The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Montagu Country Hotel | TravelGround
+98

Montagu Country Hotel

Hotel

Review Summary

4.7 out of 5from 42 reviews for Montagu Country Hotel
Cleanliness
4.7/5
Service
4.7/5
Location
4.7/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.5/5
Sara K - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sara K
Family with teenagers

Beautiful hotel, lovely surroundings inside.

Stunning hotel. But the noise from the traffic early in the morning was not so nice. Not much you can do as it is, unfortunately, a bit run down on that side of town now.

Corna W - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corna W
With spouse/partner

Ouwêreldse sjarme met swierige flair en vriendelike personeel.

Ons het net vir 1 nag oorgebly, maar het 'n aangename ervaring gehad. Die diens was vinnig en vriendelik en ons kamer was gerieflik en netjies - heerlike bed! Die aandete was beslis 'n 5-ster geleentheid en ons het heerlik geëet. Die glasie Montagu Muskadel op die huis was beslis die kersie op die koek - dankie aan Montagu Country Hotel vir puik diens en pragtige herinneringe.

Montagu Country Hotel's response

Beste Corna

Baie dankie, ek bly jy het alles hier by ons geniet. Ons doel is om eerlike gasvryheid aan ons gaste te bied, en te sorg dat hulle terug kom. Ek stem saam - 'n besoek aan Montagu sonder 'n glasie muskadel is net nie dieselfde nie!

Vriendelike groete,

P-J Basson
Eienaar

Montagu Country Hotel
Frans C - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Frans C
With friends

'n Wonderlike plattelandse hotel-ervaring!

Die hele ervaring was onberispelik korrek - die bespreking, die ontvangs, koffie op die stoep, aandete, die slaapkamer, die ontbyt, die vriendelikheid van die personeel.

Montagu Country Hotel's response

Beste Frans

Baie dankie vir die mooi woorde, ek deel met die span. Ons is die hele tyd besig met veranderinge aan die hotel, kom kyk gerus weer waarmee ons besig is.

Groete,
P-J Basson
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Elma F - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elma F
With spouse/partner

Eienaar PJ en sy personeel het voorwaar die ekstra myl vir ons geloop.

Die mooiste Hotel met Art Deco tema, vriendelike en behulpsame personeel, pragtige tuin en heerlikste kos.

Montagu Country Hotel's response

Beste Elma
Baie dankie vir die komplimente, dit beteken vir ons baie! Ons sien uit om julle weer as gaste te verwelkom, ons werk tans hard aan die tuin op die oomblik, dit sal mooi wees in die lente.
Groete,
P-J Basson
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
George B - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
George B
With spouse/partner

Jou tuiste weg van die huis af.

Die fantastiese plek laat jou soos familie voel, die etes is fantasties (dankie sjef Werner), daar is niks lekkerder as om op die patio van die hotel te sit met 'n lekker koffie of 'n glasie wyn en net te staar na die berge wat Montagu omring. Die bestuur laat mens tuis voel en ek kan nie wag om terug te kom nie.

Montagu Country Hotel's response

Beste George
Baie dankie, ek gee so deur aan Werner en die res van die span. Ons sal ook uit na jul volgende besoek.
Groete,
P-J
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Antoinette D - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette D
With spouse/partner

Uitstekende country hotel!

Ek kan met vrymoedigheid hierdie hotel aanbeveel. Baie huislik, gerieflik, skoon en netjies. Personeel is baie vriendelik. Sentraal geleë in Montagu, mens kan oral heen stap.

Montagu Country Hotel's response

Beste Antoinette
Baie dankie vir die mooi terugvoer! Ons sien uit na jul volgende besoek.
Groete,
P-J
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Matilda W - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Matilda W
With spouse/partner

Vreeslik mooi en netjies.

Wonderlike atmosfeer! Pragtige kamers en hotel. Alles was uit die boonste rakke met baie vriendelike personeel.

Montagu Country Hotel's response

Beste Matilda B
Baie dankie, ek gee so deur aan die span. Lekker om te hoor jy het dit by ons geniet.
Groete,
P-J
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Adriaan V - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Adriaan V
On business

Not pleasant.

I was not made aware the the hotel was being renovated when I made the booking. There was no signage/notification to indicate where I was supposed to register and no staff visible to ask. I eventually phoned the listed number and was told that someone would come out to my car and take me to my room. I was then informed that I will not be able to have dinner at the hotel due to the building alterations. I specifically booked at the hotel as I did not want to go out and look for for a place eat.

