Skeerpoort Accommodation at Willibar Guest Farm | TravelGround
+40

Willibar Guest Farm

29 reviews
Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 29 reviews for Willibar Guest Farm
Cleanliness
4.6/5
Service
4.6/5
Location
4.3/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.6/5
Oluwatomisin B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Oluwatomisin B
With spouse/partner

Quiet environment, but it needs a modern retouch.

Very calm environment. The view is peaceful and what was needed for a break. The inside of the flat could use a modern touch though. The furniture and decor are a bit outdated. Perfect if you are looking for something vintage.

Willibar Guest Farm's response

Thank you for your kind comments. We are sorry that the antique yellowwood furniture was not to your liking and that we could not offer you DSTV and modern gadgets to occupy you during your stay.

Willibar Guest Farm
Theoline J - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Theoline J
With spouse/partner

Beautiful cottage, great place to stay.

I highly recommend staying at Willibar Guest Farm: the cottage we stayed in is beautiful, cosy and clean. The area is quiet and the view is lovely. The customer service is fantastic and the experience exceeded our expectations. Thank you!

Dries J - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dries J
With spouse/partner

Was baie lekker rustig gewees.

Baie dankie vir 'n rustige naweek.

Johan K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan K
With spouse/partner

Asemrowend.

Pet en Barney was met een word wonderlik. Die verblyf was absoluut die die geld werd. Gasvryheid het geen perke geken nie, hulle was vir ons soos huisouers gewees veral toe my vrou se ma oorlede is terwyl ons daar vertoef het. Pet, baie dankie vir alles en voorspoed vir die toekoms en mag die Here julle toekomsplanne seën.

Dewaldt L - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dewaldt L
With friends

Neat and quiet accommodation with beautiful views.

The cottage was very clean with all the basic amenities. There is enough parking for 3 cars. The pool was also clean and well maintained, but is a short walk away from the cottage. The service and personal touches from the owners were also appreciated. Would definitely recommend as good value for money accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese en rustige verblyf met mooi uitsig.

Die kothuis was baie skoon met al die basiese geriewe. Daar is onderdakparkering genoeg vir 3 motors. Die swembad was ook skoon en goed onderhou, maar is wel 'n kort stappie weg vanaf die kothuis. Die diens en personal touches vanaf die eienaars was ook baie waardeer. Sal beslis aanbeveel as goeie waarde vir geld verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan D
With spouse/partner

Peaceful, quiet and relaxing atmosphere with good service.

Beautiful view. Quiet and peaceful. Access road's last 200 meters may be slightly slanted for small cars, but not impossible. Near dam for viewing. Nearby necessary shops and restaurants. Service, helpfulness and friendliness fantastic.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige, stil ontspanne atmosfeer met goeie diens.

Mooi uitsig. Stil en rustig. Toegangspad se laaste 200 meter dalk effe skuins vir klein motortjies, maar nie onmoontlik. Naby dam vir besigtiging. Naby nodigste winkels en restaurante. Diens, behulpsaamheid en vriendelikheid fantasties.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Amanda O - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda O
With spouse/partner

Beautiful view, neat and safe.

The booking was easy and we got what we expected. We enjoyed it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige uitsig, netjies en veilig.

Die bespreking was maklik en ek het gekry wat ek verwag het. Ons het dit geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arron S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arron S
With spouse/partner

Relaxing and enjoyable stay.

It was a relaxing stay and the facilities had everything we needed.

Carla E - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Carla E
With friends

Kan verbeter word.

Diens, kombuis en slaapgeriewe kan verbeter en opgradeer word.

Willibar Guest Farm's response

Good day,

The guests' arrived 2-hours after check-in time and insisted that they did not book the units offered. We did confirm on our system as well as with the relevant booking agent that they did book the units provided, guests do receive additional information regarding amenities available and items that they need to provide themselves as they are self-catering units. By accepting the quote guests' accept the facilities offered. We assisted this group every day and the response was that everything was in order and that they were happy to stay for the four days. We are proud of the standard of our campsite and facilities and reject his criticism of the cleanliness and service provided to them.

Willibar Guest Farm
Richard C - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Richard C
With spouse/partner

A superb weekend get-away venue.

Such a lovely little venue. Awesome hostess, we will certainly be going there for a full weekend just to get away from the hustle and bustle of daily life. Only an hour from Jo'burg and lovely and quiet and peaceful.

Willibar Guest Farm's response

Thank you very much Richard for the wonderful review. It was lovely to meet you and Cheryl and look forward to be able to accommodate you again. Regards. Pet

Willibar Guest Farm
Carmen R - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Carmen R

Clean and beautiful.

