The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Vindoux Guest Farm & Spa | TravelGround
+116

Vindoux Guest Farm & Spa

Review Summary

4.7 out of 5from 41 reviews for Vindoux Guest Farm & Spa
Cleanliness
4.6/5
Service
4.7/5
Location
4.8/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.4/5
Len H - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Len H

A great stay at a great venue.

We will definitely return to experience it during summer.

Leacile D - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leacile D
With spouse/partner

Baie rustige plekkie, fantastiese wegbreek. Alles was perfek. Ons sal graag weer wil gaan. Ons het besluit dit sal ons gereelde wegbreekplekkie wees. Baie tevrede.

Baie privaat en ons het geen probleme gehad met enigiets nie. Warm water en verwarmers, sowel as 'n kaggeltjie. En ook nie te ver om te ry na Tulbagh nie. Alles was perfek. Ons sal beslis weer wil gaan.

Chanray C - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chanray C
With spouse/partner

Heerlike wegbreek in die natuur.

Ons was tevrede met diens en die spa-fasiliteite. Het dit terdeë geniet. Sal dit beslis weer besoek. Dankie vir julle diens.

Riana G - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riana G
With spouse/partner

The setting is perfect, the people friendly and helpful.

Special provision was made for us to book earlier so that we could be on time for our tasting at Krone. So much effort has been done and everyone is so friendly. I highly recommend Vindoux!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die setting is perfek, die mense vriendelik en behulpsaam.

Daar is spesiaal voorsiening gemaak vir ons om vroeër in te boek sodat ons betyds vir ons tasting by Krone kon wees. Soveel moeite is gedoen en almal so vriendelik. Ek beveel Vindoux aan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Amy R - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Amy R
With spouse/partner

Great stay with friendly staff and a beautiful location.

A great place to stay. Really nicely set out with your own little cottage. The right amenities and the pool and viewing deck are perfect for a nice summers day. My only suggestion is to replace the shower heads as they don’t do a great job. But otherwise it was exactly what we needed!

Ledene H - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ledene H
With spouse/partner

Ongelooflik mooi en rustig!

Ons het net een nag hier oorgebly vir 'n nabygeleë troue, maar het klaar besluit om 'n langnaweek volgende jaar hier te kom inboek. Die ligging is prentjiemooi en so rustig en die diens was uitstekend. Die selfsorg-eenheid is baie goed ingerig. Ons kan nie wag om van die spa en swembad ook volgende keer gebruik te maak nie. Ons raai enige iemand aan om hier te kom inboek!

Ronel V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ronel V
With friends

Rustig.

Het die rustigheid geniet, spa se diens is fantasties! Sal beslis weer gaan.

Kelly-ann M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kelly-ann M
With spouse/partner

Nice quiet weekend, exactly what we were looking for.

It is a lovely place and enjoyed every moment of our visit at Vindoux. Everyone was very friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker rustige naweek, presies wat ons gesoek het.

Dit is 'n oulike plekkie en het elke oomblik van ons kuier by Vindoux geniet. Almal was baie vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Landie S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Landie S
With spouse/partner

Baie rustige plek met baie vriendelike mense!

Ons het baie lekker gebly.

Nadia V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Nadia V
With spouse/partner

Vindoux.

Tulbagh is a very nice village and Vindoux was also a nice place. You are welcomed by dogs and cats and a peaceful atmosphere on the farm. We stayed in Chardonnay Cottage with the Spa Bath (note, it's just a corner bath with jets, not a Jacuzzi). We enjoyed the stay, but next time we will bring our own pillows, the beds are not the most comfortable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vindoux.

Tulbagh is 'n baie mooi dorpie en Vindoux was ook 'n oulike plekkie. Jy word verwelkom deur honde en katte en 'n rustige uiteensetting op die plaas. Ons het in Chardonnay Cottage gebly met die Spa Bad (let wel, dis net 'n hoekbad met jets, nie 'n Jacuzzi nie). Ons het die bly geniet, maar sal volgende keer net eie kussings saamvat, die beddens is nie die gemaklikste nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Graham B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Graham B
With spouse/partner

Excellent value.

Good value for money and a great location. Really quiet and beautiful. The unit had everything you need.

Liezel K - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liezel K
Family with young children

Dit was baie lekker, skoon en mooi!

Soveel detail, gasvryheid, skoon, mooi, veilig, vriendelik en kids friendly! Sal beslis weer gaan.

Sonja G - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja G
With spouse/partner

Heaven on earth.

Will go back anytime. Staff very friendly. Very nice stay for our anniversary. Food were delicious.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heaven on earth.

