The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Zoutpan Struishuis | TravelGround
+87

Zoutpan Struishuis

Guest House

Review Summary

4.5 out of 5from 39 reviews for Zoutpan Struishuis
Cleanliness
4.6/5
Service
4.6/5
Location
4.3/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.6/5
John H - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
John H
With spouse/partner

Heaven on earth! A nature lovers paradise!

Thank you for your warm reception and hospitality! We wish we could live here permanently.

Tish F - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tish F
With friends

Our stay was lovely.

Very neat, clean and convenient. Will recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons kuier was heerlik.

Baie netjies, skoon en gerieflik. Sal enige tyd aanbeveel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Paula T - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Paula T
Family with teenagers

Not our best stay.

Faulty toilet meant we smelt sewerage constantly. Owner did try and help by helping us wrap the broken toilet in Glad Wrap. And offered another room but our daughter was already sleeping. But unfortunately the smell was still disgusting.

Zoutpan Struishuis's response

Thank you for your review. Unfortunately, we had a problem during your stay and we do apologize for it. Everything is fixed and in order now.
We would like to accommodate you and compensate.
Kind regards,
Zoutpan

Zoutpan Struishuis
Alec S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alec S
With spouse/partner

Stil en rustig.

Lekker stil atmosfeer. Lekker plek om net rustig te ontspan en 'n vleisie op die kole te sit.

Renette V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Renette V
With spouse/partner

The location is good. The unit was neat and clean.

It is peaceful and beautiful and offers the city kid the opportunity to relax and breathe.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die ligging is goed. Die eenheid was netjies en skoon.

Dit is rustig en mooi en bied die stadsjapie die geleentheid om tot rus te kom en asem te skep.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Crystal P - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Crystal P
Family with young children

Dit was baie heerlik en rustig en Engela se boere kos was uitstekend!

Sien sterre.

Zoutpan Struishuis's response

Beste Crystal,

Baie dankie dat jy die tyd geneem het om vir ons 'n resensie te skryf! Ons hoop om julle gou weer te ontvang op die plaas.

Vriendelike groete
Engela

Zoutpan Struishuis
Anna-marie R - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna-marie R

Gem!

Gerieflik geleë gastehuis, met 'n unieke styl. Sal vir seker weer daar oornag.

Zoutpan Struishuis's response

Baie dankie, Anna-marie! Ons sien uit daarna om julle weer te ontvang.

Vriendelike groete,
Engela by Zoutpan

Zoutpan Struishuis
Jenny W - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jenny W
With spouse/partner

Very comfortable, clean and well-located.

We enjoyed our stay. The accommodation was clean and neat. Bed was comfortable. Very convenient location.

Debra M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debra M

Very pleasant and we definitely be back!

Pleasant and comfortable! Really enjoyed our stay.

Mariette M - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mariette M
With friends

Owners were very friendly and helpful.

Accommodation is comfortable next to the N2.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Eienaars was baie vriendelik en hulpvaardig.

Verblyf is gerieflik langs die N2.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Fanie K - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fanie K
Family with young children

Lekker rustig en ontspanne.

Baie lekker plek om die rus en ontspan en die Suid-Kaap te verken.

Candis R - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Candis R
Family with young children

It was the most beautiful unit.

We really appreciated the cleanliness, tranquility and calmness of Zoutpan Struishuis. The farmhouse "look" was really something for us. We felt so at home. Now we know a good place to stay over for next time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was die oulikste eenheid.

Ons het die netheid, kalmte en rustigheid van Zoutpan Struishuis regtig waardeer. Die plaashuis-"look" was vir ons regtig waar iets vir die oog. Ons het so tuis gevoel. Nou weet ons vir 'n volgende keer waar daar plek is om lekker te slaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zoutpan Struishuis's response

Baie dankie vir die die goeie terugvoer! Ons waardeer dat julle tyd geneem het om vir ons 'n review te skryf. Slien uit om julle volgende keer te ontvang.

Groete,
Engela by Zoutpan

Zoutpan Struishuis
Rene W - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rene W
Family with young children

Ideal stop-over between Cape Town and the Garden Route.

We spent a night here en route to the Garden Route from Cape Town. Close to the N2 but didn't notice the noise from the accommodation. Worked well with 2 families.

Lindy P - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lindy P
With friends

Regte "rus vir die siel", wens ons kon langer bly!

