Verified Reviews of Mossel Bay

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Mossel Bay

Rated 4.75 out of 5 based on 1588 reviews.
. - 5th April 2019
staying in Mossel Bay
Ons is mal oor Mosselbaai en Hartenbos. Ons gaan gereeld na die Suid-Kaap. Baie aangename en vriendelike mense. Oceans Hotel was skoon en mense was vriendelik.
. - 4th April 2019
staying in Die Voor Bay, Mossel Bay
Ligging is baie sentraal na Mosselbaai en Hartenbos en natuurlik Langeberg mall!
. - 3rd April 2019
staying in Santos Bay, Mossel Bay
Santosbaai is 'n goeie toeristebestemming. Sal enigeen aanbeveel.
. - 2nd April 2019
staying in Mossel Bay
Mosselbaai is een van daardie plekke waar daar vir almal genoeg is om te doen. Oud en jonk sal elke dag iets vind om te doen.
. - 2nd April 2019
staying in Die Voor Bay, Mossel Bay
Lieflike skoon strand. Heerlik vir swem in see en sonbaai. Goeie ligging. Klipgooi vanaf Hartenbos en Mosselbaai.
. - 2nd April 2019
staying in Mossel Bay
Dit was een van ons lekkerste vakansies in 'n lang tyd. Soveel vermaak en besienswaardighede. Daar was nie een vervelige oomblik vir ons nie. Ons sal beslis weer Mosselbaai besoek.
. - 1st April 2019
staying in Mossel Bay
Goeie omgewing.
. - 31st March 2019
staying in Die Voor Bay, Mossel Bay
Baie sentraal geleë en naby alles wat jy nodig het.
. - 30th March 2019
staying in Mossel Bay
Baie mooi skoon en veilige dorp.
. - 30th March 2019
staying in Die Voor Bay, Mossel Bay
Ligging is uitstekend.
. - 29th March 2019
staying in Santos Bay, Mossel Bay
Baie mooi en rustig wat mens soek!
. - 29th March 2019
staying in Die Voor Bay, Mossel Bay
Die plek is skoon en alles en almal werk. PS geen beurtkrag daar nie!
. - 29th March 2019
staying in Bay View, Mossel Bay
Natuurlik.
. - 27th March 2019
staying in Santos Bay, Mossel Bay
Alles wat 'n goeie vakansie nodig het in het in een ruimte. See, restaurante, oop vars lug. Fantasties.
. - 27th March 2019
staying in Santos Bay, Mossel Bay
Uitstekend, sal dit aanbeveel!
. - 26th March 2019
staying in Mossel Bay
Ek en my gesin hou baie van Mosselbaai en hul vriendelike mense.
. - 26th March 2019
staying in Mossel Bay
Jy kan nie kla oor iets wat daar niks mee fout is nie. Puik plek. As ek kon sou ek môre sommer daar gaan bly.
. - 25th March 2019
staying in Mossel Bay
Dit is waar ek wil aftree oor 'n jaar of 5.
. - 25th March 2019
staying in Pinnacle Point, Mossel Bay
Wonderful coastal walk down from club house to explore beaches and caves. Idyllic morning spent on Oyster Bay beach exploring the rock place, so lovely and quiet. We are very keen to do St Blave's trail next time we are there. Large areas of untouched fynbos between properties and golf greens makes it feel like you're in the wild. I only hope that it doesn't get developed too much more!
. - 25th March 2019
staying in Die Voor Bay, Mossel Bay
Plenty of shops.
. - 25th March 2019
staying in Pinnacle Point, Mossel Bay
Beautiful and well maintained place!
. - 24th March 2019
staying in Mossel Bay
Dis my huis weg van my huis af alles wat ek soek om heerlik te ontspan.
. - 24th March 2019
staying in Mossel Bay
Baie mooi area en baie veilig!
. - 23rd March 2019
staying in Mossel Bay
Baie lekker vakansie plekkie.
. - 22nd March 2019
staying in Mossel Bay Central, Mossel Bay
Mosselbaai is nice. We only had one problem. It was raining all day. But Mosselbaai cannot be blamed for that. Pity that we did not have more days to explore Mosselbaai during our tour through South Africa.
. - 22nd March 2019
staying in Pinnacle Point, Mossel Bay
Asemrowend! 'n Plek wat almal moet kom besoek!
. - 19th March 2019
staying in Mossel Bay
Mosselbay is my absolute favourite place in the garden route area. Beautiful place with lots to do.
. - 17th March 2019
staying in Die Voor Bay, Mossel Bay
Stunning.
. - 15th March 2019
staying in De Nova, Mossel Bay
Safe and peaceful. Good for a nice rest. No problem at all going there. Beautiful area too.
. - 12th March 2019
staying in Mossel Bay Golf Estate, Mossel Bay
Fantastic views of the sea from every tee!
. - 10th March 2019
staying in Pinnacle Point, Mossel Bay
Mooiste gholfbaan in die land en baie veilig.
. - 5th March 2019
staying in Mossel Bay
Probably the most beautiful place I have ever been, very safe and clean.
. - 4th March 2019
staying in Mossel Bay
Heerlike vakansiedorp met heerlike klimaat.
. - 2nd March 2019
staying in Linkside, Mossel Bay
Was passing through, so did not have time to do sight seeing.
. - 1st March 2019
staying in Die Voor Bay, Mossel Bay
The place to be in Mossel Bay!
. - 1st March 2019
staying in Die Voor Bay, Mossel Bay
Diaz Beach is nice and clean, but the area is industrial, with a lot of new constructions by the beachfront.
. - 25th February 2019
staying in Die Voor Bay, Mossel Bay
Baie lekker!
. - 25th February 2019
staying in Pinnacle Point, Mossel Bay
Great destination with beautiful surrounding and private little Oyster Bay beach. Very safe and relaxing and enjoyable views. One appreciated the unspoilt natural creation.
. - 18th February 2019
staying in Die Voor Bay, Mossel Bay
Baie goed geleë en lekker vakansie atmosfeer.
. - 14th February 2019
staying in Die Voor Bay, Mossel Bay
Very beautiful destination with good weather most of the year. One of the most beautiful places to visit with a lot of history. See you again soon.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | [email protected]