Sal enige tyd weer teruggaan. Personeel baie vriendelik. Baie lekker gebly vir ons huweliksherdenking. Kos was heerlik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Estelle W - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Estelle W
With spouse/partner

Beautiful, private and relaxing!

It was an unbelievable getaway weekend. We loved the tree houses and peaceful feeling on the farm!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig, privaat en ontspannend!

Dit was 'n ongelooflike wegbreeknaweek. Ons is mal oor die boomhuise en rustige gevoel op die plaas!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marco B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marco B
With spouse/partner

Peaceful, awesome views, crisp fresh mountain air.

The luxury tree house was perfectly located overlooking the wildlife and mountains. Crisp, fresh mountain breezes kept the heat at bay, friendly staff provided tasty breakfasts and delicious meals. It was peaceful and quiet, in the evenings you close your eyes and all you hear are the crickets and frogs, and now and again the sorting of the lone zebra. A long weekend of just relaxing and walking through the orchards and organic veggie gardens, the perfect place to unwind and just do nothing.

Nele C - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nele C
On business

Waarde vir geld in 'n rustige, pragtige omgewing net 'n hanetree buite Tulbagh.

Ons is hartelik ontvang en het baie welkom gevoel. Selfs ons versoek om eerder na 'n ander eenheid oor te skuif was sonder enige teenstand hanteer. Die verblyf was rustig, privaat en het aan ons behoeftes voldoen. Vindoux is net buite Tulbagh geleë op 'n pragtige wynlandgoed. Ons kan Vindoux met 'n geruste hart aanbeveel.

Shane D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shane D
With spouse/partner

Perfect accommodation, clean, great service!

Our whole stay was perfect! The accommodation, the service, just perfect! We will definitely stay there again!

Etienne D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Etienne D
With spouse/partner

The tranquility is fantastic.

Farm atmosphere is breathtaking. Hospitality was fantastic.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustigheid is fantasties.

Plaasatmosfeer is asemrowend. Gasvryheid was fantasties.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rita M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Rita M

Lovely place to relax and beautiful area.

Value for money, tranquil area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik ontspan en mooi omgewing.

Waarde vir geld, rustige mooi omgewing.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thereza D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Thereza D
With spouse/partner

Ontspannend.

Ons het heerlik ontspan in die pragtige omgewing. Die spa-behandeling was fantasties!

Linda C - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Linda C
With friends

Aangenaam, maar teleurgesteld.

It was our third time at Vindaux, and this time we brought friends along. Murphy's law - It was quite embarrassing, as we were so excited to brag about Vindaux, as we always enjoy our stay there. Unfortunately, the cleanliness of the kettle was not up to par and the shower head appeared to be clogged, and barely any water came out. The shower was in the room our friends occupied. We will definitief return to Vindaux, but wish for a better experience next time.

Vindoux Guest Farm & Spa's response

We are so sorry that you had a bad experience, especially as you are a valued returning guest.

I would be so grateful if you could send me a quick email so that we can do any necessary repairs to the shower and check all the kettles.

Please be assured that will put this matter right immediately.

Kind Regards,
Irene Ashurst
Owner

Vindoux Guest Farm & Spa
Suzanne V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suzanne V
With friends

Baie gerieflik met 'n goeie atmosfeer.

Ek sal definitief weer by Vindoux gaan bly. Die atmosfeer is so rustig en dit is net n oulike blyplek. Sal volgende keer langer wil bly en die spa wil besoek.

Jenni V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jenni V
With spouse/partner

Cute accommodation in pretty environment.

Good accommodation in the Tulbagh area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Oulike verblyf in mooi omgewing.

Goeie verblyf in Tulbagh-omgewing.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marli L - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marli L
With spouse/partner

Perfect! Would highly recommend a visit to Vindoux.

What a lovely stay! We rented a Tree house (number 2 specifically) and loved it. The room is unique, the bath amazing and the view of the farm amazing. The food is delivered to the room, which is ideal as the balcony is cosy and has a great view. I would recommend the picnic as you have an opportunity to walk around on the farm and explore. The spa has a great indoor Jacuzzi.

Al-mare K - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Al-mare K
With spouse/partner

Heerlik snoesig voor kaggel.

Die huisie baie geniet, sal graag langer bly.

Carla  - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carla
With spouse/partner

Relaxation at its best.

From the moment we arrived we were pleasantly surprised with the service, tree house and food. It was a weekend we will always remember and we'll definitely be back!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspanning op sy beste.

Vanaf intrapslag was ons aangenaam verbaas met die diens, boomhuis en kos. Dit was 'n naweek wat ons altyd sal onthou en sal definitief terug wees!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elzane B - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elzane B
With spouse/partner

Great place and enjoyed the stay.

