Verified Reviews of Margate

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Margate

Rated 4.33 out of 5 based on 869 reviews.
Ronelle J. - 21st April 2021
staying in Margate
Jammer om te sê maar Margate is nie meer geleë om te swem of vakansie te hou nie.
Thulasizwe H. - 21st April 2021
staying in Margate
Beautiful.
Paul H. - 21st April 2021
staying in Margate
Die omliggende dele is lekker. Maar sentraal Margate is totaal en al verwaarloos en nie meer die moeite werd nie.
Mariska J. - 19th April 2021
staying in Margate
Nie veel om te doen as mens net strand toe gaan nie, maar het dit steeds geniet op strand.
Gert M. - 16th April 2021
staying in Margate
Baie mooi strand waar ons lekker met die hondjies kon gaan stap. Goeie restaurante in die omgewing en oulike plekke om te besoek wat nie te ver is nie.
Gilda C. - 14th April 2021
staying in Margate
No better place to stay whilst one is in KwaZulu-Natal.
Sindi Z. - 13th April 2021
staying in Margate
Margate is beautiful place to visit, we visit every year and love it there!
Louis K. - 11th April 2021
staying in Margate
Die strande by Shelly Beach is beter en die eetplekke in Ramsgate was beslis baie beter met diens en kos.
Tertius B. - 10th April 2021
staying in Margate
Margate self het te gekommersialiseerd geraak. Besig en lyk afgerem en nie meer so skoon nie. Die plekkies soos Ramsgate is egter spesiaal en nie ver van Margate af nie.
Wendy D. - 8th April 2021
staying in Margate
Margate is a good place.
Belinda H. - 8th April 2021
staying in Margate
Fabulous!
Chevonne A. - 7th April 2021
staying in Margate
Neem sorg as jy in die aand ry, baie slaggate wat nie gesien kan word nie weens straatligte wat buitewerking is.
Gift P. - 1st April 2021
staying in Margate
It is wonderful place to visit and a great holiday destination.
Keran G. - 31st March 2021
staying in Margate
Beautiful town. Only look forward to coming back soon again.
Siyabonga N. - 24th March 2021
staying in Margate
Secured.
Nonhlanhla K. - 23rd March 2021
staying in Margate
It's beautiful and safe. I love the fact that it's near the ocean. It's warm, I love the place.
Sthembile M. - 23rd March 2021
staying in Margate
Margate as a whole is a very beautiful place with most of there houses facing the beach. You don't need to a car but just a walking distance to the beach which is very much appreciated by our teenagers.
Jennie S. - 23rd March 2021
staying in Margate
Shelly Beach lekker met mooi strande en twee winkel sentrums om te besoek.
Eddie D. - 23rd March 2021
staying in Margate
Will be back!
Lynnette K. - 22nd March 2021
staying in Margate
Area en ligging is puik.
Danie G. - 21st March 2021
staying in Margate
Baie agteruit gegaan, munisipaleteit baie swak diens. Paaie sleg. Kan nie glo so 'n mooi plek so agteruit gegaan het nie.
Elizabeth D. - 20th March 2021
staying in Margate
We went out of season therefore avoiding the mad traffic etc.
Fikile T. - 17th March 2021
staying in Margate
Good place to be.
Ruan B. - 15th March 2021
staying in Margate
Bly weg van Margate se hoofstrand. Die area is baie verwaarloos en lyk glad nie meer veilig nie. Kyk eerder na Ramsgate of meer noord.
Anelda P. - 10th March 2021
staying in Margate
Besoek gerus Mac Bananas, Waffle House en Lake Eland.
Ronald K. - 10th March 2021
staying in Margate
No decent place to buy meat, was shocked as to how run down town is compared to the days we used to frequent there on family vacation, but Ramsgate was still okay, thankfully.
Zandile Z. - 9th March 2021
staying in Margate
I wouldn’t mind going there again.
Gerhard B. - 7th March 2021
staying in Margate
Sal beslis nie oor 'n vakansie "peak" tyd daar wil wees nie.
Bertus G. - 6th March 2021
staying in Margate
Margate en omgewing was weereens 'n besondere ervaring. Het dit geniet! Die restaurante in die omgewing was besonder goed en moet nie praat van die permanente inwoners nie. Ek en my dogter het welkom en tuis gevoel.
Beatrix B. - 2nd March 2021
staying in Margate
Veral die see tussen Margate en Ramsgate is baie stiller.
Claire N. - 27th February 2021
staying in Margate
Sadly the South Coast has gone down, but we were situated in a wonderful place.
Vicky L. - 22nd February 2021
staying in Margate
Beaches were quiet due to Covid. Loved every bit of it. Wish we could have booked better weather though. Really rainy and windy.
Andile M. - 15th February 2021
staying in Margate
Beautiful place.
Nelisiwe J. - 9th February 2021
staying in Margate
Place to visit for fun and relaxation.
Renier O. - 1st February 2021
staying in Margate
Margate het nie baie om te doen nie.
Francois E. - 22nd January 2021
staying in Margate
Margate en omgewing is pragtig en fantasties. Hartseer wat Covid aan besighede doen. Ongelukkig het ons met Covid teruggekom. Maar niemand te blameer daarvoor nie, want ons het baie rondgery.
Vinette J. - 20th January 2021
staying in Margate
Ons was baie beïndruk na al die negatiewe kommentaar wat ons ontvang het oor Margate.
Isaac M. - 20th January 2021
staying in Margate
Average.
Magduld D. - 17th January 2021
staying in Margate
Ek verkies Ramsgate bó Margate. Heelwat rustiger.
Jeanneri E. - 17th January 2021
staying in Margate
Lekker rustige plek. Ons geniet dit elke keer in Margate.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com