The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Zen Tree B&B | TravelGround
+9

Zen Tree B&B

20 reviews
Guest House

Review Summary

4.6 out of 5from 20 reviews for Zen Tree B&B
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.0/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.7/5
Annemarie H - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annemarie H
Family with teenagers

Baie skoon en netjies en die eienaars is baie behulspaam en vriendelik!

Ons het oorgebly by Zen Tree vir die SA-kampioenskappe wat in die Paarl gehou was. Dis lekker naby aan die stadion geleë.

Charlton O - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Charlton O
With friends

Die kuier by Zen Tree B&B was ongelooflik.

Die eienaars is baie vriendelik en sal uit hul pad gaan om jou tydjie aangenaam te maak. Alhoewel ons een ingang gebruik het dit nogals nie ons kuier heelwat gesteur nie. Daar is geen rook binne die verblyf. Die speel van musiek word toegelaat. My aanbeveling sou wees dat gaste privaat ingang moet kry.

Lettitia F - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lettitia F

Vriendelike gasheer en gasvrou.

Die kamers was baie gerieflik en netjies.

Juanita R - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juanita R
Individual traveler

Nice weekend getaway!

Thanks a lot for the hospitality. I had a great stay in your guesthouse.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker naweek wegbreek!

Baie dankie vir die gasvryheid. Ek het baie lekker gebly in julle gastehuis.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Henk V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henk V
Individual traveler

Fantasties.

My verblyf by Errol en Nora was regtig besonders. Alles van die toegang tot die perseel, die kamers, kombuis en die vriendelike hulpvaardige diens was fantasties. Ek sal Zen Tree B&B regtig aanbeveel, en as ek weer in die Paarl omgewing is, weet ek waar ek tuisgaan!

Malvin V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Malvin V
Family with teenagers

Comfortable stay at Zen Tree Lodge.

The owners, Errol and Norah, are friendly, helpful and hospitable. They provided useful information on nearby amenities and facilities, which we visited on their recommendation. The Zen Tree B&B is clean, well maintained and serviced daily. We were on a working holiday for seven days, and our stay was pleasant and comfortable. We will definitely book there again when we visit Paarl again. We highly recommend this B&B to families, friends and business people.

Zen Tree B&B's response

Thank you Malvin and family. Our guests' comfort and satisfaction is our priority. We are very happy that you and your family had an enjoyable stay Zen Tree B&B. You have also been very accommodating and it was really a pleasure to be of service to you. You are most welcome anytime.

Zen Tree B&B
Lauren V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lauren V
Individual traveler

Peaceful and relaxing.

I enjoyed my brief stay at Zen Tree. It was very peaceful and relaxing. Value for money. Thank you!

Zen Tree B&B's response

Thank you Lauren. It was a pleasure to have you with us.

Zen Tree B&B
Lelanie S - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lelanie S
With spouse/partner

Errol and Nora is baie aangenaam.

Moenie dat die area jou afsit nie, die blyplek is baie mooi en skoon.

Zen Tree B&B's response

Baie dankie Lelanie. Dit was 'n plesier om julle hier te hê. Ons gaste se gerief is altyd ons prioriteit.

Zen Tree B&B
Baronese C - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Baronese C
With spouse/partner

Very friendly, helpful ,great, good communication, trust, respectful and happy.

We will surely visit again at Zen Tree.

Zen Tree B&B's response

Thank you Baronese. You are most welcome here at any time.

Zen Tree B&B
Karen L - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen L
With spouse/partner

Mooi, netjies.

Gasvryheid wonderlik! Netjies!

Zen Tree B&B's response

Baie dankie Karen. Dit was ons voorreg om julle hier te hê.

Zen Tree B&B
Edre M - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Edre M
With friends

Stunning.

Heerlik om daar te bly!

Zen Tree B&B's response

Dankie Edre, dit was ook heerlik om julle hier te hê.

Zen Tree B&B
Gail C - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gail C
Family with young children

Bo verwagtinge.