We really enjoyed the stay at Willibar Guest Farm. As a group we will definitely come again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon en baie mooi.

Ons het dit vreeslik geniet om by Willibar Guest Farm te bly. As ons 'n groep is sal ons definitief weer kom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Joe B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joe B
With spouse/partner

Lekker rustig!

Ons het van die begin af tuis gevoel (naambord met ons name op om ons te verwelkom) tot ons vertrek het. Die venue het 'n outydse gevoel met antieke meubels in die woonstel.

Willibar Guest Farm's response

Dit was 'n groot pliesier om julle by ons te he. Dankie vir die kuier.

Willibar Guest Farm
Gertjie P - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gertjie P
With spouse/partner

Baie aangenaam.

Aangename verblyf. Het dit baie geniet.

Martie S - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Martie S
With friends

Peaceful, lovely accommodation amidst the mountains.

Thank you for such a tranquil stay between the mountains. The cottage was fully equipped and felt more like a house than a cottage. We really enjoyed the stayover and it's very centrally located close to Harties.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige, heerlike verblyf tussen die berge.

Dankie vir 'n rustige verblyf tussen die berge - die cottage was ten volle toegerus en is meer soos 'n huis as 'n cottage. Ons het die oorslaap baie geniet en dis baie sentraal en naby Harties.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Liezel R - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Liezel R
With spouse/partner

Wat 'n salige wegbreek plekkie van die stad se rumoer en alledaagse gejaagde lewe.

Ons was baie goed ontvang en kon nie vir beter gevra het nie. Pet laat mens uit die staanspoor so welkom voel en het my die heeltyd ingelig gehou met kommunikasie rondom ons verblyf en ander reëlings aangaande ons aankoms. Self toe die weerlig die krag uitslaan, het Pet vir ons gekookte water in 'n fles gebring, sodat ons heerlik op die groot stoep ons oggend koppie koffie en tee kon geniet. Die Cottage het baie ruimte en kan 6 mense met gemak hanteer en die badkamer en stort geriewe is voldoende. Baie dankie Pet, ons kuiertjie daar, was ongelukkig net te kort. Sal def weer daar gaan bly en beslis dan langer vertoef. Ek sal beslis die gasvryheid van die eienaars aanbeveel.

Lizl V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizl V
With spouse/partner

Gasvry en netjies!

Ons het 'n wonderlike ontvangs gehad. Willibar se mense plaas bordjies langs die paadjie op na die woonstel met die gaste se name op, nodeloos om te sê, ek het super spesiaal gevoel! Hulle het ons ook ingewag en rondgewys. Die woonstel is baie ruim en baie netjies. Die foto's op die blad skiet eintlik te kort aan hoe die woonstel rêrig lyk. Ons het in die aand buite gesit, oor die liggies gekyk en geluister hoe brul die leeus.

Jeanine T - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jeanine T
With friends

Good vaue and very well equipped.

We only stayed one night, such a pity. Facilities at Willibar are great. 6 Sleeper cottage is spacious and well appointed. The owners go the extra mile to make sure everything is fine. Contacted us a few times to make sure we have the correct directions. Next time we'll make a weekend of it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie waarde en baie goed ingerig.

Ons het net een aand oorgeslaap en was skoon spyt. Willibar het heerlike geriewe. Die kothuis wat 6 slaap is baie ruim en goed ingerig. Die eienaars doen baie moeite om die verblyf reg te maak vir gaste en het 'n paar keer kontak gemaak om seker te maak dat ons die korrekte aanwysings het. Volgende keer maak ons 'n naweek daarvan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Willibar Guest Farm's response

Baie dankie vir die mooi woorde.

Willibar Guest Farm
Hennie V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hennie V
Individual traveler

Very peaceful, very hospitable.

Very peaceful, farm surroundings with a stunning view over Hartbeespoort Dam.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker rustig, baie gasvry.

Baie rustige landelike omgewing met baie mooi uitsig oor Hartbeespoort dam

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ryan V - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ryan V
Family with young children

Peaceful and relaxing.

We were in the area for the Warrior Race over the weekend. It was a great place with the children to get away from the noise of every day life.

Frikkie P - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Frikkie P
With friends

Fantastic view and service. Really cozy.

The view is beautiful and the client service excellent. Didn't experience any problems and it exceeded my expectations. Relaxing and the staff go out of their way to make they stay enjoyable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese uitsig en diens. Die plek is regtig cozy.

Die uitsig is baie mooi en die kliëntediens is uitstekend. Het geen probleme ondervind nie en is bo my verwagtings gewees. Lekker ontspannend en die mense gaan uit hulle pad om die verblyf lekker te maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tersia S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tersia S
Family with young children

Your home away from home with awesome views and the silence of nature.