We enjoyed it, nice people and good service. Excellent breakfast. Would definitely go there again and can definitely recommend to others.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike plekkie en baie lekker gebly.

Ons het baie lekker gebly, oulike mense en baie goeie diens gekry. Ontbyt was puik gewees. Sal definitief weer soontoe gaan en kan dit definitief aanbeveel vir ander.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mandy And John B - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mandy And John B
With spouse/partner

Complete chill.

What a wonderful venue and place to have complete downtime! We were so chilled, we actually had to check for a heartbeat. Staff were friendly and room service was a pleasure. No TV in the room ensured that we actually spent time together as a couple. Will be back!

Thys E - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thys E
With spouse/partner

Asemrowende omgewing, pragtige kothuis tussen wingerd. Baie netjies.

Pratige romantiese kothuise met alles wat jy benodig. Pragtige omgewing.

Mirna V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mirna V
With spouse/partner

Rustig, mooi omgewing, skoon en vriendelik.

Vriendelike diens, skoon huisies en pragtige omgewing.

Anita G - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Anita G
With spouse/partner

Heerlik ontspannend en dit geniet en ons het die privaatheid geniet.

Sal dit aanbeveel vir reisigers wat wil ontspan en omgewing wil verken.

Anja W - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Anja W
With friends

100% relaxed

The spa treatments were wonderful. We enjoyed it very much. Thanks to the spa staff.

This review has been translated,click hereto view the original version.

100% ontspanning.

Die spa behandelings was wonderlik. Ons het dit baie geniet. Baie dankie aan die spa se personeel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Guenter R - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Guenter R
With spouse/partner

Couldn't be better.

We stayed in the Pinotage cottage - it was clean and well equipped. Staff was very friendly, the meals were excellent, even the firewood for the braai was ready, when we arrived.

Adrian K - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Adrian K
With spouse/partner

Lekker kuierplek, goed toegerus en hulle sal my weer sien.

Dit was baie lekker daar, baie nice toegerus, hulle spa treatment was een om te moet hê, ek het 'n hot stone full body message gedoen, was so lekker en wou hê dit moes nie ophou nie. Voel dus bietjie pricey maar die kuier daar maak dit beter en ek love die feit dat daar so baie toerusting is wat jy kan gebruik maak, van hairdryers stykysters en nog meer. Ek sal beslis teruggaan.

Martha D - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Martha D
With spouse/partner

Ons was slegs een aand daar - kan nie veel daaroor uitbrei nie.

Dit was baie warm en die selfsorgeenhede het geen lugverkoeling nie. Hulle kan daarin belê.

Edwin S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Edwin S
With spouse/partner

We had a great peaceful stay and enjoyed it very much specially the spa treatment for couples.

We had a great stay at the farm and enjoyed learning more about the area by visiting the local museum. We also had a very good treatment at the spa with the friendly staff. Thanks very much for all your kindness.

Mubasshier M - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mubasshier M
With spouse/partner

An escape from reality.

My expectations were exceeded when I stayed here for the weekend. It is such a magical little farm to visit and stay for the weekend. A definite escape from reality.

Rickey D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rickey D
Family with young children

Heerlik.

Die huisie is goed toegerus en was omhein. Heerlik vir ons 2 klein hondjies om in die tuin te baljaar en verken. Ons het heerlik ontspan in die swembad en die wilde diere in die kamp baie geniet! Die rustigheid is fantasties vir enigeen wat hul batterye wil herlaai.

Aimee S - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Aimee S
With spouse/partner

Ontspannend.

Baie rustige omgewing en ligging. Die spa is uitstekend. Vir seker 'n luukse houthuis by die wildskamp. Die aandete op jou stoep is 'n groot bederf!

Kim D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kim D
With spouse/partner

Dit was net wat die siel nodig gehad het!

Dit was 'n pragtige plekkie omring deur ongelooflike natuurskoonheid. Die spa was die cherry op die koek! Professioneel, netjies en ongelooflik ontspannend!

Wilna M - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilna M
Family with young children

Sal beslis weer gaan.

So mooi en huisies is perfek ingerig, kan nie wag om weer te gaan nie!

From R950
per night (sleeps 2)
From R950
per night (sleeps 2)
From R950
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 30 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Vindoux farm, Twee Jong Gezellen road, Tulbagh, 6820, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDQ0OTc3MDE5LWNiNWYtNDMwZi05NzkxLWE5MTQ2NTNjNzA2ZQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R950  per night (sleeps 2) 41 5 1 5 Vindoux farm Twee Jong Gezellen road 6820 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.249257716652 19.113335609436
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!