Standerton Accommodation at Twee Mossies Herberg | TravelGround
+6

Twee Mossies Herberg

Review Summary

4.3 out of 5from 23 reviews for Twee Mossies Herberg
Cleanliness
4.1/5
Service
4.4/5
Location
4.2/5
Safety
4.3/5
Value for money
4.3/5
Nico A - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico A
With spouse/partner

Vriendelikheid, netheid en rustigheid.

Ons verwagting heeltemal oortref.

Bridget K - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
5/5
Bridget K
Individual traveler

Beslis waarde vir geld.

Dit is 'n groot huis, waar die kamers verhuur word, van die kamers het hul eie badkamers en daar is 'n gesamentlike sitkamer vir TV kyk met DStv. Die Tannie was baie vriendelik, 'n regte plaasouma, ek het haar baie geniet. Die beddens slaap lekker gemaklik, met lekker dik komberse as dit koud word. Daar word 'n koffiesakkie en 2 beskuitjies voorsien. In die badkamer is a skoon handdoek en 'n koekie seep. Die enigste nadeel wat ek wel ondervind het was die reuk van katpiepie oral in die huis.

Joanrie D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Joanrie D
Family with young children

Aaklig, teleurstellend, vuil, oorvol geprop, geen plek vir ons eie goed nie, yskas loop oor. Stink na honde- of katte-piepie.

Die plek hoort nie op 'n verblyf-webtuiste nie. Dit was aaklig verby, stink na honde of katte wat die plek merk met daai STERK piepie-sprei reuk. Aaklig, dit verdien geen rating nie. Dit was sekerlik die mees onsmaaklike verblyf-ondervinding. Vuil, stink, oorvol van ander mense se goed. Lyk of daar werkers in bly en ons net vir die naweek daar geakkommodeer was. Geen plek om ons water eers in yskas koud te hou nie. Geen koffie, suiker of vars melksakkies vir ons nie, praat nie eers van vars beskuitjies nie. Daar staan 'n hotplate, maar lyk of iemand vleis gaargemaak het en die bloed nie eers afgewas is nie. Ou verbleikte en verlepte handdoeke, die erf vuil, gras lank. Rommel lê die hele plek vol. Man staan voor en groet ons nie eers toe ons stop nie.

Anneen L - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneen L

Kry presies waarvoor jy betaal.

Ontvangs hartlik. Dit was 'n verrassing om kamers in die huis met eienaar te deel, maar die prys maak dan sin. Haar hondjie in die huis was 'n bietjie van 'n probleem. Baie hulpvaardig. Verblyf was baie gerieflik en aangenaam.

Steffani F - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Steffani F
Individual traveler

Die verblyf was meer as voldoende vir my. Mense was vriendelik verwelkom.

Die verblyf was oor as voldoende vir my as 'n enkel reisiger. Ek was vriendelik gegroet toe ek gearriveer het. En was met 'n vriendelike glimlag gegroet toe ek gery het. Dit is baie naby aan die dorp.

Francois D - May 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Francois D
With spouse/partner

Teleurgesteld.

Die badkamer en dele van die kamer was nie skoon nie. Die ontbyt was te basies, geen keuses vir pap nie, net botter by een snytjie brood per persoon, nie goeie voorbereiding van eiers nie, tee uiters flou. Persoon aan diens druis in op privaatheid by ete, sit die hele tyd en is vol vrae oor sake wat ons nie raak nie.

Peggy L - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peggy L
Family with teenagers

Gasvry, warm en netjies.

Ons het dadelik tuis gevoel. Fasiliteite is baie netjies en skoon. Kan dalk net toekomstige gaste waarsku om handdoeke saam te vat. Het verwag dat daar meer as die 1 teesakkie, koffie en geen suiker beskikbaar sou wees vir die vroeg opstaan in die koue.

Louis V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Louis V
Individual traveler

Netjies en sy skoon.

Goed as jy net basiese, skoon slaapplek soek. Nie selfsorg soos geadvereer nie. Gasvrou vriendelik, gratis WiFi.

Lynette G - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lynette G
Individual traveler

Rustig.

Ek is deur uiters vriendelik en gasvrye mense ontvang en hulle het my dadelik tuis laat voel. Hulle plek is baie netjies en skoon. Ek het die groot badkamer met die bad baie geniet na 'n lang dag op die pad. Dit was so lekker om met voëlgesang wakker te word.

Elize P - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize P
Individual traveler

Wonderlike ervaring.

Ek wil werklik net my absolute wonderlike ervaring meedeel aan elkeen wat dit oorweeg om die Twee Mossies Herberg te besoek. Dit was die wonderlikste, mees rustigste ervaring wat ek gehad het om vir (ongelukkig) net een nag daar te kon oornag. (As ek geweet het dat dit so 'n wonderlike ervaring sou wees, het ek langer gebly!) Die vriendelikheid en gasvryheid het my (as stadsjapie), dadelik opgeval en ek het werklik lekker gekuier ook saam met die mense! Hulle is werklik "sielsmense"! Vir enige iemand wat rus vir die siel soek, hierdie is die plekkie om te besoek!

Linda L - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Linda L
With spouse/partner

Friendly reception and wonderful night's rest.

The hostess was very friendly. Wonderful night's rest after a long day on the road.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike ontvangs en 'n heerlike nagrus.

Die gasvrou was baie vriendelik. 'n Lekker oornag na 'n lang dag op die pad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Raymond K - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Raymond K
With spouse/partner

Dit was baie aangenaam en lekker om daar te bly.

Dankie vir als wat julle gedoen het, ons waardeer dit opreg, ons sal weer gebruik maak van die herberg in die toekoms.

Ingeborg S - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Ingeborg S
With spouse/partner

Peaceful.