Montagu Country Hotel's response

Good Morning Adriaan V,
I fully understand your agitation and apologize for the inconvenience. I'm not sure why the communication we sent out to all guests regarding the building work did not reach you.
I am glad to report that the building process is now completed - it has been a very testing time since the second week of August when we started. We only have some outside paintwork to complete.
We have upgraded our public facilities, and added the following to the hotel's offering :
New coffee/cocktail lounge
New public bathrooms, including a wheelchair friendly unit
Art Gallery
Conference room
Information center
Activity Hub
I would like the opportunity to show you all the changes, and will see to it that you get the best room at the best rate should you come this way again.
Kind regards,
P-J Basson
General Manager

Montagu Country Hotel
Panie V - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Panie V
With spouse/partner

Was baie vriendelik en behulpsaam

Kos is 5 uit 10 Aandete Gevries en verhit Ontbyt heerlik Is besig met verbouings

Montagu Country Hotel's response

More Panie
Ons het in "lockdown" slegs van 'n bevrore geregte spyskaart af bedien - bloot omdat ons besig met 'n groot bouprojek, in die middel van inperkings was, en baie min personeel beskikbaar gehad het.
Gelukkig het dit alles nou verander, en aandetes kan nou geniet word in Charlestons.
Sien uit om jou al die veranderinge te wys,
Groete,
P-J
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Danie L - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Danie L
With spouse/partner

Ruim kamers met baie vriendelike diens.

Die hotel is tans onder opknapping en alhoewel dit 'n seer oog is, is dit baie nodig. Die vriendelike personeel verdien 'n pluimpie en erkenning; hulle maak die verblyf besonder aangenaam.

Montagu Country Hotel's response

Beste Danie
Ons projek is klaar, en ons terugvoering is baie positief. Die hotel bied nou baie meer vir gaste, met die inligtingskantoor en aktiwiteit sentrum ook nou by ons. Sal jou graag self wil wys, sien uit na die volgende besoek.
Groete,
P-J Basson
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Yolanda A - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolanda A
With spouse/partner

Lovely.

The service was excellent.

Montagu Country Hotel's response

Dear Yolanda
Thank you for the heads up in difficult times!
We look forward to welcoming you back and show you all the plans we are busy with.
Kind regards,
P-J
General Manager

Montagu Country Hotel
Jonathan W - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jonathan W
With spouse/partner

Pleasant staff and room.

The staff were extremely friendly and helpful. The room was just what we expected and the bathroom was massive. The bed was super comfortable. We slept well and were refreshed. Due to renovations underway together with the pandemic requirements the restaurant was unfortunately closed but they packed us a generous breakfast bag. All in all, we really enjoyed our stay at Montagu Country Hotel. Good value for money and pleasant!

Montagu Country Hotel's response

Dear Jonathan
Thank you for the review - strange times indeed! We are serving both breakfast and dinners now under new regulations, both on a limited menu. The renovations are moving along steadily, look forward to show you the end results!
Kind regards,
P-J
General Manager

Montagu Country Hotel
Danie R - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie R
With spouse/partner

Uitstekend. Kan dit aanbeveel.

Alles was perfek en netjies.

Montagu Country Hotel's response

Dankie Danie, waardeer jou komplimente!

Sien uit na die volgende besoek.

Groete,

P-J Basson
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Michelle C - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle C
On business

Lovely place to stay, highly recommended.

Staff is very helpful and friendly, professional. Good food, beautiful gardens and pleasant atmosphere.

Montagu Country Hotel's response

Dear Michelle

Great review, thank you so much. I'll be sure to share with staff.

Looking forward to your next visit.

Kind regards,

P-J Basson
General Manager

Montagu Country Hotel
Marguerite H - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marguerite H
Individual traveler

A wonderful Hotel, beautiful decor and friendly staff.

I had a wonderful stay at the Montagu Country Hotel. The town has so many interesting things to do and countryside to see. I was on a Congress so did not get to do all that I wanted to so I will go back again!

Montagu Country Hotel's response

Dear Marquerite,

Thank you, much appreciated. We look forward to welcoming you back soon, this time maybe for leisure!

Kind regards,
P-J Basson
General Manager

Montagu Country Hotel
Dennis M - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dennis M
On business

Outstanding!

