The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Toad Tree Cabins | TravelGround
+43

Toad Tree Cabins

23 reviews
Self Catering

Review Summary

3.6 out of 5from 23 reviews for Toad Tree Cabins
Cleanliness
3.7/5
Service
3.3/5
Location
3.3/5
Safety
4.1/5
Value for money
3.5/5
Yusuf D - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yusuf D
With friends

We have had an excellent stay.

Excellent stay. We will go again.

Janine R - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Janine R
Family with young children

Besonderse natuurskoon.

Pragtige natuurskoon, baie rustige omgewing. Die eenhede is so geleë dat 'n mens voel asof jy alleen daar in die bos is. Het die privaatheid geniet.

Sigrun W - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sigrun W
With spouse/partner

Adventurous.

Definitely will be back.

Sonet D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonet D
With spouse/partner

Rustige atmosfeer, net die plek om te gaan ontspan.

Ons het 'n rustige 10 dae gehad. Die kamers was elke dag skoongemaak. Lindsay het daagliks seker gemaak alles was reg. Hy het ons uitgevat vir sundowners waar my voertuig nie kon gaan nie. Sal definitief Toad Tree Cabins aanbeveel as jy net wil ontspan.

Yolande S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolande S
With spouse/partner

It was incredible accommodation for rest, where we enjoyed the quiet and nature, the facilities were excellent.

Our accommodation as divers was convenient and the facilities were neatly cleaned every day. The kitchen is conveniently set out where you feel like you are in your own home. Braai facilities conveniently located near the cabins and kitchen. The cabins are comfortable with a fan for the heat and a bathroom.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was ongelooflike verblyf vir uitrus, waar ons die stille en die natuur geniet het, die geriewe was uitstekend.

Ons verblyf as duikers was gerieflik en die fasiliteite was elke dag netjies skoon gemaak. Die kombuis is gerieflik uiteengesit waar dit voel of jy in jou eie woning is. Braaigeriewe gerieflik naby die cabins en kombuis. Die cabins is gerieflik met waaier vir die hitte en aan een badkamer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Deon O - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deon O
With spouse/partner

Vriendelik ontvang en alles was skoon en netjies.

Ons woonstel was skoon en netjies. Lindsey het ons welkom laat voel ons het heeltyd veilig gevoel spesiale dank aan Lindiwe wat die plek altyd skoon gehou het. Ek sou graag 'n ketel in die woonstel wou hê.

Michelle E - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Michelle E
With friends

Not quite what was advertised.

The way to get there is very difficult and not easy for ordinary vehicles to drive. There is no indication of where to turn to them, except when you are already on the gravel road that goes to them. The road to them is a long stretch of sea sand and was very difficult for my Nissan Juke to ride there without worrying about me getting stuck. The place itself is not quite as neat as the photos, there are paint splashes on their curtains, the place is full of dust, as if it wasn't cleaned before we got there. They do not have extra blankets in case someone gets cold during the night. I confirmed by phone with the lady that we wanted to check in at 10:00, when we arrived there at 11:30 am they were not really ready for us.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nie heeltemal wat geadverteer is nie.

Die pad om daar uit te kom is baie moeilik en ook nie gemaklik vir gewone voertuie om te ry nie. Daar is geen aanduidings van waar jy moet afdraai na hulle toe nie, behalwe wanneer jy alreeds op die grondpad is wat na hulle toe gaan. Die pad na hulle toe is 'n lang gedeelte op seesand en was baie moeilik vir my Nissan Juke om daar te ry sonder om bekommerd te wees dat ek gaan vasval. Die plek self is nie heeltemal so netjies soos op die fotos nie, daar is verf spatsels op hulle gordyne, die plek is vol stof, asof dit nie skoongemaak is voordat ons daar gekom het nie. Hulle het nie ekstra komberse vir ingeval iemand koud kry deur die nag nie. Ek het telefonies met die dame bevestig dat ons so 10:00 wou inklok, toe ons teen 11:30 daar kom was hulle nie eintlik gereed vir ons nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elaine P - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elaine P
With friends

Skoon en netjies.