Ons was 'n groep netbal ma's wat op die laaste oomblik moes verblyf reël en het maar gehoop vir die beste. Ons aangenaam verras deur die akkommodasie. Skoon, netjies en familievriendelik. Ons het in die Benjamin kamer gebly, wat die familie-eenheid was - ruim en baie goed ingerig. Die 2 ander gesinne was in die kleiner kamers en alhoewel dit aansienlik kleiner as ons sin was, was dit gemaklik en goed ingerig. Dalk nie ideaal vir iemand met klein kindertjies nie, maar ons tieners was heel gemaklik. Engela was ongelooflik behulpsaam en die proses was pynloos. Dit sou lekker gewees het om te kan ontbyt eet, maar ons verstaan dat ons behoeftes aansienlik anders was as die ander gaste. Ek sal beslis terug wees en ook 'n sterk aanbeveling maak aan vriende en familie. Baie, baie dankie!

Jurina V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jurina V
With spouse/partner

Baie netjies. Oulike plekkie. Alles wat jy nodig het vir 'n oorslaap!

Baie oulike plekkie. Baie netjies en skoon. Goed uitgerus vir 'n selfsorg-eenheid, als wat jy sou nodig kry is daar, ook 'n braai en swembad om lekker te kuier.

Zoutpan Struishuis's response

Dear Guest,

Thank you so much for taking the time to write us a review. We look forward to welcoming you to the farm in future!

Kind Regards
Engela

Zoutpan Struishuis
Alta V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta V
Family with teenagers

Dit was werklik lekker en pragtige plek.

Ons het heerlik gerus by Zoutpan. Kamers skoon en ruim en kos was baie lekker. Ons is vriendelik ontvang en die diens was uitstekend. Baie dankie!

Adriaan R - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adriaan R
With spouse/partner

Pleasant stay in a quiet farm atmosphere.

We enjoyed our stay very much. James and Katharina were very helpful at all times. The food was excellent and the bird life something to behold. The Wi-Fi wasn't great and costs extra, so be aware.

Helene B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Helene B
With friends

Beautiful area and neat facilities.

We really enjoyed the accommodation. Will certainly recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi omgewing en netjiese fasiliteite.

Ons het ons verblyf baie geniet. Sal beslis dit aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elsa J - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsa J
Family with teenagers

Pragtig, rustig, skoon en veilig!

Ons het die verblyf baie geniet. Die plaas is pragtig en baie rustig. Die kamers was skoon en ruim. Toegerus met alles wat ons nodig gehad het. Ekstra komberse en verwarmers is voorsien vir die koue aande. Ek kan Zoutpan Struishuis aanbeveel.

Zoutpan Struishuis's response

Dankie Elsa dat jy die tyd geneem het om vir ons 'n resensie te skryf. Ons sien uit daarna om julle weer iewers vorentoe te verwelkom!
Groete,
Engela

Zoutpan Struishuis
Annelie V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Annelie V
With spouse/partner

Nice and hospitable farm accommodation: clean, spacious and neat.

We had a nice stay even though it rained a lot when we arrived. We had a good night's rest - fresh farm air and farm animals when you wake up - even though it is close to the main road you can't hear any noise. Will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gasvrye plaasverblyf: skoon, ruim en netjies.

Alhoewel dit hard gereën het met ons aankoms het ons lekker gekuier en baie lekker rustig geslaap - vars plaaslug en plaasdiere as mens wakker word - al is dit naby die hoofpad kon jy geen geraas hoor nie. Sal definitief weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Abie & Jenny L - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Abie & Jenny L
With spouse/partner

Very peaceful and beautiful.

Lovely setup. Friendly people. Wide, open spaces. I would suggest building a braai-area in front of each self-catering en suite-unit. The TV didn't work.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig, mooi.

Mooi opset. Vriendelike mense. Groot, oop ruimtes. Bou 'n braaifasiliteit voor elke self-catering en suite-wooneenheid. TV het nie gewerk nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Silvana M - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Silvana M
With friends

Good.

Very good and will definitely go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goed.

Baie goed sal beslis teruggaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Izak H - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Izak H
Family with young children

Nice old farmhouse. Quiet and peaceful!

This nice old farmhouse is well located, 30 minutes from Stilbaai. The peace and tranquility was just wonderful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker ou plaashuis. Stil en rustig!

Hierdie lekker ou plaashuis is goed geleë. Stilbaai is 30 min. weg. Die rustigheid op die plaas was baie lekker gewees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Silvana M - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Silvana M
With spouse/partner

Fantastic, our hostess was very helpful and welcoming, the staff are very trustworthy and helpful.