Very limited working facility in room, this is the only reason I would be hesitant to use Hotel Montagu for business purposes, otherwise outstanding!

Montagu Country Hotel's response

Dear Dennis

Thank you for the rating. We have some rooms better suited to business travellers. I'll see to your needs.

P-J Basson
General Manager

Montagu Country Hotel
Andre D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andre D
With spouse/partner

Lekker gebly.

Lekker atmosfeer, netjies.

Montagu Country Hotel's response

Beste Andre

Dankie vir die komplimente, en ek is bly julle het lekker gebly by ons.

Mooi week.

P-J Basson
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Lilooet D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lilooet D
With spouse/partner

Puik, heerlik, onverbeterlik.

Ons was moeg, en is ontvang met warmte en vriendelikheid. Die restaurant was puik, en die Art deco-meubels oral skep atmosfeer. Ons sal volgende keer langer bly.

Montagu Country Hotel's response

Beste Lilooet D

Baie dankie vir die mooi woorde, word baie waardeer. Ons sien uit na u volgende kuier.

Groete,
-J Basson
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Rudo G - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudo G
With spouse/partner

Awesomeness!

Wat 'n verrassing toe ons by die hotel instap! Dit voel of 'n mens in 'n ander era is! Die hotel is pragtig en die personeel baie vriendelik en behulpsaam. Die kos is absoluut heerlik!

Montagu Country Hotel's response

Beste Rudo G

Baie dankie vir die groot kompliment, ek deel dit met die hele personeel. Ons sien uit om u terug te hê as gas in Montagu.

Groete,
P-J Basson
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Edward S - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Edward S
With spouse/partner

Ontspanne en gemaklik.

Netjies, vriendelike mense, heerlike kos. Sal weer kom kuier.

Montagu Country Hotel's response

Beste Edward S

Baie dankie vir die terugvoer, dit word opreg waardeer.

Ons sien uit na die volgende kuier.

Groete,

P-J Basson
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Yolande S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolande S
Family with teenagers

Beste verblyf in Montagu.

Montagu Hotel was 'n onvergeetlike ervaring. Die hotel het outydse sjarme, met knus, stylvolle kamers, prag tuin, lieflike kaggel areas en vriendelike personeel. Die ontbyt is tops, met personeel wat uit hul pad gaan on gaste gelukkig te hou.

Montagu Country Hotel's response

Beste Yolande S

Baie dankie vir die mooi komplimente! Ek sal dit verseker met die personeel deel.

Ons sien uit na u volgende besoek.

Groete,

P-J Basson
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Johan S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan S
With spouse/partner

Breathtaking and will definitely be back.

The best service, most friendly staff and the best meal we've had in a long time at a strange hotel and area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend en sal defnitief weer hierheen kom!

Die beste diens, vriendelikste staf en die beste ete wat ons in 'n lang ruk beleef het in 'n vreemde hotel en omgewing.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montagu Country Hotel's response

Beste Johan,

Baie dankie vir die pragtige komplimente, dit word opreg waardeer!

Sien uit daarna om julle vinnig weer terug te verwelkom.

Groete,
PJ Basson
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Denver D - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Denver D
With spouse/partner

Beautiful, art deco hotel.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige art decor hotel.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montagu Country Hotel's response

Beste Denver,

Baie dankie vir al die sterre! Bly julle het lekker gekuier by ons.

Groete,
PJ Basson
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Marius G - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius G
With friends

Stunning, clean and neat building, friendly and helpful staff and comfortable rooms.

Very nice accommodation. Definitely highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig, skoon en netjiese gebou, vriendelike en behulpsame personeel en gerieflike kamers.

Verblyf by die Montagu Country Hotel was baie lekker. Ek sal dit definitief aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montagu Country Hotel's response

Beste Marius G

Dankie vir die mooi kompliment, ons sien uit om u terug te verwelkom.

Groete

P-J Basson
Algemene bestuurder

Montagu Country Hotel
Nikki Z - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nikki Z
With spouse/partner

Relaxed, charming old world hotel.

We enjoyed our stay here, it's a lovely setting in the garden and with 2 pools. However, we found some of the staff were visibly sitting around chatting for hours instead of working, when we were looking for someone to order a drink at the pool from, it happened over several occasions not just one day, which is not very professional. Management should keep a check on this kind of behaviour, it's not befitting of a 4 star hotel. Other than that it's a quaint hotel with lots of quirky character, clean rooms and helpful reception staff.