Eenhede is baie netjies en gerieflik - krag is egter 'n groot probleem (was nie beurtkrag nie). Die stort krane het ons geskop, en ons kon nie stort nie, die een keer wat ons die eienaar kon opspoor het sy genoem dat as dit gebeur moet ons met ons plakkies stort. Krag het baie afgeskop by die kragboks wat 4 eenhede of 'n blok van krag voorsien - ons het die eienaars by hul huis/kantoor gesoek en kon hulle glad nie opspoor om die probleem te hanteer nie.

Toad Tree Cabins's response

Sodwana Bay is in a rural area with the usual power issues and illegal connections. Eskom were working on the power lines and they had apparently swopped the neutral and earth cables, causing a mild shock when using the shower. We immediately called in an electrician and this was sorted out the following day. We humbly apologise for the inconvenience and want to assure guests that we were constantly on the power problem and if we couldn't be found in the office we were always available on our cellular phones.

Toad Tree Cabins
Anina J - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anina J
Family with young children

Great stay.

Was very nice, peaceful environment and very pretty. They have to let people know in advance that the road isn't really suitable for a car, but rather a 4x4.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gebly.

Baie lekker gewees, rustige omgewing en baie mooi. Moet net mense vooraf laat weet dat dit nie regtig geskik is vir 'n kar nie, maar eerder 'n 4x4-tipe.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anja V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anja V
Family with young children

Rus vir my siel, rustig.

Dit was baie aangenaam en gerieflik.

Pokelo M - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pokelo M
With spouse/partner

The place was very nice and we enjoyed our privacy.

Will recommend the place to my friends.

Anita  - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Anita
With friends

Die foto's lyk glad nie soos wat dit regtig lyk nie. Die plek is vervalle en "over priced" .

Die plek het ook kort-kort kragonderbrekings gehad en dan is daar ook nie warm water nie.

Hendri D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Hendri D
Family with young children

Presies wat ons gesoek het - rustig.

Die gastehuis was baie gerieflik en skoon. Dit was perfek vir ons met die 4 kinders en Janice was baie aangenaam. Ons sal weer gaan kuier en alhoewel dit 15 minute van die strand was, was dit rustig en stil veral oor nuwe jaar.

Toad Tree Cabins's response

Thank you for your kind words Hendri. It was a pleasure having you as our guests and we look forward to hosting you again in the future. Kind regards, Janice and Lindsay.

Toad Tree Cabins
Maxie D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Maxie D
With friends

Nie waarde vir geld nie, ek het bespreek vir 3 kamers en 2 mense moes in die sitkamer op 'n bank slaap! R2200 per nag (dis belaglik).

Ons moes betaal om toegang na die strand te kry, dit was 'n addisionele R3400 vir 10 dae! (Is nie voor die tyd vir ons genoem nie). Swembad het nie trappe nie, mens kan nie in en uit nie, pad is nie gemaak vir gewone voertuie nie. Hulle diens die cabins elke dag, maar dit sluit nie skottelgoed nie, nog R30 per dag. Dit was nie 'n vakansie atmosfeer nie, voel meer soos 'n aftree-oord!

Toad Tree Cabins's response

Hi Maxie, Thank you.

We value your feedback and are very sorry that you had a disappointing holiday experience and also sad as this could have been avoided. On our email of 25th October, I listed the KZN Wildlife entry fees payable at the gate, but if you had purchased Rhino Cards your total entry fee would have been R1530, half the cost. The 6 sleeper is listed on the Lekker Slaap site as a 2 bedroom, 2 bathroom cottage with bunk beds or sleeper couches in the lounge. Thank you for doing your dishes as this really helped the staff to get through their work timeously.

Kind regards, Janice

Toad Tree Cabins
Pieter B - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Pieter B
With spouse/partner

Uiters swak.