We enjoyed staying at Twee Mossies. It was really nice and the people are friendly and welcoming.

Betsie S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Betsie S
Individual traveler

Wonderful stay, delicious food, great sleep.

I will definitely be back. Lovely people.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik gekuier, geëet en geslaap.

Ek sal vir seker weer daar gaan oorbly. Baie gasvrye mense!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

James P - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
James P
On business

Old world, refreshing hospitality.

My lorry driver and I attended the Boere Day in the area. I was surprised that we could park our 8 tonne lorry safely on the premises. They made us feel at home from the start. We arranged a delicious plate of "boerekos" in advance and it was very reasonably priced. The next morning at 5 we got up and were treated to a coffee and a delicious "braaibroodjie" for the road. I definitely recommend Twee Mossies Herberg.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Outydse, verfrissende gasvryheid.

Ek en my lorrie-drywer het 'n Boere-dag bygewoon in die area. Ek was verbaas gewees dat ons die 8 ton lorrie veilig in die erf kon bêre. Die Oom en Tannie het ons van die begin af tuis laat voel. Met vooraf reëling het die Tannie vir ons 'n heerlike bord boerekos gereed gehad wat baie billik geprys was. Die volgende oggend 5 uur toe ons opstaan om te ry het die Tannie vir ons koffie gereed gehad tesame met 'n heerlike braaibroodjie vir die pad. Ek kan met gerustheid Twee Mossies Herberg aanbeveel as 'n oornagtuiste.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hennie E - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hennie E
On business

Clean, neat and friendly service, homely atmosphere.

Very satisfied, thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon en netjies met vriendelike diens en huislike atmosfeer.

Was baie tevrede, dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Yorke R - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yorke R
With friends

Our hosts were friendly, hospitable and we left as friends!

It was good to be there. The rooms and bathroom was clean and we slept warmly and snugly on very comfortable beds. They offer a breakfast and "boere kos" at extra cost. It was lovely that we ate together with our hosts.

Francois V - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Francois V
Individual traveler

It was good.

Was good for a night or two, ideal vor weddings (the guests) or sporting weekends.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was goed.

Dit is goed om vir een of twee dae te gaan bly, ideaal vir troues (die gaste) of sportnaweke.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lenie T - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lenie T
With spouse/partner

Wonderful, hospitable, helpful and peaceful. Lovely breakfast, real farm breakfast.

Will book there again anytime. The man and woman are very friendly and hospitable. Had a nice chat in the kitchen and received the most delicious breakfast, straight from an old farm kitchen. Delicious homemade jam with breakfast. Will never forget it and made me miss my childhood years on the farm.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik, gasvry, behulpsaam en rustig. Heerlike ontbyt gekry, regte plaas ontbyt.

Sal enigetyd weer daar bespreek, die oom en tannie was baie vriendelik en gasvry gewees. Het heel gesellig in die kombuis gekuier en die heerlikste ontbyt gekry, so reg uit die ou plaaskombuis. Heerlike tuisgemaakte konfyt saam ontbyt. Sal dit nooit vergeet nie het vreeslik terug verlang na my kinderjare op die plaas.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jan K - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Jan K
With spouse/partner

Aangename gasheerskap.

Die verblyf behels 'n slaapkamer in 'n gewone woonhuis, ingerig met 'n stort en toilet. Dit is goed geprys en funksioneel vir vinnige oornagverblyf.

Suzanne W - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suzanne W
Individual traveler

Pleasantly surprised.

Pleasant surprise - friendly people!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam verras.

Aangenaam verras - vriendelike mense!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pieter K - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter K
Individual traveler

Friendly and comfortable.

Quite lovely and we were treated wonderfully by the hostess. Friendly and spontaneous, had a lovely visit and felt comfortable. Thank you for the lovely hospitality. Definitely an experience not to be forgotten quickly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelik en gemaklik.

Baie aangenaam en op die hande gedra deur die gasvrou. Vriendelik en spontaan, lekker gekuier en was op my gemak. Dankie vir sulke gasvryheid. Beslis 'n ervaring om nie gou te vergeet nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alicia W - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alicia W
With spouse/partner

Fantastic.

What a wonderful, peaceful place that is truly food for the soul! Could not have asked for better. The hospitality is overwhelming! Really the type of place to go to revive a tired body and soul. Privacy guaranteed. Two better people to run this place I cannot imagine. Uncle Corrie and auntie Annemarie - you are wonderful! Cannot wait to see you again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Wat 'n wonderlike, rustige, sielskosplekkie! Kan nie vra vir beter nie. Die gasvryheid is overwhelming! Regtig die tipe plekkie om 'n moeë liggaam en siel te gaan rus. Privaatheid gewaarborg. Twee beter mense om die plekkie te hardloop kan ek my nie voorstel nie. Oom Corrie, en tannie Annemarie - julle is wonderlik! Kan nie wag om julle weer te sien nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Twee Mossies Herberg's response

Baie, baie dankie vir die mooi woorde. Julle was soos ons eie kinders, dit was baie aangenaam om julle hier te hê.
Ons bid vir kleinding en julle. Ons sien daarna uit om julle weer te sien.
Groete,
Oom Corrie en Tannie Annamarie

Twee Mossies Herberg
From R500
per night (for 2 people)
From R500
per night (for 2 people)
From R500
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 11 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 13 Landau Street, Meyerville, Standerton, 2430, Mpumalanga
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGU1OWFlMjRjLTdiM2QtNDBlNi05MDY0LTk2ZjYwNTVlZTg0OQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R500  per night (for 2 people) 23 5 1 5 13 Landau Street Meyerville 2430 Mpumalanga 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -26.974855 29.256374
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com