Hendrik B - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hendrik B
With spouse/partner

The best that we and our dog has ever been welcomed.

Enjoyed the stay, sleep and meals. Everybody is very friendly and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die beste wat ons en ons hond nog ooit verwelkom is.

Heerlik gebly, geslaap en geëet. Almal is baie vriendelik en hulpvaardig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montagu Country Hotel's response

Beste Hendrik
Baie dankie vir die komplimente! Ons verwelkom graag gaste met klein honde - ons verstaan hulle is soos kinders, en het 'n groep kamers met deure na die tuin juis om hierdie "gaste" te akkommodeer.
Veilig reis,

P-J Basson
Algemene Bestuurder
Montagu Country Hotel

Montagu Country Hotel
Mathilda M - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mathilda M
With spouse/partner

Absolutely wonderful.

From reception to meals and accommodation was absolutely wonderful. I would recommend this place to anyone. Thank you to all the staff, you are the best.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was absoluut wonderlik.

Van ontvangs tot etes en die verblyf was absoluut heerlik. Ek beveel hierdie plek aan vir enige persoon. Dankie aan al die personeel julle is tops.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montagu Country Hotel's response

Beste Mathilda M,

Sjoe, dit is lekker om jou terugvoering op hierdie Maandag oggend te kry. Ons is baie bly dat jy so lekker by ons gekuier het. Ek dra jou komplimente aan die personeel oor.

Ons sien uit om jou gou weer by ons terug te verwelkom.

Groete,

P-J Basson.
Algemene Bestuurder.

Montagu Country Hotel
Corne D - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corne D
With spouse/partner

Dit is vreeslik lekker om by Montagu Country Hotel te slaap.

Die atmosfeer by MCH is heerlik en die personeel is uiters vriendelik en bekwaam. Ons het reeds voorheen daar gebly en sal altyd teruggaan.

Montagu Country Hotel's response

Beste Corne
Dit is altyd lekker vir ons om gereelde gaste terug te verwelkom, bly dat julle weer lekker by ons gekuier het.
Groete,
P-J Basson
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Leonie O - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leonie O
With spouse/partner

Lovely stay.

We enjoyed a warm welcome and we were upgraded to a rondavel outside, which was great seeing as we had a dog. The rondawel was luxurious and the bathroom was lovely.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik gebly.

Ons is vriendelik ontvang en opgegradeer na 'n buite rondawel wat baie goed was, aangesien ons 'n hondjie gehad het. Dis 'n luukse rondawel met 'n lieflike badkamer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montagu Country Hotel's response

Beste Leonie
Baie dankie vir die komplimente! Ons het laas winter die rondawel oorgedoen, bly jy hou daarvan. Ons het 'n paar opsies vir gaste met troeteldiere.
Ons sien uit om u vinnig weer te sien.
Groete

P-J Basson
Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Nina C - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nina C
With spouse/partner

Wat 'n oase!

Crystal by ontvangs was baie vriendelik, en so was al die personeel. Ons was op 'n motorfiets en het papnat gereën en was koud toe ons daar aankom. Dit was so lekker om in die skoon groot kamer te kon rustig raak. Die restaurant was voortreflik. Goeie ondervinding en waarde vir geld.

Montagu Country Hotel's response

Beste Nina
Ek is baie bly julle het lekker by ons gekuier. Crystal is 'n staatmaker, ek dra u komplimente aan haar oor. Ons kry baie motorfiets gaste by die hotel, ek ry self, en help graag met roetes uitwerk op teer en grondpaaie.
Ons sien uit na u volgende besoek,
Groete
P-J Basson, Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Madeleine M - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madeleine M
With friends

Uitstekende ligging en baie vriendelike diens.

Baie dankie. Ons het so lekker daar gebly. Ontbyt was heerlik, daar was veilige parkeerplek en die personeel was baie vriendelik en het ons tuis laat voel. Sal julle weer sien!

Montagu Country Hotel's response

Beste Madeleine
Ek is bly julle het so lekker gekuier by die hotel, ons sien uit na u volgende besoek.
Groete,
P-J Basson, Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Robert K - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Robert K
With friends

Hotelbestuurder baie hulpvaardig.

Was lekker met goeie, plattelandse atmosfeer.

Montagu Country Hotel's response

Beste Robert
Baie dankie vir die terugvoer, was lekker om julle as gaste te hê.
Groete,
P-J Basson, Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Hannelie S - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelie S
Family with young children

Uitstekende verblyf.