Ons kon nie ingaan op die pad na die cabins toe nie want dit is nie 'n gravel road nie, dit is 'n seesandpad. Ons moes ander akkommodasie kry en ons het skade op ons motor gehad van die vassit in die sand. Die dame by die cabin was glad nie behulpsaam nie, sy het bly sê dat sy kan nie verstaan dat ons vassit nie want haar klein kar ry daardeur. Dit is los see sand, dit is soos om op die strand te ry. Ons het 'n ou gekry langs die pad om ons te help. Die diens by die plek was pateties, ons kon nie ver genoeg eers inry om te sien hoe die plek binne lyk nie.

Koos B - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Koos B
With spouse/partner

Cabins are okay.

All our groceries were stolen from our fridge, Janice didn't really know what to do.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Cabins is okay.

Al ons kruideniersware uit yskas gesteel, Janice weet nie regtig wat om te doen nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Toad Tree Cabins's response

Hi there Koos,

I am extremely sorry that your food was taken from your fridge. We have had fridges in the communal kitchen for 14 years without an incident, but because of your unfortunate experience, we have put a fridge in each cabin.

Kind regards,
Janice

Toad Tree Cabins
Celenta T - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Celenta T
With spouse/partner

Wat meer het mens nodig?

Vir die wat nie gepla is om die "rustic" verblyf te doen nie, is Toad Tree perfek! Ons gaan volgend jaar verseker terug.

Eddie R - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Eddie R
Family with young children

It could have been nice.

I paid for a house and a cabin. The house has its own kitchen, the cabin must make use of the communal kitchen. So I could use the communal kitchen. Our fridge wasn't working, so we used the fridge assigned to our cabin. Every time we used the communal kitchen, the owner made nasty comments. The one night we used a pot from the communal kitchen, there was food left that we wanted to eat at breakfast the next morning. The morning the owner walked into our house (without knocking) and wanted to take the pot - with the food in it. This is just some of the incidents. This was such a lovely place, but I will NEVER stay there again because of the owner.

Elsabé R - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Elsabé R
With friends

Te ver van die see. Die pad na verblyf was minder toeganklik vir gewone voertuie.

Toad Tree Cabins is vir buiteleweliefhebbers. Die buitelug-badkamergeriewe was skoon en netjies. Hier is jy op jouself aangewese.

Annetjie C - May 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Annetjie C
With spouse/partner

Die oornagverblyf was netjies, maar baie basies.

Die sandpad na Toad Tree Cabins is 'n smal eenrigtingpad wat beteken dat een van die voertuie vir 'n ent in trurat moet ry wanneer daar 'n aankomende motor is. Die houthuisies is klein en donker en baie basies ingerig met swak beligting. Die buitestort het lekker warm water gehad, maar die riete was nie heeltemal dig genoeg op plekke vir privaatheid nie. Die kombuisfasiliteite is voldoende.

Andre K - May 2014
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Andre K

Goed.

Sien die sterre hieronder.

Anja B - May 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Anja B
With friends

Die kombuis word gedeel.

Gaste slaap oor in "zozo huts" en die kombuis word gedeel. Ons was gelukkig om 'n gasstoof saam te vat vir ingeval. Ons was nie regtig bereid om ons geriewe met ander mense te deel nie.

Lize-mari O - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lize-mari O
Family with young children

Baie, baie lekker!

Indien jy 'n rustige tyd saam met jou gesin wil hê, bespreek by hulle. Ek en my man en kind het 'n wonderlike tyd gehad, en dit was 'n aangename vakansie. Baie dankie!

was R480
From R384
per night (sleeps 2)
was R480
From R384
per night (sleeps 2)
was R480
From R384
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 73 people
  • Check-in: 01:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Triton Road, Sodwana Bay, 3974, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDdkYzU3OWZkLTYxZDMtNDYzNy1hMzFlLTAxY2VmMmZiNjJjYw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R480, now From R384  per night (sleeps 2) 23 5 1 4 Triton Road Sodwana Bay 3974 KwaZulu-Natal 0860 022 102 01:00-19:00 10:00 -27.493288878179 32.598625596573
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!