Dankie vir 'n baie snoesig en gemaklike plek Errol. Ons het ons kort tydjie baie geniet.

Zen Tree B&B's response

Dankie Gail. Ons waardeer ook julle vriendelikheid en die gemaklike mense wat julle is.

Zen Tree B&B
Marlies W - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlies W
Individual traveler

It was a wonderful experience and an priviledge to meet the host and hostess.

See the ratings.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n wonderlike ervaring en 'n voorreg om die gasheer en gasvrou te ontmoet.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zen Tree B&B's response

Dankie Marlies. Dit was ook ons voorreg om jou te ontmoet en om jou as gas te hê.

Zen Tree B&B
Donata D - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Donata D
With spouse/partner

Neat and clean with lovely people.

Nora and Errol make a good team. Guesthouse neat and affordable. We enjoyed our time there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en skoon met lieflike mense.

Nora en Errol maak 'n goeie span, die gaste huis is netjies en bekostigbaar. Ons het ons tydjie daar geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zen Tree B&B's response

Dankie Donata vir die heerlike kompliment. Ons Paarl se mense is maar so.

Zen Tree B&B
Hylma V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hylma V

Warmly welcomed and hospitable.

We were warmly welcomed. The rooms were stunning and tasteful with all the necessary facilities. Will definitely come again and highly recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Warm verwelkoming en sorg.

Ons is hartlik by die gastehuis ontvang. Die kamers is pragtig en smaakvol ingerig met alle nodige geriewe. Ek sal enige tyd weer hier bly en vir alle mense kan aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zen Tree B&B's response

Dankie Hylma. die warmte is wederkerend. Dit gee ons groot plesier om ons gaste tuis te laat voel.

Zen Tree B&B
Jake J - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jake J
On business

Pleasant.

We will definitely stay there if we have to work in Paarl again. The food was delicious.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam.

Ons sal verseker weer daar bly as ons weer werk in Paarl het. Die kos was ook baie lekker.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zen Tree B&B's response

Dankie Jake. Dit was ook aangenaam om jou as gas te hê. Nora is 'n goeie kok. Jy moet eendag haar kerrie kom proe!

Zen Tree B&B
Louise F - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Louise F
Family with teenagers

Was baie lekker.

Afgesien daarvan dat ons die eenheid gedeel het met ander mense was dit baie lekker en stil. Baie Dankie.

Nel V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Nel V
With spouse/partner

Wonderlike oornagplek met warm, vriendelike gasheer.

Skoon, netjies en waarde vir geld!

Zen Tree B&B's response

Dankie Nel. Jy is enige tyd welkom hier.

Zen Tree B&B
Attie N - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Attie N
With spouse/partner

I was amazed, I got more than I expected.

I can really recommend this place. I enjoyed my stay. Thanks to Errol for all the help in recommending all the nice places to visit.

Zen Tree B&B's response

Thank you Attie. Our guests' comfort and enjoyment is always our priority.

Zen Tree B&B
Ansie L - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ansie L
Family with teenagers

Uitstekend!

Ons het heerlik by Zen Tree gebly. Die gasvrou/gasheer is baie vriendelik en behulpsaam en het uit hul pad uit gegaan om ons gemaklik en tuis te laat voel. Die plek was skoon en netjies en ons gesin het heerlik daar tuisgegaan. Sal dit beslis aanbeveel.

Zen Tree B&B's response

Dankie Ansie. Dit was 'n plesier om julle hier te hê. Julle is enige tyd weer welkom om te bly.

Zen Tree B&B
From R600
per night (for 2 people)
From R600
per night (for 2 people)
From R600
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 4 Dempers Street, Charleston Hill, Paarl, 7646, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDk1YzIxZDQ2LTVjODEtNDA0MC1iOTgwLWY1OTYzN2U2NmNjMA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R600  per night (for 2 people) 20 5 1 5 4 Dempers Street Charleston Hill 7646 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.7258 18.98687
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!