Verified Reviews of Paternoster

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Paternoster

Rated 4.6 out of 5 based on 1345 reviews.
Sakkie V. - 15th September 2019
staying in Paternoster
Unieke ervaring!
Daleen D. - 13th September 2019
staying in Paternoster
Een van die mooiste dorpies op die Weskus. 'n Reis soontoe stel nooit teleur.
Paul L. - 13th September 2019
staying in Paternoster
We love the town and will visit there again.
Penny B. - 10th September 2019
staying in Paternoster
Yes, most definitely!
Carene J. - 9th September 2019
staying in Paternoster
Dit is hartseer hoe mens nie meer gemaklik voel om in die aand rond te stap nie, veral nie met 'n doggybag in die hand nie. Die kinders het so erg kom bedel dat hulle my en my man van mekaar af geskei het soos hulle ons stoot en stamp. Dit bly steeds 'n pragtige plek met natuurskoon.
Melissa F. - 9th September 2019
staying in Paternoster
Pragtige plekkie.
Rins E. - 6th September 2019
staying in Paternoster
Fabulous plek.
Elmine B. - 4th September 2019
staying in Paternoster
Ons kuier gereeld in Paternoster. Dis 'n dorpie wat mens nie moet misry nie. Daar is altyd iets nuuts en interessants.
Charlotte L. - 3rd September 2019
staying in Paternoster
Pragtige dorpie. Het heerlik gekuier.
Venesia H. - 3rd September 2019
staying in Paternoster
So much are being said about how dangerous Paternoster is, but we experience just the opposite every time we visit. It's a piece of heaven, tranquil, clean beaches and never overcrowded, oh and not forgetting the amazing restaurants!
Hannelie L. - 3rd September 2019
staying in Paternoster
Dit is die lekkerste kuierplek enige tyd van die jaar.
Hendrik G. - 2nd September 2019
staying in Paternoster
Ek gaan weer daar vakansie hou vir seker.
Lydia M. - 2nd September 2019
staying in Paternoster
Paternoster is 'n pragtige plekkie met heerlike eetplekke en 'n asemrowende strand en uitsig. Die klein winkeltjies was vir my bietjie duur, jy kan sien dis eintlik gemik op oorsese toeriste. Sou dit verkies as hulle die pryse aanpas om die lokale reisigers ook in ag te neem.
Annalene S. - 31st August 2019
staying in Paternoster
Plek groei op 'n mens. Kettingwinkel of iets dergeliks sal verwelkom word.
Liesl O. - 28th August 2019
staying in Paternoster
Dit was 'n gerieflike plek om oor te slaap om blomme in die Weskus Nasionale Park, Tietiesbaai, Langebaan, Darling, Hopefield ens te sien.
Henriette S. - 26th August 2019
staying in Paternoster
Ek hou baie van die plek. Baie eetplekke. Alles is loopafstand. Die strand is skoon en kan vir km's loop.
Christo P. - 26th August 2019
staying in Paternoster
Die plek is asemrowend mooi! Rustige atmosfeer waar kinders nog in die strate speel. Inkopiegeriewe is min. Daar is een algemene handelaar waar jy net die mees basiese produkte kan kry. Eetplekke is daar genoeg van. Daar is 'n drankwinkel ook. Dit is 'n arm dorpie (ten spyte van al die nuwe verblyf wat gebou is vir meer welvarende mense) en as sulks is daar heelwat bedelaars.
Candice K. - 24th August 2019
staying in Paternoster
Pretty place.
Jolene P. - 20th August 2019
staying in Paternoster
Griekeland in Suid-Afrika - baie mooi plek. Sal ander definitief aanbeveel.
Bianca V. - 20th August 2019
staying in Paternoster
Klein plekkie, maar als wat jy nodig het vir 'n wegbreek en of vakansie.
Johan E. - 19th August 2019
staying in Paternoster
Love it!
Charmaine F. - 14th August 2019
staying in Paternoster
Very beautiful place to be in.
Vivienne V. - 14th August 2019
staying in Paternoster
A quaint and lovely little village. Beautiful walks, wide stretches of beach, peaceful and relaxing. We did find the restaurants were fairly expensive so opted to have all our meals at home.
Coen S. - 14th August 2019
staying in Paternoster
Lieflike ou dorpie. My eerste terugkeer na 35 jaar en was aangenaam verras. Sien ons baie gou weer.
Raymond K. - 13th August 2019
staying in Paternoster
Pragtige, rustige en skoon dorpie.
George F. - 13th August 2019
staying in Paternoster
Mal oor Paternoster! Rustige strande en dorp. Hou van die eenvoud. Sal vir seker weer Paternoster besoek!
Ludesh N. - 13th August 2019
staying in Paternoster
Even though it is totally understandable that the locals need to make as much as possible financially from visitors, the constant onslaught of persistent live undersized crayfish and shell craft sellers, can become a bit much with a longer stay.
Jacinta A. - 12th August 2019
staying in Paternoster
I love Paternoster and we visit at least once a year.
George C. - 12th August 2019
staying in Paternoster
One of the best beach fronts I have been to. Always great sunrise or sunset. Joyful kids and quirky little shops with diverse items from handmade soaps to wonderful paintings.
Marlotte C. - 12th August 2019
staying in Paternoster
Dit is 'n pragtige bestemming met baie atmosfeer. Probeer dit so hou.
Ettienne A. - 11th August 2019
staying in Paternoster
'n Mooi Weskusdorpie.
Peet J. - 7th August 2019
staying in Paternoster
Baie rustige en pragtige Weskus-vissersdorpie wat jou aan 'n ander kultuur in ons diverse land blootstel. Net jammer van die grootskaalse ontwikkeling wat die rustigheid en karakter gaan verander.
Deanne B. - 1st August 2019
staying in Paternoster
Baie oulike dorpie. Dis die moeite werd om soontoe te ry.
Herschel S. - 30th July 2019
staying in Paternoster
Neat and quiet place to visit and friendly and helpful people.
Ransché L. - 29th July 2019
staying in Paternoster
Paternoster bly maar 'n lekker plek. 10/10.
Nicole M. - 29th July 2019
staying in Paternoster
Really beautiful area, however the informal settlement is scattered throughout the town.
Hennie K. - 28th July 2019
staying in Paternoster
Die baie padwerke op die Paternosterpad is sleg, maar dit is net 'n tydelike probleem.
Elzanne K. - 25th July 2019
staying in Paternoster
Sien sterre.
Marius Z. - 25th July 2019
staying in Paternoster
Ry eenkeer deur Paternoster dan het jy als gedoen. Ná 'n sekere tyd van dag is geen winkels oop nie. Vredenburg darem nie te ver nie.
Louise S. - 23rd July 2019
staying in Paternoster
Heerlike vakansiebestemming.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com