Peaceful, calm, really uplifting country experience.

Gerrie H - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Gerrie H
Family with young children

We enjoyed our stay. Will book for longer next time.

We had a pleasant stay and will book for longer next time. We also saw a lot of birds.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly. Sal volgende keer vir langer bespreek.

Ons het baie lekker gebly en sal volgende keer vir langer bespreek. Het ook baie voëls in die omgewing gesien.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Frank Albers M - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frank Albers M
With spouse/partner

Quiet B&B with good facilities in a rural area off-N2.

We liked our stay at this B&B as a stop-over on our way for Knysna to Hermanus. Particularly enjoyed the dinner we had with the owner and her daughter. Unfortunately we did not get the Internet to work.

Winette H - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Winette H
Family with teenagers

Fantasiese blyplek gewees!

Vandat ons by Struikhuis aankom het, het alles glad verloop. Daar is regtig niks wat ons anders sou wou hê niet. Baie dankie vir 'n wonderlike kuier.

Renet M - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Renet M
Family with teenagers

Gerieflik en skoon.

Goeie waarde vir geld as 'n oornagplek.

Ilse V - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Ilse V
Family with young children

The unit was well appointed, neat, modern, clean and comfortable and the staff were friendly and helpful.

Zoutpan Struishuis is perfect overnight accomodation for travellers to or from the Garden Route.

Johannes R - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johannes R
With friends

Ek kan dit aanbeveel.

En route na Mosselbaai omgewing. Stoepsit-restaurant, ongeveer 35 kilometer vanaf hierdie bestemming kan aanbeveel word. Aangename gasvrou, Engela. Baie netjiese en skoon beddegoed en handdoeke. Moet nie iets weelderig verwag nie. Dis pure plaas. 'n Vars wegbreek. Die selfsorghuisie waar ons tuisgegaan het, bevat alle noodsaaklikhede. My eggenote het dit egter nodig gevind om alle kombuistoerusting met ons aankoms deeglik blink te was.

Antonette K - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antonette K
With spouse/partner

Dit was heerlik in 'n pragtige omgewing.

Ek moet net dankie sê aan ons gasvrou. Sy was baie vriendelik en behulpsaam. Lieflike plekkie. Ons sal beslis weer daar bly.

Jaco S - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco S
With spouse/partner

Ideale naweek!

Sien die sterre.

Dalene S - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dalene S

Ons het van 12 tot 24 Januarie 2015 in die kothuis by Zoutpan Struishuis tuisgegaan.

Die foto van die kothuis op die webblad was nie die realiteit nie. Dit het voorgekom of daar nie baie moeite gedoen word met die onmiddellike tuin en verdere omgewing om die huis nie. Geen aktiwiteite, soos perdry, was ook gedurende hierdie tydperk aangebied nie.

Juanita W - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Juanita W

Dit was heerlik, skoon en baie billik.

Sien die sterre hieronder.

Carlien K - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carlien K
With spouse/partner

Onverwagse verrassing.

Baie lekker, oulike klein dorpie. Vriendelike mense.

Francois B - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois B
With spouse/partner

Alles wat jy soek!

Baie netjies, goed versorg en met alles wat 'n reisiger benodig. Dit is altyd iets besonders om op 'n plaas te kan bly.

Francois B - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois B
On business

Uitstekende waarde vir geld; baie gerieflik en wonderlike kliëntediens.

'n Egte plaasgevoel! Gaste word behandel met 'n tipiese plaasgasvryheid. Alles wat jy benodig, is in die plek.

Elsabé M - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Elsabé M
With spouse/partner

Veilig, skoon, gerieflik, ontspannend.

Hartlike ontvangs - rustige en ontspanne atmosfeer. Goeie aanwysings, pad maklik gevind. Skoon, veilige omgewing - wegbreek weg van alledaagse spanning en gejaag.

Stephanie D - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephanie D
With spouse/partner

Asemrowend

Plek is asemrowend dankie dat jule uit jul pad uit gegaan het om ons verblyf so wonderlik te maak.Baie dankie dat jule so mooi na ons gkyk het.

From R854
per night (sleeps 2)
From R854
per night (sleeps 2)
From R854
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 29 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Soutpan Farm, Albertinia, 6695, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGQ1MDJjYWY1LWI3MWItNDkwYS04YTMwLWQyY2FhOTExZWY4MQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R854  per night (sleeps 2) 39 5 1 5 Soutpan Farm Albertinia 6695 Western Cape 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -34.200200736148 21.470895409584
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!