Ons het heerlik in die Montagu Country Hotel gebly. Die aandete en ontbyt was ook uitstekend!

Montagu Country Hotel's response

Beste Hannelie
Baie dankie vir die terugvoer, bly julle het lekker gekuier. Ons sien na julle volgende besoek.
Groete,
P-J Basson, Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Rudolph N - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudolph N
With spouse/partner

Very surprised by the hotel!

We did not expect this gem in that part of SA, a true oasis for any traveller.

Montagu Country Hotel's response

Dear Rudy
Thank you for the feedback, we appreciate the compliments!
Looking forward to welcome you back some day.
Kind regards,
P-J Basson
General Manager

Montagu Country Hotel
Joan E - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joan E
With friends

Baie lekker gebly!

Personeel was baie vriendelik en behulpsaam. Aandete, sowel as ontbyt, was puik en ek sal beslis weer daar kom bly!

Montagu Country Hotel's response

Beste Joan
Baie dankie vir die mooi woorde, ons sien uit om jou weer te verwelkom in Montagu.
Groete,
P-J Basson, Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Gerald R - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerald R
With spouse/partner

Ontspanne atmosfeer.

Die outydse styl van die hotel skep 'n rustige atmosfeer.

Montagu Country Hotel's response

Beste Gerald,
Baie dankie, ons streef daarna om 'n rustige atmosfeer te skep, spesifiek met ons Art Deco tema.
Groete,
P-J Basson, Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Gert V - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gert V
With friends

Baie lekker verblyf in 'n interessante dorp.

Sien die sterre hieronder.

Montagu Country Hotel's response

Beste Gert,
Dankie vir al die sterre!
Vriendelike groete,
P-J Basson, Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Lida G - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lida G

Ek het my verblyf baie geniet - die tuin is ongelooflik mooi.

Ek het baie lekker gebly. Die tuin is ongelooflik mooi en skep 'n baie rustige atmosfeer. Die personeel is wonderlik en baie behulpsaam!

Montagu Country Hotel's response

Beste Lida,
Dankie vir die komplimente, ons werk hard aan die tuin, belangrik vir gaste om binne en buite hotel rustige atmosfeer te kan beleef.
Ons sien uit om julle vinnig weer te verwelkom.
Groete,
P-J Basson, Algemene Bestuurder

Montagu Country Hotel
Chris C - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Chris C
With spouse/partner

Wow, dit was absoluut uitstekend.

Dit was regtig die beste hotel wat ons al in gebly het die vakansie. Diens en kos die beste!

Charlene M - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Charlene M
With spouse/partner

Peaceful and serene .

A lovely few days spent relaxing in a tranquil environment. Really made one forget about the everyday issues one is faced with. A special thanks to Jacques who was on duty for going the extra mile to arrange room service, after I sustained a knee injury, and a big plus too for arranging a meal that suited my needs!!! The fireplaces kept going and the pianist playing in the background during diner was also another plus! Will definitely be back soon!!!!

Justin O - Oct 2011
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Justin O
With friends

Fantastic all round

Good service all round, good interaction between staff and guests, and very good home cooking! Trust me,you'll want their breakfasts!

Piet V - Jul 2010
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Piet V
With spouse/partner

Hope to see you again soon !!!!!!!!

Service,friendliness and welcoming also 5 star. Food was good, expected more from the lamb pie, piano player scores 6 out of five (apparently your stand-in pianist. Advertise the cd's moer prominently, we had to ask for it).The Art Deco building and furnishing was what drew us to start off with and we were not disappointed. We had a bit of a misunderstanding about the pensioners rates which I do not think your receptionists understood completely, but it was afterwards explained to me promptly via E-mail. Hope to see you again soon.

was R1 250
From R938
per night (for 2 people)
was R1 250
From R938
per night (for 2 people)
was R1 250
From R938
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 62 people
  • Check-in: 14:00 to 22:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 27 Bath Street, Corner of Bath and Kohler Street, Montagu, 6720, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAfc8368dd52ad11e3ee82183564866f25ab3448246529d29bfec05a8795f397f7aa46e6eb1aa900309f859d21429a94b5330e?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 was R1 250, now From R938  per night (for 2 people) 42 5 1 5 27 Bath Street Corner of Bath and Kohler Street 6720 Western Cape 0860 022 102 14:00-22:00 11:00 -33.786539758799 20.12167185545
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!