The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at La Benroy | TravelGround
+39

La Benroy

9 reviews
Guest House

Review Summary

4.6 out of 5from 9 reviews for La Benroy
Cleanliness
4.6/5
Service
4.3/5
Location
4.6/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.6/5
Lizelle B - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle B
With spouse/partner

Baie skoon en modern.

Kort 1 koffiebeker. Hak gordyne netjies in.

La Benroy's response

Hello Lizelle,
Toe julle ry en ek in die kamer gaan toe kom ek ook agter daar is net een koffie beker. So ek wil groot onverskoning vra, ek het 'n vergadering met my werks mense gehad sodat hulle dit in die toekoms seker maak daars genoeg bekers en teelepels, want daardie kamer het eintlik 4 bekers. Asook die Gordyne wat hulle in hak want hulle het dit gewas.
Baie dankie vir die terugvoering hoop om julle weer in die toekoms te huisves.

La Benroy
Les O - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Les O
Individual traveler

A comfortable and clean room with safe parking in a garage.

See stars.

Sanrie D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanrie D

Ideaal!

Heeltemal tevrede! Waarde vir geld!

Caleigh S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Caleigh S
On business

My stay there was Amazing and the food was spectacular! 10 out of 10!

The room was warm and welcoming. The host is very friendly and I will definitely come back.

Jamie S - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jamie S
With spouse/partner

Aangenaam en ontspanne.

Ons het lekker gebly, maar was ietwat teleurgesteld omdat ons en ons vriende, wat reeds 4 Desember bespreek het, was op kort kennisgewing (slegs 'n week vooraf) laat weet dat ons nie bymekaar kon bly, aangesien ons met een motor gereis het. Verder geen klagtes.

Jaun B - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaun B
Family with teenagers

Was baie lekker.

Ons is vriendelik verwelkom, alles was klaar reg gewees net om te bly. Alles wat nodig was, was beskikbaar gewees. La Benroy sien my definitief weer volgende jaar.

Henry S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Henry S
Individual traveler

Everything excellent.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles puik.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marlene S - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlene S
Family with young children

Stil, gemaklik en veilig.

Ons het baie lekker oornag by La Benroy, Letichia was gasvry en behupsaam. Moderne plekkie met DStv en lugversorging vir die koue.

Boingotlo P - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Boingotlo P
With friends

I was not satisfied.

The milk in the fridge was spoiled.

La Benroy's response

Hello,

I’m so sorry for the inconvenience you have experienced. I was in hospital and could not check myself that our staff checked it.
Please be assured that I will take this up with my staff and make sure that this never happens again. We would also like to give you a 20% discount on your next stay, to show that this is not a norm.
Thank you for your feedback.

Kind Regards,
Letichia

La Benroy
From R650
per night (sleeps 2)
From R650
per night (sleeps 2)
From R650
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 23:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 20 Benroy Street, Flamwood, Klerksdorp, +2779, North West
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAB9VUxWMmh0dKfGjfO47J3JdqBov6hQrOxrfpWWo2rWPYXuUWAv?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R650  per night (sleeps 2) 9 5 1 5 20 Benroy Street Flamwood +2779 North West 0860 022 102 14:00-23:00 10:00 -26.85164 26.67129
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!