Nieuwoudtville Accommodation at Uncle Tony’s Cabin | TravelGround
+12

Uncle Tony’s Cabin

9 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 9 reviews for Uncle Tony’s Cabin
Cleanliness
4.8/5
Service
4.7/5
Location
4.8/5
Safety
4.1/5
Value for money
4.6/5
Sally L - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sally L
With friends

Cute and cosy cottage.

Pleasurable stay, enjoyed by all! Had a lovely roaring fire indoors as it was very cold out! The cottage is well stocked and we did not need for anything!

Uncle Tony’s Cabin's response

Thank you so much Sally for your good review. It is much appreciated.

Uncle Tony’s Cabin
Marlynn M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlynn M
With spouse/partner

Vriendelik ontvang.

Vriendelik en professioneel ontvang. Interessante inligting rakende omgewing ontvang.

Alma P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Alma P
With friends

Wanvoorstelling van akkommodasie.

Die beskrywing van die eenheid word gegee as 2-slaapkamer met een badkamer met slaapplek vir vier persone. Met bevestiging van die bespreking word baie duidelik genoem slaapkamer 1 het 2 beddens en slaapkamer 2 het 2 beddens en dit word op die webwerf so beskryf. Die waarheid is egter dat dit ‘n een slaapkamer eenheid is met 2 slaapbanke in die sitkamer. Die badkamer is en suite wat beteken gaste wat op die banke slaap moet deur die slaapkamer gaan na die badkamer. Vir my was dit ‘n groot verleentheid om ‘n gas wat saamgery het hieraan bloot te stel. Die eenheid moet beskryf word as ‘n 1-slaapkamer en suite met slaapbanke in die sitkamer.

Judy J - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Judy J
With friends

Pragtige kothuis.

Ons het heerlik gekuier - kothuis is pragtig.

Uncle Tony’s Cabin's response

Baie dankie Judy, dit word baie waardeer hoor.

Uncle Tony’s Cabin
Ina S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Ina S
With spouse/partner

Very enjoyable.

Pleasant, neat accommodation. Since I come from Gauteng I would have preferred more security, maybe fencing or alarm.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam.

Aangename, netjiese verblyf. Aangesien ek uit Gauteng kom sou ek meer veiligheid verkies het, miskien omheining of alarm.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Simon K - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Simon K
With spouse/partner

Nice.

It is a very nice place. Very central.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker.

Dit is 'n lekker blyplek. Baie sentraal.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Uncle Tony’s Cabin's response

Baie dankie vir jou mooi resensie, Simon.

Uncle Tony’s Cabin
Wilma V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Wilma V
With friends

Unbelievably good stay. It was breathtaking staying among the flowers. Would stay there again.

Very good price and a great farm atmosphere.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflik lekker gebly. Was asemrowend tussen die blomme. Sal weer daar gaan bly.

Baie billike prys en lekker plaasgevoel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Uncle Tony’s Cabin's response

Baie dankie Wilma. Dit maak my hart bly.

Uncle Tony’s Cabin
Susan D - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan D
With spouse/partner

Our stay experience was very positive.

The accommodation is neat and very well equipped. The owner warmly welcomed us and fully informed about activities in the area. We will certainly motivate our acquaintances to spend the night there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons verblyfservaring was baie positief.

Die akkommodasie is netjies en baie goed toegerus. Die eienaar het ons hartlik ontvang en volledig ingelig oor aktiwiteite in die omgewing. Ons sal vir seker ons kennisse motiveer om daar te oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Uncle Tony’s Cabin's response

Baie baie dankie,
Ek waardeer altyd positiewe terugvoering en doen my bes om gaste welkom te laat voel en gerieflik te maak.

Uncle Tony’s Cabin
Hester B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester B
With friends

Lovely house to stay in. Flowers everywhere.

I will go back anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike huisie om in te bly. Blomme orals.

Ek sal enige tyd weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Uncle Tony’s Cabin's response

Baie, baie dankie vir die hartlike kompliment.
Waardeer dit baie en ek doen my bes om gaste gerieflik te maak.

Uncle Tony’s Cabin
From R980
per night (sleeps 4)
From R980
per night (sleeps 4)
From R980
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Off the R27, Nieuwoudtville, 8180, Northern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAW63COmBvPcGNrIm7Txoc9PQX5K3pYsLtD1EdEcRh3W3Idn6ke8?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R980  per night (sleeps 4) 9 5 1 5 Off the R27 Nieuwoudtville 8180 Northern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -31.37226 19.081548
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com