My expectations was exceeded. The cottage is a pleasant house with spacious rooms where you can really live in. The view is awesome and the tranquility and silence of nature immediately takes you to a holiday resting place. This will definitely be one of our "have to visit again" destinations.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Jou huis weg van jou eie huis met asemrowende uitsig en stilte van die natuur.

Dit wat ons gekry het teenoor wat ons verwag het, het my beste verbeelding oortref. Die "cottage" is 'n aangename huis met ruim vertrekke waarin geleef kan word. Die uitsig is asemrowend en die kalmte en stilte van die natuur neem jou dadelik na 'n vakansie-rus. Dit sal beslis een van ons "moet-weer-besoek" bestemmings wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Manie C - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Manie C
With spouse/partner

Baie rustige plek, baie netjies en skoon.

Die drie dae wat ons daar was, was 'n goeie wegkomkans. Net wat ons gesoek het. Die blyplek is op 'n baie mooi plek geleë en die uitsig is fantasties. Die grondpad soontoe is glad nie so sleg nie. Daar is hout verskaf vir die braai en die braai- en blyplek is elke dag skoongemaak. Ons het nie eers die skottelgoed gewas nie, nie eers die bed op gemaak nie. Ek sal die plek hoog aan beveel. Die eienaars is baie vriendlike en behulpsaam. Ek het net gesukkel om die plek te kry met my GPS, maar dink hy's 'n bietjie oud. Die prys is baie goedkoop vir wat ons gekry het. Baie dankie vir julle gasvryheid.

Stephanie P - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephanie P
With friends

Nice vibe and view

Friendly reception with bord sporting our names. Neat, clean and beautiful view of dam.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker atmosfeer en uitsig

Ons is vriendelik ontvang met 'n bord met ons name op. Dis netjies en skoon en die mooiste uitsig op die dam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johanna V - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johanna V
With spouse/partner

My parents-in-law had a great time.

My parents-in-law said they enjoyed their stay a lot. It was nice and quiet and having someone to clean up was great since my mother-in-law is so used to doing all the cleaning herself. It made her feel better and she could relax.

This review has been translated,click hereto view the original version.

My skoonma-hulle het dit baie geniet.

My skoonma-hulle sê hulle het dit baie geniet. Dit was lekker stil en om iemand te hê wat inkom en skoonmaak was verfrissend aangesien sy daaraan gewoond is om alles self te doen. Dit het haar laat beter voel en sy het lekker gerus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Piet O - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Piet O
With spouse/partner

Very peaceful atmosphere.

I can highly recommend it to people looking for peace and quiet.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustige atmosfeer.

Ek kan dit ten hoogste aanbeveel vir persone wat die rustigheid en stilte soek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan J - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan J
With spouse/partner

Quiet, peaceful, very hospitable and friendly host and hostess.

We will definitely go on holiday here again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stil, rustig en baie gasvrye en hartlike gasheer en gasvrou.

Ons sal weer daar gaan vakansie hou.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Willibar Guest Farm's response

Baie dankie Johan.

Willibar Guest Farm
Jacques M - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques M

Lekker rustig tussen die bos. Sal weer gaan, maar sal nie 'n vakansie daarvan maak nie. Net 'n vinnige wegbreek.

Lekker naby aan kuierplekke en avonture.

Michael N - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Michael N
Family with young children

Well equipped with beautiful views.

Perfect farm location in a central location to explore Harties and the surrounding areas.

Isabel F - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Isabel F
Family with teenagers

Fantastic views all round and clam environment, bad road though.

We loved it! Stayed in the cottage with space for 6. Great was our surprize to find it is a full farm house! It has a view over the dam and braai area for lovely evenings. The road to the farm is not good and you need a high vehicle. We did not need anything and all was extremely clean. In the morning we even heard lions roar nearby at a property next door!

From R500
per night (for 2 people)
From R500
per night (for 2 people)
SECURE PAYMENT VIA
TRAVELGROUND.COM
From R500
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 76 people
  • Check-in: 15:00 to 19:00
    Check-out: 11:00
  • Address: Plot 101 De Rust, Skeerpoort, Hartbeespoort Dam, 0232, North West
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGZmNWU2Y2FjLWYwNTYtNGFmMi1hOGQyLTJhOTBmYmY0YTEyNg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R500  per night (for 2 people) 29 5 1 5 Plot 101 De Rust, Skeerpoort Hartbeespoort Dam 0232 North West 0860 022 102 15:00-19:00 11:00 -25.802486741674 27.803998273479
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com