pragtig, skoon, gerieflik en netjies.

Charmaine D - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmaine D
With friends

Stunning cozy re-loading the inner peace little place.

This is my hide away little place my hubby knows when I need to re-load to bring me here. Since you stop till you leave its peace, birds singing and the river cobbling away. I just love this place. We've spend the past weekend with some friend their and had quite a bit of fun. Highly recommended I must say... to find your "inner peace".

Rose K - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rose K
Family with teenagers

Perfect getaway in the middle of the mountains!

We had the most amazing time as a family here - great for riding bikes - a solid hike to the rock art - not for the lazy - most amazing setting next to a flowing river and the best braai ever! The best part is that it is not so far from Cape Town and the drive to and from is just incredibly beautiful! We will definitely be back soon!

Elsabé P - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsabé P
With spouse/partner

Dit was perfek, rustig en die moeite werd.

The River Siding was fantasties en 'n belewenis. Dit was net wat 'n mens nodig het om uit die gejaag van die stad en groot dorpe uit te kom. Ek sal hulle definitief aanbeveel vir mense.

Lee-ann R - May 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lee-ann R
With friends

Outstanding location and fantastic service - would have loved to have stayed longer !

Loved it! Very well organized and we lacked for nothing!

From R920
per night (sleeps 4)
From R920
per night (sleeps 4)
From R920
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 15 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Ou Stasie Farm, R46, Wolseley, 6830, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGEzYzgzZjU1LTA0Y2YtNGUyNi05NzdmLTI1M2UxMzRmYjQ3OQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R920  per night (sleeps 4) 45 5 1 5 Ou Stasie Farm R46 6830 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.420946960644 19.25948381424
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!